Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

CRYPTOPIA - Kiraboltak!?!?

Indította Merderion, augusztus 22, 2017, 01:42:04 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

Uhura

Idézetet írta: DjAtti Dátum augusztus 25, 2017, 08:43:16 DÉLELŐTT
Ha állítólag használtál poloniexen 2fa azonosítást, akkor kizártnak tartom,hogy oda belépjenek.

Miért ? A 2fa -s csak annyira biztos mind amennyire  ajelszavadat véded. Ha valaki lelopja a QR kódót vagy a helyettesítő betűsort ugyanúgy legenerálja neki is a kódot mind neked.  max annyival jobb a polo, hogy jelzi ha szimultán nyitják meg és felkinálja a bezárás lehetőségét.

DjAtti

A qr kódót és a nyitó kódot nem küldi ki sehova.Az vagy nyomtatható ,vagy lemented gépre screenshot stb.Tehát emailre sem küldi.Valamint ,ha egyszer ráteszed a 2fa-t akkor azt csakis 2fa -val lehet nyitni,deaktiválni stb.Tehát elég biztosnágos  ehhez már sok munka és tapasztalt hacker kell, hogy törjék.De cáfolj meg,ha tudsz valami rést.

De,ha úgy érted,hogy valalki ellopja  a kinyomtatott papirt vagy lefényképezi a qr kódot stb, akkor igazad van, valóban úgy már nem biztonságos.De akkor is egy biztonsági szint, a jelszóhoz képest.

Uhura

Idézetet írta: DjAtti Dátum augusztus 25, 2017, 09:00:56 DÉLELŐTT
A qr kódót és a nyitó kódot nem küldi ki sehova.Az vagy nyomtatható ,vagy lemented gépre screenshot stb.Tehát emailre sem küldi.Valamint ,ha egyszer ráteszed a 2fa-t akkor azt csakis 2fa -val lehet nyitni,deaktiválni stb.Tehát elég biztosnágos  ehhez már sok munka és tapasztalt hacker kell, hogy törjék.De cáfolj meg,ha tudsz valami rést.

A rés a képernyőn meg a felhasználónál van , mint írtam ha a valakinek a kezébe kerül egyik vagy másik akkor a 2FA ugyanannyit ér mind bármi más jelszavas védelem .... , nem küldi ki ez igaz de kirakja és ha megfigyelte , vagy mivel az ember szeret lementegetni dolgokat lementi valahova hogy utána könnyebb legyen vissza állítani .. pl telefon csere , elvesztés esetén ? ha nem raktad el, menttted el , hogy lépsz be ?

Vagyis szokás szerint a leggyenbébb láncszem a felhasználó.

DjAtti

Idézetet írta: Uhura Dátum augusztus 25, 2017, 09:04:49 DÉLELŐTT
Idézetet írta: DjAtti Dátum augusztus 25, 2017, 09:00:56 DÉLELŐTT

A rés a képernyőn meg a felhasználónál van , mint írtam ha a valakinek a kezébe kerül egyik vagy másik akkor a 2FA ugyanannyit ér mind bármi más jelszavas védelem .... , nem küldi ki ez igaz de kirakja és ha megfigyelte , vagy mivel az ember szeret lementegetni dolgokat lementi valahova hogy utána könnyebb legyen vissza állítani .. pl telefon csere , elvesztés esetén ? ha nem raktad el, menttted el , hogy lépsz be ?

Vagyis szokás szerint a leggyenbébb láncszem a felhasználó.
Ja ja igazad van.Írtam is módosítást az előző üzenetemben ,csak gyorsabban reagáltál.
De valóban, nem szabad hanyagnak lenni és megengedni minden "jó barátunknak", hogy a gépünkbe turkáljon.
Valószínű ebben az esetben is ez áll fenn!

Merderion

Azt hiszem sikerült valamit elérni, bár remélem annyira nem retardáltak, hogy a 2FA törlés előtt állítják vissza, mert a bot automatikusan dustol.
Jakab Gábor ( ͡° ͜ʖ ͡°)
(Igen én vagyok a kis képen)

willow

YiiMP was hacked by a new method and will stop activity for vacations.

Welcome to zpool!If you see this page, zpool is in maintainence
stratum servers and mining is still online.