Author Topic: Swissborg Wealth App - Akár €100 üdvözlő bónusz  (Read 342 times)

Offline Fenya96

  • Ződfülü
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Swissborg Wealth App - Akár €100 üdvözlő bónusz
« on: July 18, 2020, 11:16:27 AM »
Sziasztok!

Egy rövid kis bemutatót írnék a Swissborgról, mint tokenről és a csapat fejlesztéseiről:

A Swissborg (CHSB) mint token egy Etheremum alapú token, mely a legutóbbi kis bull runja után befutott a CMC top 100ba. Egyelőre csak kisebb váltókon szerepel (HitBTC, Kucoin, pár dex stb), de ezeken is összejön a napi 1-2 millió dollár volume.

Jelenleg több fejlesztésük is van, köztük a Swissborg Community app, ami egy "játékos" BTC ár tipp verseny, BTC nyereményekkel. Minden résztvevő után $1-t adnak a nyeremény poolhoz (most tartunk majdnem 134k játékosnál). Ha esetleg ez érdekelne, a meghívó kódom használatával 3000 plusz ponttal indulhatsz: UQMXH6I

Másik, fontosabb fejlesztésük a Swissborg Wealth App, ami Binance, HitBTC, LMAX és Kraken exchangek felhasználásával a háttérben a lehető legjobb áron, és AKÁR 0% FEE-vel vált neked BTC-t, ETH-t, CHSB-t, USDC-t, PAXG-t és ENJ-t, valamint Magyarországon is elérhető appon belül a helyi fiat valuta (lista). 0% FEE pár bizonyos párra érhető el prémium tagként, 50k CHSB stakelésével.

Néhány napja indítottak egy referral programot, egész komoly jutalmakkal: regisztráció, app letöltése, alap KYC és €50-nyi crypto beutalása után a meghívó és a meghívott is kap egy kaparós sorsjegyet, ami akár €100-t is érhet. Itt tudsz hozzálátni ha érdekel: https://join.swissborg.com/r/akosJXIV

Köszi ha elolvastad, remélem felkeltette az érdeklődésedet, és ha nem is regisztrálsz, legalább öntesz CHSB tokenbe egy kis pénzt, hogy növekedjen a bag-em értéke. További szép napot!