Author Topic: Sorare fantázia foci az ethereum blokkláncon  (Read 157 times)

Offline c30ng1

  • Törekvő
  • **
  • Posts: 77
    • View Profile
Sorare fantázia foci az ethereum blokkláncon
« on: May 14, 2020, 02:51:57 PM »
Blokklánc es fantázia foci az ethereum hálózaton
Pár hónappal korabban, egész pontosan februárban elém került egy cikk arról hogy a Juventus es a Sorare között létrejött egy kapcsolat aminek keretein belül a Juve játékosok limitált számú kártyaként megjelennek egy blokkláncot felhasználó fantázia foci játékban. Egy játékos egy évben maximum 111 kártya kiadásában van maximalizálva: 100 rare, 10 super rare es egy unique formában.
Az előző mondatból a blokklánc ami érdekel, a fantázia foci nem tartozott eddig az érdeklődési körömbe.
Elolvastam a cikket és utána néztem pár dolognak és kiderült hogy alig 1 eves projectről van szó ami kb 500k euro tőkével indult, es az Ubisoft is érdekelt benne.
Jelenleg meg béta verzióként működik de már most igen szép szamu játékost vonzott be.
Több lehetőséget is megláttam ami engem érdekelhet igy regisztráltam es mivel volt némi ether a tarsolyomban vettem pár játékost.
Az arak 0,01 eth,-től indulnak es a legdrágább kártya 14 etherert cserélt gazdát,  igaz Ronaldo jelenleg 100 eth,-ert van hirdetve de talán kicsit túltolta az árat a tulaj. Mondjuk a CSGOban azért 27k usd volt ugye a legdrágább mesterlövész puska skin szóval ki tudja, lehet nemsokára Ronaldo is gazdát cserél.
Mivel nem ismertem a fantázia focit korábban ezért számomra a húzó pont itt az volt hogy a játékosok a való életben realtimeban elért eredményei kerülnek be  a játékba és hétfőnként ezek alapjan lesz meg az eredmény hirdetés. Nyilván van egy pontrendszer amibe most nem mennék bele,a játékosok xp.-t kapnak, fejlődnek, stb. A Covid miatt most ugye nincs meccs igy replayek kerülnek a játékba, kivetelesen heti 2x az előző évből.
3 hónapja volt hogy a cikket olvastam, most van 200+ játékosom es eddig 21 kártyát nyertem a legjobb egy super rare kártya ami kb 150 dolcsiért azonnal eladható de eszem ágában sincs megválni tőle.
Mivel minden a blokklancon van ezért rengeteg információ elérhető es hozzáférhető, teljesen transzparens kezdve a játékosok minteleseröl, nyomtatásról, az adás vételig legyen szó bármelyik Sorarehez kapcsolt digitális piactérről.
Vannak játékosok amiket befektetésnek veszek meg mivel nem ritka, hogy egy évvel ezelőtt egy játékos 2-3 dollárért volt kapható ma meg 150 dolcsi alatt nem veszed meg. Pl Jonathan David.
Nálam első sorban az U23 játékosok képezik a befektetés részét.
Vannak olyan kártyák amiket azért veszek meg, hogy játszak vele egy adott ligában. Engem nem nagyon érdekel a kollekcio gyüjtes de vannak a játékban gyüjtok akik különböző sorszámú kártyákat részesitenek előnyben.
A játékban és a nyitott piacokon is lehet cserélni, eladni, venni, licitálni.
Nem fedek fel mindent a játékról, akit érdekel lesz bőven felfedezni való érdekesség a blokklancon.

Par rekodot megemlitenék.
A legutolsó játékban ami 2 napja volt rekordszámú manager vett reszt, a CEO Nicolas Julia szerint egesz pontosan 1381.
Most tart a jatek a #62 játékhétnél es legutóbb 307 Rare jutalomkártya, 37 Super rare jutalomkártya & 1 Unique jutalomkártya lett a jó helyezést elérők  jutalma.
Pár napja elindítottam egy angol nyelvű Facebook oldalt ami a blokklánccal es a fantázia focival foglalkozik.
Jelenleg kifejezetten a Sorare játékkal kapcsolatos infókat osztok meg.
Amennyiben érdekel a játék vagy ismersz valakit akit érdekelhet kérlek látogassátok meg a facebook oldalamat és osszátok meg az érdeklődőkkel. Ez nagyon nagy segítség egy pár napos oldalnak.
Részt veszek a Sorare partner programban is így a referencia linkről történő regisztrálás támogatja az oldal további fejlődését.

A facebook oldalamon ami a https://www.facebook.com/Tukuwma/ néven érhető vagy Blockchain and fantasy football szinte minden hasznos információt megtaláltok a note,-fül alatt.
Amennyiben igény lenne egy magyar chatszobára a Sorare hivatalos discord szerveren kérem jelezzétek és intézem, Tukuwma néven nagyok elérhető a discordon es a játékban is. Várom továbbá youtubos tartalom keszitök jelentkezését is.

Hálás köszönet es sok sikert!
« Last Edit: May 15, 2020, 02:52:01 PM by c30ng1 »