A mi poolunk! :) https://monero.hunpool.eu/# 1% fee!!!

Indította pooladmin, január 01, 2017, 03:34:41 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 3 Vendégek van a témában

atideath

Én még azért arra kíváncsi lennék hogy támadás ellen van-e bármilyen védelem? Vagy mennyire van megfelelően védve a szerver?
https://www.minermonitor.eu
BTC: 1KzEse6pq72fwPwiwqZWJqaqNJvMZ8EXnK

pooladmin

Idézetet írta: atideath Dátum január 01, 2017, 07:28:04 DÉLUTÁN
Én még azért arra kíváncsi lennék hogy támadás ellen van-e bármilyen védelem? Vagy mennyire van megfelelően védve a szerver?

milye tamadasra gondolsz? ddos 1 gigabitig vedett, a rossz sharekkel torteno elarasztas ellen szinten. amugy amig nincs 4-5 MH/s addig nincs miert tamadni a poolt.

Székely Vegán

Idézetet írta: pooladmin2 Dátum január 01, 2017, 06:25:35 DÉLUTÁN
RBPPS

pool restart 18:30-kor (CET)  a 0% fee bevezetésért :)  Tiszteletben tartom a kéréseteket.

A ritkább kifizetés addig ritkább míg megnő a pool teljesítménye. Tesztnetes kifizetések rendben lefutottak, feltételezem az éles üzem is rendben lesz. A szerver Európában van.

Nagyszerű!
Amint kifizet a dwarf átállok mind a 17 kilóhessemmel, ma este vagy holnap reggel.
Fasza lenne ha meg tudnád csinálni hogy váltóra is menjen.
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

lakat

Idézetet írta: Székely Vegán Dátum január 01, 2017, 09:49:21 DÉLUTÁN
Idézetet írta: pooladmin2 Dátum január 01, 2017, 06:25:35 DÉLUTÁN
RBPPS

pool restart 18:30-kor (CET)  a 0% fee bevezetésért :)  Tiszteletben tartom a kéréseteket.

A ritkább kifizetés addig ritkább míg megnő a pool teljesítménye. Tesztnetes kifizetések rendben lefutottak, feltételezem az éles üzem is rendben lesz. A szerver Európában van.

Nagyszerű!
Amint kifizet a dwarf átállok mind a 17 kilóhessemmel, ma este vagy holnap reggel.
Fasza lenne ha meg tudnád csinálni hogy váltóra is menjen.

Holnap én is jövök egy riggel.

DrPascal

Átraktam 2 XMR gépet ~7k h/s

Érdekesség: Most ki lehetne deríteni, Claymore milyen címre bányászik. Az admin elvileg látja, hogy milyen címek futnak.
Míg kevesen vagyunk, be lehetne azonosítani. Kíváncsi lennék, mennyit hozunk neki össze. :)
Az én címem: 44r4Gve...RaWrFoc

pooladmin

nem tudom megnezni:

"PRIVATE
Monero uses a cryptographically sound system that allows you to send and receive funds without your transactions being publicly visible on the blockchain (the distributed ledger of transactions). This ensures that your purchases, receipts, and other transfers remain private by default."

raptor666

Hali! Bár engem ez a téma nem nagyon érdekel.
De csak 1 kis bele szólás: https://myip.ms/info/whois/45.63.41.53
Ahogy látom vultr-nál vagy. Jó hosting. Viszont én tapasztalataim szerint ddos védelmük = a zéróval (0).
Ha jót szeretnél magadnak pakold át még gyorsan egy másik szerverre. Mert ahogy befog indulni. Akkor lesz ám konkurensed!
Azt le ddosolják mint a ***-t. Bár igazából te tudod :)
Csak gondoltam szólok.

pooladmin2

Idézetet írta: raptor666 Dátum január 02, 2017, 01:51:47 DÉLELŐTT
Hali! Bár engem ez a téma nem nagyon érdekel.
De csak 1 kis bele szólás: https://myip.ms/info/whois/45.63.41.53
Ahogy látom vultr-nál vagy. Jó hosting. Viszont én tapasztalataim szerint ddos védelmük = a zéróval (0).
Ha jót szeretnél magadnak pakold át még gyorsan egy másik szerverre. Mert ahogy befog indulni. Akkor lesz ám konkurensed!
Azt le ddosolják mint a ***-t. Bár igazából te tudod :)
Csak gondoltam szólok.

Köszönöm, hogy a téma érdektelensége ellenére jeleztél egy még messze nem létező problémát!  ;)  Cloudflare-t fogok integrálni, hogy a jelenlegi szerinted zéró ddos védelmet kiegészítsem.

Kicsit kifejthetnéd a saját tapasztalataid, mert nekünk jelenleg 10+ szerverünk fut itt és nincs ilyen tapasztalatunk. Ja és jelenleg ezt tudja a szolgáltató: https://www.vultr.com/docs/ddos-protection (Röviden 10 Gbps ddos védelem)

AnCrypto

Sziasztok. Ezt a jelenséget már jeleztem az XMR témában is, de itt is jelentkezik. Mi okozza, azt hogy ez az Error in server response hibaüzenet jeleneik meg nállam? Ezen gépben amin próbálom egy Sapphire Radeon RX 470 8GB verzió van, az előbb kapcsoltam át a BIOS-t a Silent BIOS-ra, eddig az OC-n volt ahol volt memória időzítés változtatás. Arra gyanakodtam, hogy az OC okozza, de úgyfest az ég adta világon semmit nem számít az, mondjuk nem is érteném miért hiszen az 5 kártyás rigemnél ugyanezen hibaüzenet nem jelenik meg. Hol keressem a problémát szerintetek?
Crypto Currency Miner & Trader.

drizzt_do_urden

mondanam valtsal PORT -ot de itt nincs mas csak ez :)) nekem a dwarfon az oldotta meg hogy mas PORT -ra mentem. de amugy azthiszem calymore bug ez. remelem az uj verzio jobb lesz. mostmar napok kerdese amig kiadja!

lakat

Na ráállítottam 7 db RX470-et, hogy nőjön kicsit a pool hash rate ;)

atideath

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum január 02, 2017, 09:45:20 DÉLELŐTT
mondanam valtsal PORT -ot de itt nincs mas csak ez :)) nekem a dwarfon az oldotta meg hogy mas PORT -ra mentem. de amugy azthiszem calymore bug ez. remelem az uj verzio jobb lesz. mostmar napok kerdese amig kiadja!

Neked melyik port volt stabil? Dwarfon.
https://www.minermonitor.eu
BTC: 1KzEse6pq72fwPwiwqZWJqaqNJvMZ8EXnK

zenetibi

Idézetet írta: AnCrypto Dátum január 02, 2017, 09:39:42 DÉLELŐTT
Sziasztok. Ezt a jelenséget már jeleztem az XMR témában is, de itt is jelentkezik. Mi okozza, azt hogy ez az Error in server response hibaüzenet jeleneik meg nállam? Ezen gépben amin próbálom egy Sapphire Radeon RX 470 8GB verzió van, az előbb kapcsoltam át a BIOS-t a Silent BIOS-ra, eddig az OC-n volt ahol volt memória időzítés változtatás. Arra gyanakodtam, hogy az OC okozza, de úgyfest az ég adta világon semmit nem számít az, mondjuk nem is érteném miért hiszen az 5 kártyás rigemnél ugyanezen hibaüzenet nem jelenik meg. Hol keressem a problémát szerintetek?

Sajnos nálam is napok óta ugyanez volt, szakadt meg a kapcsolat a szerverrel. Megpróbáltam az összes portot, olyan is volt, amelyikre nem is tudott csatlakozni. Úgy látszik, hogy le vannak terhelve a dwarfpool szerverei. Visszamentem minergate-ra, ott most elég stabil. PPS-en 0.55 XMR jött 1 napra.

pooladmin2

A szerveren futó rigek jóval erősebbek mint az 1 kártyás rendszered, ezér vannak sharek amiket eldob a pool mert más már beküldte. Van egy 1100 h/s rendszerem ami problémamentesen fut.

zenetibi

Idézetet írta: pooladmin2 Dátum január 02, 2017, 10:00:09 DÉLELŐTT
A szerveren futó rigek jóval erősebbek mint az 1 kártyás rendszered, ezér vannak sharek amiket eldob a pool mert más már beküldte. Van egy 1100 h/s rendszerem ami problémamentesen fut.

Dehogyis, nekem 4,5 kh/s van és úgyis kidob.

pooladmin2

Idézetet írta: zenetibi Dátum január 02, 2017, 10:04:27 DÉLELŐTT

Melyik poolról beszélsz?

zenetibi

Idézetet írta: pooladmin2 Dátum január 02, 2017, 10:06:09 DÉLELŐTT

Melyik poolról beszélsz?

dwarfpool

pooladmin2

Idézetet írta: zenetibi Dátum január 02, 2017, 10:07:54 DÉLELŐTT
Idézetet írta: pooladmin2 Dátum január 02, 2017, 10:06:09 DÉLELŐTT

Melyik poolról beszélsz?

dwarfpool

Én pedig a sajátomról, mivel a kolléga a csatolt képernyőmentésen ezt a poolt próbálja használni. Nem mellesleg ez a topik a monero.hunpool.eu-ról szól. A dwarfos problémákat kérlek máshol próbáljátok kitárgyalni!