A mi poolunk! :) https://monero.hunpool.eu/# 1% fee!!!

Indította pooladmin, január 01, 2017, 03:34:41 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 2 Vendégek van a témában

drizzt_do_urden

ja be a banyaszprogramba azt a cimet amit generaltal amymoneroba. aztan amikor utalnak akkor belepsz es kuldod a Poloniexre. Robi valamelyik videojaba nemreg mutatta hogy kell de ha elakadnal akkor meg irsz es utbaigazitunk! es ne erezd magad ..... azert vagyunk itt ha elekadsz akkor segitsunk. senki se foggant ezzel a tudassal az anyukajaba:))

phpman

A videókat nézem rendszeresen lehet elkerülte a figyelmemet de csak annyit láttam hogy kell egy accountot csinálni. Akkor még generálnom kell egy másik címet is a mymoneron.

drizzt_do_urden

amikor belepsz a RECEIVE alatt kene legyen a cimed. ha nincs ott akkor kell generalj egyet. mostamr en sem emlekszem pontosan hogy is volt mar reg csinaltam a kontot a moneron.

pooladmin

Idézetet írta: bbencee Dátum január 03, 2017, 01:20:52 DÉLUTÁN
Nekem elkezdte dobálni a szerver a low difficulty hashrate-et, aztán hogy your IP is banned.. 1700 körüli hashrate-el álltam rá 3 kártyával.

Nem tudom mi történt, mennyi időre szól a ban?

ha overclockolsz akkor elobb vedd vissza alapra az orajeleket. ugy is hibat kiabal?

phpman

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum január 03, 2017, 01:37:49 DÉLUTÁN
amikor belepsz a RECEIVE alatt kene legyen a cimed. ha nincs ott akkor kell generalj egyet. mostamr en sem emlekszem pontosan hogy is volt mar reg csinaltam a kontot a moneron.
Igen ott írja 42......... akkor ez kell a progiba

drizzt_do_urden

azaz. figyelj oda az egesz keruljon be es szokozok nelkul. de amugy a pool nem is enged be ha nem jo a cimed.

phpman

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum január 03, 2017, 01:44:56 DÉLUTÁN
azaz. figyelj oda az egesz keruljon be es szokozok nelkul. de amugy a pool nem is enged be ha nem jo a cimed.

Rendben köszönöm már banyászok. :)

danieru

Nekem elkezdte dobálni a szerver a low difficulty hashrate-et, aztán hogy your IP is banned.. 1700 körüli hashrate-el álltam rá 3 kártyával.

Nekem is. Másik szerón dobott egyet és rögtön ki is bannolt. Kösz szépen kábé :D Nem tudom miért csinálta, többi logban nem találtam ilyen hibát.

Okozhatja hálózati probléma? Találtam másik logban is, de csak bizonyos időszakban jött elő, utána 1-2 napig semmi megint.

Szerk: Megnéztem a másik gép logjában, ott is pont abban az időszakban dobálta, szóval tuti a upc baszkódott megint.

bbencee

Idézetet írta: danieru Dátum január 03, 2017, 02:10:40 DÉLUTÁN

Nekem is. Másik szerón dobott egyet és rögtön ki is bannolt. Kösz szépen kábé :D Nem tudom miért csinálta, többi logban nem találtam ilyen hibát.

Okozhatja hálózati probléma? Találtam másik logban is, de csak bizonyos időszakban jött elő, utána 1-2 napig semmi megint.

Szerk: Megnéztem a másik gép logjában, ott is pont abban az időszakban dobálta, szóval tuti a upc baszkódott megint.

Nekem is tápellátással volt a gond valószínűleg. amúgy nem volt overclocking.

* UPDATE: gondok megoldódtak, nem szerverhiba volt. *

danieru

Idézetet írta: bbencee Dátum január 03, 2017, 02:32:01 DÉLUTÁN
Idézetet írta: danieru Dátum január 03, 2017, 02:10:40 DÉLUTÁN

Nekem is tápellátással volt a gond valószínűleg. amúgy nem volt overclocking.

Én az internetre gondoltam mint hálózat, nem villamos hálózat. De esetleg az is lehet? Mondjuk túlterhelik a 220-at és nagyon leesik a feszültség?

danieru

Egyébként egy javaslat: tök jó lenne lefordítani a szövegeket magyarra is. Vajon megoldható? Forkolni kell hozzá az eredeti github projektet? Vagy haggyam a francba? :)

drizzt_do_urden

szerintem a nyelvet hagyjatok angolul. ki tudja meg ki akar csatlakozni? ne ilyedjen meg hogy nem erti:) viszont ha lehet akkor magyarositani lehet a szineket hatteret stb.

danieru

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum január 03, 2017, 02:50:23 DÉLUTÁN
szerintem a nyelvet hagyjatok angolul. ki tudja meg ki akar csatlakozni? ne ilyedjen meg hogy nem erti:) viszont ha lehet akkor magyarositani lehet a szineket hatteret stb.

Hát én választási lehetőségnek gondoltam, nem beleégetni a magyart :)

reloopbenny

Valaki nemtudja mitől lehet az hogy nem valós hashrate-et mutat a pool-on?:(

atideath

Idézetet írta: danieru Dátum január 03, 2017, 02:54:59 DÉLUTÁN

Megoldjuk ;)
https://www.minermonitor.eu
BTC: 1KzEse6pq72fwPwiwqZWJqaqNJvMZ8EXnK

drizzt_do_urden

Idézetet írta: reloopbenny Dátum január 03, 2017, 03:02:24 DÉLUTÁN
Valaki nemtudja mitől lehet az hogy nem valós hashrate-et mutat a pool-on?:(

turelem benny. az effective hashrate-t mutassa es igy neha feljebb megy mint a valos hashed es neha lejjeb. de altalaba kevessebbet mutat valamennyivel. ez mindenkinel igy van. nekem 10.8 a hashratem de van amikor 9.6 es van amikor 11.4 - et mutat. kar hogy nincs egy atlag hash szamolo benne. azzal kijonne a valos hashrated.

drizzt_do_urden

Idézetet írta: atideath Dátum január 03, 2017, 03:04:04 DÉLUTÁN

Megoldjuk ;)

ha megoldhato akkor mindenkepp ;)

atideath

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum január 03, 2017, 03:08:58 DÉLUTÁN
Idézetet írta: atideath Dátum január 03, 2017, 03:04:04 DÉLUTÁN

Megoldjuk ;)

ha megoldhato akkor mindenkepp ;)

Minden megoldható csak idő kérdése :)
https://www.minermonitor.eu
BTC: 1KzEse6pq72fwPwiwqZWJqaqNJvMZ8EXnK

CryptoMan

1GPU (280x) ~500H/s a pool mégis a 6x-osát mutatja. Ez miért van?

drizzt_do_urden

Idézetet írta: CryptoMan Dátum január 03, 2017, 03:14:50 DÉLUTÁN
1GPU (280x) ~500H/s a pool mégis a 6x-osát mutatja. Ez miért van?

orvendj neki annal tobbet keresel! :)