Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Vevő oldali kártyavár

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2022.05.16!

BTC, szerintem, az előttünk álló hét legfőbb kérdésre az lesz, hogy a 26,753$-os szintre történő leszúrással megtaláltuk vagy sem az alját, esetleg van még lejjebb, ahogy arra a mai körképen is megpróbálok rávilágítani!
4 órás idősíkkal kezdek most is, lejjebb lehet menni, de hosszabb távon nem érdemes. Viszont, mivel 4 órás idősíkon egy 4. korrekciós hullámra szeretnénk órás visszaigazolást is találni!
Ha mégis visszanézünk órás idősíkra, akkor találunk olyan Elliott hullámos visszaigazolási lehetőséget, amellyel visszaigazolható ez a 4 órás várakozás! Probléma ott lehet, hogy a 33k-s ellenállási zónába kitűzők hullám zárási lehetőség, az órás részleteket nézve kevésnek tűnik, inkább lehet realitás egy 36-37k-s várakozás.  Ill, ha a fibo szinteket nézzük, akkor egy kimaxolt korrekció esetén is 36-37k lehetett a teteje!


Napos: láthatunk egy elég szépen elnyomtad csökkenő irányú ékben mozgást, amelynek ellenállása, a tavaly novemberi ATH szinten, ill egy márciusi 48k-s csúcson támaszkodik! Az ék támaszának kezdőpontja, a januári 32k-s aljszínt, ill a pár nappal ezelőtti 26k-s aljunk! Viszont az utóbbi aljszintben még nem lehetünk biztosak, mivel, ha a lila csökkenő Ellliottot is figyelembe vesszük, akkor az 5. hullámot még be kellene zárni és a fekete szaggatott vonallal megjelölt alternatívát kellene véglegesíteni.
Ha a 2017-es ATH szintet is játékba akarjuk hozni, akkor még itt is lehet csavarni a történeten! Nem újdonság ilyen ékben mozgással lezárni a korrekciós mozgást, lényegében hasonlót láthattunk '18-ban is, de '19-ben is.  A '19-es mégis más volt, mivel az akkori 14k-s csúcs szint csak egy alapozó felkészítő  hulláma volt a tavalyi 69k-s sikernek. A hónapos idősík boncolgatása és az ott látható Ellliott hullámos keresgélésre alapozott gondolkodás azt sugallja, hogy a tavalyi csúcsszintünk csak egy impulzív hullám zárása volt. Tehát, ha a '19 egy bevezető szakasz volt, akkor '22-23 a befejező szakasz lesz és igen, itt lehetne elővenni azokat a bizonyos 100k-s gondolatokat!
Hosszú kitérőt tettem az iménti mondatokban!
Vissza a jelenbe, ahol néhány ezer dolláros emelkedést követően várnánk azt a bizonyos 5. lezáró hullámot! Remélhetőleg a szaggatott vonallal behúzott alternatív  támaszra nem lesz szükség, maradunk a jelenleginél és azt az 5. lila hullám fogja vissza-tesztelni, majd a folytatásban már csak arra koncentrálunk, hogyan törhetünk ki felfelé az ékből!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: nagyok, sőt brutálisan magasak a longs pozíciószámok! Kizártnak tartom, hogy azt a kiugrást, amit a mögöttünk hagyott hét eredményeként elértünk, szóval hogy ezt az orbitálisan nagy kamu megbízáspumpát eredményesen tartani lehessen! Ha beigazolódik ez a kamu megállapítás, annak egy nagy zuhanás lehet a végeredménye és az előzőekben megfogalmazódott pozitív irányú elképzelések, illetve lehetőségek totális szétverését fogja jelenteni.
Shorts oldalon is hasonlóképpen néztek ki az előző kamu megbízáspumpák, sőt ha a legutóbbira nézünk, akkor a 11-ei kiugró teljesítményt is nevezhetjük annak, ahol nagy valószínűséggel sokkal jobban be szerették volna dönteni az árat! Jelenleg azon a szinten vannak az eladói szándékok, ahol a 11-ei eltévedés előtt is voltak, előlehet venni újra a megfontolt eredményre vezető eladásra irányú szándékokat és várni azt a pillanatot, mikor a longs oldalon felhúzott kártyavár összedől.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/RHqAAOhh/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/JNRWvsDM/


Hetes idősík: kicsit káosz van a bejelölések terén, de fontos infót mutat a kék csatornához is köthető mozgás, hasonlóképpen a csökkenő irányú narancs csatorna, sőt a lila ék és 2020-ra is visszamutató támaszok, stb.
A kék csatorna vissza-tesztelésére már nincs szükségünk, ha ezt mégis megtesszük, azt max azzal a szándékkal tehetjük, hagy felkészülünk a narancs csatornán belüli további csökkenésre! Mindegy hogy a napos csatornához köthető csökkenő irányú zászlóval vagy az itt megjelenített lila ékből kiindulva vetítjük tovább a csökkenési lehetőségeket, illetve kereshetjük a zuhanás alját, a jelenlegi hozzáállás, az emelkedő longs pozíciószámok ellenére inkább negatív!


"Hónapos idősík: itt is fel kell hívni a figyelmet arra a jelzésre, hogy a januári gyertyával beszaladtunk a trendvonal alá, majd a februári-márciusi gyertyákkal alulról vissza-teszteltünk! 
Egyáltalán nem meglepő folytatás következne azzal, ha visszatérnénk az eggyel lejjebbi, sokkal jelentéktelenebb trendvonalra, illetve azon, hasonlóan a január mozgáshoz leszaladnánk a szürke támasz zónába és majd csak ezt követően jöhetnének, azok a pozitív folytatásról szóló történések!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Ih8fX3uN/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/NdhhsWY8/
Januári alj: https://www.tradingview.com/x/1cP5DJLp
'22-es lehetőség: https://www.tradingview.com/x/W2KKtSYt
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/oYP2XpK2/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/RhZDNmcT/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/B6weneHb/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/e2FxfMTl/
Napos: https://www.tradingview.com/x/7B3FzYnm/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/m8QMZ3U5/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/3BclUkq9/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
2
Sötét fellegek, halványodó reménysugarak

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2022.05.09!

BTC, sajnos nagyon is betalált az előző heti körkép címe, csak egy délibábos reménysugár volt a 40k irányába tartó határozott emelkedés. Azonban, ezt a kisebb határozott emelkedést sem tudjuk a Bitcoin javára írni, mivel ez is csak reakció volt az amerikai gazdasági adatokra, ezt követően rögtön jeleztem, hogy ilyen hirtelen fundamentális hírekre történő megugrásokat visszakorrigálás követi, hát ez meg is történt, majd a shortosok rákaptak ennek az ízére.

4 órás idősík, ami a jelen pillanatban, csak a történések utókielemzésére alkalmas, a jövőbeni történések tekintetében keveset tud hozzátenni! Amitől tartottam azok a kék ellenállása voltak, különösen a kettő közötti zóna és ahogy látjuk, halványan megkarcolva a felső ellenállást, ettől függetlenül a visszaesés ebből az zónából történt!
Ennek a visszaeső történésnek köszönhetően, a piros csökkenő irányú Elliott mozgást is újra kellett tervezni! Jelenleg ismét egy olyan zónában tartózkodik az ár, ahol ezt a csökkenő impulzust zárni is lehetne, majd egy újabb lehetőséget kaphatnánk valahova a 40k-s szint fölé történő megérkezése.


Napos: szintén egy újratervezés történt a harmonikus mintában, ezt a mintát csak azért erőltetem, hogy legyen egy valamihez köthető halvány long remény! Ennek a mintának jelenleg a C csúcsát keressük, minimum szintje a 30k-s támasz zónában alakulhatna ki! Ha a jelenleginél is durván visszaesést kell lássunk, akkor ennek a C hullámnak 23k környékén kellene aljat találni!
Ahogy látjuk, a zöld színnel jelölt divergencia a végsőkig kitartott. Halvány reménysugár volt annál az amerikai adatoknál történő kiugrásnál, viszont ez is kevés volt a kék ellenállás áttörésére. Ha az enyhén emelkedő zöld csatornát és az azt megelőző 36k-s visszaesést, csökkenő irányú zászlóként kezeljék, akkor a kék minta 23k környéki reményei is kevesek lesznek és a története alját valahol 13k és 20k között kell majd keresgéljük!
Ha az RSI csíkon látható alj és csúcs, ill. a gyertya aljak csúcsok összehangolásával szeretnék egy minimális pozitív képet mutatni, akkor vissza kell térni a divergencia megtörése előtti szintekre, azaz 40k fölötti szintekre, konkrétan az 50-es mozgóátlagot kellene először is megtörni, majd a 200-as szorítását, ugyanis, ha visszább nézünk március végére, ott is a 200-as tette be a kaput, azóta pedig kitartó csökkenő trendben mozgunk.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: szerencsére sok az intézményi befektető, ezek nem most jöttek, már az év eleji fellendülésnek is részesei voltak, ezek a befektetők kitartóan ragaszkodni fog megszerzett Bitcoinjaikhoz! Viszont néhány a vállalkozást is ehhez költő befektetőnek, valószínűleg meg kell válnia néhány, durva esetben az összes befektetésétől, ezek a szintek 30k alatt lehetnek, 20k alatt pedig már a veszteség csökkentése is eladási kényszert okozhat. Szerintem ezek az indokok azok, amelyek a csökkenő szorítás ellenére is kiváltják a lassan emelkedő aktivitást!
A shorts, tehát az eladói oldal pedig ezekre a pillanatokra várt hónapok óta! Habár még mindig nem tudtak igazán kibontakozni, de már nyitogatják a szárnyaikat. Annyi megállapítható, hogy megbízáspumpával nem siettetik el a dolgot, tartanak attól hogy vevői oldal védekezés okán bedobhatja a rejtett erőtartalékjait! Azaz a befektetők intenzíven nekiállnak vásárolgatni, ezáltal az év eleji kitartó munkával elért eredményeiket megpróbálhatják tartani, egyenesbe hozni, jobb esetben növelni.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/X0uZpyNy/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/61VC12Nj/


Hetes idősík: sajnos itt is jók lehetnek a piros bekarikázott területre visszanézve várt elképzeléseim, de mint mindig, itt is van egy utolsó utáni remény, méghozzá ha első lépésként 38k magasságában visszatakarjuk az előző heti gyászos gyertyánkat!
Azonban, van egy árulkodó szürke ellenállási zóna, 38-44k-s szintek között! Tehát, ha bármivel is próbálkozunk javítani, annak ezen zóna fölé kellene kapaszkodni, kb a kék csatornafelezőre, majd vissza-tesztet követően lehetnének csak álomszintet elérő elképzeléseink.
Lila színnel behoztam egy újabb játékost, méghozzá egy nyíló éket, ami tulajdonképpen a napos a zászlóval megegyező negatív előjel. Célszínt megjelölés tekintetében nyugodtan gondolkodhatunk a '17,'19-es csúcsszintek közötti támasz zónában!
A narancs színű csökkenő csatornához is igazodhatunk, ha ez az igazodás hasonló intenzív vagy még ennél is intenzívebb gyertyákkal történik mint a múlt heti, akkor a csatorna aljára érkezés két-három héten belül is megtörténhet, tehát ennyi idő alatt, akár 20k alá is visszaeshet az ár!


"Hónapos idősík: itt is fel kell hívni a figyelmet arra a jelzésre, hogy a januári gyertyával beszaladtunk a trendvonal alá, majd a februári-márciusi gyertyákkal alulról vissza-teszteltünk! 
Egyáltalán nem meglepő folytatás következne azzal, ha visszatérnénk az eggyel lejjebbi, sokkal jelentéktelenebb trendvonalra, illetve azon, hasonlóan a január mozgáshoz leszaladnánk a szürke támasz zónába és majd csak ezt követően jöhetnének, azok a pozitív folytatásról szóló történések!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/uR0Lk4YM/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/hOs42MeG/
Januári alj: https://www.tradingview.com/x/1cP5DJLp
'22-es lehetőség: https://www.tradingview.com/x/W2KKtSYt
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/R6y33BqJ/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/LYHvhGAb/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/8zxyOyOg/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/okDTisTl/
Napos: https://www.tradingview.com/x/0iTBZ0Kd/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/iRt4pVcH/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/upbmjVvs/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
3
Délibábos reménysugarak?

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2022.05.02!

BTC, remélhetőleg nem csak délibábos reménysugarakkal állunk ismételten szemben! Mintha néhány apró jelzés arra utalgatna, hogy ebben az utóbbi hétben kialakult 37-38k környéki aljak valamit mégiscsak tehetnek a fordulat érdekében.
1 órás idősíkkal kezdünk, csak azért hogy néhány a 4 órás idősíkon összegyűlt jelölés letisztultabb formában is látszódjon!
Például a piros parabolikus alj, amire ha még egyszer visszaérkezünk, úgy gondoltuk hogy azon át is szaladunk, kicsit át is szaladtunk, de végül is a gyertyazárások tartották az ívet. Majd erre az ívre, váratlanul, de utólag mégis hasznosan visszatértünk, ezt a mutatványt nyugodtan nevezhetjük vissza-tesztnek és ha az ismételt pozitív folytatás nem becsapós, akkor talán itt az ideje szebb jövőképet mutatni.
Kék csökkenő ellenállások, tulajdonképpen a rövidtávú trendvonalak, a két trendvonal közötti terület nyugodtan nevezhető ellenállási zónának!
Kisebb feladatot adó ellenállási zónából van egy szürke "akadály"  40,5k magasságában, illetve egy vastagabb a 43k-s árszint alatt. Ezeknek is szerepe lehet egy jövőbeni pozitív folytatásnak, viszont hogy milyen formában az egyenlőre a jövő titka, de elég szép lépcsőzetes elképzéseket lehet köréjük fonni.


4 órás nevezhető a káosz szigetének, de, ha nem akarok 4-5 képet és beszúrni erről az egy chartról, akkor egyen kell megjeleníteni minden elképzelést, pontosan ez sem igaz, mivel az órás, ill. napos idősík kicsit letisztultabb.
A parabolikus alj kicsit részletesebben látszik ezen az idősíkon és ha kicsit előbbre tekintünk a jövőbe, abba a jövőbe ahol mégsem sikerülne rögtön megoldani ezt a lassan egy hónapos gordiuszi csomót, akkor lehet egy olyan elképzelésünk, talán pont a 40,5k környéki ellenállási zónából visszanézünk erre a parabolikus aljra.
Ahogy már előzőleg is említettem, a kék trendvonalak közötti terület, mint ellenállási zóna okozhat gondot, de támasz zónaként is segédkezhet, az ezt megelőző mondatban leírt lehetőség okán.
Szintén a káoszt erősíti a narancsszínnel felhúzott Fibonacci skála, ez sem feltétlenül szükséges, csupán információadás okán kell erre is figyeljünk, főként a csökkenő impulzus utáni korrekciós lehetőségek miatt. Tehát, ha például megcéloznánk a 46k környéki fibo 78-as szintet, ezzel ugyebár átlépnénk a (napos idősík) zöld csatorna felezőszintjét, ahol még arra is gondolhatnánk, hogy erről jön egy csatornafelező vissza-teszt, majd, az a bizonyos végleges gordiuszi csomó megoldás.


Napos idősík fő információja, a zöld csatornában maradás, amelyből halványan kiszúrtunk, de a gyertyazárások egyértelmű bennmaradási szándékot mutatnak! Egyelőre csak kicsit lehet fellélegezni, ugyanis mint látjuk, a kék, piros és fekete ellenállások, illetve az utóbbi 40,857$-os apró csúcsszínt, mind-mind visszalökhetik az árat, amelynek tényleges csatornából kipottyanás lehet az eredménye.
Egy zöld támaszt is behoztam a gondolkodásba, ami a kék ellenállással közösen egy éket formáz, azonban, ha ezt kiegészítjük az RSI csíkra behúzott támasz lehetőséggel, akkor ez a két ellentétes irányú zöld jelzés mutat egy divergenciát, tehát kapunk még egy olyan jelzést, amely okán szintén jogos lehet a pozitív várakozás.
Ha a zöld csatornán belüli mozgás nézzük, akkor a jelenlegi támaszra érkezést D jelzéssel kell megjelölni és mivel a csatornán belüli ABCDE szerkezeti mozgás teljes zárásához vissza kell látogatni a csatorna ellenállására, ami valahol 51-52k környékén tűnne reális várakozásnak.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: egészen jól néz ki a longs mozgás, semmi előjele egy esetleges pániksorozatnak, habár az ilyenek kialakulásához nem kell sok előrejelzés, elég egy jól betaláló hír és a pánik máris magával ránt. Az előjelek abba is megszoktak mutatkozni, hogy jelentősen visszaesnek a számok, esetleg kismértékben csökkenni kezdenek, de egy esetleges rosszabb hangulatú folytatáshoz a túloldalon, tehát eladói oldalon látható aktivitásnövekedésnek is illene hozzájárulni. Ezt a növekedést, egyelőre csak nagyon óvatos long irányú építkezés formájában lehet látni, amelyre jó néhány példát láthatunk előzőleg is. Ezek némileg visszaigazolják a mögöttünk hagyott durván 1,5 év negatív irányú trendben araszolgatását, de ezt az igazán nagy bombát, amellyel dőlhetnének a vevői bábuk, azt még nem sikerült élesíteni.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/S6xGV098/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/8Sb78F2L/


Hetes idősík: egyelőre bizakodásra ad okot a kisebb idősíkokon látható történések alakulása, bízzunk a legjobban!
Ezen az idősíkon (sőt idevehetjük a hónapos kitekintést is) még mindig sötétebben látom a nem is olyan távoli jövőt. Ennek fő oka, a háttérben meghúzódó enyhén emelkedő kék csatorna, ami hasonlít, de nem csak formájában a napos idősík zöld csatornához, hanem az azon belüli mozgáshoz is, ezek viszont csak részletkülönbségek, legfontosabb az, hogy ezekbe a csatornákba miként érkeztünk meg!
A zöld csatorna kialakulását egy csökkenő trendben mozgás előzte meg, az itteni csatornát egy elég komoly long trend és mivel mindkét esetben emelkedő irányú a csatorna, de a megelőző történéssorozat ellentétes, így a végkövetkeztetésnek is ellentétesnek kell lenni!
Tehát a zöld csatorna egy negatív jelzés, ellentétben ezzel a kék csatornában mozgással, ami egy pozitív előjelzés! Ha százalékos arányban kellene meghatározni, hogy a napos vagy a hetes csatorna előrejelzése a meghatározóbb, akkor jelenleg a napos csökkenésnek adnák nagyobb esélyt, a piros színnel bekarikázott terület közepére, visszaérkezve a 2021 júniusi aljszintre, megtartva az utóbbi 1,5 év bő keretek között mozgó stagnáló trendjét.


"Hónapos idősík: itt is fel kell hívni a figyelmet arra a jelzésre, hogy a januári gyertyával beszaladtunk a trendvonal alá, majd a februári-márciusi gyertyákkal alulról vissza-teszteltünk!  Egyáltalán nem meglepő folytatás következne azzal, ha visszatérnénk az eggyel lejjebbi, sokkal jelentéktelenebb trendvonalra, illetve azon, hasonlóan a január mozgáshoz leszaladnánk a szürke támasz zónába és majd csak ezt követően jöhetnének, azok a pozitív folytatásról szóló történések!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/tBLXpOz0/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/KVUXppDE/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/js8TkZcm/
Januári alj: https://www.tradingview.com/x/1cP5DJLp
'22-es lehetőség: https://www.tradingview.com/x/W2KKtSYt
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/qVEzxwZ2/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/Q00FExb0/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/BsCk0RpX/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/o4JmE6SD/
Napos: https://www.tradingview.com/x/RFQZZ3Tg/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/514eRHSr/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/zlbC87X7/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
4
Vakon(d(ok)), ok...

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2022.04.25!

BTC, vakon tapogatózunk, ezért olyan alakzatok jövőbeni megvalósulási lehetőségében gondolkodunk, pontosabban én ebben gondolkodok, amelyek mutathatnak valamiféle megmagyarázható kiutat.
A mögöttünk hagyott hét történései, az egy helyben toporgással foglalhatóak össze, de ez sem teljesen igaz, mivel pozitív irányba is zárhattunk volna, csak hát leengedett a lufi és hitehagyott lett a hét második felének alakulása.

4 órás idősíkon, volt egy bizakodásra okot adó 39k környéki támasz zóna, ahova, a múlt hét első felében látható határozott emelkedés után, senki sem gondolta volna hogy ismét visszatérünk, sőt, ahogy a jelenlegi, azaz a hétfő hajnali történéseket látjuk, ebből akár csökkenő irányba ki is pottyanhatunk!
Ha sikerült volna megtartani a zöld támasz zónát, akkor a kék harmadikos minta lehetőség, ebből a zónából indíthatta volna meg a D hullámát, valahova az 50k-s magasságba! Ezt a minta lehetőséget újra kellett faragni. Sajnos az új minta C hullámán még van tennivaló, sokkal mélyebbre kell visszanézni, konkrétan 36k alá kellene kicsivel benézni, majd valami pozitív sugallatra, egy éles fordulatot venni és visszatérni 47k környékére.
Tehát,  ez a minta is csak egy lehetőség, mint látjuk van itt még egy vékonyka szürke támasz zóna is 37k magasságában, amely a napos idősík zöld csatornájának aljához megérkezést is jelentené, ez szintén visszafordulási lehetőség.
Egyik lehetőség sem kőbevésett, viszont ha vakon kell tapogatózni, akkor sok olyan dolgot kell előre belelátni a chartba, ami első ránézésre is bonyolultnak, megvalósíthatatlannak tűnik, de...


Napos történések, illetve a jövőbeni lehetőségek, kicsit ellentmondanak a 4 órás idősík 36k-s mélységébe visszahúzódó esetleges várakozásának, de ezt is csak arra alapozhatjuk, hogy a zöld csatorna támasza 37k környékéről kellene visszalökje az árat. A támaszon átszúrás is lehetőség, tehát így még a 4 órás kívánalmak is kielégíthetőek, lényeg hogy a gyertyazárás a csatornán belül történjen!
Sajnos a kék és piros támaszok, múlt hét közepén engedtek a nyomásnak, tehát azokat a gondolatokat, miszerint a zöld csatorna felezőszintjének megtartása esetén felkínálkozó 50k-s lehetőségek mennyire pozitív jövőképet mutatnak egyelőre visszakerül a fiókba, de gyorsan előkerülhet, ha a csatorna mégis kitart.
Az RSI csíkon látható mozgásra sem húzható fel a nagyon pozitív jelző, remélhetőleg tartjuk a középső sávot és bízunk egy hirtelen irányváltásban, ezáltal a csatorna megtartás lehetősége is kap egy reménykedésre okot adó halvány segítséget.
![kép.png](https://cdn.steemitimages.com/DQmWdY9ZqNxoXjS1eM53vyy2vsf6uu6cgcbECLX5RqibkKU/k%C3%A9p.png)


BTCUSD Shorts/Longs chartok: szerencsére a longs oldal továbbra sem veszítette el a hitét, amibe a tavaly augusztusi-szeptemberi zuhanás után beleálltak, az mellett töretlenül kitartanak. Volt egy kisebb korrekciós időszak, ami tökéletes vissza-teszt lehetőséget biztosított a 40k környéki zóna megtartására, tehát ha megfelelően bizalommal állunk hozzá, akkor úgy is gondolkodhatunk, hogy ez volt azaz ugródeszka, amelyről még a 69k-s ATH szint is megugorható!
Shorts oldalon  csak próbálkozásokat láthatunk, a kamu megbízáspumpák általi jéghegyek, mivel átlátszóak voltak hamar el is olvadtak. Jelenleg valami lassabb építkezést láthatunk, tehát kicsit megfontoltabb a hozzáállás, ami érthető, hiszen  az ára egy olyan szint közelében mozog, ahol nagyon is nekik kedvezhet az széljárás, így okkal készülhetnek vitorlabontásra.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/phQCt7xQ/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/q4OR1dNl/


Hetes idősík: a mögöttünk hagyott hétnek nem kis negativitással ugrottunk neki, köszönhető ez a megelőző hetek inkább negatív történéseinek. Tehát jóban csak reménykedni tudtunk, viszont ez is jónak számít ami végül történt, tehát egy mindkét részről elbizonytalanodó megoldással levegőhöz juthatnak a felek.
A vevői oldal bizonyíthat, illetve időt és bizalmat nyerhet egy 40k fölé visszahúzott hetes történéssorozattal!
Az eladói oldalnak könnyebb a dolga, rábízhatják magukat a bizonytalan tömegekre és ha mégsem lesz pozitív a hozzáállás, az is az ő malmukra hajtja a vizet, illetve ezt a farvizet meglovagolva, a narancssárga csatorna eléggé vészjósló lehetőségeit kiaknázva, akár még a csatorna felezőszintet is célba vehetik, visszaesve a 30k-s mélységbe. Ha ez mégis megtörténik, ott lesz csak igazán meleg a pite!


"Hónapos idősík: itt is fel kell hívni a figyelmet arra a jelzésre, hogy a januári gyertyával beszaladtunk a trendvonal alá, majd a februári-márciusi gyertyákkal alulról vissza-teszteltünk!  Egyáltalán nem meglepő folytatás következne azzal, ha visszatérnénk az eggyel lejjebbi, sokkal jelentéktelenebb trendvonalra, illetve azon, hasonlóan a január mozgáshoz leszaladnánk a szürke támasz zónába és majd csak ezt követően jöhetnének, azok a pozitív folytatásról szóló történések!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/Qi0zhYJm/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/v32fojI3/
Januári alj: https://www.tradingview.com/x/1cP5DJLp
'22-es lehetőség: https://www.tradingview.com/x/W2KKtSYt
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/UMTxJXZv/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/AV8lcqvR/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/Q7zjLWJZ/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/G6UBJfit/
Napos: https://www.tradingview.com/x/FOyzdScs/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/SvLZbDqA/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/ymitX4en/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
5
Vérnyuszi

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2022.04.18!

BTC, egyelőre nem túl pozitívak a rövidtávú kilátások, illetve belecsúszhatunk egy kicsit hosszabb távú negatív szériába is, de vannak még mentőövek, remélhetőleg ezekkel élni is fogunk!
4 órás idősíkkal kezdeni csak azért van értelme, hogy a napos idősík enyhén emelkedő zöld csatornáján belüli mozgást kicsit jobban átlássuk!
Nagyon közel vagyunk a csatorna aljához, durván 1000$-os távolságra. A 37k-s árszint környékén 2 fekete támaszt is behúztam, ennek eredményeként egy támasz zóna is kirajzolódik, egészen pontosan a zöld csatorna támaszán, tehát ebből akár még arra is következtethetünk, hogy ez a apró támasz zóna még a megoldás kulcsa is lehet. De itt is vannak veszélyforrások! Mégpedig ha ebből a szürke zónából vissza is pattanunk, de a jelenleg éppen átszakított zöld zónán nem sikerül felfelé átszaladni, akkor ebből a zöld zónából nagyon durván leverhető az ár, tehát elősegítheti a napos zöld csatornából történő csökkenő irányú kilépést.


Napos idősíkon azt a példát kellene kövessük, amellyel már a tavaly augusztus-november közötti időszakban is nagyon szép eredményeket értünk el, konkrétan a 69k-s ATH szintet! Ennek az ATH szintek megdöntésére egyelőre nem nagyon mutatkozik lehetőség, amely lehetőséget a kék színű harmonikus minta lehetőség is mutat, azzal is csak megközelíthető a csúcsszint. Viszont, ha ebbe a magasságba eljutunk és a minta utáni korrekciós visszalépéssel is készen vagyunk, akkor majd lehet keresgélni új csúcsszintre irányuló jelzéseket!
A mai nap mozgása, azaz a jelenleg hétfő délelőtti, egyelőre nem túl fényes jövőt jósol, de várjuk meg a nap végét, mert ebből akár még egy visszahúzás is összejöhet, ami egy apró jelzés a piros és fekete támaszok megtartására. A harmonikus minta A és C csúcsai mind egy napon belül visszahúzásból alakultak ki, tehát ha a mai negatív mozgás be is durvul, még mindig bizakodtunk egy visszahúzásban, halványan még egy éles fordulatban is!
Tehát a remény megfogalmazások pozitívak, de már nagyon az utolsó-utáni pillanatban próbálnánk javítani és legalább egy 7k-s emelkedés kellene gyorsan a viszonylagos biztonsághoz.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: a longs chart figyelésekor továbbra is maradunk a hetes idősíkon, ahol egy szép vissza-teszt utálni zöld gyertyával zártunk, ami annak ellenére pozitív, hogy az ár éppen esésben van. Ha ezt a pozitív hozzáállás sikerül megtartani és az előttünk álló hetet hasonló vevői hozzáállással, illetve gyertyával sikerül megkoronázni, az lehet hogy az előttünk álló egy-két hét ármozgására még nem hat pozitívan, de azokat a magokat sikerül erőltetni, amelyből durván egy hónapos időtávon belül nagyon szép sikereket érhetőek el, akár még az a bizonyos 60k környéki napos lehetősége is!
A jelenlegi áresésért, nagyobb mértékben a macik a felelősek, lakik tulajdonképpen semmi különöset nem csináltak, csak éltek a lehetőséggel és a vevői oldalon kialakult bizonytalankodást a saját hasznukra váltják. Ez egy apró jelzés, viszont nagyon fontos jelzés! Tehát, ha a vevői oldal legalább annyit nem tesz hozzá mint a múlt héten, akkor az eladói nyomás sokszorosára is növekedhet és mivel ez most nem egy kamu eladói hozzáállás, így a napos -hetes idősíkokon megfogalmazódott negatív előrejelzések támogatást is kaphatnak.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/q5ZkAneq/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/XNdnqWj1/


Hetes idősík: sajnos az itt látható jelzések sem pozitívak. A hétvégén még abban bíztunk, hogy sikerül visszahúzni 42k környékére, tehát egy bizonytalan gyertyával időt nyerni, ez sajnos nem jött össze és hát egy EveningStar gyertyakombináció utáni negatív megerősítés nem nagyon hiányzott.
Itt az újabb hetes javítási lehetőség, amellyel az előző heti gyertyánkat kellene egy minimum 42k-s árszint eléréssel betakarni!
Ha ezzel, a jelenleg csökkenő irányú mozgással, a csökkenő csatorna felezőszintjét vettük célba, akkor egy 32k környéki aljjal lehetne számolni, csatorna alj elérés esetén, a kérdőjellel is jelzett nagyon durva 10k környéki gyászszint a realitás.
A szaggatott vonalakkal felvázolt ék félreviheti a gondolkodást, mivel a támaszának kezdőpontja eléggé vitatható aljhoz van igazítva, de ha mégis leszünk olyan szerencsések, hogy a következő egy-két hetes remélhetőleg pozitív mozgással sikerül kilépni az ékből, illetve a csatornából is, akkor ahogy azt a Fibonacci skála is mutatja, egy fibo 61-s célkitűzés, az 56k-s csatornafelezőre is irányulhat!


"Hónapos idősík: itt is fel kell hívni a figyelmet arra a jelzésre, hogy a januári gyertyával beszaladtunk a trendvonal alá, majd a februári-márciusi gyertyákkal alulról vissza-teszteltünk!  Egyáltalán nem meglepő folytatás következne azzal, ha visszatérnénk az eggyel lejjebbi, sokkal jelentéktelenebb trendvonalra, illetve azon, hasonlóan a január mozgáshoz leszaladnánk a szürke támasz zónába és majd csak ezt követően jöhetnének, azok a pozitív folytatásról szóló történések!"


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/b2AZKJa0/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/70840wl7/
Januári alj: https://www.tradingview.com/x/1cP5DJLp
'22-es lehetőség: https://www.tradingview.com/x/W2KKtSYt
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/d1iRauiP/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/aIMlqj2g/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/diH6vaNz/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/BliTkRNf/
Napos: https://www.tradingview.com/x/VAyuSzVP/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/Z9jTw1Qe/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/NtR0eys3/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
6
There are many interesting quests in New World, so that each player has a different experience when playing the game, the most eye-catching is a quest called Baited.

If the player wants to start this quest, they need to go to the Stolen Shores and find an NPC named Dena Ruby and talk to him. The main goal of this quest is to require players to capture two different aquatic creatures, one of which is Snails. The most important thing to have if you want to catch it is to have a fishing pole, and another thing that is not necessary but very useful is the Bait. Any improvements granted by using bait with a fishing pole with stack with any existing enchantments, so you can choose to use them.

You have a lot of good options for Bait, and most of them are pretty easy to get. For example, one of the Baits that are great for catching Snails in the New World is the Firefly Bait, which you can find in the Briar in the New World. Players can also use Woodlouse Bait if you like, they can be obtained from Bushes. One caveat though, harvesters and fisherfolk won't spawn the first two baits every time they interact with the aforementioned foliage, but they should be easy to find if you try a few more times.

There are other kinds of baits to choose from, for example, you can get Bread Bait from chests, enemies or made at a simple campfire or Kitchen from food resources. Some types of meat bait require you to use low-grade ingredients like sausages and seasonings to make them. But it should also be noted that some of the bait made in the kitchen is suitable for saltwater fishing, while the other part can only be used for freshwater fishing.

It should be noted that a certain amount of New World Coins will be consumed when players use materials to craft these baits. Not only that, but the fishing poles that players use when fishing also require a certain amount of New World Coins to buy. It is worth mentioning that the more expensive the fishing pole, the more attributes it can provide you when fishing, giving you a greater chance of catching rare fish.

There are many places to use New World Coins in the game. For example, weapon upgrades and item repairs require New World Coins. As a result, many players have become more hesitant to use New World Coins. If you have NewWorldCoins you won't have to worry about this problem, they will sell plenty of New World Coins 24 hours a day, buy New World Gold there and you will be able to enjoy the best price. In addition, they will also hold discounts on some special festivals, if you buy New World Coins on these days, you will be able to enjoy greater discounts. It is worth every player to save a lot of time by spending a small amount of money, so you can give it a try!
7
Kriptopénz Bányászás / MMOWTS is your best site to buy Lost Ark Gold
« Last post by Jamesdarin on April 16, 2022, 08:07:55 AM »
Lost Ark is mostly about leveling up your main character as well as a set of alternate characters. Because the real core content of the game is most of the endgame content. So you have two directions in the game, one is to speed up the leveling process for faster access to endgame content, and the other is to take the time to become a finisher.

The current world record for the fastest Lost Ark rank is about 10 hours. But for new players, it may take 15-20 hours to reach level 50, but this is still relatively fast in an MMO.

However, reaching the highest level is only the beginning of your Lost Ark journey. You'll also need to focus on leveling up some alternate characters in the game. Because a lot of endgame content that is locked after time stops can be done by your main character as you level up your alternate characters, although you can only complete one set of daily quests per day and explore two or three endgame raids/dungeons.

But you can speed up the game or spend some time completing sidequests in the process. Many experienced players will recommend new players to accelerate to the final stage, because the content after that will be very interesting and there are many rewards. But if you want to enjoy the game, then you can take your time.

In general, reaching the highest level of Lost Ark as soon as possible has many advantages, because you will be able to experience more interesting content later in the game journey. However, it should be noted that once you enter the late game you will need a lot of Lost Ark Gold, because the enemies encountered are more powerful, so that you need better equipment and more consumables.

MMOWTS is currently selling a great deal of Lost Ark Gold to help players who are still struggling with accumulating Lost Ark Gold. They sell Lost Ark Gold 24/7, whenever you find that you are running out of Lost Ark Gold while playing, visit MMOWTS to buy the cheap Lost Ark Gold you need. In addition, they also have 24/7 online customer service to provide you with services, so that every player who comes to MMOWTS can have the best consumption experience.
8
To get a Homunculus in Diablo 2: Resurrected, you must kill a monster that will drop it, but this is random. Even if you don't have a way to get Homunclus in-game, there are still ways you can increase your chances of getting Homunclus, and that is to repeatedly play the part of the monster that is most likely to drop it.

You can't get items as high-level as Homunculus on Normal difficulty. And in the Palace Cellar on Nightmare difficulty is the earliest you might get it, but you can't expect to get it from there. Among them, Baal on Nightmare difficulty is the monster most likely to drop Homunculus, then Andariel on Hell difficulty, and finally Mephisto on Hell difficulty. In conclusion, all Bosses in all Acts on Hell difficulty and all Bosses in Acts III, IV, and V on Nightmare difficulty have a high chance of dropping it.

If you feel that repeated boss battles are too boring for you and would rather play a full Act, then your best bet is Act V on Nightmare difficulty. But the speed of this method may be greatly reduced, but what if you are lucky enough? Nobody knows.

In terms of pure physical defense, Homunculus is the best shield for Necromancers, it can greatly increase all resistances of Necromancers. It will be very effective when you are using a lot of spells like dark magic, although there are very few Necromancer builds currently recognized.

In any case, good Diablo 2 Resurrected Ladder Items have always been very difficult to obtain in the game, but it is difficult for players to effectively improve their own strength without these items. Because they greatly improve the character's attributes, once these items are upgraded to a certain level, they will help players to challenge those difficult areas more easily.

Buying Diablo 2 Resurrected Ladder Items through a third-party game service provider is known to be the faster method. As a professional Diablo 2 Resurrected Ladder Items supplier, MMOWTS enables players to receive their purchased Diablo 2 Resurrected Ladder Items within 15 minutes. In addition to that, they have the most complete range of Diablo 2 Resurrected Ladder Items, items you can't buy on other sites, can be found in MMOWTS. So, for your time, and for the strength of your character, head over to MMOWTS to Buy D2R Ladder Items now!
9
There are two factions in Shattrath that offer World of Warcraft players completely different quests and reputation rewards. Although you can change your faction at any time, you need to be careful, after all, you have invested valuable time and energy in a faction, and once you decide to change, everything you did before will be in vain. Gain reputation for your faction when you complete quests or provide Marks of Sargeras and Fel Armaments for Aldor and Sunfury Signets and Arcane Tomes for Scryers.

According to Blizzard stats, players looted Sunfury Signets twice as often as Marks of Sargeras when TBC first released in 2007, and Arcane Tomes 84% ​​as often as Fel Armament. If Classic has the same stats as it, and you want to make your future payouts easier and cheaper, those should definitely choose Scryers.

But only the faction with better prestige rewards will make your rank more fully utilized. Aldor can supply classes like Mage and Warlock with staff that suit them, and Warriors, Shamans and Rogues with swords that suit them. While in Scryers, players can loot a healing staff and a dagger.

No matter which faction you choose, TBC Classic Gold is very important. Because once you enter the later stage of the game, you will need a lot of consumables and a variety of sophisticated equipment to support your character forward. But for most players, in the late game, the accumulation of TBC Classic Gold in the game will be very slow, so you need to invest more time in the game.

If you don't have enough time to play games, then choosing some third-party reliable sellers will be able to help you. At present, there are many sellers on the Internet selling TBC Classic Gold, but MMOWTS has always been the choice of most players. Because they use an extremely reliable transaction model, every player can safely receive their TBC Classic Gold purchases. If you encounter any problems when Buy TBC Classic Gold in MMOWTS, they also have 24/7 customer service online to help you solve it, so that you can complete the transaction in the easiest way.
10
Sorozatos gyenge helyzetkihasználás!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2022.04.11!

BTC, ismét nem arra számítottunk, hogy inkább a 40k-s árszinthez leszünk közelebb egy hét elteltével, főként azt követően, hogy volt egy harmonikus minta utáni 38-as fibo szintre visszanéző korrekció, majd egy hirtelen fordítás. Tehát, a fordítással semmi probléma nem volt, az ennek a nyomán keletkezett vásárlói igények kielégítésével viszont már igen! A hirtelen visszapattanás oka, a short pozíciók elengedése lehetett, itt kellett volna jelentkeznie egy vásárlói nyomásnak, ez sajnos elmaradt. Mivel napokig nem jelentkezett a vásárlói nyomás, újra nyeregben érezhette magát az eladói oldal, aminek meg is lett az eredménye és rögtön 4k-val lejjebb szorították az árát!
Az utóbbi, durván 2 hetes időszak, legjobban a kék csökkenő csatornával foglalható össze. Ebbe a csökkenő csatornába egy határozott 10k-s emelkedést követően szorultunk bele, Így ebből még egy zászló lehetőséggel történő pozitív továbblépés is kisülhet! A zászlóval történet folytatásnak 10k-s emelkedés lehetne az eredménye! Ez, szinte ugyanazt eredményezhetné mint a zöld, piros nyilakkal felvázolt, sajnos sikertelenül végződő mostani lehetőségnél.
Jelenleg a felezőszintje alatt mozgunk a kék csatornának, súlyosbítja a helyzetet, hogy a felezőszintről másodszor is visszapattantunk, ez a folytatás szempontjából nem egy pozitív momentum.


Napos chartot kicsit kigyomláltam, ez jó néhány, lehet hogy idővel fontos, de jelenleg káoszt okozó jelzést kivettem. Maradt a lényeg, ami a harmonikus minta lehetőség, Illetve a csúcsoknak, aljaknak köszönhetően kirajzolódó enyhén emelkedő csatorna! Az eligazodást segítő RSI csúcsokhoz-aljakhoz kapcsolódó gyertya csúcsok-aljak jelölései is maradtak a helyükön, mivel eddig is tökéletesen jól működő következtetés lehet ezekből levonni! Ezek a jelzések jelenleg azt mutatják, ha a következő álljunk, az előző 37k-s aljunk felett záródik, akkor jó esély van a pozitív, tehát a jellegi 48k-s csúcsot is felülmúló folytatásra. A várakozásunk valami hasonló folytatás lenne, mint a tavaly augusztus környéki, ezt egyelőre meghiúsítani látszik a csökkenő mozgás, reménykedünk abban hogy az 50-es mozgatlak, illetve a zöld csatorna felezőszintjének segítségével sikerül irányt váltani!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: nem tudni mennyire tudatos ez a longs oldali csökkenő mozgás, mindenesetre elég szépen visszanéztünk a mögöttünk hagyott támasz zónába! Itt a lehetőség, hogy ezt az ugródeszkát kihasználjuk, az előzőekben megfogalmazódott napos-hetes emelkedési lehetőségeknek szükségük is lenne erre az ugródeszkára! Arra érdemes lesz figyelni, ha azt látjuk hogy jelentős az aktivitás növekedés, viszont ehhez nem társul áremelkedés, akkor az egy kamu megbízásokra, ami akár még a macikban is felkeltheti az érdeklődést.
A shorts oldali érdeklődésnek egyelőre még nincsen sok nyoma, de a megbízáspumpára itt is hamar fény derül, ahogy azt az utóbbi durva kiugrások is jelzik.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/X1Gk7vVO/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/sym3DqV4/


Hetes idősík: egyáltalán nem jó ómen, hogy a múlt heti új csúcsra felkapaszkodás, összességében egy tökéletes fordító gyertyakombinációhoz is hozzájárult. Nem kell rögtön a legrosszabbra gondolni, ugyanis, hasonló szituációt az idei év elején már egyszer láthattunk, majd következett 3, lényegében irányt kereső hét, de mivel az eladói szándékok nem tudtam megerősödni, így újra lehetőségek voltam a vevői oldalnak kicsit kibontakozni!
Tehát, az is előfordulhat hogy az újabb lábra álláshoz, most is csak egy pár hetes bizonytalan időszakra van szükség. Remélhetőleg az RSI csíkra bejelölt lehetőségben is bízhatunk és a felső zónában mozgáshoz, jelentős, gyertyákkal is alátámasztható mozgás fog társulni.


Hónapos idősík: itt is fel kell hívni a figyelmet arra a jelzésre, hogy a januári gyertyával beszaladtunk a trendvonal alá, majd a februári-márciusi gyertyákkal alulról vissza-teszteltünk!  Egyáltalán nem meglepő folytatás következne azzal, ha visszatérnénk az eggyel lejjebbi, sokkal jelentéktelenebb trendvonalra, illetve azon, hasonlóan a január mozgáshoz leszaladnánk a szürke támasz zónába és majd csak ezt követően jöhetnének, azok a pozitív folytatásról szóló történések!


**Ha még nem lenne poloniexes számlád!**
https://poloniex.com/signup?c=6v3zyhgx

Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/X0cXgqld/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/f4v3leZv/
Januári alj: https://www.tradingview.com/x/1cP5DJLp
'22-es lehetőség: https://www.tradingview.com/x/W2KKtSYt
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/sENLjq20/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/Ul6WXZSu/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/3fS1Sq1h/
S&P 500 Index  1 órás: https://www.tradingview.com/x/6ITPL233/
Napos: https://www.tradingview.com/x/6EjuYU3T/
U.S. Dollár Index, napos: https://www.tradingview.com/x/rhy0Q8q5/
Hetes: https://www.tradingview.com/x/2UmWkdnR/
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Heti elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10