AMD Radeon RX 580/ RX 570, Bios mód, Flash, Beállítások

Indította dexter, április 25, 2017, 07:22:15 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 11 Vendégek van a témában

marshall

Sziasztok!Igaz az informacio miszerint olyan 8nap mulva lesz elerheto nehany boltban az msi rx 570-es kartya?Most rendeltem es azt irtak hogy 8nap es lesz ilyen kartya!Mennyire lehet igaz ez az informacio?

Székely Vegán

Idézetet írta: marshall Dátum június 08, 2017, 04:17:44 DÉLUTÁN
Sziasztok!Igaz az informacio miszerint olyan 8nap mulva lesz elerheto nehany boltban az msi rx 570-es kartya?Most rendeltem es azt irtak hogy 8nap es lesz ilyen kartya!Mennyire lehet igaz ez az informacio?

Talán elérhető lesz 2-3 percig.. aztán megint ki lesz fogyva.. de az is lehet már azelőtt eladják az összeset mielőtt még listáznák a weshopban.
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

marshall

Idézetet írta: Székely Vegán Dátum június 08, 2017, 04:20:00 DÉLUTÁN
Idézetet írta: marshall Dátum június 08, 2017, 04:17:44 DÉLUTÁN

Talán elérhető lesz 2-3 percig.. aztán megint ki lesz fogyva.. de az is lehet már azelőtt eladják az összeset mielőtt még listáznák a weshopban.

megrendeltem szoval kapnom kellene,remelem ha nem megint nagy cirkuszt csapok mint a mai nap az egyik webshopnál!1hete nem bírnak alaplapot küldeni erre mai nap kapom a mailt miután leordítottam öket hogy holnapra ittvan :D Ennyi kell csak nekik semmi más,persze vannak normális shopok!

kidface

Valószínűleg a hónap közepén vége felé lesz egy nagyobb szállítmány a Radeon 500-as szériából!? Itt UK-ban is minden nagyobb webshop 12-13-tol vagy 20-tol ígéri a várható készletet! Legyetek résen!

dioo89

Na hali.beraktam a megerkezett 4 kartyat a rigbe.ugyan ez a bajom mint a kollegank,h a negy kartyabol csak 3 hashel...de a claymore felismeri mind a negyet.pont az a kartyam nem hashel amelyiknek 75,4% asiqja van....kihuztam az alaplapbol es a 3megy.beprobalkoztam a -di 0123 -gmap, -di detect es semmi...egyedul kulon meg hashel...valami otlet? Rx580 4gb OC micron-elpida memory.kulon mind megy stabilan 27.8-28.3kozott..valakinek valami otlete?

auratum

Idézetet írta: kidface Dátum június 08, 2017, 08:27:05 DÉLUTÁN
Valószínűleg a hónap közepén vége felé lesz egy nagyobb szállítmány a Radeon 500-as szériából!? Itt UK-ban is minden nagyobb webshop 12-13-tol vagy 20-tol ígéri a várható készletet! Legyetek résen!

Székely Vegán

Idézetet írta: auratum Dátum június 08, 2017, 08:41:11 DÉLUTÁN
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

auratum

Idézetet írta: Székely Vegán Dátum június 08, 2017, 08:47:27 DÉLUTÁN
Idézetet írta: auratum Dátum június 08, 2017, 08:41:11 DÉLUTÁN

DrPascal

dioo89

Milyen driverrel vagy mivel oldottaok meg h mennyen. A 7kartya egy gepben.van egy pcie portos alaplapom es van egy 3as pcie elosztom...eddig negy kartya faszan ment es miutan beraktam azota nemtortenik semmi...segitseget kerek...koszonom

marshall

Sziasztok,igaz e a hir hogy az 5xx szeriat nem nagyon erdemes Pro btc r2.0 alaplapra rarakni hanem inkabb az ujabb lapokra?

Til

Idézetet írta: marshall Dátum június 09, 2017, 10:46:11 DÉLELŐTT
Sziasztok,igaz e a hir hogy az 5xx szeriat nem nagyon erdemes Pro btc r2.0 alaplapra rarakni hanem inkabb az ujabb lapokra?
Hol hallottad ezt?Mit hallottal pontosan?
Amugy nem hinnem,hogy osszeakadna vele,de engem is erdekelne,mert most tervezek venni az 5xx szeriabol.
C:\> del c:\command.com

marshall

Idézetet írta: Til Dátum június 09, 2017, 12:55:30 DÉLUTÁN
Idézetet írta: marshall Dátum június 09, 2017, 10:46:11 DÉLELŐTT
Hol hallottad ezt?Mit hallottal pontosan?
Amugy nem hinnem,hogy osszeakadna vele,de engem is erdekelne,mert most tervezek venni az 5xx szeriabol.

Facen van egy csoport es ott irtak nekem privatba hogy erdemesebb az ujabb alaplapokat venni hozzajuk...nem tudom mennyire igaz...azert is tettem fel a kerdest...

xxhpixx

Hello mindenki!

Teljesen új vagyok itt az oldalon, vagy 5 perce regisztráltam. Kicsit visszakanyarodnék a fórumtéma alapjaihoz és remélem segítek valakinek vele.
1 hete raktam össze a kis szivemcsücskét itthon.

Alaplap: MSI B250 Krait
Memo Hyperx ddr4 4gb
proci: valami 1151 kétmagos hulladék
120GB ssd
VGA: 4x ASUS ROG-STRIX-RX580-T8G-GAMING (tudom drága de ez volt és lecsaptam rá)
WIN 10 + claymore

Na és a lényeg, hogy eszerint a leírás szerint jártam el: http://cryptoyeti.com/msi-rx580-armor-8g-review-and-bios-mod-guide/
a driverem a vga-hoz 17.1.1

claymore-ban ezt az értéket vettem lejjebb -cvddc 950 --->900-ra és stabilan megy a szerkezet 500watt fogyasztással mindegyik kártya 29.5 Mh/s, nem kellett driver patchel tökörészni (haver is meglepődött:) )

Remélem segít másnak, mert én minimális tudással dobtam össze.

velvet

Ha egy kártya, default driverrel is 90% "invalid shares"-s csinál, akkor mi az ami rossz lehet?
"GPU #1 got incorrect share. If you see this warning often, make sure you did not overclock it too much!"

A rigben ugyan ilyen kártya fue rendesen, hiba nélkül.
Cseréltem: tápkábelt, risert, PCIE slotot, direktben a PCIEx16 slotba dugva is próbáltam, csak egyedül futni is próbáltam és kb 15 féle BIOS mod-ot is teszteltem rajta.

Mi lehet a további irány? Alaplap? RAM? WIN? Biblia?

Szerk: ETH-val csinálja, alt coinnal nem

kidface

Idézetet írta: velvet Dátum június 10, 2017, 01:24:22 DÉLELŐTT
Ha egy kártya, default driverrel is 90% "invalid shares"-s csinál, akkor mi az ami rossz lehet?
"GPU #1 got incorrect share. If you see this warning often, make sure you did not overclock it too much!"

A rigben ugyan ilyen kártya fue rendesen, hiba nélkül.
Cseréltem: tápkábelt, risert, PCIE slotot, direktben a PCIEx16 slotba dugva is próbáltam, csak egyedül futni is próbáltam és kb 15 féle BIOS mod-ot is teszteltem rajta.

Mi lehet a további irány? Alaplap? RAM? WIN? Biblia?
A Kartya hibás, szerintem.