Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

HashAttack

Indította kidface, december 10, 2016, 06:09:49 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 2 Vendégek van a témában

Bob

Úgy látom, valaki az attack elmúltával, elfelejtette visszakonfigurálni a bányagépeit.
http://zcash.flypool.org/miners/t1VR5EKqWHNyCW4KxzpbrD1AwVV7AvWJRqv

DrPascal

Idézetet írta: Bob Dátum december 12, 2016, 02:05:11 DÉLUTÁN
Úgy látom, valaki az attack elmúltával, elfelejtette visszakonfigurálni a bányagépeit.

Szerintem ez Robi sunyiban épített 17. rigje, csak rossz címre konfigolta be.  8)

kidface

At kellene nevezni ezt a topicot

headway

Idézetet írta: DrPascal Dátum december 12, 2016, 02:07:55 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Bob Dátum december 12, 2016, 02:05:11 DÉLUTÁN

Szerintem ez Robi sunyiban épített 17. rigje, csak rossz címre konfigolta be.  8)

Nem  :)

DrPascal

bacsoka

kidface

Havi HashAttack a Vegan cimere  ;D
Hogy lassuk mennyit fejlodott a kozosseg ereje!  8)

DrPascal

Idézetet írta: kidface Dátum december 13, 2016, 02:14:54 DÉLUTÁN
Havi HashAttack a Vegan cimere  ;D
Hogy lassuk mennyit fejlodott a kozosseg ereje!  8)

Bár a következőt az én címemre is lehetne csinálni, ne terheljük szegény Robit ezzel is!
Én is marha jó fej vagyok ám!  ;D

drizzt_do_urden

hat akkor csinaljunk egy random sorsolast a banyasz tagok kozott es minden honapba az kapja akit vet a gep :))

kidface

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 13, 2016, 05:54:02 DÉLUTÁN
hat akkor csinaljunk egy random sorsolast a banyasz tagok kozott es minden honapba az kapja akit vet a gep :))

Pont erre gondoltam én is

Bob

A sorsolás az szerint legyen súlyozva, hogy az előző HashAttackban ki mekkora hányadát adta az össz. hash-nek.

danieru

Idézetet írta: Bob Dátum december 13, 2016, 09:14:25 DÉLUTÁN
A sorsolás az szerint legyen súlyozva, hogy az előző HashAttackban ki mekkora hányadát adta az össz. hash-nek.

Szerintem nem jó ötlet :) Mindenkinek egyenlő esélyt! :P

drizzt_do_urden

azt is meglehet hogy feliratkozunk egy listara aki banyaszik es akkor szerre mindenkinek. nalunk ezt cigany kasszanak hivjak :)

kidface

Idézetet írta: danieru Dátum december 13, 2016, 09:17:50 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Bob Dátum december 13, 2016, 09:14:25 DÉLUTÁN

Szerintem nem jó ötlet :) Mindenkinek egyenlő esélyt! :P

Igen. Így a kezdők, pár kártyával rendelkezők a sor végére kerülnének mindig.
Jelentkezni kelljen, majd egy adott nap random sorsolas, így mindenkinek azonosak az esélyei!

Max lehetne olyan kikötés, hogy a nyertes a következő hashattak-re ne jelentkezzen nehogy megint ő nyerjen

kidface

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 13, 2016, 09:21:47 DÉLUTÁN
azt is meglehet hogy feliratkozunk egy listara aki banyaszik es akkor szerre mindenkinek. nalunk ezt cigany kasszanak hivjak :)

Hogy tudna mindenki mindenkinek bányászni??? Nem vágom

bacsoka

Szerintem a sima kalapos sorsolás jó lenne. Aki részt akar venni a hashattack-ben az felíratkozik. Minden hónapban vagy 2 hetente sorsolás. Muszáj hogy mindig mindenki a kalapban legyen, mert akkor nem tudjuk megmérni a közösség hesserejét! Annyi az egész, hogy aki azon az éven már volt az mégegyszer ne lehessen de neki is részt kellene venni az attack-ben. Aki éppen nem tud hesselni az sem baj, mert nem nagy összegekről van szó. Tényleg csak azért, hogy közösséget kovácsoljunk ezzel az eseménnyel és hogy megtudjuk az erőnket. Nyilván nagyon sokan nem kerülnének kisorsolásra 12 vagy 24 alkalomból, ha mondjuk lennénk 50-en, de akkor is jó buli lenne a hessréten.
Jó szerencsét kedves bányásztársak!

drizzt_do_urden

ha mindenki feliratkozik egy listara es egyenkent veszunk mindenkit akkor mindenki mindenkinek fog hashelni es nem kell sorsolni!

DrPascal

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 14, 2016, 08:34:44 DÉLELŐTT

ha mindenki feliratkozik egy listara es egyenkent veszunk mindenkit akkor mindenki mindenkinek fog hashelni es nem kell sorsolni!

Szerintem meg nem tudna működni.
Túl sokan vagyunk, hogy mindenki belátható időn belül sorra kerüljön, és lehet, hogy többe kerülne a hús mint a leves...
Meg aztán ott van az "énhasheltemnekiőmegnemhaselkapjabenemcsinálom" faktor. És akkor menne az egymásra mutogatás, köpködés.
Szerintem.

kidface

Szerintem
Idézetet írta: DrPascal Dátum december 14, 2016, 09:03:21 DÉLELŐTT

Túl sokan vagyunk, hogy mindenki belátható időn belül sorra kerüljön, és lehet, hogy többe kerülne a hús mint a leves...
Meg aztán ott van az "énhasheltemnekiőmegnemhaselkapjabenemcsinálom" faktor. És akkor menne az egymásra mutogatás, köpködés.
Szerintem.

Szerintem maradjon a havi sorsolás. És akkor az csatlakozik, aki akar. Nem kell hogy mindenki mindenkinek bányászok, az csak káosz lenne.

danieru

Idézetet írta: kidface Dátum december 14, 2016, 09:15:44 DÉLELŐTT
Szerintem
Idézetet írta: DrPascal Dátum december 14, 2016, 09:03:21 DÉLELŐTT

Szerintem.

Szerintem maradjon a havi sorsolás. És akkor az csatlakozik, aki akar. Nem kell hogy mindenki mindenkinek bányászok, az csak káosz lenne.

Ez csak egy játék:)