Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

HashAttack

Indította kidface, december 10, 2016, 06:09:49 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 3 Vendégek van a témában

kidface

Kedves banyasz kellegak!

Ugy gondolom sokan vagyunk, akik a Vegan videoit latva kezdtunk bele a banyaszatba!

Szemely szerint par napja napi 1 orat banyaszok neki teljes erovel :) Ez a post azoknak szol, akik szeretnek kifejezni halajukat a sok segitsegert, videoert es ezert a forumert amit nekunk inditott el!

Csatoltam par apro fajlt, amik segitsegevel automatikusan at tudsz allni a Vegan walletjere banyaszni altalad megadott idoben es ideig! Plusz mellekeltem egy automatikus banyaprogram + Watttool inditast segito fajlt is extrakent :)

Jelenleg az automatikus banyaszas Claymore AMD Zcash progihoz lett irva, de ha igeny van masik programra vagy coin-ra jelezzetek es csinalok update-et.

Readme:

-== NAPI 1 ORA AUTOMATIKUS BANYASZAS A VEGAN ROBINAK... MERT MEGERDEMLI! :) v1.0 ==-
-== ATOMATIKUS BANYAPROGRAM ES WATTTOOL FUTTATAS RENDSZERINDITASKOR v1.0 ==-

Csomagold ki a vegan1ora.zip fajlt a Claymore mappadba

FONTOS! Nehany dolgot at kell irnod az automining.bat es vegan1ora.bat fajlokban!
Minden segitseget megtalalsz a fajlokban!
majd
Rendszergazdakent (admin) inditsd el a taskinstall.bat fajlt!

Es kesz :)

A lenyeg:
Letre hozunk 1 vagy 2 (rajtad mulik) utemezett feladatot (sheduled task).
Az egyik minden rendszerinditaskor elinditja a Watttool programot (persze csak ha hasznalod es megadod az eleresi utjat)
Plusz idozitve (alapertelmezett: 00:01) leallitja a Claymore programot, majd rogton ujra is inditja a Vegan wallet cimevel!
Majd 1 ora kokemeny csakanyolas utan bezarja azt es ujrainditja a sajat beallitasaiddal a Claymore progit,
es ez igy megy minden egyes nap mig le nem torlod a taskdelet.bat segitsegevel!

A fajlok es a bennuk levo kodok nem jogvedettek!  ;D Hobbibol irtam es a Vegannak akarok segiteni, mert o is sokat segitett nekem az elejen a videoival!
Szabadon felhasznalhatod, atirhatod es kiegeszitheted egy feltetellel, legyszives minden javitast vagy extrat amit beleirsz ossz meg velunk itt a forumon!!!!

::Ha netalan egy sorre valot szeretnel nekem banyaszni!
::Zec: t1ejbWmYQnEnSJqi7qpRsoa12Scp3fSpM4u
::Eth: 6c5ac746180eb3b60eadb848fbd8dd5337733d13
::Etc: 0xb44ba6dd79912a4dcc9fc4eb8caa5bb90d3d571d
::Xmr: 72a23db4df85a9cc019ef4b8e1dcda7b48c8319c3dd0614ad0aa7a337f2e1c89

sebajtóbiás

Hali, ez jó kezdeményezés! :) Én ha nem bánod, még felhoznám a hash-attack tervet, amiről már szó volt korábban, tehát hogy egy konkrét megadott egyszeri időpontban csákányoznánk Vegánnak, mondjuk egy órát vagy másfelet. A lényeg ebben az lenne, hogy egyszerre történjen. Szerintem érdekes lenne nézni, hány hessst tudunk összehozni! És gondolom ebbe olyan is szivesen bekapcsolódna, aki nem akarja naponta csinálni.
Véleményem szerint ez úgy lenne látványos, ha Vegán (vagy bárki más, ha van itt még youtubos ember) indítana egy live-ot, leadná a startlövést, aztán néznénk élőben a flypool-t :)

Szóval írjatok, benne lennétek-e egy ilyenben! Vegán ha olvasod, te esetleg bevállalnál egy ilyen liveot? Mondjuk valamelyik vasárnap? Úgy is rég volt már live :)

drizzt_do_urden

a hash attackot szerintem idozitsuk egy live sessionre!

Bob

Idézetet írta: sebajtóbiás Dátum december 10, 2016, 06:43:38 DÉLUTÁN
Hali, ez jó kezdeményezés! :) Én ha nem bánod, még felhoznám a hash-attack tervet, amiről már szó volt korábban, tehát hogy egy konkrét megadott egyszeri időpontban csákányoznánk Vegánnak, mondjuk egy órát vagy másfelet. A lényeg ebben az lenne, hogy egyszerre történjen. Szerintem érdekes lenne nézni, hány hessst tudunk összehozni! És gondolom ebbe olyan is szivesen bekapcsolódna, aki nem akarja naponta csinálni.
Véleményem szerint ez úgy lenne látványos, ha Vegán (vagy bárki más, ha van itt még youtubos ember) indítana egy live-ot, leadná a startlövést, aztán néznénk élőben a flypool-t :)

Szóval írjatok, benne lennétek-e egy ilyenben! Vegán ha olvasod, te esetleg bevállalnál egy ilyen liveot? Mondjuk valamelyik vasárnap? Úgy is rég volt már live :)

Vegán ebben a videóban beszélt valami büntetésről az ugrálásért. Nem lesz probléma? https://youtu.be/J2EG0I0RfbQ?t=11m30s

drizzt_do_urden

nem a hashrate ugralas hanem ha valtasz ZEC rol ETH ra ETC gyakran. arrol beszel. hogy mennyivel hashelsz naponta abba nem kotnek bele.

kidface

A live-val az a baj hogy nem mindenki tud a gép előtt lenni amikor a  Vegan előben nyomja

bacsoka

Én is csatlakozom a Hash attackhoz liveban, bár a Kidface féle dologban is benne vagyok.

sebajtóbiás

Idézetet írta: kidface Dátum december 10, 2016, 08:25:43 DÉLUTÁN
A live-val az a baj hogy nem mindenki tud a gép előtt lenni amikor a  Vegan előben nyomja

kidface

Persze. Mindenki meg tudja oldani így vagy úgy

drizzt_do_urden

kidface

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 10, 2016, 08:58:06 DÉLUTÁN
holnap este lesz live!

Igen de az a Székely Vegan csatornán lesz nem? És másról fog szólni.

GepyMiner

Én simán csináltam a d:\ -ben egy startup.bat-ot amiben:

• betöltöm wattool beállításokat 7 paraméterrel (mert 0,6,12,18,24,30 de néha amikor távkapcsolattal rálépek akkor a 30-as 40-esre vált így arra is van mentve konfig)
  • Elindítja MSI afterburner (saját hőmérséklet / venti fordulatszám beállításokkal)
  • Utána van 7 sor, mindegyik egy REM cd \ZEC\Claymore\  vagy REM cd \ETH\Claymore\ stb... (ETC ZCL XMR Zdash) és amit épp bányászok az elől veszem ki a rem-et
  • a végén van egy start.bat amit elindítok, így mindegyik currency-nél az adott könyvtár start.bat -ját indítja amik már be vannak paraméterezve.
Az első sorban említett startup.bat-ról csináltam parancsikont (.lnk), beállítottam az ablak helyét, szélességét, magasságát stb, majd bemásoltam a c:\Users\<USERNEVEM>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\ -ba.
Bekapcsoláskor így mindig lefuttatja a cuccokat és az adott dolgot kezdi el bányászni. Persze az egyes start.bat-okról is vannak parancsikonok az asztalon, így manuálisan is el tudom bármikor bármelyiket indítani.
Majd később írok rá magamnak progit, ami 1 klikkel beállítja mindezt és lehet váltogatni a currency-k között és meg is jegyzi, illetve figyelheti a taskok futását, ha kell elvégez dolgokat, esetleg egy kártya-sorrend felismerést ami annak megfelelő sorrendben hívja meg a wattool paramétereit (mert néha más sorrendben listázza ki a kártyákat, ami előbb 6-os volt máskor pl. 24-es)

Na és persze a 120GB-s SSD 3 fele van particionálva, C a rendszer, D-n vannak a bányaprogik meg a C partíció Macrium-os mentése meg minden egyéb progi, hogy ha esetleg úujra kell rakni a rendszert, akkor a bányász beállítások megmaradjanak és kisebb a macrium mentés mérete. Swapfile is a D-n van, a hibernáló fájl blokkolva lett. E-re egy esetleges linux-ot rakok később ha kell...

Majd Vasárnap éjfélkor manuálisan bányászok egy adagot ha nem felejtem el  8)

Székely Vegán

Idézetet írta: kidface Dátum december 10, 2016, 10:29:41 DÉLUTÁN
Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 10, 2016, 08:58:06 DÉLUTÁN
holnap este lesz live!

Igen de az a Székely Vegan csatornán lesz nem? És másról fog szólni.

Előtte lesz egy Tech Lájv! :)

***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

kidface

Idézetet írta: Laca012 Dátum december 11, 2016, 09:32:55 DÉLELŐTT
Szóval a kérdés pontosan mikor és milyen időzóna szerint.  Mert az jó hogy valamikor 7 körül, de hol 7? :)
Én Londonban ETC- ben vagyok, magyarországon ETC+1  Vegánnál meg igazából lövésem sincs.
Amikor kijön a video és azt mondja menni kell aludni, én akkor kezdem a shiftemet..  ;D
Szerk.: Már megint nem figyeltem.. Szóval magyar idő szerint... 7pm ,6.30pm vagy 6pm.. :-[
https://youtu.be/a7lN7mckNKY
Iratkozz fel és jelezni fogja mikor kezdődik!

Artthur

Már várom és élezem a csákányokat (config fájlt).
Mire tippeltek mennyi jön össze?
Én 25 kH/s-re tippelnék de meglátjuk :)

kidface

Idézetet írta: GepyMiner Dátum december 11, 2016, 02:49:59 DÉLELŐTT
Én simán csináltam a d:\ -ben egy startup.bat-ot amiben:

• betöltöm wattool beállításokat 7 paraméterrel (mert 0,6,12,18,24,30 de néha amikor távkapcsolattal rálépek akkor a 30-as 40-esre vált így arra is van mentve konfig)
  • Elindítja MSI afterburner (saját hőmérséklet / venti fordulatszám beállításokkal)
  • Utána van 7 sor, mindegyik egy REM cd \ZEC\Claymore\  vagy REM cd \ETH\Claymore\ stb... (ETC ZCL XMR Zdash) és amit épp bányászok az elől veszem ki a rem-et
  • a végén van egy start.bat amit elindítok, így mindegyik currency-nél az adott könyvtár start.bat -ját indítja amik már be vannak paraméterezve.
Az első sorban említett startup.bat-ról csináltam parancsikont (.lnk), beállítottam az ablak helyét, szélességét, magasságát stb, majd bemásoltam a c:\Users\<USERNEVEM>\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\ -ba.
Bekapcsoláskor így mindig lefuttatja a cuccokat és az adott dolgot kezdi el bányászni. Persze az egyes start.bat-okról is vannak parancsikonok az asztalon, így manuálisan is el tudom bármikor bármelyiket indítani.
Majd később írok rá magamnak progit, ami 1 klikkel beállítja mindezt és lehet váltogatni a currency-k között és meg is jegyzi, illetve figyelheti a taskok futását, ha kell elvégez dolgokat, esetleg egy kártya-sorrend felismerést ami annak megfelelő sorrendben hívja meg a wattool paramétereit (mert néha más sorrendben listázza ki a kártyákat, ami előbb 6-os volt máskor pl. 24-es)

Na és persze a 120GB-s SSD 3 fele van particionálva, C a rendszer, D-n vannak a bányaprogik meg a C partíció Macrium-os mentése meg minden egyéb progi, hogy ha esetleg úujra kell rakni a rendszert, akkor a bányász beállítások megmaradjanak és kisebb a macrium mentés mérete. Swapfile is a D-n van, a hibernáló fájl blokkolva lett. E-re egy esetleges linux-ot rakok később ha kell...

Majd Vasárnap éjfélkor manuálisan bányászok egy adagot ha nem felejtem el  8)

Az automining.bat fajlom  lényegében ugyan ezt csinálja

drizzt_do_urden

s pont ma nem tudok jonni! az istokjat !

Artthur

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 11, 2016, 02:18:02 DÉLUTÁN
s pont ma nem tudok jonni! az istokjat !
Pedig sokat dobna az a 3 rig... nem kell gyere csak a config-ot állítsd át :)

drizzt_do_urden

hat ja csak epp nem vagyok otthon! 3.3 -at dobna az az igazsag!

zlesi

jovok a hash attack-ra. csak egy cim kellene. valaki betenne SZV zcash cimet ide? a legjobb az lenne ha te tenned be Szekely, akkor biztosra tudnam hogy az a tied. :)