Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

BTC banyaszas

Indította zlesi, december 01, 2017, 07:58:48 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

zlesi

Ha jol latom meg nincs ilyen topic. Senki nem banyaszik BTC-t? En most kezdek egy s9-el, errol szeretnek tapasztalatokat gyujteni, es kesobb megosztani. Melyek a legjobb poolok, stb... Szoval akinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata szivesen veszem, nekem minden uj ezzel kapcsolatban...

tomno1

Szia,

engem is érdekel a téma.
Jól láttam, hogy az S9 14 TH-t tud, ami fogyasztás levonál után jelen árfolyamon kb.: 700 uds-t hoz?
És táppal kb.: 500000 forint?

Üdv.: tomno1

zlesi

igen, nagyjabol ezek az adatok, nekem a napokban erkezik meg egy. Eleg kevesen banyasznak btc-t itt ezek szerint, pedig a haszon jonak mondhato. Felteve ha az s9 mukodik rendesen. A legnagyobb gondom az, hogy nem tudom melyik a legjobb pool hozza, nem ismerek semmilyen tapasztalatot, szoval akinek van az legyszi ne tartsa magaban... :)

elbandi

lejobban akkor jarsz ha betolod nicehash-ra, ha jol szamolom akkor 0.0026138btc/day-t hoz _ma_. de ha ez friss batch vetel akkor rajtad kivul sok ezert mas embernek is megerkezik a cucc -> esni fog a bevetel.

Antidope

Batchek folyamatosan erkeznek, es nem nagyon esik a bevetel. Inkabb felfele megy. Az en meglatasom szerint. Mert hat ugye volt oktoberi meg novemberi batch is, azok mar megerkeztek de ennek ellenere a profit naponta megy fel.


Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

zlesi

no, uzembe allt az s9, elvileg minden rendben, szepet turja a btc-t az antpoolon. megjott az elso kifizetes is nem egesz egy nap alatt. a hangja es a hotermelese nem egyszeru, ujra kell tervezni neki a helyet, es jo lenne minel kevesbe elvesztegetni a hot amit termel...