Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

ETH bányászat

Indította boti123, december 02, 2016, 04:17:18 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 43 Vendégek van a témában

Franky2Ster

Hát ha a grafikonon nem jelzi akkor gondolom!

NETKing

Én is úgy vélem, sajnos nem számolódott el, mentek a rigek hiába néhány órás kieséssel :(

Artthur

Szerintem aki átállt us1 serverre azt elszámolták mégha a dasboard grafikonja nem is jó.
Kapta a shareket a gép mindent rendesen működött.
Plusz ha megnézitek a payout and rounds fület ott 24 órás átlagból számolja a keresetet, meg sem moccant az összeg.
Plusz most látom itt " your income during last 1000 roundsba" nekem az utolsó jóval nagyobb összeg mint az előtte bármelyik.

Franky2Ster

Gyjuhi

eu serveren eddig $50 havi szinten most us-en megy havi $55 mostani számolás érdekes :D
Keresek:
- Asztali 8Gb DDR3 modult 1666Mhz
- AMD rx 550 4gb kártyát

BTC:  19LLChu8WZ7qhoxwXmxzvUWZYTyJjq2Ar7

ETH: 0x6176112Cc342876CE49cD7C931A416cD5067E139

LTC: LcLAtNUvF9TjJBp7VTLZFab3tM78QKLVNC

Franky2Ster

Most nézem a balanceot elszámolták! Vagyis aki át állt us szerverre annak jóvá lesz írva!  8)

Kryssz

Gondolom akkor mindenki, aki eu szervert használt, annak át kell állnia egy másikra! És a nagy farmoknak nem megy ez olyan gyorsan. Figyelte valaki a difficulty változást?

Artthur

Idézetet írta: Kryssz Dátum november 09, 2017, 01:15:35 DÉLUTÁN
Gondolom akkor mindenki, aki eu szervert használt, annak át kell állnia egy másikra! És a nagy farmoknak nem megy ez olyan gyorsan. Figyelte valaki a difficulty változást?

Ha claymoret használsz az epool.txt-be beírhatod a backup servert és a gép automatán átáll a másik serverre ha az elsődleges nem működik... sajnos nekem az eu2 volt beállítva de tanulva a maiból us1 lesz.

Franky2Ster

Tudnál fel dobni egy példát, hogyan is kell megadni pontosan?

Laca012

Én "véletlenül" régóta us szerveren vagyok..

Artthur

Claymore mappába>epools.txt>edit># kerítést kiszeded az egyik sor előtt és oda írod/átírod a servert pl "POOL: eu2.ethermine.org:4444, WALLET: ETHwalletcím.minername PSW: x, ESM: 1, ALLPOOLS: 0"
Többet is lehet és ezekkel fog próbálkozni ha az alap értelmezett nem működik.

Gyjuhi

US1 nekem most több a share azonos teljesítmény melett ergó több $$$$$ lehet maradok de gondolom melyik szerver az nem befolyásolja az egyéb dolgokat? lassabb a válaszidő max
Keresek:
- Asztali 8Gb DDR3 modult 1666Mhz
- AMD rx 550 4gb kártyát

BTC:  19LLChu8WZ7qhoxwXmxzvUWZYTyJjq2Ar7

ETH: 0x6176112Cc342876CE49cD7C931A416cD5067E139

LTC: LcLAtNUvF9TjJBp7VTLZFab3tM78QKLVNC

husosfagyi

07:10-tol 12:00-ig volt szar, most en ugy latom ismet jo. Rendesen szamolt nekem mindent.

Ethermine-on jóváírták a kiesést:
https://medium.com/@bitfly/eu-stratum-mining-server-outage-postmortem-60f00e4c4411
A lényeg: "all Ethereum blocks mined during the outage will be distributed according to the hashrate on the pool immediately before the outage."

johnypapa

Siasztok!

Tapasztalt valaki hasonlót, mert nekem az elmúlt 24 órában a Stale share a normál 3-4 %-ról 24-26%-ra nőtt :'( szerintetek mi okozhatja?
Claymore 9.8-al túrok, eddig ez volt a legstabilabb. A növekedés mind AMD, mind NVidia kártyáknál fennáll, utóbbinál kicsit mérsékeltebb.

macsi

Idézetet írta: johnypapa Dátum november 20, 2017, 07:10:27 DÉLELŐTT
Siasztok!

Tapasztalt valaki hasonlót, mert nekem az elmúlt 24 órában a Stale share a normál 3-4 %-ról 24-26%-ra nőtt :'( szerintetek mi okozhatja?
Claymore 9.8-al túrok, eddig ez volt a legstabilabb. A növekedés mind AMD, mind NVidia kártyáknál fennáll, utóbbinál kicsit mérsékeltebb.

Ez a stale egy furcsa joszag. Nezd meg a pinged rendben van-e, problad a frissebb claymoreral es nezd meg a gpu memory errorokat is

Artthur

Idézetet írta: macsi Dátum november 20, 2017, 09:16:22 DÉLELŐTT
Idézetet írta: johnypapa Dátum november 20, 2017, 07:10:27 DÉLELŐTT
Siasztok!

Ez a stale egy furcsa joszag. Nezd meg a pinged rendben van-e, problad a frissebb claymoreral es nezd meg a gpu memory errorokat is

Nálam is csinálja de csak az egyiknél 10.1-es claymorral... azzal a riggel sohasem volt baj.... ötletem nincs, reconnectáltam nem javult...

bosshoss

Sziasztok, nálam is baromi magas Stale share 3 napja. így ki is kapcsolom mert csak eszi az áramot feleslegesen.

Til

Nálam 10% körül van és 2-3% -volt.Valami központi hiba lesz a forrás.
C:\> del c:\command.com

bosshoss

Menjetek át ide https://eth.nanopool.org/

1 perc alatt át lehet állítani 1 riget