Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Bitcoin vétel

Indította bazsy, december 29, 2016, 05:00:09 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 5 Vendégek van a témában

bazsy

Érdeklődnék,hogy hol lehet venni paypallal bitcoint,esetleg valakinek van eladó bitcoinja $3.30 értékben?
Paypallal tudnék fizetni!

Danika

coiner

Az egyik legmegbízhatóbb BTC vásárlás kártyával, azonnal.
https://cex.io/r/0/droidz/0/
coininvest-QOIN ¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤ bitcoin

bazsy

Idézetet írta: coiner Dátum december 30, 2016, 01:33:06 DÉLUTÁN
Az egyik legmegbízhatóbb BTC vásárlás kártyával, azonnal.
https://cex.io/r/0/droidz/0/

Paypal számlán van a pénz,bankkártyával amúgy sem vennék!

coiner

bazsy

Idézetet írta: coiner Dátum december 30, 2016, 06:05:44 DÉLUTÁN
Miért nem?  :o

Nem szoktam kiadni a kártyaszámot ismeretlen oldalaknak,egyébként a ezt a c-cex akármit elég drágának találom.
Nem sürgős a vétel,ha valaki felajánl majd 3 dollár értékben bitcoint akkor megveszem,de addig marad paypal számlán a pénz!

coiner

Idézetet írta: bazsy Dátum december 30, 2016, 06:39:46 DÉLUTÁN
Idézetet írta: coiner Dátum december 30, 2016, 06:05:44 DÉLUTÁN
Miért nem?  :o

Nem szoktam kiadni a kártyaszámot ismeretlen oldalaknak,egyébként a ezt a c-cex akármit elég drágának találom.
Nem sürgős a vétel,ha valaki felajánl majd 3 dollár értékben bitcoint akkor megveszem,de addig marad paypal számlán a pénz!

Ahogy gondolod. (CEX.IO, nem pedig c-cex, nem ugyanaz, amúgy meg nem egy sufni cég)

andysk

A coinbase.com es a kraken.com oldalakon siman vehetsz bankkartyaval vagy SEPA atutalassal. Ezek tuti nem huzzak le a kartyad. A Paypal-t hagyd a fenebe ott magasabb az ar es 100 fele verifikaciot kernek meg azt is milyen szinu alsod van. A localbitcoins.com-on talalsz paypalos eladokat is...

bazsy

Köszönöm mindenkinek a segitséget,végül localbitcoins.com-on sikerült vásárolnom bitcoint!

cryptominer

Idézetet írta: bazsy Dátum január 01, 2017, 08:54:27 DÉLUTÁN
Köszönöm mindenkinek a segitséget,végül localbitcoins.com-on sikerült vásárolnom bitcoint!

pont mikor 1000$ 1 btc :/ ne haragudj de ez nem hiszem hogy jó befektetés volt most nagyon magasan van a btc

bazsy

Idézetet írta: cryptominer Dátum január 01, 2017, 08:56:41 DÉLUTÁN

pont mikor 1000$ 1 btc :/ ne haragudj de ez nem hiszem hogy jó befektetés volt most nagyon magasan van a btc

Tudom,paypalon az a $3 regota ott volt,nem akartam tartogatni,legalabb most nem kell izgulnom,hogy lenyuljak,mert volt(ak) próbálkozások!

lukacsa82

Idézetet írta: cryptominer Dátum január 01, 2017, 08:56:41 DÉLUTÁN

Szerintem pont most jó venni BTC-t mert megy felfelé és nagyon úgy tűnik nem is akarják eladni, mert az utobbi hónapban kb $300-at erősödött...Én pont most fektetek BTC-be.

kidface

Akinek van befektetni tőkéje az most gyorsan vegyen BTC-t ennél csak feljebb fog menni idén!!! Én már kb 1 hónapja mindent amit bányászok a lehető legjobb áron igyekszem at váltani!

bbencee

Most még inkább aktuális a téma azt hiszem! Hol tudunk venni ID verifikáció nélkül BTC-t? Kipróbáltam egy valag oldalt, de mindegyik szar vmiért. Vagy 3D-s hitelesítést vár a banktól (ami nemtom mi), vagy kéri a dokumentumokat.

sebajtóbiás

Kraken-re lehet utalni SEPA-val bizonyos összeg (1000 EUR rémlik) alatt ID nélkül, csak meg kell adni nevet/címet, és csak a saját neveden lévő bankszámláról utalhatsz (meg kell egyeznie a megadott névvel).

bbencee

Idézetet írta: sebajtóbiás Dátum január 11, 2017, 08:03:17 DÉLUTÁN
Kraken-re lehet utalni SEPA-val bizonyos összeg (1000 EUR rémlik) alatt ID nélkül, csak meg kell adni nevet/címet, és csak a saját neveden lévő bankszámláról utalhatsz (meg kell egyeznie a megadott névvel).

Köszi, megnézem.

Worlynox

Van esetleg valaki, aki épp eladna Bitcoint és elfogad paypalos fizetést ?

bazsy

Idézetet írta: Worlynox Dátum március 21, 2017, 08:55:23 DÉLELŐTT

localbitcoins.com

Worlynox

Idézetet írta: bazsy Dátum március 21, 2017, 09:22:50 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Worlynox Dátum március 21, 2017, 08:55:23 DÉLELŐTT

localbitcoins.com

Köszi ezt ismerem, csak először inkább a környezetemben szoktam megpróbálni elkölteni a pénzemet és ha ez nem megy utána tömöm csak idegenek zsebét.