A mi poolunk! :) https://monero.hunpool.eu/# 1% fee!!!

Indította pooladmin, január 01, 2017, 03:34:41 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 3 Vendégek van a témában

Parano1d

Az alacsony luck miatt mindenki rosszul járt, de ez egy ilyen játék a kis poolokon, egyszer hopp, másszor kopp..

drizzt_do_urden

hat egy par blokkot szedjunk ki meg lassuk nem-e helyreall a kifizetes. ne felejtsuk el hogy -41% luck volt. ez a szazalekot pont ha kivonod a kalkulator alltal adott keresetbol akkor pont megkapod azt az osszeget amit most kezhez kaptal. remelehetoleg amikor +40% lesz a luck akkor annyival tobbet fogsz kapni es akkor a ketto kiegyenliti magat. ezert kell meg egy jo par blokkot kibanyasszunk lassuk hogy is megy ez! a nagy poolok felvallaljak ezt a luck kifizetest, konstans adjak ami jar. de ok tudjak hogy amit most veszitettek azt megkapjak a kovetkezobe. szerintem mi is ezen az elven kell gondolkozzunk. ma nem kaptuk meg de hatha a kovetkezobe pluszba kapunk...

atideath

Szerintem ne legyünk türelmetlenek. Ez volt az első blokk. Ki tudja mi alapján számolódnak a blockok. Én is személy szerint megvárok még pár blokkot és meglátjuk mi lesz :) Én azért bízok benne :) Viszont Pending alatt van az accounton az összeg.
https://www.minermonitor.eu
BTC: 1KzEse6pq72fwPwiwqZWJqaqNJvMZ8EXnK

danieru

Luck azt jelenti, amit lefordítasz szó szerint. Szerencse. A hálózat sebességéhez viszonyítva a pool sebességét arányosan, milyen sűrűn kéne kapni blokkot, viszont ehhez képest valójában milyen rendszerességgel jött. Úgyis csak az lesz kifizetve, amennyire részt vettél százalékosan az adott blokknál. Ha átlag 150 kH/s pool, te pedig 15 KH/s, akkor 10%-ban vettél részt kb. a roundban, tehát a reward ~9 XMR-ből 0% fee esetén 0,9 XMR-t kéne kapnod.

U.i.: Persze az is befolyásolja, hogy volt-e előtte felhalmozott shared, mert ugye azokat használja fel. Előre dolgozol bele a blokkba, nem utólag.

phpman

Csatlakoztam ma én is 5szerszámmal. :)
Jó szerencsét mindenkinek!

pooladmin2

Idézetet írta: atideath Dátum január 03, 2017, 11:28:52 DÉLELŐTT
Szerintem ne legyünk türelmetlenek. Ez volt az első blokk. Ki tudja mi alapján számolódnak a blockok. Én is személy szerint megvárok még pár blokkot és meglátjuk mi lesz :) Én azért bízok benne :) Viszont Pending alatt van az accounton az összeg.

Dolgozom a pendingen erősen..

Kifizetések kimentek 1 tizedesjegyig.

drizzt_do_urden

szerintem azt s kell konfirmaljak a blokkok meg  nem?

drizzt_do_urden

engem kifizetett. 1.2 kereken. a maradek az a pendingen maradt szerinem addig mig 0.1 nem lesz belole:)

pooladmin2

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum január 03, 2017, 11:54:02 DÉLELŐTT
szerintem azt s kell konfirmaljak a blokkok meg  nem?

Nem, a blokkot magát kell befogadni a hálózatnak. Nem látom értelmét a 60 blokkos confirm-nek ezért leveszem 10re. A kifizetések megakadása konfigurációs hiba volt. Elnézést kérek.

drizzt_do_urden

westlake

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum január 03, 2017, 11:55:47 DÉLELŐTT
engem kifizetett. 1.2 kereken. a maradek az a pendingen maradt szerinem addig mig 0.1 nem lesz belole:)

Írhatnál egy hash értéket is, hogy legyen mihez viszonyítanunk. Meg azt is jó lenne tudni, hogy pontosan mikor kezdtél a poolban bányászni.

bbarna

Én türelmes vagyok, mert csak 0,07xxx XMR lenne a kifizetésem, de a minimum 0,1 XMR - gondolom a következő blokk jutalommal majd össze adódik.Kis csákány is csákány, tartsunk ki...

pooladmin2

Idézetet írta: bbarna Dátum január 03, 2017, 12:09:04 DÉLUTÁN
Én türelmes vagyok, mert csak 0,07xxx XMR lenne a kifizetésem, de a minimum 0,1 XMR - gondolom a következő blokk jutalommal majd össze adódik.Kis csákány is csákány, tartsunk ki...

igen jól gondolod!  :)

drizzt_do_urden

Idézetet írta: westlake Dátum január 03, 2017, 12:05:22 DÉLUTÁN
Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum január 03, 2017, 11:55:47 DÉLELŐTT

Írhatnál egy hash értéket is, hogy legyen mihez viszonyítanunk. Meg azt is jó lenne tudni, hogy pontosan mikor kezdtél a poolban bányászni.

10 KHS -em van. 39 orat banyasztam. Kb 2 Monero ertekre a kalkulatorok szerint de 1.2 monerot kaptam a -41% luck miatt. ha a 2 Monerobol kivonod a -41% kor akkor pont annyi jon ki amennyit kaptam. szoval kell meg banyaszni par blockot es ha lesz szerencses blokkunk akkor majd visszajon.

pooladmin2

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum január 03, 2017, 12:04:10 DÉLUTÁN
de miert csak 7.4 -et fizetett ki es csak 19 minert?

1.71 XMR van még a poolwalletban. Azt gondolom, hogy akik nem kaptak kifizetést mind 0.1 alatt vannak és azt nem fizette ki a pool.

drizzt_do_urden

phpman

drizzt_do_urden

create new account. lejjebb gorgetsz es lesz ott egy hosszu szoveg a PRIVATE KEY boxba. azt kimasolod , konfirmalod az egyel lejjebbi boxba, elmented jo helyre es azutan mesz a LOGIN -ra es ezt a PRIVATE KEY -t bemasolod oda ahova keri. es bent is vagy. bent generalsz egy uj cimet es mehetsz banyaszni :))

bbencee

Nekem elkezdte dobálni a szerver a low difficulty hashrate-et, aztán hogy your IP is banned.. 1700 körüli hashrate-el álltam rá 3 kártyával.

Nem tudom mi történt, mennyi időre szól a ban?

phpman

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum január 03, 2017, 01:12:07 DÉLUTÁN
create new account. lejjebb gorgetsz es lesz ott egy hosszu szoveg a PRIVATE KEY boxba. azt kimasolod , konfirmalod az egyel lejjebbi boxba, elmented jo helyre es azutan mesz a LOGIN -ra es ezt a PRIVATE KEY -t bemasolod oda ahova keri. es bent is vagy. bent generalsz egy uj cimet es mehetsz banyaszni :))
Nagyon köszönöm. Most nem kicsit érzem magam.... :D
Akkor ezt a címet írom a progiba is és majd ha jön ide lé azt utalom a poloniexre ha jól értem.