Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Bányászás ingyen árammal

Indította Roger, december 09, 2016, 08:28:40 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 6 Vendégek van a témában

Uhura

Alapból itt mindenki vagy titkos ügynők, adócsaló, bérgyilkos vagy egyéb nem támogatott foglalkozást űz. A bányászatért egyes országokban megölnek vagy börtönbe ültetnek .... vagyis szemét söpredéke vagyunk egy örült világnak.. vagyis igazad van.

De csak azért sem mondom / - talán mondjuk -  meg, hogy kell a Pandát átbaszni ... mert szemét gecik vagyunk és te még nem tartozol közénk.

Ennyi.  8)

Laca012

Idézetet írta: Uhura Dátum április 30, 2017, 04:20:21 DÉLUTÁN
Alapból itt mindenki vagy titkos ügynők, adócsaló, bérgyilkos vagy egyéb nem támogatott foglalkozást űz. A bányászatért egyes országokban megölnek vagy börtönbe ültetnek .... vagyis szemét söpredéke vagyunk egy örült világnak.. vagyis igazad van.

De csak azért sem mondom / - talán mondjuk -  meg, hogy kell a Pandát átbaszni ... mert szemét gecik vagyunk és te még nem tartozol közénk.

Ennyi.  8)

En vagyok a 2x007-es ugynok a rigek utan, vagy a 006c ugynok az USB riser utan szabadon.... ;D ;D

laccesonda

Ennyi.  8)

Most miért kell ez???? Csak kérdeztem, te meg egyből nekem ugrasz, mintha dózsás lennék te meg fanatikus fradista!

drizzt_do_urden

Idézetet írta: laccesonda Dátum április 30, 2017, 04:10:31 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Kezdobanyasz9999 Dátum április 30, 2017, 03:47:11 DÉLUTÁN
Idézetet írta: laccesonda Dátum április 30, 2017, 01:11:16 DÉLUTÁN
Idézetet írta: laccesonda Dátum április 30, 2017, 12:44:46 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Uhura Dátum április 30, 2017, 11:32:14 DÉLELŐTT
Idézetet írta: laccesonda Dátum április 30, 2017, 10:58:10 DÉLELŐTT
Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum április 30, 2017, 10:24:42 DÉLELŐTT
amit te akarsz torveny ellenes. akar be is zarhatnak. szoval ne kerdezz ilyeneket itt :)

A munkahelyi szabályzat nem tiltja :) ill. nem ismerek ilyen jellegű törvényt... :)

Nettó lopás ... kb. olyan mintha a cég gépeivel fusiznál a főnök tudta nélkül. Függetlenül attól, hogy ez adott esetben nem biztos, hogy zavarja a munkát.

Amúgy nem gondolod, ha valaki annyira levédte a gépeket, hogy tiltja az egyes protokolokat, programok használatát az mondjuk 1-2 hónap után nem fog rájönni a te is variálásodra ?

Rendben.

Szóval van lehetőség vagy nincs?

Merthogy nem azt kérdeztem, hogy szabad-e vagy sem.

Ezért találták ki a privát üzenetet meg VPN meg hasonlók... :)

Mindegy, hagyjuk a témát.  :-X

A helyedben én nem vágnék bele semmilyen kétes dologba, de ez csak az én véleményem.

Aki bányászik, kétes dologgal foglalkozik...  :)

igen "ketes" dolog...dual banyaszat!

laccesonda

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum április 30, 2017, 06:03:36 DÉLUTÁN
Idézetet írta: laccesonda Dátum április 30, 2017, 04:10:31 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Kezdobanyasz9999 Dátum április 30, 2017, 03:47:11 DÉLUTÁN
Idézetet írta: laccesonda Dátum április 30, 2017, 01:11:16 DÉLUTÁN
Idézetet írta: laccesonda Dátum április 30, 2017, 12:44:46 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Uhura Dátum április 30, 2017, 11:32:14 DÉLELŐTT
amit te akarsz torveny ellenes. akar be is zarhatnak. szoval ne kerdezz ilyeneket itt :)

A munkahelyi szabályzat nem tiltja :) ill. nem ismerek ilyen jellegű törvényt... :)

Nettó lopás ... kb. olyan mintha a cég gépeivel fusiznál a főnök tudta nélkül. Függetlenül attól, hogy ez adott esetben nem biztos, hogy zavarja a munkát.

Amúgy nem gondolod, ha valaki annyira levédte a gépeket, hogy tiltja az egyes protokolokat, programok használatát az mondjuk 1-2 hónap után nem fog rájönni a te is variálásodra ?

Rendben.

Szóval van lehetőség vagy nincs?

Merthogy nem azt kérdeztem, hogy szabad-e vagy sem.

Ezért találták ki a privát üzenetet meg VPN meg hasonlók... :)

Mindegy, hagyjuk a témát.  :-X

A helyedben én nem vágnék bele semmilyen kétes dologba, de ez csak az én véleményem.

Aki bányászik, kétes dologgal foglalkozik...  :)

igen "ketes" dolog...dual banyaszat!

Vagy SSCoin.

Uhura

Idézetet írta: laccesonda Dátum április 30, 2017, 04:44:23 DÉLUTÁN

Ennyi.  8)

Most miért kell ez???? Csak kérdeztem, te meg egyből nekem ugrasz, mintha dózsás lennék te meg fanatikus fradista!

Nem mert te azt sugalltad, hogy mi a bányászattal valamilyen illegális tevékenységet végzünk. Így te nem értésednek adtál hangot, hogy ha mi törvénytelenül bányászunk akkor mit finnyáskodunk itt egy kis céges panda heckkelés miatt.
Én ezt felháborítónak tartom mert az itt fórumozok nagyobb része legálisan , saját tőkéjét kockáztatva, szaktudását kamatoztatva , idejét feláldozva csinálja azt amit csinál. Ami nem illegális és normális helyen nem is az, max jogilag nem szabályozott. Az itt lévők törekszenek a jogilag rendezett viszonyok kialakítására és csak azért keresik a kiskapukat mert alapvetőleg az APEH / NAV hozzá állása miatt az emberek nem partnernek hanem ellenségnek tekintik az adóhatóságot, amin senki nem csodálkozzon. De ennek ellenére mindenki szeret a jog talaján állani - vagyiks legalábbis én gondolom, hogy szeret.

laccesonda

Idézetet írta: Uhura Dátum április 30, 2017, 07:14:43 DÉLUTÁN

Ennyi.  8)

Nem mert te azt sugalltad, hogy mi a bányászattal valamilyen illegális tevékenységet végzünk. Így te nem értésednek adtál hangot, hogy ha mi törvénytelenül bányászunk akkor mit finnyáskodunk itt egy kis céges panda heckkelés miatt.
Én ezt felháborítónak tartom mert az itt fórumozok nagyobb része legálisan , saját tőkéjét kockáztatva, szaktudását kamatoztatva , idejét feláldozva csinálja azt amit csinál. Ami nem illegális és normális helyen nem is az, max jogilag nem szabályozott. Az itt lévők törekszenek a jogilag rendezett viszonyok kialakítására és csak azért keresik a kiskapukat mert alapvetőleg az APEH / NAV hozzá állása miatt az emberek nem partnernek hanem ellenségnek tekintik az adóhatóságot, amin senki nem csodálkozzon. De ennek ellenére mindenki szeret a jog talaján állani - vagyiks legalábbis én gondolom, hogy szeret.

Magadra vetted, amiről szó sem esett. Senki nem mondta vagy gondolta, hogy illegális a bányászat (egyébként New York államban pl illegális)! Feltettem egy kérdést, amit túlreagáltál... Erre mondják, hogy akinek nem inge, ne vegye magára, de te magadra vetted, elárulva hiteltelenségedet.... Én is törvénytisztelő vagyok, legalább annyira, mint te a bányászattal és annak pénzzé tételével, ha már jogi dolgokról beszélünk. Segítséget kértem, nem kaptam, ennyi... Nem finnyáskodok, szó nem volt ilyenről, ha ilyet értettél valamelyik írásomban, nem beszélsz eléggé jól magyarul...

Uhura

Idézetet írta: laccesonda Dátum április 30, 2017, 07:25:34 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Uhura Dátum április 30, 2017, 07:14:43 DÉLUTÁN

Ennyi.  8)

Magadra vetted, amiről szó sem esett. Senki nem mondta vagy gondolta, hogy illegális a bányászat (egyébként New York államban pl illegális)! Feltettem egy kérdést, amit túlreagáltál... Erre mondják, hogy akinek nem inge, ne vegye magára, de te magadra vetted, elárulva hiteltelenségedet.... Én is törvénytisztelő vagyok, legalább annyira, mint te a bányászattal és annak pénzzé tételével, ha már jogi dolgokról beszélünk. Segítséget kértem, nem kaptam, ennyi... Nem finnyáskodok, szó nem volt ilyenről, ha ilyet értettél valamelyik írásomban, nem beszélsz eléggé jól magyarul...

K..b. k...  él.... te ide jössz és rákérdezel, hogy segítsünk neked egy illegális dologban amikor mi nem akarunk akkor te felteszed a kérdést miért a bányászat annyira legális.Ezzel egy platformra akarva hozni minket vagy engem magaddal. Amikor erre felháborodok akkor te hitteltelenséggel vádolsz engem .. milyen alapon vagyok én hiteltelen ?

Arkenso után kicsit lemoderáltam magam. Elnézést az elragatatásért.

Arkenso: igazad van, én vagyok a fasz, hogy ilyen felb.. magam. Világbéke, örök élet , örök lőszer.

Turcy086

Kb 1 hónapja, Vidéken újrakezdők csoportba írt egy cég. Ingyen telepíti a napelemet, karban is tartja, cserébe a túltermelés az övé. Kértem tőlük árajánlatot, ezt küldték:
https://drive.google.com/drive/folders/0B-5G9n3o6xnHbGpBNWFBb0IzdTg?usp=sharing

Nem mondom, hogy kamu, de azt se hogy nem. Kiváncsi volnék a véleményetekre :)

Uhura

Idézetet írta: Turcy086 Dátum május 01, 2017, 10:18:15 DÉLELŐTT
Kb 1 hónapja, Vidéken újrakezdők csoportba írt egy cég. Ingyen telepíti a napelemet, karban is tartja, cserébe a túltermelés az övé. Kértem tőlük árajánlatot, ezt küldték:
https://drive.google.com/drive/folders/0B-5G9n3o6xnHbGpBNWFBb0IzdTg?usp=sharing

Nem mondom, hogy kamu, de azt se hogy nem. Kiváncsi volnék a véleményetekre :)

Nem tudom most, hogyan álla  dolog de amíg volt a Matolcsi féle 0%-os hitel addig sok energetikai cég hozott létre olyan konstrukciókat ahol önkormányzatoknak, magánszemélyeknek , cégeknek kínáltak ilyen feltételek mellet lehetőséget. Általában ezeke kb. 20-50 milliónál keződő beruházások voltak. A lényeg az, volt , hogy a cég aki ajánlotta közösen vette fel a 0%-os hitelt a "megrendelővel" és abból finanszírozta a rendszer kiépítését, a másik partner általában ingatlannal , helyszínnel és valamilyen minimális egyszeri költséggel szált be. A beugró pénz arra elég volt, hogy a vállalkozó alap költségeit - engedélyezés, stb. - kiegyenlítse. A 0%-os hitel miatt ami 10-15 évre kapott a vállalkozó egyszerészről bevételhez jutott majd az áram megosztásból pedig havonta megkapott annyit amennyi a hitel törlesztéséhez kellet.
A konstrukció brilliáns volt még ma is az, de ha jól tudom már nincs 0%-os hitel vagy befejezték. Nagy vlószínüsséggel Mészáros is ezzel feltuningolva tudja felvásárolni sorra a különböző cégeket.
A konstrukció másik előnye - de ennek van egy alsó megtérülési méret gazdaságossági határa - az, hogy 10-15 év alatt vissza fizeti a vállalkozó a hitelt úgy, hogy a rendszer kb. 5-10 év körül megtérült és már hozzott neki valamennyit ... majd ezután még 10 évig ingyen és bérmentve 70-80%-ban termel a cégnek. Best buy az egész , igazából ha ma 5 évvel ezelőtt lennék simán megcsinálnám szinte 0%-os a rizikó.

Az más kérdés ekkora méretben megéri-e , amúgy itt is valami hasonló lehet a háttérben. A mai kamatszint mellet megérheti egy cégnek és a banknak is ez a fajta konstrukció.

Még azt is megkockáztatnám simán lehetne így bányagépeket is telepíteni. Mert ha tudsz olcsón hitelt felvenni akkor nagy tétel esetén mondjuk 5-10 millióval elkezdve ez egy arany bánya lehet minimális rizikós faktorral. Persze nem azt mondom, nem veszélytelen de semmi nem veszélytelen.

LordAthis

Ezt mondjuk én sem értem...

"A törvény nem tudása nem mentesít..."

Hallottál már erről?
Attól, mert mindent nem írnak le pontosan betűről betűre...

Ne legyél már amcsi, akinek le kell írni, hogy a mikró nem macska szárításra való!!!  ::)

Különben alap. szerintem legalább 100%-al, ha nem jóval többel növeled az áramszámlát minden géppel, amivel bányászol. (+ áramköltséget csinálsz a cégnek...)
Nemkülönben 100%-ra terhelt CPU/GPU mellett megnézem, hogyan fognak mást csinálni a gépen, dolgozni. (A munka hátráltatása is szabály/törvény ellenes!)

Amint használhatatlanok lesznek a gépek, nem gondolod, hogy a  rendszergazdi, aki olyan alapos volt, hogy levédte a gépeket, megnézi ki/mi okozza?

Kb. mennyi ideig szeretnél ott dolgozni???

Gondolkozni hasznos! ;)

Nem azoknak kell nekiesni, akik megmondják a frankót!

Hidd el!
Amit kérsz törvénytelen!

+ ha itt segítünk, bűnrészesek vagyunk = törvénytelen!

És még megsértődsz, ha nem... :o

Nemkülönben:

Nem ártana egy képzés a témában, ahol felhomályosítanak, hogy kb sehol nem illegális a bányászat! (Jogálamokban!!! Kínát és kambuktut meg hagyjuk!) NewYorkban sem! Hülyeség amit írsz, már megbocsáss....

Bárkinek, aki az adózással kapcsolatban képben akar leni, ajánlom ezt az előadásomat és/vagy a tanfolyamomat:

https://www.meetup.com/Budapesti-KriptoValuta-Eloadas-es-Oktatas/

(Posztolom az adózási résznél is!)

Uhura

Idézetet írta: LordAthis Dátum május 02, 2017, 02:49:35 DÉLELŐTT

Ezt mondjuk én sem értem...

"A törvény nem tudása nem mentesít..."

Hallottál már erről?
Attól, mert mindent nem írnak le pontosan betűről betűre...

Ne legyél már amcsi, akinek le kell írni, hogy a mikró nem macska szárításra való!!!  ::)

Különben alap. szerintem legalább 100%-al, ha nem jóval többel növeled az áramszámlát minden géppel, amivel bányászol. (+ áramköltséget csinálsz a cégnek...)
Nemkülönben 100%-ra terhelt CPU/GPU mellett megnézem, hogyan fognak mást csinálni a gépen, dolgozni. (A munka hátráltatása is szabály/törvény ellenes!)

Amint használhatatlanok lesznek a gépek, nem gondolod, hogy a  rendszergazdi, aki olyan alapos volt, hogy levédte a gépeket, megnézi ki/mi okozza?

Kb. mennyi ideig szeretnél ott dolgozni???

Gondolkozni hasznos! ;)

Nem azoknak kell nekiesni, akik megmondják a frankót!

Hidd el!
Amit kérsz törvénytelen!

+ ha itt segítünk, bűnrészesek vagyunk = törvénytelen!

És még megsértődsz, ha nem... :o

Nemkülönben:

Nem ártana egy képzés a témában, ahol felhomályosítanak, hogy kb sehol nem illegális a bányászat! (Jogálamokban!!! Kínát és kambuktut meg hagyjuk!) NewYorkban sem! Hülyeség amit írsz, már megbocsáss....

Bárkinek, aki az adózással kapcsolatban képben akar leni, ajánlom ezt az előadásomat és/vagy a tanfolyamomat:

https://www.meetup.com/Budapesti-KriptoValuta-Eloadas-es-Oktatas/

(Posztolom az adózási résznél is!)

Hello! Te fogsz menni erre LordAthis ? Mert én elmennék de nem leszek itthon .. vagy ha valaki megy pls. jegyzeteljen vagy magnózon már egyet.

drizzt_do_urden

o tartsa ugyhogy szerintem ott lesz :))))

DrPascal

Uhura

Idézetet írta: DrPascal Dátum május 02, 2017, 03:04:52 DÉLUTÁN
Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum május 02, 2017, 12:35:09 DÉLUTÁN

Jóesetben! :)

Élő videnyó közvetítés, zárt láncú előadás ?  lesz ? mert akkor érdekelne.

Székely Vegán

Idézetet írta: Uhura Dátum május 02, 2017, 04:07:42 DÉLUTÁN

Ezt biza jó lenne lencsevégre kapni és felnyomni a júhtubra!
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

LordAthis

Idézetet írta: Székely Vegán Dátum május 02, 2017, 04:24:49 DÉLUTÁN

Igen, én tartom.

Sajnos egyenlőre nem lesz, de lesznek anyagok, ezeket természetesen itt is megosztom! ;)
Egyenlőre nem szeretnék annyira reflektor fénybe kerülni, ezért nem tervezem a jútyúbot sem, plusz élő közvetítést, mivel akkor bárki felveheti! :(
Amit egyenlőre nem szeretnék! ;)

Peace!  8)

Uhura

Idézetet írta: LordAthis Dátum május 02, 2017, 11:52:49 DÉLUTÁN

Ezzel nincs probléma tiszta és érthető, sajnálom, hogy nem tudok elmenni személyesen és nem fogunk találkozni de majd legközelebb.

Igen, én tartom.

Sajnos egyenlőre nem lesz, de lesznek anyagok, ezeket természetesen itt is megosztom! ;)
Egyenlőre nem szeretnék annyira reflektor fénybe kerülni, ezért nem tervezem a jútyúbot sem, plusz élő közvetítést, mivel akkor bárki felveheti! :(

Peace!  8)

Karcsi papa

Idézetet írta: Uhura Dátum május 03, 2017, 07:01:39 DÉLELŐTT
Idézetet írta: LordAthis Dátum május 02, 2017, 11:52:49 DÉLUTÁN

Ezzel nincs probléma tiszta és érthető, sajnálom, hogy nem tudok elmenni személyesen és nem fogunk találkozni de majd legközelebb.

Igen, én tartom.

Peace!  8)

Uhura nem írtál semmit vagy megint eltűnt az üzenet egy fekete lyukba?
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!