Minden ami kriptopénz > Általános kriptopénz témák

Helyi kriptó események és találkozók

(1/2) > >>

Székely Vegán:
Ide linkeljétek be ha van valami helyi bitcoin/kripto összejövetel, esemény, előadás, találka, meetup.com, stb.

Székely Vegán:
Egy másik topicból beragasztom:
https://www.meetup.com/Budapesti-KriptoValuta-Eloadas-es-Oktatas/events/241367411/?gj=wc1d.2_e&rv=wc1d.2_e


--- Quote from: Windlass on July 14, 2017, 11:55:45 AM ---Kriptopénz meetupra ma, pénteken megy valaki? https://www.meetup.com/Budapesti-KriptoValuta-Eloadas-es-Oktatas/events/241367411/?gj=wc1d.2_e&rv=wc1d.2_e


Lehet, hogy az adózásról is szó lesz. Én sajnos nem tudok menni, pedig nagyon érdekelne.

--- End quote ---

Dron1:
 :)Szuper

Franky2Ster:
Ahogy látom erről már lemaradtunk, viszont én is szívesen találkoznék az itt lévő fórum tagokkal.Budapesten össze hozhatnánk egy találkozót szakmai eszmecserére.  8)

Uhura:

--- Quote from: Franky2Ster on October 23, 2017, 10:22:57 AM ---Ahogy látom erről már lemaradtunk, viszont én is szívesen találkoznék az itt lévő fórum tagokkal.Budapesten össze hozhatnánk egy találkozót szakmai eszmecserére.  8)

--- End quote ---


Most nov. 10 én lesz valami Kriptos meet a Boscoloban ami volt szeptemberben meg talán októberben is. Erre van belépő meg ez a "nagyeszűek" találkozója ahol már 4-5 éve meg 7 éve a kriptóval foglalkozó emberek mondják el , hogy működik a kriptó :)


De lesz a cryiptohungary-s rendezvény még pontosan nem ismert időpontban előző alkalommal is jó volt, igaz nem annyira az előadsáok inkább az utána való közös beszélgetés. Azon találkozhatunk. Szerintem a többiek is jönnek, legutóbbi szeptemberben  dpeter, nero, ficium, emko, seedbox, bri meg talán még páran voltak ott "innen" a fórumról a többiek a kriptó trader fórumról jöttek.


Vagyis gyerünk minnél többet. Az infra nem a legjobb volt legutóbb de a közösség feledteti a hiányosságokat,


Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version