Minden ami kriptopénz > Vásárhely

Érdekelnek a kriptók? | Csatlakozz Csapatunkhoz és Dolgozz Otthonról

(1/1)

CryptoMex:
Várunk csapatunkba!

Köztudott, hogy a MyCryptOption fő célja, hogy segítse a kriptoközösséget. Minden nap arra törekszünk, hogy friss hírekkel, hasznos leírásokkal és videókkal szolgáljunk nektek. Örömmel tapasztaljuk, hogy értékelitek, amit csinálunk és továbbra is van igény a munkánkra.

Ha érdekel a kriptovaluták világa és szeretnéd kivenni a részed belőle, csatlakozz csapatunkhoz. Több feladatra is keresünk munkatársat. Akár 0 tapasztalattal is elkezdhetsz bedolgozni, ráadásul otthonról. A tapasztalat és a végzettség mindig előny, de nem kritérium, hisz úgyis mindent megmutatunk.

Íme a kategóriák, amelyekre jelentkezni lehet:

* fordítás (angol – magyar)
* cikkírás
* technikai elemzés (crypto)
* social media népszerűsítés
* videó készítés (youtube-ra)
* tartalomgyártás
* képszerkesztés
Ha úgy érzed, hogy alkalmas vagy a fenti kategóriákban lévő feladatok bármelyikének az elvégzésére, küldd el jelentezésedet a [email protected] címre. Jelentkezésedbe foglald bele, mely kategória/kategóriák érdekelnek és mennyi időt tudsz ráfordítani a további részleteket megbeszéljük.

Mi az amit kínálunk?

* bérezés tartalomtól és terjedelemtől függően
* kifizetés kriptovalutában (megegyezés szerint)
* rugalmas időbeosztás
* opcionális témák (akár kedv szerint is)
* tanulási lehetőség
* saját tartalom megosztásának lehetősége

Tájékoztató:

A leírás nem teljeskörű. További részletekért érdeklődni lehet a feltüntetett elérhetőségen. A feladatok nem igényelnek teljes munkaidőt, ezért kiegészítő munkalehetőségnek tekinthető, tehát nem fix munkaidőhöz kötött.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version