A mi poolunk! :) https://monero.hunpool.eu/# 1% fee!!!

Indította pooladmin, január 01, 2017, 03:34:41 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 2 Vendégek van a témában

Karcsi papa

Én nem bányászok de sok sikert kívánok mindenkinek! 8)
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

pooladmin2

Durva pump van Moneron :D 11.8% whattomine szerint yeeeeeee

Btw. nézegettem kisebb poolokat, mindnek volt már blokk találata, nekünk is jönni fog.

Székely Vegán

Krakenre lehet monerót bányászni direktbe!

'Today Kraken is launching support for trading Monero (XMR)... to deposit your XMR go to Funding > Deposit > XMR and generate a deposit address. Then send your XMR deposit to this deposit address. 15 confirmations are required before the funds are available in your account balance for trading. Kraken utilizes integrated addresses which have the payment ID embedded in the address, so you don't need to specify a separate payment ID for your deposit.'
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

pooladmin2

Idézetet írta: Székely Vegán Dátum január 02, 2017, 07:39:22 DÉLUTÁN

'Today Kraken is launching support for trading Monero (XMR)... to deposit your XMR go to Funding > Deposit > XMR and generate a deposit address. Then send your XMR deposit to this deposit address. 15 confirmations are required before the funds are available in your account balance for trading. Kraken utilizes integrated addresses which have the payment ID embedded in the address, so you don't need to specify a separate payment ID for your deposit.'

Jaja, akartam írni, de megelőztél :) Ez sztem nagy szó, kraken elég lassan mozog, ez lökést adhat az árfolyamnak! :D

Parano1d

Nekem nem enged direktbe. Van valami trükk?

drizzt_do_urden

Székely Vegán

Idézetet írta: Parano1d Dátum január 02, 2017, 08:08:52 DÉLUTÁN

Nekem nem enged direktbe. Van valami trükk?

Aszongyák a bct-on is hogy a Kraken xmr cimre nem megy a bányászás..
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

drizzt_do_urden

headway

drizzt_do_urden

nme ugy van az :)) nekunk 100 KH van mig a network hashrate 55 MHS :)

headway

drizzt_do_urden

minden szep es jo csak az a franya blokk nem akarja megadni magat :))

headway

drizzt_do_urden

valaki meg nincs 45 KH -el?:)) ussuk mar meg a 2 blokkot naponta :)))

zenetibi

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum január 02, 2017, 09:29:59 DÉLUTÁN

100 kh/s-nél még szólóba sem érdemes bányászni, legalább 1Mh/s kéne legyen. A luck is nagyon kevés, ezért lehet, hogy a becsült időnél sokkal később kaptok blokkot.

headway

Azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz. Annyira nem magas még a global hashrate.

drizzt_do_urden

ha ugyanazt meg tudjuk keresni mint a dwarfon vagy mas poolon akkor nekem itt is jo! es azert 100 KH simman mennek szoloba! 1 nap alatt egy blokkot kapjal es maris jo vagy.

pooladmin2

Idézetet írta: zenetibi Dátum január 02, 2017, 09:38:06 DÉLUTÁN

100 kh/s-nél még szólóba sem érdemes bányászni, legalább 1Mh/s kéne legyen. A luck is nagyon kevés, ezért lehet, hogy a becsült időnél sokkal később kaptok blokkot.

gyere hozd a maradék 0.9 MHs-t :D a luckot miért emlegeted tán látod a jövőt? :D

zenetibi

Idézetet írta: pooladmin2 Dátum január 02, 2017, 09:55:42 DÉLUTÁN
Idézetet írta: zenetibi Dátum január 02, 2017, 09:38:06 DÉLUTÁN

gyere hozd a maradék 0.9 MHs-t :D a luckot miért emlegeted tán látod a jövőt? :D

500 kh/s-nél én is beszállok, addig nem.

drizzt_do_urden