Recent Posts

Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Nagy a hype, de még mindig nem az igazi!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2020.08.07!

BTC, az utóbbi hétvégéket, nem az unalmas oldalazgatás jellemezte, remélhetőleg az előttünk álló hétvége sem tér el ettől a jó szokástól!
A lassan mögöttünk hagyott hétközi mozgás, beszorult egy a piros támasz zóna és a kék ellenállás közötti szűk 400$-os sávba. Az elmúlt hétvégi pozitív mozgolódásnak köszönhetően, a kék ellenállást tükörként használva, ugyanúgy 400$-os távolságra húzódik egy ellenállási zóna, amelybe a Facebook poszt alatti várakozásnak megfelelően sikerült megérkezni, ezzel azonban nem megyünk sokra, ha a végjáték, nem egy az elmúlt hétvégéhez hasonló, de ellentétes irányú, tehát egy durván 1k-s felszúrással záródó kiugrás! És ha már az előző két csúcsra behúztunk egy kék ellenállást, ezt megcélozandó várnánk 12,8-13k közötti szintre a hétvégi csúcsot!
Volt még itt egy, az alsó csúcsokhoz igazított parabolikus ív elképzelés, ezen már most módosítani kellene, amit meg is teszünk, ha még a hétvégét megelőzően sikerült átlépni a piros ellenállási zónát, megerősítem hogy a hétvégétől jó eséllyel várhatnánk pozitív, akár még a kék ellenállást és megcélzó mozgást.
Továbbgondolva a szituációt, az alsó csúcsokhoz is behúzzuk a felkínálkozó támaszt, ezáltal kis is rajzolódik a talán végső alakzat, tehát egy ék, ennek viszont még egy ellenállás, sőt támasz megerősítésre is szüksége van!


4 órás idősíkon, csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy a piros színnel felvázolt fordított S kanyar megállja e a helyét, ha igen akkor egy szép 17k környéki végeredményt láthatunk, de ha 14k környékét megkarcoljuk, az is elegendő lehet, kiegészülve a napos-hetes folytatási lehetőségekkel!
Az órás idősíkon felvázolt kék ék lehetőség utáni folytatás, ha csak minimum annyira lesz sikeres, mint az S kanyar márciusi kezdeti lépéseit követően, és az áprilisi oldalazgatást is hozzuk szeptemberben, akkor egy október-november-decemberi szép évzárót is sikerülhet összehozni. 


Bitcoin Futures chart: egy maratoni hosszúságú folyamat után, a 12k-s szinten, 2019 augusztusa óta várakozó rést, ezen a héten sikerült bezárni. A jelentőségét egyelőre még pozitívan kezeljük, de amiatt jogosan aggódunk, hogy a következő rés negatív irányba, a 9,645$-os szinten várakozik! Tehát, ha csak a résekben gondolkodunk, akkor a következő elérendő cél a 9,645$-os szint, viszont ez a gondolat is csak addig érvényes, ameddig egy következő pozitív rés meg nem jelenik. Például, ha a mostani hétvégén sikerülne elérni a 13k-s szintet, akkor a jövő hétre egy elég komoly negatív irányú folytatásban lehetne gondolkodni, viszont ez már nem indokolná a 9,645$-os szintre történő folytatást! Tehát megismétlődhet ugyanez a szituáció, remélhetőleg nem ugyanolyan hosszú 1 éves várakozási idővel...
Napos idősíkon, közel kerültünk a harmonikus minta által kitűzött 12,500$-os szinthez, de még egy kb. 500$-os ugrást végre kellene hajtani, sőt az ehhez hasonló várakozásokban, az sem meglepetés, ha a kitűzött szinten túlszaladunk! A túlszaladás lehetőségének figyelembevételével és a poloniex hetes chartján elképzelteknek megfelelően, a 14k-s tavalyi csúcsszint is megcélozható! Viszont ha kitartunk ezen elképzelés mellett, akkor a folytatásban min. 26%-os, max. 45%-os korrekciós visszalépésben kell gondolkodjunk, de ez csak első hallásra tűnhet gyászos jövőképnek, ha 14k fölötti folytatásban reménykedünk, akkor egy szükséges lépés!


Napos idősík: az itteni gondolatokat, egy a piros szaggatott vonal alatti 6k mély fordított fej-váll lehetőség irányítja, amely már több mint lehetőség, mivel  a vállvonal fölött mozgunk és ha az átlépést megelőző júliusi mozgást megnézzük, akkor ennek felülről történő vissza-tesztelésére talán már nincs is szükség! Ettől függetlenül volt egy erre irányuló 2-ai hirtelen 1k-s visszanézés, tehát ha kell, ha nem, ezt vissza-tesztként is kezelhetjük.
Az általam fontosnak tartott, sárga színnel kiemelt 11,700$-os és a 12k-s szint között, egy komolynak tűnő ellenállási zóna kezd kialakulni. Ez a zóna, remélhetőleg nem lesz erős ellenállási zóna, viszont átlépése esetén, annál erősebb támasz zóna!
Tehát most annak kell szurkolni, hogy a hétvégén, de inkább jövő héten, határozottan sikerüljön felfelé elmozdulni, majd a várakozásoknak megfelelően a 14k színt környékéről kideríteni, valóban erős támasz zóna 12k környéke vagy sem.
Mivel a divergencia továbbra is fennáll, viszont ennek inkább hetes mozgásban van jelentősége, ha sikerül ezt a 12k környéki, egyelőre nem megoldhatatlan akadályt átlépni, akkor sok minden nem állja útját a fordított fej-váll 6k-s sikerének.
Az óvatosság viszont nem árt, mivel van itt néhány gyenge pontot, Például hogy ezen fordított fej-váll, jobb oldali váll része elég határozatlan és talán csak belemagyarázzuk, hogy komoly a 6k lehetőség, de az sem gáz ha nem komoly, legyen csak 4k a végeredmény, a többi meg alakuljon, a hetes várakozásoknak megfelelően!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: longs oldalon durvának látszó visszalépés történt 3-án, ez óvatosság is lehet a 2-án történt 1k-s árvisszarántás miatt. Viszont ha ilyen ingatag ez a felépített 14k meredek hegy, akkor egy következő megingás ismét 1 hétre óvatossá teheti a vevői oldalt, azonban ha csak megingás történnek, de elkerüljük a pánikot, akkor még semmi sincs veszve. Sőt minél többet megingás sikerül lábon kihordani, annál erősebb lehet a vevői megnyilvánulás! Ha továbbra is pozitívan gondolkodunk, akkor egy következő lendületes hullámmal, átlépjük a 40k alatti zónát, majd vissza is teszteljük, ez lehet az a momentum, amelyet követően jó messzire elszaladhatnak a bikák!
Shorts oldalon igyekeznek árkot ásni az elszaladni készülő bikáknak, viszont ha ez csak akkora árak lesz mind a 2 héttel ezelőtti, akkor ez egy könnyen átugorható árak, de az sem kizárt hogy türelmesen megvárják had futkározás ki magukat, majd a karámba visszatereléskor besegítenek a macik! Ahhoz hogy a macik igazán terelőképesek legyenek, szerintem ott 20k magasságában kellene mozgolódniuk, alatta csak kellemetlenkedhetnek és csak azon múlik a siker, hogy a bikák mennyire veszik a lapot!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/FV4BzSbD/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/PBbz2IbP/


"Hetes: eltekintve a vasárnap hajnali "bakitól", a kék nyíllal felváltott lehetőség tekintetében elég jók a kilátások, de mielőtt nagyon elkezdünk örömködni, a mögöttünk hagyott felszúró gyertya,  jogosan ad okot aggodalomra! Hetes tekintetben egy ilyen felszúró gyertya, hosszú időre a long mozgás elfelejtését vizionálhatja előre, de mivel van egy komolyan átszakított csökkenő trendvonalunk, ennek vissza-tesztelésére is irányulhat, a felszúrással történő előkészítés.
Tehát ha most egy, a határozottságot meredező trendvonal vissza-tesztre irányuló folytatás következik, az egy akár szeptember végéig elhúzódó folyamat is lehet!
Ha meglesz a határozottság, például a vasárnapihoz hasonló durvaságokkal fűszerezve, akkor augusztus végéig kielégíthető a korrekciós igény! Viszont még az sem biztos, hogy itt korrekciós elvárások vannak és nem e valami durvább 8k alá visszanéző, még júniusban elmulasztott számlát kell utólag lerendezni. "


"Hónapos: a még áprilisban megkezdett long fordulat, a júliusi gyertyát követően, augusztusban is lehetőséget ad hasonló folytatásra! Viszont, mivel a júliusi gyertya elég határozottan került elvágásra és a világoskék trendvonal átszakítása után, felmerült némi vissza-teszt igény, ha tippelni kellene azt mondanám, most egy fel/le szurkáló, bizonytalan gyertyával zárjuk augusztust!
Egy másik lehetőség, ahogy azt az Elliott hullám kezdeménnyel is felvázoltam, az 1. hullámban még megpróbálkozunk a 2019-es csúcsszint elérésével, majd az itt húzódó ellenállásról történő visszapattanás, besegédkezik a 2. korrekciós hullám kialakításába és hogy innen se legyen túl egyszerű a továbblépés, talán egy emelkedő háromszögben mozgással eltolódik 2021-re a megoldás!
Tehát ha azt nézzük, hogy a 2012-'16-os felezések után is évekbe tellett az új csúcsszintre történő megérkezést összehozni, miért ne történhetne ez most is hasonlóképpen és erre egy megfelelő elképzelés lehet az emelkedő háromszög, vagy valami sima háromszögben mozgásnak köszönhető, 10k-s árbóc lehetőség! "


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/5MK6YoH3/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/VUNy45Y3/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/8PjRAKhm/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/6OLbG4Lo/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/d8pAZsbx/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/VNS8PYNO/
https://www.tradingview.com/x/yfoVqVCr/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/6n3GlutJ/
https://www.tradingview.com/x/rJRf2JGS/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
2
Kriptopénz Bányászás / Re: HELP! Itt kérdezz ha kezdő vagy / elakadtál
« Last post by gipszklipsz on August 06, 2020, 01:54:05 PM »
A claymore indítása rendszergazdaként a '-driver install' paraméterrel megtörtént?
3
Sziasztok.

Elképesztő, hogy mennyire könnyen sikerült az ETC hálózatot manipulálni. Hogyan tovább? Mi lesz ezután az ETC-vel?

Cikk: --> Elképesztő Bajban az Ethereum Classic, másodszor is 51%-os támadás áldozata lett
4
Kriptopénz Bányászás / Re: HELP! Itt kérdezz ha kezdő vagy / elakadtál
« Last post by NETKing on August 06, 2020, 12:45:44 PM »
Nem lenne hátrányos látni a pontos értékeket amiket megadtál a programba, valamint tudni hogy milyen memóriája van a kártyának pontosan, azaz tipusa...
5
Help!!! Az RX Boost és a Strap parancs is aktív mégis ilyen gyengén teljesít az RX 480 (8gb) kártya. Bármilyen számot írok a parancsok után ezen az értéken megy. Mi nincs jól beállíitva?🤨
Nincs flashelve a kártya, de ha jól értelmeztem a 15-ös claymore-al nem is kell. Vagy tévedek?
Driver: 19.4.3 a Readme szerint ezzel tesztelték a legtöbbet, de másik driver sem javított a dolgon
Kösz, ha segítesz!
Rákerestem a problémára és így csináltam minden, mint ezen a videón:
https://www.youtube.com/watch?v=Qwq0yGBtqNs&t=267s
6
Baltával a chart közepébe!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2020.08.03!

BTC, mikor már kezdett egy viszonylag értelmezhető mozgás kialakulni a charton, valaki egy bődületes nagy baltát belevágott a chart közepébe! Erős meggyőződésem, hogy ez a balta nagymértékű binance és társai közreműködéssel érkezett meg a chart közepébe.
A pénteki körképben ABC útvonalakat keresve próbáltunk ráhibázni a folytatás lehetséges útjára. Pontosabban, mivel volt egy július 28-ai impulzus zárás, ennek értelemszerűen ABC korrekcióra volt szüksége, az esetleges további pozitív mozgást megelőzően.
Az impulzus utáni piros A hullámot, már az elején abc al-hullámra szedtem szét, de mivel az impulzus méretéhez képest nagyon kicsi abc korrekciónak tűnt és volt egy piros B hullám (amit szintén abc al-hullámra lehetett bontani), jogos elvárás volt egy piros C hullám.
Tehát volt egy a 10,2k-s piros szaggatott vállvonalat vissza-tesztelő elképzelésünk, illetve volt egy ezzel ellentétes lehetőséget biztosító, de még alakulóban lévő kék árbóc lehetőség, amely 13-14k környékére biztosított volna egy járható utat.
Mivel hétvége volt és elég jó formában kezded lendülni (az altok népes tábora is), muszáj volt azt a baltát belevágni a chart közepébe, kiütve ezzel jó néhány csúszó stopot és azokat a bátor oroszlánokat, akik még a pénteki zárás előtt, bízva az árbóc sikerében, bátran nyitva hagyták a pozíciójukat és a stop szintet 11k környékére helyezték el.
Jelenlegi mozgás, a lábadozó időszakra hasonlít, illetve ha eltekintünk a durván 700$-os leszúrástól, akkor egy fejreált Bart Simpsont megjelenítő 12k-ra visszarántó folytatást is elképzelhetünk!
Tehát nem az lehetett a baltás célja, hogy útját állja a long mozgásnak, csupán annyi, hogy a hétvégi lendületet kicsit visszafogja, de mivel én is csak találgatok, ezért mielőtt bármilyen elképzelés felvázolnák, inkább várjuk meg, hogy valóban csak a hétvégi visszafogás volt-e a cél, esetleg a vállvonal vissza-tesztre törekedés.


4 órás idősíkon, az S kanyar tekintetében nem történt változás, sőt ha az előttünk álló héten, átmegyünk egy oldalazó folytatásba, akkor sem, viszont hamár belefogtunk egy ilyet határozottan csökkenő történetbe és a parabolikus ív is elbírja, akkor néhány vissza-teszt adósságot ideje lerendezni, majd az S kanyar méltó lezárásához, további 5-6k-s mozgásba belevágni!


Bitcoin Futures chart: a hétvégét megelőzően, ezen a charton nem árbóc, csak egy sima 1k-s emelkedő háromszög mutatkozott jó lehetőségnek és mint látjuk a péntek esti zárás elött egy szép vissza-teszt is kitudott alakulni. Tehát a hétfői nyitásra, illetve a nyitás utáni órákban, nagy eséllyel számolhatunk azzal, hogy a még '19 augusztusában nyitva hagyott 12k-s szinten várakozó rés bezárása megtörténik! Ahogy a poloniex charton is látható, hétvégén elérésre került a 12k-s szint, majd jött a chartba belevágott balta, csak hát ez a Futures tekintetében egy elsietett momentum. Tehát a folytatásban vagy az történik, hogy hét-közben is feltornázódik az ár 12k fölé, majd újabb balta érkezik a chartba, vagy mivel a mögöttünk hagyott 270$-os hétvégi rést lerendezzük a pozitív folytatással, illetve a 12k-s rés is bezárásra kerül, megyünk tovább azon az úton, amit a hétvégi baltadobálás félbeszakított.
Napos tekintetben és mivel a hétvégi történések ezen a charton nem jelennek meg, nagy változásról itt sem lehet beszámolni, továbbra is várjuk a 12k fölött várakozó harmonikus minta és a kék impulzus zárását!


Napos idősík: nem tudom mennyire véletlen, de azt a legmagasabb volume oszlopok tetejére behúzott ellenállást, a vasárnapi vérengzéssel sem sikerült áttörni, tehát továbbra is marad a divergencia, ami nem is baj, mert 12k fölött még van némi le-rendeznivaló dolog!
Ahogy már említettem, a piros szaggatott vállvonal, illetve a világoskék csökkenő trendvonal tekintetében, szükséges mutatványt láthattunk, Viszont hogy ezt egy vasárnap hajnali vérengzésnek köszönhetjük, az már egyáltalán nem a szükséges kategória, inkább egy manipulált árvisszafogás.
Sok okosságot nem tudunk kitalálni mi következhet, de ha már így alakult, akkor itt a lehetőség a vissza-tesztre és ahogy a szellemgyertyák is mutatják, jöhet a long folytatás!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: a juli. 21-én kezdődött határozat emelkedés megelőzően, az volt az elképzelésem, hogy visszanézünk a 20k alatti zónába, majd abból kezdődik valami, a jelenlegihez hasonló építkezés. Így sem rossz, sőt ahogy látjuk, az elérni kívánt 40k alatti zónát megcélzó várakozások sikerrel járhatnak, mindehhez csatlakozott az-az elvárás, hogy az ár megérkezzen 12k környékére! 12k környékére is megérkeztünk és hát a 40k alatti zóna is elérhető közelségben van, tehát minden fontos feltétel adott egy augusztusi nyaralás alatt végrehajtandó gőzkiengedő korrekciós folytatásnak.
Shorts oldal természetesen a lepattanó játszik, ennek megfelelően láthatunk egy 50%-os pozíció növekedést, ami persze még nem egyenes feltétele, egy esetleges durvább visszaesésnek, de ha mégis úgy alakul, hogy longs oldalon, az indokoltnál több pozíció kerül elengedésre, akkor a megbízások manuális élesítésével, plusz némi nyomatékot adó egyéb eladással, újra nyeregben érezheti magát az eladói oldal.
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/TCHLsouD/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/bfX45CwA/


Hetes: eltekintve a vasárnap hajnali "bakitól", a kék nyíllal felváltott lehetőség tekintetében elég jók a kilátások, de mielőtt nagyon elkezdünk örömködni, a mögöttünk hagyott felszúró gyertya,  jogosan ad okot aggodalomra! Hetes tekintetben egy ilyen felszúró gyertya, hosszú időre a long mozgás elfelejtését vizionálhatja előre, de mivel van egy komolyan átszakított csökkenő trendvonalunk, ennek vissza-tesztelésére is irányulhat, a felszúrással történő előkészítés.
Tehát ha most egy, a határozottságot meredező trendvonal vissza-tesztre irányuló folytatás következik, az egy akár szeptember végéig elhúzódó folyamat is lehet!
Ha meglesz a határozottság, például a vasárnapihoz hasonló durvaságokkal fűszerezve, akkor augusztus végéig kielégíthető a korrekciós igény! Viszont még az sem biztos, hogy itt korrekciós elvárások vannak és nem e valami durvább 8k alá visszanéző, még júniusban elmulasztott számlát kell utólag lerendezni. 


Hónapos: a még áprilisban megkezdett long fordulat, a júliusi gyertyát követően, augusztusban is lehetőséget ad hasonló folytatásra! Viszont, mivel a júliusi gyertya elég határozottan került elvágásra és a világoskék trendvonal átszakítása után, felmerült némi vissza-teszt igény, ha tippelni kellene azt mondanám, most egy fel/le szurkáló, bizonytalan gyertyával zárjuk augusztust!
Egy másik lehetőség, ahogy azt az Elliott hullám kezdeménnyel is felvázoltam, az 1. hullámban még megpróbálkozunk a 2019-es csúcsszint elérésével, majd az itt húzódó ellenállásról történő visszapattanás, besegédkezik a 2. korrekciós hullám kialakításába és hogy innen se legyen túl egyszerű a továbblépés, talán egy emelkedő háromszögben mozgással eltolódik 2021-re a megoldás!
Tehát ha azt nézzük, hogy a 2012-'16-os felezések után is évekbe tellett az új csúcsszintre történő megérkezést összehozni, miért ne történhetne ez most is hasonlóképpen és erre egy megfelelő elképzelés lehet az emelkedő háromszög, vagy valami sima háromszögben mozgásnak köszönhető, 10k-s árbóc lehetőség!


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/NcvSvdfa/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/yuQvZbjB/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/KJaBx2Eh/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/iq2LRJpb/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/GH0FpWCi/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/J5w8Sz0t/
https://www.tradingview.com/x/lnjlDiOa/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/Rmi6zqks/
https://www.tradingview.com/x/nAuIya4A/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
7
Lassan járj, tovább érsz!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2020.07.31!

BTC, a módosított kék impulzus 3.-4.csúcsainak környékén mozogtunk a hétfői körkép írásának pillanatában, amely körképben, nem nagyon bíztam a végül mégis kialakult 11,400$-os szintre történő felszaladásban. Ezzel a hirtelen felszaladással, szinte egy az egyben lemásoltuk a 2017-es bullrun-ban látható mozgást, illetve már a korrekciós mozgásban is lehet hasonlóságot találni. A hasonlóságok ellenére még magasabbra is ívelhet ez a hullám, például a kék háromszög kihasználásával, amely lehetőséggel a hétvégén kellene élni!
Korrekció tehát ABC hullám, ennek a hullámnak (feltéve hogy a kék háromszögből történő pozitív folytatást nem sikerül összehozni) az A és B hulláma (ezeken belül is ABC mozgásokkal) arra enged következtetni, hogy mivel a következő negatív irányú ABC mozgás, csökkenő irányba kilépést jelentene a kék háromszögből, ezért ne ABC, hanem Elliott mozgásban gondolkodjunk!
Itt vissza is léphetünk a piros színnel felvázolt fő ABC korrekciós mozgási lehetőségre, amely ha az általam elképzelt csökkenő irányú Elliott mozgással, vissza-teszteli a piros szaggatott vonallal berajzolt, napos, de inkább hetes vállvonalat, akkor kinyílhat egy nagyjából 14-15k-s magasságot megcélzó folytatási lehetőség!
Bármi is lesz a megoldás, a hétvégének nagy szerepe lehet, ez jelenthet egy 12,5k-s szintet megcélzó pozitív folytatást vagy a 10k-s szintre visszanéző negatív folytatást, az utóbbi lehet hogy rosszul hangzik, de ha a 2019-es vagy akár a 2017-es csúcsot is megdöntött várakozásaink vannak, akkor abban néhány határozott korrekciós lépésnek is meg kell jelenni!


4 órás idősíkon, főként a kék színnel felvázolt S kanyarra hívnám fel a figyelmet, amely lehetőség a 2017-'19-es long mozgásoknál is megvolt, de sajnos a felkínálkozó lehetőséggel élni már nem sikerült. Mivel a 2017 bullrun amúgy is felülírt mindent várakozást, ezt talán ki is vehetjük lehetőségek közül, a '19-es mozgásban viszont már komoly lehetősége volt egy ilyen S kanyar lehetőség kialakulásának!
Amiért sikertelen volt a '19-es próbálkozás, az nagy részben köszönhető a csalódást okozó Bakkt indulásnak! Jelenleg egy szintén pozitív reményeket megfogalmazó, felezés utáni szituációban várakozunk, amely ha hozza azokat az évekre elnyújtott pozitív várakozásokat, amelyeket a 2012-'16-os felezések után is megfigyelhetőek, akkor a mostani S kanyar lehetőségnek köszönhetően, még ha nem is a végső csúcsot elérő, de a kezdeti lépéseknél nagyon jó hasznát vehetjük.
És ha már itt van a fordított fej-váll lehetőség, annak is a 6,5k-s mélysége, amely egészen véletlenül a 17,200$-os ellenállás elérésére ad lehetőséget, ez volt az a szint amely a 2018-as ABC korrekciós mozgásban a B hullámot zárta, majd a C hullámban jött egy 11k-s brutális zuhanás, tehát ha most jól játszunk a kiosztott lapokkal, akkor még ha új csúcsot nem is sikerült kialakítani, de egy 17k-s idei csúcs, megalapozhatja a 2022-es még pozitívabb folytatást!


Bitcoin Futures chart: a poloniex órás chartján láthatótól eltérően, itt egy emelkedő háromszög lehetőség várakozik, amely a mélységét tekintve, tökéletes a napos idősíkon 12,5k-s szinten várakozó kék impulzus, illetve harmonikus minta kifutásához. Ahogy látjuk, az elmúlt hétvégén nyitva hagyott résünk bezárására kísérletet sem tettünk, viszont ha ezzel most utólag kell megpróbálkozni, annak elég súlyos következményei lehetnek vagy legalábbis a várakozó pozitív lehetőségek kibontakozását időben jelentősen megnyújtaná! Az lenne a legjobb megoldás, ha nem foglalkoznánk a mögöttünk hagyott réssel, sőt az eltűnt lévő hétvégén egy ennél is jelentősebb rés megnyitására törekednénk, illetve arra, hogy jövő hét elején a 12,5k-s célszintünk elérését követően, ne feledkezzünk meg a kötelező korrekcióról!
A napos idősíkon látható harmonikus minta tekintetében, feltéve hogy a 12,500$-os szint lesz a zárószint, nagyjából a zöld oldalazó sáv közepébe visszaérkező korrekciós mozgásra lenne szükségünk, tehát támasz zónaként kellene helytálljon! Viszont ha kizárólag a harmonikus mintához kötjük a korrekciós várakozásainkat, akkor még a 7,610$-os szinten nyitva hagyott résünk bezárására is meglesz a lehetőség. Ami ezen a charton passzol a felvázolt elképzeléseknek, az nem passzol azokhoz a lehetőségekhez, amelyek például a poloniex chartra felvázolásra kerültek, tehát valamelyik charton hibásan gondolkodunk, de az is lehet hogy csak igazodni kell, ezt egyféleképpen tudom elképzelni, méghozzá úgy, hogy az itt látható harmonikus minta kifutása után, továbbszaladunk 14k környékére!


Napos idősíkon, főként a divergenciától tartottam, mint utólag kiderült ok nélkül, ettől függetlenül a divergenciának csak egy szelídebb formájától sikerült megszabadulni, amire a május 10-ei, illetve a most július 27-ei volume oszlopok próbálnak rávilágítani. Nagyon jó hír, hogy a 27-ei bika gyertyával, határozottan sikerült átlépni a piros szaggatott vállvonalat, illetve azt megelőzően a világoskék csökkenő trendvonalat, ezek egymagukban is nagy jelentőséggel bírnak, így párban meg főként!
A folytatás szempontjából nagyon hasznos lenne egy vállvonal vissza-teszt, de a trendvonal vissza-teszt ellen sem tiltakoznánk. Azonban, mivel nagyon-nagyot szeretnénk lépni, okosan kellene beosztani a vissza-teszt lehetőségeket!
Mivel első lépés a fordított fej-váll lehetőség minél jobb kihasználása (ami egy 6,5k-s pozitív lehetőség), ennek maximális kihasználása érdekében, a jelenlegi szintről történő durván 1k-s korrekció, a piros nyíllal megjelölt hullám tekintetében tökéletes, de a vállvonalat vissza-tesztelő mozgásnak nagyon kevés (minimum 2,5-3k-s visszalépésre lenne szükség)!
Ha a szellemgyertyákat követjük, akkor semmilyen vissza-tesztre nincs szükségünk, tehát jöhetne egy ész nélküli bullrun, amely valahol 17-20k magasságában, a végjáték előtt még adhatna néhány nap, talán hét gondolkodási időt, majd mivel ezzel ellőnénk az összes puskaport, szinte biztosan felkészülhetnénk egy 1-2 éves korrekciós időszakra...
Szerintem maradjunk a megfontoltabb úton, teszteljük vissza amit visszakel, korrigáljuk amennyit szükséges, tehát a lassan járj, tovább érsz közmondásnak megfelelően mozogjunk a charton!


BTCUSD Shorts/Longs chartok: nagyon szép tartalommal megtöltött hullámot láthatunk longs oldalon, ha innen még tovább sikerül építkezni, viszont az ár meg se moccan, sőt inkább csökkenő irányba kezd el mozogni, attól függően hogy reagál a charts oldal, továbbgondolhatjuk a lehetőségeinket. A longs charton látható mozgásból, észszerű gondolat lehet egy a 200-as mozgóátlagot vissza-tesztelő folytatás és ha nem akarunk a kelleténél több pozíciót elengedni, akkor szükségünk lenne néhány napos shorts oldali aktivitásnövekedésére!
Shorts chartot megnézve, lehetnek problémák ezzel az aktivitás növekedéssel, ugyanis a hétfői megugrást követően, amely valószínűsíthetően egy megbízáspumpa kezdeti lépései lehettek volna, de ahogy láttuk a vevői oldal szépen odatette magát, erre válaszul shorts oldalon lemondtak az árbedöntési kísérletről. Kérjük a következőt!!! :)
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/PVwY1nUI/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/1cxTINd6/


"Hetes: a piros nyíllal, kicsit mélyebbre visszanéző mozgást tartottam megvalósíthatónak, ettől függetlenül így is tökéletes lehet a zöld háromszög lehetőség!
Ahogy a napos kitérőnél is említettem, ez egy 2k mély lehetőség, tehát konkrétan a 12k-s szintre kellene vele megérkezzünk, viszont ha már megvan a lendület, miért ne lehetne a , a kék elképzelésnek is megfelelő végeredmény!
Az órás kitérőnél már megemlítettem a világoskék csökkenő trendvonalat, viszont az ott elképzelt 10,308$-os szintről történő vissza-teszt, itt nagyon kevésnek tűnik, sőt szinte semminek! Azonban, ha visszatekintünk június első hetében kialakított 10,300$-os csúcsra (ami ugyebár, az emelkedő háromszög támaszának kialakításában most nagyon-nagy segítség), már akkor megérkeztünk a trendvonalra, tehát ha a múlt heti gyertyánk után behal a történet, az egy elég komoly alulról történő vissza-tesztet eredményezhetett volna. Ezt a vissza-tesztet, sikeresen kiküszöböltük a jelenlegi trendvonal fölötti mozgással, ami arra is rámutat, hogy felülről történő vissza-tesztre igazán nincs is szükség, tehát szabad az út, a 14k-s 2019 júniusi csúcs irányába! Viszont itt az emelkedő háromszög lehetőség, amelynek a 10,300$-os ellenállása, felülről kapna egy vissza-tesztet, az megerősítést adna arra, hogy az előző mondatban leírt elképzelés megállhatja a helyét!"

"Hónapos: pénteken zárjuk júliust, azt a július, amit a korrekció havának gondoltam, de mint látjuk egészen máshogy alakult. Az, hogy ez egy jó vagy rossz lépés, majd az idő eldönti, viszont ha az összképet nézzük, akkor ezzel a pozitív júliusi hozzáállással kinyithatunk olyan kapukat, amelyek elsősorban a 2019-es csúcs megközelítésére adnak elég jó lehetőséged, majd attól függően augusztusban mennyire sikerül élni a lehetőséggel, aszerint jöhetnek a 2017-es csúcsot elérő vagy azt át is lépő elképzelések.
Három Elliott hullám elképzelés is várakozik ezen az idősíkon, ezek nagyon merész elképzelések és nagyon sok idő szükséges ahhoz hogy bizonyítsanak. Azonban, ha a rózsaszín 1. hullám, a 2019-es csúcs elérésével még az idén záródna és a folytatásban rágyúrunk a korrekciós hullámra, akkor lehet hogy sokakat elkeserítene egy 9-10k környékére történő ismételt visszalépés, de ha Elliott hullámban gondolkodunk, akkor a 3. hullám után elég szépen kárpótlást kaphatnánk, sőt talán még akkor sem leszünk elégedetlenek, ha egy ABC hullámmal, csak megközelíteni sikerül a 2017-es csúcsot. "


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/znoZ1m6t/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/SYC2XqqP/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/qYPGKwLF/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/3jjCWxfQ/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/cXPI18vk/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/WE42NTDH/
https://www.tradingview.com/x/fshuVHxk/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/4CIqjj7O/
https://www.tradingview.com/x/QfTlG59r/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
8
Sziasztok!

Coinbase pro és Revolut párosáról lenne egy kérdésem. Withdrawn-n belül, a SEPA utaláshoz felvettem a kártyámat. Az ellenőrzés miatt utaltam a Coinbase észt számlájára 2 EUR-t, természetesen a közlemény megadásával. Tán még aznap át is ment nekik, és használhatóvá vált a kártya. A problémám, hogy nem utalták még vissza ezt az összeget, pedig elvileg 1-3 munkanapot írtak. Nem ia a 2 EUR a fő gond, mert több is elmegy kripto váltogatás közben, hanem szeretnék kiutalni rá egy ennél nagyobb összeget, és így nem merem.

Szerintetek mit csináljak?
9
Sziasztok.

Már több, mint 11.000 dollárba kerül egy bitcoin. Íme 5 tényező, ami bizonyítja, hogy ez már tényleg egy bull run része.

Cikk--> 5 tényező, ami azt bizonyítja, hogy elkezdődött a következő Bitcoin Bull Run – Már 10.000 fölött a Bitcoin árfolyam
10
Lehet bármi, de akkor is nagy űr tátong alattunk!

Ez nem befektetési tanácsadás, tehát ha ezzel a szándékkal álltál neki olvasni ezt az elemzést, akkor itt be is zárhatod az oldalt, viszont ha a jelenlegi mozgásra, illetve az adott szituációból következtetve arra vagy kíváncsi, mi várható, akkor jó olvasást kívánok!

Picike Poloniex körkép 2020.07.27!

BTC, a pénteki zárás előtt, még úgy tűnt működőképes lehet a zöld csökkenő csatorna, amellyel a rózsaszín csatornában mozgás utáni korrekciót gondoltam megvalósíthatónak. Az elképzelés szombat délutánig működőképesnek tűnt, aztán megérkeztek a vevők és vasárnap délre feltornázták 10,110$-os szintre az árat(ez lenne a felvázolt Elliott hullám 3. csúcsa). Az itt kialakult felszúrás után, szintén kevesek bízhattak a ma hajnalra elért 10,308$-os eredményben, ahol én lezárnám az impulzust és várnám a hasonlóan határozott korrekciós folytatást!
Láthatunk egy a chartot keresztbeszelő, enyhén csökkenő világoskék vonalat, ez lenne a mindenkori csökkenő trendvonal és mint látjuk, ezt a szombat délután igyekezet elég szépen átszakította, majd mivel vasárnap nyomatékot is kapott, kitűnő lehetőség nyílhat ezen csökkenő trendvonal vissza-tesztelésére és elgondolkodni azon, beszálljunk-e egy minimum 12k-s szintet megcélzó folytatásba!
A Fibonacci szinteket megnézze, nem rossz gondolat megcélozni a világoskék trendvonalat, viszont egy ilyen mini HyperWave minimális korrekciója után (amelynek általában nem elég a minimális korrekciós visszanézés", 10k fölötti folytatásban gondolkodni, ugyanaz, mint a 2017-es 19,903$ után, 20k fölötti folytatást reménykedni...


4 órás idősík: ha maradunk a piros parabolikus elképzelés mellett, akkor annak csúcsát bőven 12k, de az sem kizárt hogy 15k környékén kell keressük, viszont ehhez, ahogy már az órás idősíknál is említettem, vissza kellene tesztelni a világoskék trendvonalat és bekockáztatni azt, hogy a piros szaggatott vállvonal nem kap vissza-tesztet! A hullám formáját megnézve, a parabolikus ívet nyugodtan hozzáigazíthatnánk a kialakult hullámhoz és ott folytathatnánk a gondolatmenetet, ahol a hétvége előtt, a zöld csatornával is elképzeltük, tehát hogy a szürke zóna kap egy határozott vissza-tesztet, majd kilövünk 10k fölé!
Ez a 10k fölé kilövést, most is megállhatja a helyét, viszont az már nem mindegy, hogy ehhez most 1k-s visszalépés kell és nem csak 300-400$-os, de ha sikerül összehozni, az azt fogja bizonyítani, hogy életképesek lehetnek a 10k fölötti elképzeléseink!


Bitcoin Futures chart: lehetett volna szebb is a hétvége, habár így sem kell elégedetlennek lennünk! Abból a szempontból elégedettek lehetünk, hogy a hétvégi pozitív mozgás 280$-os rést hagyott maga után, amit ha ugyanolyan határozottsággal zárunk be, mint a mögöttünk hagyott hét elején is láthattuk, akkor nem kell izguljunk a 10k fölötti folytatás miatt. Azonban ha a résbezárás nem lesz ilyen sima vagy ha be is zárjuk, viszont a vevők bátorsága elillan, akkor van lehetőség a szürke támasz zónában történő visszanézésre, de innen már a 10k fölötti elképzeléseinket sokkal nehezebb megvalósítani. Abban az esetben ha nyitva hagyjuk a rést és a 2 hónapos zöld sávunkat, sikerül felülről vissza-tesztelni, akkor ahogy a napos idősíkon is várjuk, megvan a lehetőség a 12k fölött várakozó elképzeléseink konkretizálására, viszont ez a rés akkor is itt marad és ha azt 12k környékéről kell bezárni, az a 2020-as év végi pozitív várakozásainkat, akár 2021-re is áttolhatja!


Napos: csűrjük-csavarjuk, majd végül mégiscsak az-az elképzelés lesz a befutó, amit még áprilisban a szellemgyertyákkal felvázoltam...
A fekete támasszal, eredetileg az volt a célom, hogy a volume oszlopok és a gyertyák közötti divergenciára felhívjam a figyelmet! Ez most sem változott, viszont mivel 10-10,3k között egyértelmű ellenállási lehetőségeink vannak, ezzel egy 2k mély emelkedő háromszög lehetőség is megerősödött, amely háromszög, megadhatná azt a kezdőlökést, amivel még az idén, egy szép 10k fölötti eredményt lehetne összehozni! Én továbbra is a divergencia jelenléte miatt aggódom, amely igaz hogy enyhén megtörésre került 23.-24. környékén, de a veszély nem múlt el, sőt minél tovább húzódik a kérdés, annál nagyobb csalódást okozhat egy sikertelen 10k fölötti próbálkozás!
Tehát, ha követjük a szellemgyertyákat, akkor egy elég szép folytatás következik, ha mégsem és inkább a piros színnel berajzolt, jobb oldali váll résznek adjuk meg a visszalépési lehetőséget, akkor vagy lehetőséget kapunk, még egy, az év végén történő javításra vagy ezzel ismételten meg kell várjuk, a 2021-es tavaszi időszakot.


BTCUSD Shorts/Longs chartok: oké, tehát most sem nézünk vissza a 20k alatti zónába, reméljük hogy ezzel a megoldással, legalább olyan sikeresek leszünk mint áprilisban, habár ha akkor visszalépünk 20k alá, talán még a májusi 10k-s felkapaszkodást sem sikerül összehozni. Remélhetőleg, ez a szép próbálkozás nem megy át egy megbízásokkal történő tovább pumpálásba, mert annak a tiszavirág életű megvalósulását, a 47k-s csúcsokkal leszerepeltettük év elején! Ha komolyak a szándékaink, akkor most, az árat magunk előtt tolva. meg sem állunk a 40k alatti zónáig, ezzel sikerülhet elérni a 14k környéki árszintet és ha a korrekciós folytatás után sem válik hitehagyottá a vevői igyekezet, akkor egy 40k fölötti folytatással, talán a 2017-es csúcs közelében is keresgélhetünk.
A shorts oldali aktivitás, habár próbálja tartani a lépést, mégis nagyon gyenge lépéseket tesz annak érdekében, hogy ha a vevői oldalban megvan a szándék, akkor valami szép eredmény tegyenek le az asztalra. Ha megnézzük a márciusi óriási hegyet, amit nagy részben a Covid okozta válságnak köszönhetünk, viszont ennek a hullámnak, a 12-től,16-ig tartó utolsó rohamának legnagyobb része, már a megbízáspumpával történő nyomásgyakorlásra hegyeződött ki, de ez a szándék csak a gyors hegylebontódás után vált világossá, majd mikor ez a vevői oldalnál és megvilágosodást eredményezett, határozott lépésekkel megkezdődött a long építkezés!
Shorts chart: https://www.tradingview.com/x/44ZfK6Lo/
Longs chart: https://www.tradingview.com/x/LgbHIjoN/


Hetes: a piros nyíllal, kicsit mélyebbre visszanéző mozgást tartottam megvalósíthatónak, ettől függetlenül így is tökéletes lehet a zöld háromszög lehetőség!
Ahogy a napos kitérőnél is említettem, ez egy 2k mély lehetőség, tehát konkrétan a 12k-s szintre kellene vele megérkezzünk, viszont ha már megvan a lendület, miért ne lehetne a , a kék elképzelésnek is megfelelő végeredmény!
Az órás kitérőnél már megemlítettem a világoskék csökkenő trendvonalat, viszont az ott elképzelt 10,308$-os szintről történő vissza-teszt, itt nagyon kevésnek tűnik, sőt szinte semminek! Azonban, ha visszatekintünk június első hetében kialakított 10,300$-os csúcsra (ami ugyebár, az emelkedő háromszög támaszának kialakításában most nagyon-nagy segítség), már akkor megérkeztünk a trendvonalra, tehát ha a múlt heti gyertyánk után behal a történet, az egy elég komoly alulról történő vissza-tesztet eredményezhetett volna. Ezt a vissza-tesztet, sikeresen kiküszöböltük a jelenlegi trendvonal fölötti mozgással, ami arra is rámutat, hogy felülről történő vissza-tesztre igazán nincs is szükség, tehát szabad az út, a 14k-s 2019 júniusi csúcs irányába! Viszont itt az emelkedő háromszög lehetőség, amelynek a 10,300$-os ellenállása, felülről kapna egy vissza-tesztet, az megerősítést adna arra, hogy az előző mondatban leírt elképzelés megállhatja a helyét!


Hónapos: pénteken zárjuk júliust, azt a július, amit a korrekció havának gondoltam, de mint látjuk egészen máshogy alakult. Az, hogy ez egy jó vagy rossz lépés, majd az idő eldönti, viszont ha az összképet nézzük, akkor ezzel a pozitív júliusi hozzáállással kinyithatunk olyan kapukat, amelyek elsősorban a 2019-es csúcs megközelítésére adnak elég jó lehetőséged, majd attól függően augusztusban mennyire sikerül élni a lehetőséggel, aszerint jöhetnek a 2017-es csúcsot elérő vagy azt át is lépő elképzelések.
Három Elliott hullám elképzelés is várakozik ezen az idősíkon, ezek nagyon merész elképzelések és nagyon sok idő szükséges ahhoz hogy bizonyítsanak. Azonban, ha a rózsaszín 1. hullám, a 2019-es csúcs elérésével még az idén záródna és a folytatásban rágyúrunk a korrekciós hullámra, akkor lehet hogy sokakat elkeserítene egy 9-10k környékére történő ismételt visszalépés, de ha Elliott hullámban gondolkodunk, akkor a 3. hullám után elég szépen kárpótlást kaphatnánk, sőt talán még akkor sem leszünk elégedetlenek, ha egy ABC hullámmal, csak megközelíteni sikerül a 2017-es csúcsot.


Pillanat kép 1 órás: https://www.tradingview.com/x/pkkjCPSX/
Pillanat kép 4 órás: https://www.tradingview.com/x/ZUtXvKdR/
Pillanat kép napos: https://www.tradingview.com/x/W9k3xboD/
Pillanat kép hetes: https://www.tradingview.com/x/uN6lxrXG/
Pillanat kép hónapos: https://www.tradingview.com/x/FyO3U8Yb/
Bitcoin Futures: https://www.tradingview.com/x/eb5ENvUj/
https://www.tradingview.com/x/ep8KsU9c/
S&P 500 Index: https://www.tradingview.com/x/fB7ewWq2/
https://www.tradingview.com/x/MUWWJjLd/
Hyperwave megoldási lehetőség: https://www.tradingview.com/x/kHVEwvCJ/
Aki nem hisz a jelenben, annak itt egy példa a múltból: https://www.tradingview.com/x/XfZbipVk/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Saját, de nem egyetlen stratégiámról egy kisebb összefoglaló a link alatt! https://steemit.com/strategi/@cryptoparaszt/sajat-strategiam-nem-csak-bitcoinra

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Múlt, jelen, jövő! Saját vélemény és meglátás, majd az idő eldönt mennyire életképes és hol igényel változtatást! https://steemit.com/magyar/@cryptoparaszt/mult-jelen-joevo

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Napi elemzések a steemit.com oldalán is elérhetőek, ahol a szavazatoddal még egy kis plusszal is hozzájárulhatsz az elemzéshez! Illetve ha van javaslatod mivel tehetném még érdekesebbé a napi elemzéseket azt is jelezd, plusz ha van kritikád azt se tartsd magadban. Legfontosabb pedig hogy mindig kérd ki más elemzők véleményét is ne csak egy alapján dönts!

https://steemit.com/@cryptoparaszt
https://www.facebook.com/groups/CryptoTraderHungary/
Pages: [1] 2 3 4 5 6 ... 10