Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

BTC/HUF

Indította boti123, december 02, 2016, 01:26:59 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 6 Vendégek van a témában

drizzt_do_urden

igy van ahogy mondod. direktbe utalhatsz bankszamladra. es persze generalhatsz direkt Kraken BTC addresst vagy ETC ETH ZEC -et is hogy dirket oda banyasszal. majd onnan atvaltod van tozsdeje is es utalod a sajat bankszamladra. egyszeru es nagyszeru.

boti123

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 04, 2016, 04:56:19 DÉLUTÁN
igy van ahogy mondod. direktbe utalhatsz bankszamladra. es persze generalhatsz direkt Kraken BTC addresst vagy ETC ETH ZEC -et is hogy dirket oda banyasszal. majd onnan atvaltod van tozsdeje is es utalod a sajat bankszamladra. egyszeru es nagyszeru.

gondolom már probáltad tapasztaltad hogy milyen. Én valószinüleg poloniexre bányászok és onnan fogom átküldeni krakenra a BTC ahol átváltom EURO-ra és elküldöm a számlára.

drizzt_do_urden

ezt hasznalom en. tobb honapja. egyszer volt, hogy nem jott at a bankszamlamra a penz, de irtam nekuk es egybol vissza is raktak a kontomra. valami szerver hiba volt a banknal! Polniexrol atutalod akkor orr is utalasi koltseged lesz. de perse nekem is volt olyan coinom hogy csak a poloniexen tudtam atvaltani es ugy utaltam a krakenre!

boti123

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 04, 2016, 05:13:33 DÉLUTÁN
ezt hasznalom en. tobb honapja. egyszer volt, hogy nem jott at a bankszamlamra a penz, de irtam nekuk es egybol vissza is raktak a kontomra. valami szerver hiba volt a banknal! Polniexrol atutalod akkor orr is utalasi koltseged lesz. de perse nekem is volt olyan coinom hogy csak a poloniexen tudtam atvaltani es ugy utaltam a krakenre!

mekkora összegél éri meg kiutalni? akár poloniexről krakenre akár krakenről otp-be?

drizzt_do_urden

nekem minden volt mar. nem lattam kulonbseget. kuldtem mar 1 eurot is tesztbol. de altalaba egyszer veszem ki havonta a penzt. osszegyujtom es kuldok egyszerre mindent ami osszegyult egy honap alatt.

boti123

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 04, 2016, 05:18:48 DÉLUTÁN
nekem minden volt mar. nem lattam kulonbseget. kuldtem mar 1 eurot is tesztbol. de altalaba egyszer veszem ki havonta a penzt. osszegyujtom es kuldok egyszerre mindent ami osszegyult egy honap alatt.

krakenre bányászol? ott kicsit kissebb az árfolyam ahogy nézegetem mint a poloniexen

drizzt_do_urden

ZEC -et krakenre. ETC ETH -t walletbe de a krakenen adom el. en nem lattam elterest a poloniextol. neha le van maradva de altalab ugy adom el hogy megnyitom az ordert es beteszem azt az osszeget amiert el szeretnem adni es varok, hogy hatha felmegy addig, ha nem majd amikor cash outolok akkor a napi arfolyamba nyomom el!

amugy az utalas fee meg miegymas szerintem ha tobb is a poloniexen mire atersz a krakenre vele ugyanott leszel.

zenetibi

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 04, 2016, 05:24:05 DÉLUTÁN
ZEC -et krakenre. ETC ETH -t walletbe de a krakenen adom el. en nem lattam elterest a poloniextol. neha le van maradva de altalab ugy adom el hogy megnyitom az ordert es beteszem azt az osszeget amiert el szeretnem adni es varok, hogy hatha felmegy addig, ha nem majd amikor cash outolok akkor a napi arfolyamba nyomom el!

amugy az utalas fee meg miegymas szerintem ha tobb is a poloniexen mire atersz a krakenre vele ugyanott leszel.

Van akkora forgalom, hogy megéri direkt ZEC-et váltani EUR-ra?

drizzt_do_urden

valtottam 1500 euroba is mar :)))

de amugy ha atszamolod a napi BTC araval akkor aranyos a Poloniexxel az ara a ZECnek es minden mas Coinnak. ha a kraken arfolyamba adod el akarmelyik coint egybol megveszik.

boti123

ott tartok beregisztráltam krakenre hogyan tudom verifield mi magamat? mert ott van hogy Tier 1
You can trade between all currencies, but account funding is limited to digital currencies only. De nem tudok rákattintani meg ilyesmi esetleg ebben tudnál segiteni?

boti123

Idézetet írta: boti123 Dátum december 04, 2016, 05:56:57 DÉLUTÁN

ott tartok beregisztráltam krakenre hogyan tudom verifield mi magamat? mert ott van hogy Tier 1
You can trade between all currencies, but account funding is limited to digital currencies only. De nem tudok rákattintani meg ilyesmi esetleg ebben tudnál segiteni?

már sikerült :)

boti123

kraken belül hol látom hogy sepára küldjem az adott összeget mert keresem de nem találom

drizzt_do_urden

ott kell a GET VERIFIED -ba megoldani. vannak kulonbozo Tierek. 2 -es vagy 3 -as Tier kell ahhoz hogy SEPA utalast is csinalhass. Ott irja melyikhez mit ker, En Tier 3 -ig aktivaltam magam. annal felljebb mar csak cegeknek nagy banyaknak erdemes! csak vigyazz mindent pontosan adj meg ugy ahogy a szemlyidbe van.

drizzt_do_urden

Idézetet írta: boti123 Dátum december 04, 2016, 06:06:18 DÉLUTÁN
kraken belül hol látom hogy sepára küldjem az adott összeget mert keresem de nem találom

FUNDING ---> WITHDRAW

es itt kivalasztod az EURO vagy USD -t majd ADD ACCOUNT es beirsz mindent pontosan amit ker.

boti123

drizzt_do_urden

Idézetet írta: boti123 Dátum december 04, 2016, 06:10:37 DÉLUTÁN
itt hogy legyen?

de ez meg csak az ellenorzes. eloszor scanelj be nekuk egyet azok kozul amit kernek. csinaljak meg a Tier verificationt. es azutan mehet a buli!

zenetibi

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 04, 2016, 06:19:13 DÉLUTÁN
itt hogy legyen?

de ez meg csak az ellenorzes. eloszor scanelj be nekuk egyet azok kozul amit kernek. csinaljak meg a Tier verificationt. es azutan mehet a buli!

Egy villanyszámlát szkennelj be

boti123

itt hogy legyen?

de pontosan mit? bankszámla kivontatom nincs. ugyan az a cim amit a tier2 be megadtam? ezt hogy értsem? a saját nevem ok, utolsonál meg számlák kimutatások? nem értem hogy most itt mit kéne megadjak.  és miről kéne képet feltöltsek?

boti123

Idézetet írta: zenetibi Dátum december 04, 2016, 06:20:55 DÉLUTÁN
itt hogy legyen?

Egy villanyszámlát szkennelj be

albérletbe lakom nincs villany számlám. Banki kivonatom sincs mert nem kértem.

drizzt_do_urden

Idézetet írta: boti123 Dátum december 04, 2016, 06:21:16 DÉLUTÁN
itt hogy legyen?

de pontosan mit? bankszámla kivontatom nincs. ugyan az a cim amit a tier2 be megadtam? ezt hogy értsem? a saját nevem ok, utolsonál meg számlák kimutatások? nem értem hogy most itt mit kéne megadjak.  és miről kéne képet feltöltsek?

a szamla ugyanarra acimre kell szoljon mint amit beirtal a tier 2 be. villanyszamla is jo. gazszamla. TV tarsasag. telefonszamla. Kredit kartya. ezeket mind elfogadja!