SZERETNÉL CIKKET ÍRNI VAGY FORDÍTANI?https://www.kriptopenz.info/cikkirokat-es-forditokat-keresunk/Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!
Sziasztok,Segítségeteket kérném.El indítottam próbaképpen két kártyámat csak nagyon lassan bányásznak.Amikor 2018-ban le állítottam tökéletesen működtek.Radeon RX 580 4gb csak 8 Mh/s etherRadeon RX 570 4gb csak 7 Mh/s etherPhoenixminer és Claymore.A gyanum az . hogy az új Amd Radeon softvere beállításokkal van gond.Már be állítottam az AMD Adrenalin-ban Graphics Compute-t.Lehet még az a gond is , hogy nem tudom állítani az Afterburnerbe a Core Voltage-ot.Köszönöm szépen a válaszokat !
Sziasztok,A windows csak két kártyát lát a négy kártyás rigemből.Azt a két kártyát bárhova teszem látszik viszont a másik két kártyát bárhova teszem nem látszik.Hogyan tudom felismertetni a nem látszó kártyákat ?Köszönöm szépen a válaszokat !
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy jelenleg egy RX580.-as videókarim van.Ez mellé ha például egy 570.-es vagy egy 470-480.-as videókari kerülne akkor azt hogyan tudja felismerni a rendszer? Fel kell külön rakni a driverjét vagy ez a driver ami jelenleg fennt van azt is felfogja ismerni? Egyáltalán nem vágom ezt. Légyszíves segítsetek.Köszönöm szépen
Quote from: gergo69696 on February 04, 2021, 02:02:05 AMSziasztok! Az lenne a kérdésem hogy jelenleg egy RX580.-as videókarim van.Ez mellé ha például egy 570.-es vagy egy 470-480.-as videókari kerülne akkor azt hogyan tudja felismerni a rendszer? Fel kell külön rakni a driverjét vagy ez a driver ami jelenleg fennt van azt is felfogja ismerni? Egyáltalán nem vágom ezt. Légyszíves segítsetek.Köszönöm szépen Szia!Felismeri