Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Electroneum bányászat tutorial & CMD

Indította Merderion, november 02, 2017, 11:23:21 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 7 Vendégek van a témában

raffiakötö

lenne egy kérdésem nekem is. Paper wallet addressre bányászok és https://my.electroneum.com/ oldalon keresztül importálni akarom az offline walletről az online walletbe a coinokat mennyi idő alatt került nektek át egyik helyről a másikra? 16.-án kb 1 óra alatt megvolt, de most van olyan tranzakció ami 2 napja pendingbe meg processingbe van.
Support csak annyit mondott hogy nagyon le van terhelve a hálózat.
Van valakinek valami egyéb infója?

Patrik430

Hello,
Nem rég kezdtem bele a bányászatba és lenne egy kérdésem. Electroneum.space-ra bányászok eddig mindig időben megjöttek a kifizetések de tegnap az egyik elakadt és online wallet-ban állapothoz annyi van írva, hogy "Processing". Gondoltam, hogy kicsit várni kell, de nem jött meg. Az az érdekes hogy a következő fizetések pedig simán megérkeztek. Ez mitől lehet? Most csak 10ETN-ről van szó, szóval nem nagy veszteség, de később egy nagyobb tranzakciónál elég kellemetlen lehet.

Előre is köszi a válaszokat.

kasima

Idézetet írta: Patrik430 Dátum december 22, 2017, 09:55:57 DÉLELŐTT
Hello,
Nem rég kezdtem bele a bányászatba és lenne egy kérdésem. Electroneum.space-ra bányászok eddig mindig időben megjöttek a kifizetések de tegnap az egyik elakadt és online wallet-ban állapothoz annyi van írva, hogy "Processing". Gondoltam, hogy kicsit várni kell, de nem jött meg. Az az érdekes hogy a következő fizetések pedig simán megérkeztek. Ez mitől lehet? Most csak 10ETN-ről van szó, szóval nem nagy veszteség, de később egy nagyobb tranzakciónál elég kellemetlen lehet.

A az oldalon ahol bányászol supportnak írj ne ide mert itt senki nem tud segíteni neked ilyenben...

Patrik430

Idézetet írta: kasima Dátum december 22, 2017, 10:48:55 DÉLELŐTT
Idézetet írta: Patrik430 Dátum december 22, 2017, 09:55:57 DÉLELŐTT
Hello,

A az oldalon ahol bányászol supportnak írj ne ide mert itt senki nem tud segíteni neked ilyenben...

Rendben köszi.

robibusa

Hali!

Egy kis segítségre lenne szükségem.
Konkrétan elfogyott a szabad tárhely a merevlemez azon partícióján, ahol a wallet szinkronizál.
Van erre valami megoldás, hogy áthelyezzem és máshol szinkronizáljon?
Nem baj, ha elölről kell kezdenem, csak így nem tudom frissíteni a cli-t és nem látom az egyenlegem :D

Köszi előre is!

macsi

Idézetet írta: robibusa Dátum december 22, 2017, 05:05:31 DÉLUTÁN
Hali!

Konkrétan elfogyott a szabad tárhely a merevlemez azon partícióján, ahol a wallet szinkronizál.
Nem baj, ha elölről kell kezdenem, csak így nem tudom frissíteni a cli-t és nem látom az egyenlegem :D

Köszi előre is!

parancssorbol inditsd igy:

electroneumd.exe --data-dir=d:\VALAMI\MAPPA

a d:\VALAMI\MAPPA -ba ujra le fogja tolteni a blockchain-t. felgyorsithatod a dolgod, ha a jelenlegi blockchain-t bemasolod a c:\ProgramData\electroneum (valami ilyesmi) mappabol. ezt majd ki is lehet torolni

arra figyelj, hogy mostantol mindig igy kell a szinkronizalast inditani a paranccsal

robibusa

Idézetet írta: macsi Dátum december 22, 2017, 06:29:15 DÉLUTÁN
Idézetet írta: robibusa Dátum december 22, 2017, 05:05:31 DÉLUTÁN
Hali!

Köszi előre is!

parancssorbol inditsd igy:

electroneumd.exe --data-dir=d:\VALAMI\MAPPA

a d:\VALAMI\MAPPA -ba ujra le fogja tolteni a blockchain-t. felgyorsithatod a dolgod, ha a jelenlegi blockchain-t bemasolod a c:\ProgramData\electroneum (valami ilyesmi) mappabol. ezt majd ki is lehet torolni

arra figyelj, hogy mostantol mindig igy kell a szinkronizalast inditani a paranccsal

Köszi a segítséget, ez alapján megy is tovább a szinkronizáció.

pube111

Használja valaki az app-ot? Ma reggel óta hibás a küldés. Nálatok is, vagy csak nálam?

Agal1993

Sziasztok! ETN wallateemből már fél napja elküldtem az ETN em cryptopiára de még nem érkezett meg. Azt irja az ETN walletem hogy Completed de cryptopiára nem érkezett meg, addresst, ID-t ellenőriztem.

bazsy

Idézetet írta: Agal1993 Dátum december 23, 2017, 09:43:31 DÉLELŐTT
Sziasztok! ETN wallateemből már fél napja elküldtem az ETN em cryptopiára de még nem érkezett meg. Azt irja az ETN walletem hogy Completed de cryptopiára nem érkezett meg, addresst, ID-t ellenőriztem.

Az rendben hogy ellenőrizted,de jó sorrendben is írtad be walletbe,szóköz volt köztük ahogy kell?

benni37

Sziasztok az lenne a problémám, hogy 2 napja utaltam át cryptopiára etn-t az offline walletből beírtam mindent rendesen de még nem érkezett meg, ugyanaz a problémám mint Agal1993 nak, egyszer már utaltam előtte akkor tökéletesen működött, ilyenkor mit lehet tenni?

biokill

Sziasztok!
Holnap új pénztárcát fogok csinálni új gépen, viszont a hosszú sync idő miatt gondoltam a mai állapotig kiexportálom a blokkokat.
Ehhez elindítom a electroneum-blockchain-export.exe-t, ez szépen elkezdi ha jól látom a Program Data-ba raw fájlba exportálni, de kb 10 mp után kifagy ( a program nem válaszol)
Másnál is csinált ilyet?
Ha sikerül végre, megosztom nektek is  raw-t, mai dátummal, hátha másnak is jól jön :)
(Másik ötletem, nem exportálok, csak átrakom a local mdb-t... Működhet az is? (Fájlméretben jóval kisebb mint 14000/80000-nél járó raw export...)
Még egy adalék infó: CPU mining megy mellette a 4ből  3 magon... Lehet az is baj?

biokill

Idézetet írta: biokill Dátum december 28, 2017, 01:47:11 DÉLUTÁN
...elindítom a electroneum-blockchain-export.exe-t, ez szépen elkezdi ha jól látom a Program Data-ba raw fájlba exportálni, de kb 10 mp után kifagy ( a program nem válaszol)
Másnál is csinált ilyet?
Megválaszolom magamnak, mert közben rájöttem és hátha másnak is hasznos lehet.
Szóval az export.exe előtt ki kell lőni a wallet cli-t és a electroneumd.exe-t is (exit paranccsal).

MrRob

Idézetet írta: pube111 Dátum december 23, 2017, 09:18:20 DÉLELŐTT
Használja valaki az app-ot? Ma reggel óta hibás a küldés. Nálatok is, vagy csak nálam?
Ugyanezt csinalja nalam is. Es mivel a sok hibas visszajelzes es zavaros(es hibas) tranzakci visszajelzeseken kivul egy 10ETNes utalasom sikeresen el is tunt. Irtam nekik. Tegnap kaptam az emailt, hogy: Bocsesz. Tudjuk hogy gond van es dolgozunk rajta.
De emellett sem a webes, sem az App nem muxik mostmar. Azaz amit termelek nem tudom behivni walletbe.
:(

Nero

van mar valakinek  electroneum-blockchain-export raw file? vagy ha mukodik a local mbm is jo lesz...
egy azonosítás nélkül is elég jól használható cointőzsde: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=nero2000

biokill

Idézetet írta: Nero Dátum december 30, 2017, 05:53:33 DÉLUTÁN
van mar valakinek  electroneum-blockchain-export raw file? vagy ha mukodik a local mbm is jo lesz...
Szia!

Nekem megvan, de nem találtam olyan helyet ahova feltehetném (3.5 GB. megauploadra próbáltam, meg még vagy 2 helyre, de pár % után kifagytak...)
Ha tudsz javasolni valami helyet, felteszem neked.
(Amúgy másik gépen megpróbáltam importálni és 5000/8xxxx -nél állt... 15 percet vártam és megszakítottam, inkább úgy hagytam éjjelre, had synceljen...)

pube111

Idézetet írta: biokill Dátum december 31, 2017, 01:38:27 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Nero Dátum december 30, 2017, 05:53:33 DÉLUTÁN
Szia!

Nekem megvan, de nem találtam olyan helyet ahova feltehetném (3.5 GB. megauploadra próbáltam, meg még vagy 2 helyre, de pár % után kifagytak...)
Ha tudsz javasolni valami helyet, felteszem neked.
(Amúgy másik gépen megpróbáltam importálni és 5000/8xxxx -nél állt... 15 percet vártam és megszakítottam, inkább úgy hagytam éjjelre, had synceljen...)
Tömörítsd darabolt rar_ba. Úgy könnyebb feltölteni.

raffiakötö

Azt tudja valaki, hogy az electroneum cli wallet-ből milyen mennyiségtől lehet küldözgetni etn-t? Jelenleg 7053 db etn-van a cli walletbe, és 7000-re meg 6000-re is azt írta hogy nincs elég etn a fee-hez.

Köszi