Minden ami kriptopénz > Kripto Politika és Spekuláció

10K anniversary ?

(1/2) > >>

Uhura:
Hello kedves Crypto Testvérek!


Mivel közeledik egy szép nagy kerek szám - aki nem értené 1 BTC 10.000 dollár lesz - ezért megkérdezném tőletek nem szervez-e valaki vagy nem tervezi , hogy valamiylen happaninget csinálna vagy részt venne-e egy iylen happeningen ? Ha már iylen szép nagy kerek midannyiunkat gazdagító nap virrad fel nem sokára.

Székely Vegán:
Most lépte át a 10K-t, de engem hidegen hagy.. mert nem a hasznossága miatt szárnyal, tiszta spekuláció.

Mar2004:

--- Quote from: Székely Vegán on November 28, 2017, 03:49:31 PM ---Most lépte át a 10K-t, de engem hidegen hagy.. mert nem a hasznossága miatt szárnyal, tiszta spekuláció.

--- End quote ---

Hasonlóképpen látom. Egy jó nagy spekulációs buborékot fújnak, ahol adott pillanatban be lehet dönteni a rendszert. Elég például egy software hibát a nyilvánosságra hozni a btc kódjában, amit a média kellőképpen fel tud nagyítani.  Azt pedig tudjuk, hogy nincs tökéletes kód, a windows-okban életciklusuk végéig csak javítják és javítják a hibákat...

Mindez persze a kripto piacot nem tudja már megállítani, a btc-t viszont bedöntené.

MoneyFacturer:
Ha beszakad a bitcoin, akkor a többi altcoint is nagy valószínűséggel magával rántja nem? Akkor a GPU bányászok is megérzik a hatását. Bárcsak ne lenne igazam de sajnos eléggé összefüggnek úgy nézem.

FancyB:

--- Quote from: MoneyFacturer on December 04, 2017, 08:46:31 AM ---Ha beszakad a bitcoin, akkor a többi altcoint is nagy valószínűséggel magával rántja nem? Akkor a GPU bányászok is megérzik a hatását. Bárcsak ne lenne igazam de sajnos eléggé összefüggnek úgy nézem.

--- End quote ---

Ha beszakad a bitcoin - ezzel együtt a kriptopiac -, akkor minden coin árfolyamában óriási zuhanás lesz (akár 90%+), a shitcoinok eltűnnek, viszont megmaradnak a legjobbak/legerősebbek, amik aztán minden korábbinál magasabbra emelkednek.

Olyan ez, mint a dotcom lufi volt. Annak a végén az Apple árfolyama is szépen beszakadt, most meg az egyik legértékesebb márka a világon.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version