Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
2
Coin-ok / Re: Magyar hátterű kripto platform
« Last post by Karsaly on March 28, 2020, 07:11:53 PM »
3
A hétközi szélcsend, hétvégi viharra is utalhat!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2020.03.27!

BTC, ha a 4. zöld körrel megjelölt mozgás ugyanúgy működött volna, mint az előző 3, akkor kedd-szerda magasságában elértük volna a fekete ék ellenállását, de mivel nem ugyanúgy mozog az ár, mint egy héttel ezelőtt, ami ugyebár még ha nehezen is, de a 3,8k-s mennyiségből, közel 1 hét alatt sikerül felkapaszkodni 7k közelébe.
Jelenlegi mozgással arra keressük a választ, van esélyünk felkapaszkodni az ék ellenállására, esetleg a rózsaszín 6,9k magasságában húzódó ellenállás idáig sikertelen átszakítása, már egy figyelmeztetés, hogy ideje felkészülni az ékből kilépésre és remélhetőleg max 5k-ig történő visszakorrigálásra.
Rózsaszín ellenállás, az ék támaszával kialakított egy emelkedő háromszög lehetőséget, ez lehetőséget biztosíthat az ék ellenállására történő felkapaszkodásra, viszont ha továbbra is számolunk az ékkel, akkor így is, úgy is 5k-ra kell felkészüljünk.
Február 10. környékén voltunk hasonló szituációban, ahol nekem volt egy a január közepén nyitott, long hullámot minél jobban kihasználó pozícióm, ezen pozíció tekintetében, a február 10.-ei zuhanás után jöttek az első, olyan jelzések amelyek arra utaltak, ennek a long trendben mozgásnak itt lehet a teteje. Egy nappal később visszarántották 10k fölé az árat, felcsillantak újra a reménysugarak, ezt a napos gyertya is megerősítette, sőt ha az órás mozgás nézzük, a 10.-ei zuhanást megelőzően kialakított ellenállást, az egy nappal későbbi kiugrás átugrotta, majd felülről egy vissza-tesztet is kapott, ennek ellenére egy olyan kis mozgásos csatornában kapaszkodtunk felfelé, ahol 10,150$-os árnál kiszálltam.
2 napig úgy tűnt rossz döntés volt kiszállni, mivel a csatornában felkapaszkodtunk 10,500$-os szintre, de végül mégsem ért meglepetés, 10.-én bezuhantunk 10k-ra, majd visszaszúrtunk ismét 10,500$-ra, ez volt a long trend végső szúrása, a történet vége pedig a március 13.-ai 3,8k-s gyászos szint.
Ebből a mélységből, gyorsan sikerül visszakapaszkodni 6k-ra, majd pár nap alatt kialakítani egy háromszöget, ami nem hozott kirobbanó sikert, sőt a 4,5k-ra történő ismételt visszanézéssel sokakat kiüthetett az elsietett long pozícióból. A kitartóbak talán meg most is hasonlóan gondolkodnak mint február 10.-e magasságában, tehát várnak egy utolsó long irányú lökésre, majd kiszállnak és szépen megvárják míg az ár visszakorrigál  5k környékére! Én is ebben gondolkodok és a 6,3k környékén nyitott pozíció nullába húzott stop szintjével adok még egy esélyt a 7,7k környéki szintre történő felszaladásnak, ha nem jön össze így jártunk, próbálkozzunk újra 5k környékén.
Tehát a fekete éken belüli mozgási lehetőségen kívül, van itt egy emelkedő háromszög lehetőség, illetve a kék színnel felvázolt árbócszerűség, ezekben bízva kellene várjunk még valami pluszt, de az utóbbi 3 napban látható, rózsaszín ellenállás alatti oldalazás, egyre jobban erősíti azt te gondoltad, hogy ezt a történetet el kellene engedni!
Az utóbbi két hét pénteki napjai, rendre felvillantották a reménysugarat, majd szépen le is hűtötték a kedélyeket, hétvégére pedig kialakult a chill hangulat. A jelenlegi pénteki mozgás, egyelőre rejtegeti azokat a bizonyos reménysugarakat, sőt a chill hangulatra már kedden ráhangolódtunk, talán ez is egy arra utaló jelzés, hogy a hétvégén most kicsit máshogy is alakulhatnak a dolgok. Tehát long beszállón csak a nagyon bátrak gondolkozzanak, aki még kivár annak sok szerencsét, de érdemes résen lenni...

Bitcoin Futures chart: értelemszerűen sok különbség nincs a poloniexes charton látható a mozgáshoz képest, viszont nem is szeretnénk annyira elveszni a részletekben, de arra választ kaphatnánk, hogy a narancs minta 7,6k-s kifutási lehetősége megkapja e az utolsó esélyt vagy ez a történet már 7k magasságában kifulladt.
Ami ennél fontosabb, az a résekhez képesti jelenlegi pozíciónk! Ha nagyon keresünk akkor 3,560$-os szint környékén találunk még egy utolsó negatív rést, de ha a statisztikákat nézzük, akkor ez lehet az a 0,01% ami soha nem kerül bezárásra, viszont a jelenlegi viharos időkben ez sem olyan biztos. Tehát inkább koncentráljunk felfelé, ahol az első rés 9,170$-os magasságban várakozik, majd a következő 10,475$-os szinten és talán szerencsénkre 12k-s magasságban is várakozik egy rés, ezért is lenne jó ha a 3,560$-os alsó résünk kitöltené a 0,01%-os statisztikai rést és koncentrálhatnánk felfelé!


Napos: zöld és piros szellemgyertyákkal felvázoltam két lehetséges utat, de a végeredmény lehet hogy egy 3. kettő közötti oldalazással fog megvalósulni.
A múlt hét vasárnapi gyertya, mivel a szürke zónát se érte el, lehetőséget bizonyított a piros irányban történő határozottabb lépések megtételére, de jött a hétfői gyertya, ami talán szerencsénkre leszúrt a zónába, majd betakarta a vasárnapi gyertyát és ennek kedden adtunk is egy kisebb nyomatékot. Szerdát és csütörtököt a bizonytalanság uralta, sőt még a mai napot is ez uralja, tehát egyelőre rejtély, hogy leszünk minimum olyan pozitívak, mint a múlt pénteken vagy az ezt megelőző pénteki napon!
Mivel a tőzsdei mutatók, a kvírus okozta problémák ellenére 15%-os pozitivitást mutatnak és ezt a Bitcoinnak is hasonlóan sikerült követni, ebből kifolyólag a péntek délutáni nyitásnak kellene eldönteni, van-e még esély az órás idősíkon boncolgatott éken belüli pozitív várakozásoknak vagy el kell engedni ezt a történetet és bízni a következő heti pozitív folytatásban!
A szerdai bizony gyertyával még nem is lett volna probléma, de ez a hangulat csütörtökre is átragadt , illetve egyelőre úgy néz ki péntekre is! Ezzel a pénteki bizonytalansággal még várjunk zárásig és ha nem is sikerül 7,7k környéki szintet elérni, de egy 7,1k környéki zárással olyan gyertya kerül a chartra, ami a hétvégén okozhat egy kis meglepetést.
Ahogy már írtam, a fekete ABCD minta C hulláma 7,9k-ig is nyújtózkodhat, viszont ha a mintának megfelelően folytatjuk, tehát a long pozícióból 7,7k környékén sikerült kiszállni, akkor egy nagyon gyászos szintre visszanéző short pozícióval is bepróbálkozhatnánk, de nem tesszük, mivel hacsak nem muszáj, nem szeretném kipróbálni, mi történik ha az ár tényleg visszanéz 2k alá. Sokan várnak erre a 2k környéki szintre, talán pont ez hozza meg a várt kirobbanó pozitív elmozdulást, viszont ha ez meg is történik és elkapjuk az aljat, maradva a mintánál, illetve a folytatásában várható korrekciós emelkedést 5k-ra várjuk, akkor is max egy 4k-ra történő ismételt korrekció után lehetne pozitívan gondolkodni, de mint már említettem hacsak nem muszáj, nem szeretném kipróbálni a történet ezen részét.
Összefoglalva: ha a mai gyertya benéz a keddi gyertya 6,464$-os nyitószintje alá, akkor már hétvégétől negatív irányú mozgás várnék, ha a keddi nyitószint alá benézés a hétvégén történik, az még annyira nem problémás, problémás lehet ha a hétfői nyitás után továbbra is elmaradnak a pozitív próbálkozások!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: a longs charton látható mozgásnak, úgy néz ki az múlt hét szerdai-csütörtöki zóna vissza-tesztelése, betette a long irányú kaput, de ezt is vártuk, főként a kvírus okozta káosz okán. Tehát ahogy a piros rakétákkal már egy hetel ezelőtt is jeleztem, nagy valószínűséggel visszatérünk 20k alá, majd ha úgy alakulnak a dolgok, megkezdődnek a pozitív irányú munkálatok, aminek elsőszámú célja a 30k alatt húzódó zóna átlépése, illetve annak vissza-tesztelése!
Shorts oldal valamitől tart, habár mint látjuk, a szintén múlt héten felvázolt lufi kipukkanás, illetve az abból történő 8k alá visszaereszkedés tökéletesen megvalósulni látszik, ennek ellenére a piaci hangulat ennyire mégsem rózsás, tehát ez vagy egy beetető időszak vagy a Bitcoin tényleg szembemegy minden piaci előrejelzéssel, de ennek a legkisebb valószínűsége.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/Sj69CmKh/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/RyTIre3I/


Hetes idősík: a mostani hét feladata, válaszolni a múlt heti gyertyára, ez a válasz lehet pozitív, tehát 8k magasságában betakarjuk a két héttel ezelőtti gyertyát, lehet negatív, ez esetben a múlt heti gyertya nyitószintje alatt zárunk, de lehet semleges is a válasz, ami a 200-as mozgóátlagra, tehát 5,600$ környékére történő visszanézést jelenti.
A mögöttünk hagyott 4 napos mozgásból, mindháromnak van esélye, százalékos arányban 20% lehetőséget látok a negatív válaszra, 50% esélyt a pozitív válaszra, de nem kizárt hogy ez csak egy szerény 7k környéki  pozitív válasz lesz, illetve 30% esélyt a semleges hétzárasnak is adok!
Viszont lényegében mindegy, hogy a két héttel ezelőtti pozitív fordulatnak 7k, 8k akár 9k magasságában érjük el a csúcsát, ha hosszabb távon gondolkodunk, ebből még nem fog kinőni akkora hullám, mint a  2019-es 14k-ra felszaladó, ennek oka nagy valószínűséggel a kvírus okozta problémák, illetve hogy egy nagyobb hullámot meg is kell alapozni! Tehát nem elég a csökkenő trendben mozgást megállítani és megfordítani, az új hullámot meg is kell alapozni, hasonlóképpen minta azt a kék nyilakkal, a korábbi mozgásoknál meg is jelöltem, itt csak mellékes információ, hogy a fordulat valóban sikeres volt vagy csak próbálkoztunk.


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/uk7oQMdE/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/0HjkVmDP/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/nVxEkmj0/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/E7A9SC4c/
https://www.tradingview.com/x/5Whc95xY/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/87gq6Xth/
https://www.tradingview.com/x/tCtvPTml/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
4
Szélcsend!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2020.03.23!

BTC, jó lett volna, ha a hétvége, még ha minimálisan is, de ad valami kapaszkodót, nem adott... Kapaszkodó lehetett volna, egy iránytól független határozott elmozdulás vagy alkalmazkodás pl. a fibo 0.61 szinthez, de lett volna mondanivalója egy a napos idősíkon behúzott 5,5k környéki zónában zárásnak is.
Még a múlt hétvégi mozgásnál kialakult egy piros háromszög, ennek a támasza/ellenállása meghosszabbításra került, azzal a céllal, ha a hétközi mozgás hasonlót produkál mint amit péntek magasságában sikerült is összehozni, majd  az ellenállás vissza-tesztelésre kerül, akkor a rózsaszín harmonikus minta 8,5k-s kifutására komoly esélyeink lehetnek. Lényegében össze is jött a vissza-teszt, csak hát kifutottunk az időből, a hétvégétől pedig egy közel 2,5k-s emelkedésnek nekifutni, még gondolat szintjén is túlzás.
Ahogy a piros szellemgyertyákkal felvázoltam, hétvégén a péntek délután megkezdett csökkenő mozgás folytatásával számoltam, de mint látjuk ezt is ügyesen kihagytuk, viszont ez a lehetőség még mindig fennáll, sőt az időhúzással egyre jobban erősödik!
A péntek esti zárás előtt, illetve a vasárnap esti nyitás után, a barna háromszög ellenállásán pihentünk meg, ezt kellene vissza-tesztkén kezeljük, csak hát kezdünk átesni a ló túloldalára és háromszöget nyugodtan elfelejthetjük, marad egy 5,9k-s támaszunk, amin már most is nagy a nyomás, ezért ha nem jön valami gyors pozitív segítség, akkor hipp-hopp 5k környékén találjuk magunkat. A szellemgyertyákkal felvázolt 5k fölötti mozgást, nyugodtan behelyettesíthetjük, a hétvégén mögöttünk hagyott mozgással, ebben az esetben még durvábban a kép és a múlt hét csütörtök példáját figyelve, egy 4k-s tippel se esnénk túlzásba.

Bitcoin Futures chart: nagyjából száz dollárral nyitottunk feljebb a pénteki zárószinthez képest, ezt az azonnali csökkenő mozgással be is zártuk, tehát semmi jelentősége a hétvégi mozgásnak. Mivel a péntek délutáni mozgás feladta a küzdelmet, sajnos narancsszínű mintánk 7,550$-os célszintjét nem sikerült elérni, ami abból a szempontból lett volna fontos, hogy a mintának megfelelő korrekciós mozgás, vissza-tesztel felérő mozgást hajthatott volna végre a napos szintén jelentőséggel bíró szürke zónában.
Viszont ha átlépünk napos nézetbe, ott már láthatjuk is miért lett volna fontos a péntek délutáni pozitív irányú folytatás, pl. mert azonnali jelzést adhatott volna egy 7,5-8k környéki folytatásra, illetve ha ez első nekifutásra túlzó elvárás, akkor az előttünk álló héten, a jelenlegi szürke zóna esetleg vissza-tesztelésével egy sokkal pozitívabb lehetőségre is. Sajnos a pénteki bizonytalan gyertyával, újra komoly lehetőségek mutatkoznak, a 13.-ai 4,210$-os szintre történő visszanézésnek, ami csak első ránézésre tűnik egy katasztrofális húzásnak, ugyanis ha a kék támasz zónát vissza-teszteljük és ez a teszt kiállja a próbát, tehát egy ebben a zónában történő gyertyazárás után határozottan visszafordul az ár, akkor hacsak a vírus okán nem súlyosbodik a helyzet, akkor a poloniex napos chartján vizionált 2k-s elképzelések, újra visszakerülnek a fiók mélyére!


Napos: a múlt hét csütörtökén megkoronázott zuhanás, elég nagy káoszt okozott, de mint tudjuk nem a Bitcoin hibája, hanem az egész világé, tehát még ha azt is várnánk, hogy a Bitcoin ellentétes irányba mozogjon, ebben a helyzetben a virtuális előny csak minimális biztonság. A hosszabb távú mozgás, egyik, illetve másik lehetőségét itt is felvázoltam, de május 12.-ei felezés időpontjánál messzebbre egyelőre fölösleges terveket szőni, sőt még odáig sem egyszerű!
Napos tekintetben, az 5,5k magasságában húzódó zóna vissza-tesztelését vártam, ez azért lett volna hasznos, hogy az előre felvázolt zöld elképzelésnek megadja a lehetőséget. Ez a pozitív lehetőség, az 5,826$-os szinten zárással nem nagyon került megerősítésre, de például a vasárnapi gyertya mai betakarásával, még ez is adhat egy kis rövidtávú pozitív segítséget. Ha a hétvégén átszaladunk a zónán, ott már nehéz lett volna pozitív gondolatokat megfogalmazni, most se egyszerű, de mint tudjuk a remény hal meg utoljára...
Fekete ABCD minta! Ez egy durva 2k-s szintet megcélzó elképzelés, nem kizárt hogy nincs realitása, viszont én szeretek a lehetőségekkel előre számolni, tehát amíg nem jön ezt egyértelműen megcáfolni tudó történetsorozat, addig követni fogjuk. Ennek a mintának, egyelőre csak az A hulláma biztos, B hullám a fibo 0.46-os erősödésével még kétséges, 0.61;0.78 szintekre kellene felkapaszkodni, majd ha ott konkrét visszafordulási lehetőségek mutatkoznak, akkor kellene a 2k-s célszinttel komolyabban számolni! Tehát a minta B hulláma abban segíthet, hogy a zöld előre felvázolt elképzelésnek megfelelően, ne csak a csökkenési lehetőségnek adjon esélyt, hanem annak is hogy a 8,3k; 9,3k környéki zónák esetleges átlépésével, majd azokba történő vissza-teszteléssel, május 12. magasságában viszonylag egyenesbe jőve történjen meg a felezés.
Eddig tartott a charton történő lehetőségek boncolgatása, de ha visszatérünk a valóságba és a Kvírus okozta világgazdasági problémákra, akkor egyelőre az tűnik reális gondolkodásnak, ha rosszabbal számolunk mint amit most látunk. Nekem az a gyanúm, hogy ez igazi problémák nem most fognak bekövetkezni és a Kvírus, remélhetőleg minél hamarabbi megfékezését követően történhet egy fellélegzés, viszont a gazdaságok újbóli beindítása, napvilágra fog  hozni olyan súlyos problémákat, amelyek vélhetően súlyos világgazdasági válsághoz fognak vezetni, ne legyen így, de sajnos súlyosabbakhoz mint például a 2008-as és ezt így már nevezhetjük a világgazdaság csődjének!
Napos szinten, azt várnám az előttünk álló héten, ha a pozitív lehetőséget meg akarjuk tartani, akkor először is a zónában kellene zárni, lehetőség szerint próbálkozni kiugrással, negatív feltételeknek a Kvírus okozta problémák miatt sokkal könnyebb megfelelni, tehát ha beesünk a zóna alá és egy visszarántással nem tudunk rögtön válaszolni, akkor a fekete ABCD mintának áll a zászló!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: semmi váratlan, toltunk egy vissza-tesztet a zónába, tehát a feltétele adott, a három piros rakétával jelzett 20k állati zónába történő folytatásnak. Ha áttekintünk hetes idősíkra, a múlt heti gyertya minden tekintetben bizonytalanságot mutat, tehát ami napos tekintetben egyértelműen a 20k alatti zóna irányába mutat, az okozhat egy olyan szituációt, mint amivel január 20. magasságában is számoltam és a zóna elérése előtt, 22-23k magasságában pozitív fordulatot vesz a történet. Ezzel viszont ugyanaz lehet a probléma, mint a február közepéig tartó megbízáspumpával, ha idő előtt, tehát most a semmiből a vírus probléma közepén kezdődne a pumpálás, annak a végeredménye is csak egy ideiglenesen szárnyra-kapás. Tehát ha normális munkát szeretnének végezni, akkor ezt a longs oldali mozgást visszaengedik 20k alá és remélhetőleg időközben a Kvírus probléma is megoldódik!
Shorts oldalnál szintén érdekes a hetes gyertya, mert ha komolyak a short oldali bedöntési szándékok, akkor a hetet, a zónában zárjuk. Napos szinten benne zártunk a zónában, pontosan úgy ahogy ezzel számoltam, viszont ez még nem jelenti azt hogy a 8k állati szintekre is visszazuhanunk, erre valószínű egy kisebb, nagyjából  14k-s magasságba történő visszakapaszkodás után van lehetőség, de az sem kizárt hogy vissza-teszteljük a 20k-s zónát, erre azért is nagyobb az esély, mert a Kvírus problémára nem valószínű, hogy napokon belül megoldást találnak, talán heteken belül, ez viszont már a 30k-s zónára is lehetőség, tehát az ár 3k alá szorítására.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/WmRViE3U/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/rdJmUcq4/


Hetes idősík: az elmúlt hét gyertyája, kicsit segíthetett volna tisztábban látni, de sajnos nem tette!
Segíthetett volna azzal, hogy betakarja az előző heti gyertyát, habár erre nagyon kicsi esély volt, arra annál nagyobb, hogy vagy egy 5,5k környékén záró Doji gyertyával, rámutat az eladói szándékok gyengeségre, esetleg egy a múlt heti gyertya nyitó szintje alatti 5k-s zárással, hetes tekintetben felvillant egy a Kvírus miatt gyenge lábakon álló, de mégis MorningStar gyertyakombinációs lehetőséget.
Ahogy az RSI csíkra felvázolt piros/kék mozgási lehetőséggel is jelzem, ebben a vírussal felturbózott helyzetben, a gyors megoldási lehetőségeknek kicsi az esélye, talán ha olyan hírek kezdenének felröppenni, hogy nincsenek újabb fertőzések vagy megvan a gyógymód, akkor lehetne gyors megoldásokra irányuló elképzelésekkel előrukkolni, ezeknek hiányában, marad az elhúzódó megoldásban gondolkodás. Tehát egy április végi, májusi fellendülési időszak, azt jelentené, hogy a május 12.-ei felezés időpontjában, azokon az alsó szinteken kellene mozogjunk, ahova a jelenlegi szintekről kellene megérkezünk és ahonnan már további zuhanásnak nincs realitása! Ha a 2 héttel ezelőtti gyertyára ránézzük, az egy Kvírus nélküli szituációban, minden feltételét kielégítené, egy short trendet lezáró gyertya elvárásainak, tehát a múlt heti gyertya, még ha nem is tökéletes, illetve se pozitív, se negatív előjele nincs, arra mégis alkalmas, hogy egy 5-6k közötti oldalazással, hasonló szituáció kialakításában segédkezzen, mint azt a 2018 év végi, 2019 év eleji hónapokban láthattuk.


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/KWEeG3PU/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/Jwrm60xQ/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/2jLMLs9K/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/ypcZ3HpJ/
https://www.tradingview.com/x/ugfOi0RY/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/pp3wPjqc/
https://www.tradingview.com/x/xGaTEyLd/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
5
Széllel szemben!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2020.03.20!

BTC, néhány száz dollárral vagyunk feljebb a hétfői nyitószintnél, ezt nyugodtan nevezhetjük semminek, viszont ha a múlt heti viharos csütörtökből indulok ki, amire pénteken már pozitív választ sikerült adni, de mivel jött a hétvége, be is sültek a pozitív elképzelések. A mostani csütörtök korántsem volt olyan intenzív, mint a múlt heti visszaesésnél, de az 1k-s emelkedésre mégis érdemes odafigyelni! A chartra sok minden fel van válva, viszont a mozgásnak mégis sikerül olyan útvonalon haladni, amivel szépen kikerült mindent.
A rózsaszín harmonikus mintából kiindulva, van egy 8,500k-s szintet megcélzó várakozás, illetve egy barna háromszög, amit egy csökkenő irányú árbóc részeként is kezelhetünk, de ezzel a felfelé történő kilépéssel, inkább egy emelkedő háromszögben lehetne gondolkodni,  amelynek most szüksége lenne egy vissza-tesztre.
Ez a vissza-teszt sajnos idáig elmaradt és minél tovább húzzuk, annál kisebb az esélye, az ebből a helyzetből történő 8k-s várakozás elérésének. Tehát nagyon gyenge lábakon állnak a 8k-s árszintet megcélzó várakozásaink és ha most pénteken nem teszi oda magát kicsit jobban az ár, akkor a hétvégétől, főleg ha az olyan érdektelen lesz mint a múlt hétvége, akkor a barna háromszög 9,5k-s ellenállása fölött fogunk oldalazni vagy az időhúzás okán úgy járunk mint 2 héttel ezelőtt és szép lassan csökkenésnek indul az ár.
A rózsaszín harmonikus minta szempontjából, módosításra már nincs lehetőség, tehát vagy élünk a lehetőséggel és a hétvégén is pozitív irányba mozgunk, esetleg oldalazgatunk a hétvégét, majd jövő héten próbálkozzunk meg valamivel, vagy a kukában landol a 8,5k-s célkitűzésünk.
Kék színnel felrajzolt S kanyarok által felkínált kiugrási lehetőséggel, először szerda magasságában kellett volna éljünk, az oldalazgatás okán elhalt ez a lehetőség, de elhalni látszik az a lehetőség is, ami habár 6,3k-ig felfelé terelte az árat, ettől függetlenül, azzal hogy most ismét oldalazunk, illetve  kihagytuk a határozatot vissza-tesztet, a 8k-s lehetőségek kezdenek elhalványulni.
Függőleges szaggatott vonalakkal megjelöltem a hétvégi mozgási területet, amelyen belül, ha pozitívan sülnek el a dolgok, akár a 8k is megkarcolható, ha negatívan sülnek el a dolgok, akkor ugyanez a karcolás a 3k-s árszintre is érvényes, semleges hétvégével maradunk 6k környékén, de a probléma egyik esetben sem kerül megoldásra, ami ha végül negatív végeredményt hoz, akkor az 1,6k-s nagyon gyászos aljat se tartom kizártnak.
Bitcoin Futures chart: először is induljunk ki abból, hogy a vírushelyzet mindent felülírhat, tehát bármit rajzolunk, bármi az előrejelzés, ennek megfelelően bármi IS lehet a végeredmény! Ettől függetlenül próbálkozni lehet, ez a próbálkozás abban merül ki, hogy van egy harmonikus mintánk 7,550$-os célszinttel, amely célszintet még a péntek esti zárásig el kellene érjük!
A lehetőségünk megvan, csak hát a vírus helyzetre hivatkozva,  ér e valamit egy ilyen apró lehetőség... ha élünk ezzel a lehetőséggel, az mozgóátlag keresztet eredményezhet, tehát egy újabb pozitív folytatást elősegítő jel kerül a chartra, viszont értelme csak akkor lesz ezeknek a próbálkozásoknak, ha 8,3k; 9,3k környéki ellenállási zónákon határozatlan sikerül átlépni, illetve abba vissza-tesztelni, de mint említettem, a vírus helyzet bármelyik pillanatban bármit felülírhat!
Napos tekintetben, a harmonikus minta D hullámának figyelembevételével, már múlt héten kitűzte egy 8k környéki célzónát, ahol szerintem eldől, jogosak e a pozitív várakozásaink vagy a vírus helyzet tényleg felülír mindent.
A 8k környéki zónába megérkezéssel, nem tudjuk bezárni a 9,170$-on várakozó rést, tehát vagy nem állunk meg itt ebben a zónában és a rés bezárása érdekében magasabbra érkezünk, mint ezt, a minta utáni várakozások szükségessé tennék vagy csak nagyon halványan érkezünk meg ebbe a 8k környéki zónába és rögtön vissza is esünk.
A probléma ott lehet, hogy ezt a 8k környéki megérkezésnek, bő 1/5 hónap múlva lenne aktualitása, tehát a május 12.-ei felezés környékén és az egy nagyon hosszú idő, amivel nem is volna probléma, csak hát a jelenlegi állapotokból kiindulva, az se biztos mi lesz holnap, nem pedig hónapokkal később. Tehát erősen megyünk az események után és reménykedünk abban, hogy a gazdaságok, ahogy a múltban, úgy a jövőben is jól jönnek ki ebből a rossz szituációkból!


Napos: a vírus mizéria elszabadulása előtt, főleg arra koncentráltunk, hogy a május 12.-ei felezésig miként tudunk kimászni, az egyre mélyebb slamasztikából, most viszont még azt sem tudjuk, erre a 8,5k környéki szintre hogy jutunk vissza, nagy valószínűséggel sikerülni fog, de nagyon nem lesz egyszerű. Megküzdöttünk azért, hogy jelenleg 6,6k környéken mozogjunk, de ez a küzdelem nem volt egyszerű és még most sem biztos hogy nyerésre állunk.
Volt, illetve még mindig van egy veszélyes zóna 5,6k környékén, ezt a zónát egész héten szurkáltuk alulról, ennek a szurkálásnak az volt a veszélye, hogy könnyen lefordulhat belőle az ár, szerencsére nem tette és elég határozottan sikerült átugrani!
Azzal hogy átugrottuk egy nagyon pozitív lépést sikerült meghúzni, de csak bejelentkeztünk, a további pozitív kérelmeket még elbírálásra várnak, ennek érdekében az 5,6 környéki zónába vissza kellene néznünk, majd ha onnan ismételten sikerül, a jelenlegi szint fölé kerülni, ott kezdhetünk halványan pozitívkodni.
Piros szellemgyertyákkal nagyon durva végkifejletet rajzoltam a történetnek, ennek a gondolata az órás idősíkon látható mozgásból született, viszont ha visszamegyünk a 2017-es bullrunt megalapozó mozgáshoz, ott találunk egy durván 600$ mély támasz zónát, viszont hogy a mostani órás mozgás és a 2017-es támasz zóna között legyen összefüggés, elég elképzelhetetlen, de egyenlőre az is elképzelhetetlen, hogy ilyen az egész világot megrengető vírus helyzetet, ne valami nagyon durva végkifejlettel sikerüljön átvészelni!
Természetesen a pozitív elképzeléseknek is helye van, itt is szellem gyertyákkal vázoltam fel az egyik lehetőséget, kihasználva azt a két 8,3k; 9,3k környéki ellenállási zónát, ahova ha április közepéig sikerülne megérkezni, majd a felezéskori és az utána következő durván egy hónapot is sikerül átvészelni, akkor talán egy kora nyári pozitív lezárása lehet a történetnek.
Összefoglalva, biztosra nem mehetünk, fel kell készülni nagyon durva végkifejlete is, szem előtt tartva a nagyon pozitív végkimenetelt, ennek megfelelően, ha nem sikerül most rögtön tovább építkezni felfelé, akkor 5,6k környékén még tehetünk egy pótvizsgát, ha ezt elbukjuk, akkor évismétlés nélkül már nehezen megúszható a történet.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: longs chart, először, másodszor, de ha a chartot nézem, akkor 3. próbálkozással sikerülhet élni, ehhez azonban további visszaesésre van szükség és hát ahogy a gyertyák mozgását megnézzük, kapott egy vissza-tesztet a mögöttünk hagyott zóna! Tehát ezt a chartot megnézve, lehet alapja a további visszaesésnek! Shorts oldalon azt láthatjuk, legalábbis én azt látom, hogy a várakozásaimnak megfelelően 20k magasságában kipukkadt a lufi! Oké, de ebből most nem kellene visszaesni 6k környékére, legalábbis akkor nem, ha valóban további árvisszaesésben gondolkodunk. Esetleg mégis van alapja a pozitív várakozásoknak? Minden megvan az alapja, a vírus elég alap az árvisszaesésre, a felezés közeledte indok lehet az áremelkedésre, ha egyikre vagy másikra megerősítést ad a chartokon látható mozgás, akkor lehetünk bizakodóak, az egyik vagy a másik tekintetében. Én, az ezen két charton látható mozgás, illetve az egyéb gazdasági kilátások alapján, az árvisszaesés folytatására tippelnék, remélhetőleg rám cáfol az elkövetkezendő napok, hetek mozgása!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/vYJVJuGV/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/eCnD768f/


Hetes idősík: érdekesen alakul ez a hetes gyertya, ugyanis ha ma vagy a hétvégén elérnénk a 8k-s magasságot. tehát betakarjuk az előző heti gyertyát, azt egy nagyon pozitív szituációnak kellene gondoljuk. De vajon gondolhatjuk e nagyon pozitívan, ha benne csücsülünk egy víruskatasztrófa közepében, a válasz egyszerű, nem tudjuk. A jeleket érdemes figyelemmel kísérni, de bármiféle pozitív jelzésre azonnal rábólintani, csak azt követően szabad, ha egyértelművé válik, károkkal de megúsztuk!
Tehát ha betakarjuk a múlt heti gyertyát, abból azt kellene feltételezzük, minden problémánk megoldódott, legalábbis ami Bitcoin jövőbeni árát illeti, aminek egy hasonló végkifejletet kellene mutatni, mint amit a napos idősík zöld szellemgyertyáival felvázoltam! Viszont, mivel még van szűk 3 nap a hétből, én azt tippelném, legpozitívabb esetben visszatérünk 5,5k környékére, ami egy hetes bizonytalan gyertyát rajzol a chartra, de ez tükrözné legjobban, a jelenlegi bizonytalan helyzetünket!


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/qNwOq4IO/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/T8vsGze9/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/XxWnQlT6/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/8DNHiZYn/
https://www.tradingview.com/x/mCse75dI/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/k2aFaCmJ/
https://www.tradingview.com/x/kCdhXDcf/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
6
Off topic / Re:Póker blokkláncon (1000CHP no deposit bonus)
« Last post by david667 on March 17, 2020, 05:15:04 PM »
Szia!

Ne, Váltóról ne fizess be. Valami másról. Az a jó hogy lehet BTC-t, ETH-t, vagy USDT-t is befizetni, de ne váltóról tedd mert probléma lehet belőle, ezt írja is a deposit résznél a szoftverben. Én személy szerint Ledger-ről CHP-t fizettem be. Nyugodtan fizess be BTC-t ETH-t vagy USDT-t, mivel a szoftveren belül átváltódik CHP-ba. Bármi kérdésed van, nyugodtan kérdezz, ha tudok válaszolok.
7
Off topic / Re:Póker blokkláncon (1000CHP no deposit bonus)
« Last post by sleve on March 17, 2020, 11:50:55 AM »
Váltóról be lehet fizetni bittrex vagy kraken?
8
Semmilyen hétvége után, bizonytalan hét elé nézünk!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2020.03.16!

BTC, abban hogy rövidtávon mi lesz a folytatás, talán kár is nagyon elmerülni, sőt egyelőre még a hosszabb táv is kétséges, habár a hosszútáv nagy valószínűséggel pozitívabb, mint a jelenlegi helyzet. A hétvégét megelőzően, péntek hajnalban még elég gyászos képet mutatott a 3,8k környéki leszúrás, később ezen sikerült elég szépen javítani és a 6k-ról, 5k-ra történő korrekciót követő, hétvégébe belépés előtti néhány óra, arra utaló jeleket mutatott, nincs is semmi probléma, habár sejthető volt, hogy a koronavírusra hivatkozva lehetnek itt még problémák!
Ezek a problémák, a hétvégi semmittevés okán még csak ezután jöhetnek, ami remélhetőleg max annyiban kimerül, hogy visszanézzünk a kerek 3,8k-s péntek hajnali aljra!
A hétvége zárásaként, valakiknek még arra is volt ingere, hogy kicsit pumpáljanak az áron, de csak annyit, hogy a nyitást követően rögtön vissza is ránthassák. Szerintem határidős oldallal történő összejátszás is szerepet játszott, ugyanis a piaci hangulat egyáltalán nem volt pozitív, tehát úgymond a biztosra mentek és mivel shorts oldalon sem láthatunk nagyobb visszaesést, nagy valószínűséggel ezekből a short pozíciókból még ki szeretnének csavarni némi hasznot.
Tehát a hétvégi mozgásra az oldalazás volt a jellemző, ebbe szépen bele is rondítottak az utolsó órában. Mint látjuk egy rózsaszín harmonikus mintával, pozitív folytatása is lehetett volna a dolgoknak, talán ha nem a hétvégébe csússzunk bele, ez is összehúzható lett volna...
Fekete nyíllal azt a lehetőséget vázoltam fel, ahol a dupla aljjal tudtunk volna élni, de nem értünk vele, tehát ha most visszanézünk 3,8k-ra, akkor dupla aljat max napos nézetben kereshetünk.
A pénteki alj és a hétvégi oldalazás egy emelkedő parabolikus ívnek is lehetőséget adott, ebből max annyit tudhattunk meg, hogy a vevők részéről semmi érdeklődés, ami volt azt néhány magányos farkas az utolsó órában, illetve a nyitás utáni első órában ügyesen lerendezte. Most annyit tudunk, hogy nem tudunk semmit, ezt a semmit néhány rajzzal is megerősíthetjük, arra számítva hogy a péntek esti korrekciós alj kisebb támaszként is megállhatja a helyét, de ez egy nagyon gyenge lábakon álló pozitív lehetőség, tehát erre nem is lehet alapozni, csak figyelemmel kísérni és utólag kiokoskodni, mi miért történt úgy ahogy.

Bitcoin Futures chart: ez a chart, jelenleg úgy néz ki mint egy színes zebra, a szürke csík napos tekintetben jelent, egy a jelen helyzethez képesti ellenállási zónát, ami sajnos kapott egy vissza-tesztet, sőt ez a vissza-teszt még egy dupla csúccsal is megvolt koronázva (na ide is beette magát XD) és hát ebből a csúcsból és annak mélységéből, arra kell következtessünk, hogy az a 3,560$-os sajnos, a figyelmünket elkerülő 2019 február 18.-án nyitva hagyott 40$-os rés, elég hülyén hangzik, de még bezárásra vár!
Ezen a charton nem szoktam harmonikus mintákat, sőt semmilyen mintát rajzolgatni, de egy-egy kivétel néha becsúszhat! Tehát van itt egy úgy nevezett cypher harmadikos minta lehetőség,  amelynek C hullámában, a dupla csúcs, illetve a negatív piaci hangulat segítségével, nem okozna meglépetést a 3,5k-s szintre történő visszalépés, viszont ha csak a mintán múlik, akkor egy szerényebb fibo 1.13-as C hullám zárás is megteszi, tehát a kerek 4k-s szinten zárás.
Tehát ez a minta egy valamire jó, ha látunk egy 1.13-1.41 fibo szintek közötti határozott visszafordulást, akkor lehet egy olyan halvány esélyünk, hogy a 7,2k-s szintre történő visszakapaszkodás után, a szürke zónát támasz zónaként kihasználva és 8k környékére visszakapaszkodva, viszonylag sikerül egyenesbe hozni a dolgokat és a május 12.-ei felezés előtt, valami pozitív életjelet csempézni a chartra!


Napos: az 5,5k környékén húzódó vékonyka támasz zónán, a lendületnek megfelelően átszaladtunk, előfordul ilyen baleset, viszont ezt a balesetet, a zóna fölé történő utólagos visszakapaszkodással kilehetett volna javítani, majd a zóna felülről történő vissza-tesztelésével egyértelművé tenni. ki is az úr a háznál!
Amit egyértelművé tettünk, az-az alulról történő vissza-teszt, kár szépíteni a dolgokat, ez egy további csökkenésre utaló jelzés! Tehát vagy csinálunk egy dupla aljat 3,8k-s szinte történő ismételt leszórással és azzal sikerül viszonylag gyorsan kimászni a slamasztikából, esetleg hetekre beszorulunk egy oldalazásba és hasonló megoldásban reménykedünk, mint 2019 év elején.
A jelen szituban, elég kilátástalannak tűnik a május 12.-ei felezés időpontjára történő jó helyzetbe kerülés, ez nálam annyit jelentene, hogy a 9,3k vagy a 8,3k magasságban húzódó ellenállási zónát felülről vissza-teszteljük, esetleg a kettő zóna közötti pattogásból, kirajzolódik valami emelkedő háromszögszerűség!
Tehát őrült iramú áprilisi long mozgásban reménykedek, de ahogy az elején is említettem, jelenleg még azt sem biztos, ami egy óra múlva történik!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: longs oldalon még mindig nem jelentkezett a Doji gyertya, lehet nem is fog és talán nincs is jelentősége, viszont egy határozott fordulatot mutató bika gyertya sem jelentkezett, tehát pozitív gondolatok megfogalmazni nem tudok. Tehát az ezen a charton látható mozgásból, sajnos muszáj arra gondoljak, hogy a 26-28k-s szintek közötti zóna vissza-tesztelését követően, folytatjuk a 20k zónába tovább zuhanást, ahol várom a Doji gyertyát, esetleg egy nagyobb gyertyával történő határozat visszafordulásra utaló jelzést.
Shorts oldali mozgás, szintén nem arra utal, hogy valami az ár szempontjából pozitív folytatásra utáló készülődés zajlana és mivel ez a shorts oldali mozgás, jelenleg nem a megbízáspumpáról szól, sajnos komolyan is kell venni! Nem tudni mennyi van még ebben a short oldali igyekezetben, talán csak annyi, amennyit 2019 év végén is vártam, tehát a 20k környékére történő pumpálás után, kipukkan a short lufi. Ezt a kipukkanást csütörtök-péntek magasságában szeretném látni! :)
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/ehLa2HWq/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/8i3frbYT/


Hetes idősík: volt néhány hosszútávú elképzelésünk arra az esetre, ha sikerül visszakapaszkodni a tavaly júniusi 14k-s, esetleg 2017-es decemberi 20k-s csúcsra, ezek most szépen a kukában landoltak. Új elképzeléseket egyelőre kár boncolgatni, legalábbis addig kár, amíg a múlt heti gyertyára nem érkezik egy válasz.
A negatív válaszon nem kell sokat gondolkodni, az is elég ha tovább zuhan az ár, viszont ha már ez a zuhanás megtörténik, akkor a 3k-s támasznak lenne a feladata ezt megállítani!
Pozitív válaszra 3 lehetőség van, amibe belefér a 3k-s támasz meglátogatása is, lényeg hogy a zárásra visszatérjünk a hetes nyitó szintre, tehát 5,364$ környékére.
A MorningStar lehetőséget napos idősíkon szoktuk keresgélni, ettől függetlenül kisebb és nagyobb idősíkon is adhat egy kis segítséget, viszont ehhez is szükség van, ha nem is a 3k-s szintre történő visszanézésre, de a gyertyának nagyobb kanócot biztosító leszúrásra, illetve ennek a gyertyának 5k környékén történő zárása is elegendő!
Harmadik lehetőség, tulajdonképpen hasonlóan egyszerű mint a negatív válasz, tehát mindenféle kacskaringó nélkül, betakarjuk az előző heti gyertyát!


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/j5oApgqk/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/BGpHkSAQ/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/Pu3xuXcl/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/YBETVVtD/
https://www.tradingview.com/x/rj2bYdA4/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/k2aFaCmJ/
https://www.tradingview.com/x/kCdhXDcf/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
2017 5k-6k mozgás: https://www.tradingview.com/x/lG00Xs9d/
2015 a jelenre vetítve! https://www.tradingview.com/x/6GIgrJrT/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
9
Off topic / Re:Póker blokkláncon (1000CHP no deposit bonus)
« Last post by david667 on March 15, 2020, 12:56:04 PM »
Sziasztok!

A Crypto Series Of Poker (CSOP) versenysorozatot március 22-29 között fogják megrendezni. (https://coinpoker.com/!6N9f)

Az utolsó 3 versenyhez Isabelle Mercier, Rob Campbell, és Tony G is csatlakozni fog. Ha szerettél volna valaha profik ellen játszani akkor itt a lehetőség. Az imént megnevezett 3 profi játékosra bounty is lesz kitűzve, összesen 0,55BTC.

16 verseny, több mint 13millió CHP garantált nyereményalap, 0,55BTC bounty, és 1BTC a ranglistán kerül szétosztásra.

Üdvözlő meglepetésként, aki március 10 és 20 között regisztrál, ingyenjegyet kap az első versenyre (1000CHP értékben). Ehhez annyit kell tenni hogy egy minimális befizetést kell eszközölni, amit megtehettek BTC-ben, ETH-ban, CHP-ben, és most már tetherben (USDT) is.Természetesen az 1000CHP-s befizetés nélküli bónusz is él emellett, amiért a következőket kell tenni:

1. Töltsd le a számítógépedre/mobilodra a szoftvert.
2. Játssz freerollokat, és építsd fel a bankrollod. Vagy válaszd a könnyebb utat, és fizess be a kriptóval. (A teljesség igénye nélkül: BTC, ETH, CHP, USDT elfogadott az oldalon)
3. Játssz Cash game-t, vagy versenyeket, és termelj 100CHP-nyi rake-t a közösségnek.
4. A következő héten az egyenlegeden lesz az érte járó 1000CHP.

10
Coin-ok / Magyar hátterű kripto platform
« Last post by Karsaly on March 13, 2020, 05:51:40 PM »
Sziasztok!

Szeretném felhívni a figyelmet egy egyre jobban fejlődő magyar kripto cégre.

Engedélyekkel rendelkező, arany alapú termékeket értékesít és a tranzakciókat a saját platformján futtatja.

Egyik terméke egy 100% arany hátterű menekülő valuta, ami két kripto tőzsdén jelenik meg a napokban. Ez jelenleg is adható-vehető-küldhető, azonnali tranzakciókkal a felhasználók között.

Másik termékük korlátozott darabszámú valuta, amely az értékesítés után kerül tőzsdére. Ez arany alappal rendelkezik, amit a tranzakciós díjakból befolyó összegek növelnek. Ezáltal nagy növekedési potenciálja van.

Ezek mellett a közel jövőben több pénzügyi terméket is terveznek a piacra dobni.

Mastercard kibocsátási engedéllyel rendelkezik ezáltal a wallettből is fizethetünk kiutalás nélkül.
Terjed az üzletek körében a QR kódos fizetési lehetőségük is.

Aki a befektetésen kívül keresni is szeretne vele, kimagasló ajánlói rendszerük van.

Akit érdekelne, további részletes információkért keressetek nyugodtan a [email protected] címen.

További szép napot!
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10