Minden ami kriptopénz > Pénzügyek - Tőzsdézés, pénzváltás, adózás

Wirex VISA kártya + Curve kártya

(1/13) > >>

Sparks:
Sziasztok!

Én most rendeltem egy Wirex VISA kártyát. Az ok egyszerű volt, ma adták hozzá a kedvenc Waves-emet, így már BTC, LTC, ETH, XRP mellett Waves tárcaként is üzemel  8)
Ha a referral linkemen keresztül regisztrálsz azt megköszönöm.

Waveset ráküldtem és mivel jelenleg az egyik leggyorsabb blockchain, így percek múlva már a számlán is volt és költhető is azonnal a kártyával.
A kártyám még nem jött meg, így nem tudok róla nyilatkozni, de amint megérkezik jelzem majd, hogy mennyire működőképes.
Természetesen kellett hozzá személyi igazolvány és selfie, de kb. 5 perc alatt meg volt az azonosítás, és már rendelhettem is a kártyát.

Remélem beválik, mert a Waves a szívem csücske, van belőle pár tízezer a számlámon, ha felmegy kicsit még az ára, akkor nyugdíjazom magam :D Igaz már ICO óta tartogatom, még 18-20 k sat körül zsákoltam belőle jó sokat, na de majd kiderül.

Sparks:
A kártyám még nem érkezett meg, de az elméleti használatáról szeretnék kicsit írni.
Mivel a Wirex kártya alap pénzneme EUR lesz és ha forintért akarnék vele vásárolni, akkor az 3% bukó lenne (ahogy olvastam a díjakat), így azt találtam ki, hogy rendeltem mellé egy Curve kártyát is.
Ennek az a lényege, hogy a hozzá kapcsolt másik kártyáról leveszi a pénzt euróban, átváltja nagyon jó árfolyamon (kb. olyanon, mint a Revolut) forintra és a Wirex kártyával úgy fizetek, hogy közben a Curve kártyát használom, de a pénz a Wirex-ről érkezik. A váltást a Curve intézi, így nincs 3% és az árfolyam is pöpec. Tehát csak a Curve kell a zsebemben legyen, Wirex maradhat a fiókban is.

Ha Curve kártya tetszik és ezzel a kóddal regisztrálsz: ANM3Q4BE, akkor te is és én is kapunk 5-5 fontot a számlánkra (ha minden igaz).

Curve kártya arra is jó, hogy a magyar bankkártyádat beregisztrálod és ha euróban kell fizetni, akkor nem a bankod vált, hanem a sokkal jobb árfolyamos Curve. De akár arra is, hogy az összes kártyád alá rakod és csak a Curve van nálad, az app-ban meg beállíthatod, hogy éppen melyik kártyával akarsz fizetni... Persze forint-forint esetén nincs válogatás... Klassznak hangzik :)

Gyakorlati tapasztalatokat jövő héten tudok majd megosztani, remélhetőleg megjön mindkét kártyám addigra.  8)

Paly G:
Nem rossz ötlet bár én kicsit tartok ettől a kártya csatlakoztatásoktól, így euroban fizetek, kártyával (nincs váltás) vagy euro automatábol veszek ki kp t és átváltom (jó árfolyamon váltós ismerősnél ilyen van mindenkinek) ????

zsombor1:
Jó neked, hogy már meg tudtad rendelni a kártyát. Én dec. 18.-án regisztráltam a wirexre, és még mindig csak folyamatban van az azonosítás. Még meg se tudtam rendelni a kártyát, nemhogy megérkezzen.

Paly G:
Akkor ott valami nem jó, nekem kb 10 perc volt a verif, utána rendeltem a kártyát, az pedig asszem 8 nap volt, mire megjött. Megjegzem augusztusról beszélek.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version