Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

HELP! Itt kérdezz ha kezdő vagy / elakadtál

Indította bbencee, december 02, 2016, 05:27:29 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 44 Vendégek van a témában

drizzt_do_urden

Arkenso

drizzt_do_urden

Arkenso

Nagy felvilágosításra itt nem számíts :)

Általános dolgokról szól itt minden, amit a google is megmond.
Itt mindenki megtartja a kis titkait, amik előbbre viszik a dolgokat, vagy felajánlja, hogy pénzért megkapod a tudást :)

ZsZolee

Idézetet írta: Arkenso Dátum április 17, 2017, 06:24:45 DÉLUTÁN
Nagy felvilágosításra itt nem számíts :)

Általános dolgokról szól itt minden, amit a google is megmond.
Itt mindenki megtartja a kis titkait, amik előbbre viszik a dolgokat, vagy felajánlja, hogy pénzért megkapod a tudást :)

Szerintem az utóbbi kijelentéseddel óvatosan, mert itt sokan ingyen olyan dolgokat is elmondanak, amiket a Google-el kezdőként rohadtul nem találsz meg. Tudtommal itt még senki se árulta pénzért a tudását, azaz szándékosan nem osztotta volna meg ingyen a tapasztalatait. Természetesen senki se várhatja el mástól, hogy olyan információt osszon meg, amivel közvetlenül saját magának kárt/hátrányt okozna.

messimage

Én speciel tudok egy titkot, amitől 3 szor annyi lesz a hashrate-ed. Elmondom 15.000 ért :) Na valaki? CSAK ELŐRE UTALÁS!:D

Uhura

Idézetet írta: messimage Dátum április 17, 2017, 06:58:35 DÉLUTÁN
Én speciel tudok egy titkot, amitől 3 szor annyi lesz a hashrate-ed. Elmondom 15.000 ért :) Na valaki? CSAK ELŐRE UTALÁS!:D

Veszel 3x annyi kártyát mind amennyid most van ? :D

drizzt_do_urden

en soha egy centet nem kertem semmiert. ugyhogy tevedsz :)) en csak azt unom amikor az emberek nem is kepesek beleolvasni a forumba de mar kerdezik az alapveto kerdeseket.

messimage

Idézetet írta: Uhura Dátum április 17, 2017, 07:08:31 DÉLUTÁN
Idézetet írta: messimage Dátum április 17, 2017, 06:58:35 DÉLUTÁN

Veszel 3x annyi kártyát mind amennyid most van ? :D

Basszus....ingyen adod a tudást :(

drizzt_do_urden

hat amennyit tudok en is azt igen. szivesen :) miert kell mindenbol hasznot probalni huzni? ha midnenki segitene egymason akkor lehet nem itt lennenk a vilagon ahol vagyunk!

jzsolt

Claymore 9.0 - ha több gépem dolgozik 1 helyen 1 külső ip címen, de távolról a claymore remote progival szeretném látni mindet, valahol be lehet paraméterezni a bányász progit, hogy melyik porton kommunikáljon kifele?

kidface

Target temp: cél üzemi homerseklet
Max temp: a megengedett max üzemi hőmérséklet, ha ezt eleri a kártya akkor leszabalyozza önmagát! Leállítja magát mindaddig míg lehűl a target temp. ertekre!

A power limit tudtommal nincs összefüggésbe a hőmérsékletekkel, azzal a kártya aramfelvetelet szabalyozhatod, azaz engedélyt adsz a kártyának, hogy a beállított fesz. helyett használhat x %-al többet v kevesebbet ha szükséges.

Amúgy én meg nem találkoztam itt a fórumon senkivel aki pénzt kér az információkért!!!??? Dobjatok már egy linket a bejegyzéshez

kidface

Idézetet írta: jzsolt Dátum április 17, 2017, 08:48:31 DÉLUTÁN
Claymore 9.0 - ha több gépem dolgozik 1 helyen 1 külső ip címen, de távolról a claymore remote progival szeretném látni mindet, valahol be lehet paraméterezni a bányász progit, hogy melyik porton kommunikáljon kifele?

Ajanlom a claymore Readme.txt tanulmanyozasat mindenkinek aki ezt a programot használja!

Amúgy -mport parancs

xXFelaXx

22:00-kor fog 24 órája menni a kicsike. Gyönyörűen hessel és alig hibázik. 4 incorrect share van. Az átlagom pedig közel a reportedhez. A legfontosabb, hogy megszűnt a hiba amitől 0-áig esett a hash ratem az oldalon a gépen pedig ment a progi és ugye újra kellett indítgatni, hogy ismét aktívan heseljen az oldalon. Ritka jó lett. Köszönöm nektek a segítséget! ;)

Til

Idézetet írta: kidface Dátum április 17, 2017, 08:48:53 DÉLUTÁN
Max temp: a megengedett max üzemi hőmérséklet, ha ezt eleri a kártya akkor leszabalyozza önmagát! Leállítja magát mindaddig míg lehűl a target temp. ertekre!

A power limit tudtommal nincs összefüggésbe a hőmérsékletekkel, azzal a kártya aramfelvetelet szabalyozhatod, azaz engedélyt adsz a kártyának, hogy a beállított fesz. helyett használhat x %-al többet v kevesebbet ha szükséges.

Amúgy én meg nem találkoztam itt a fórumon senkivel aki pénzt kér az információkért!!!??? Dobjatok már egy linket a bejegyzéshez
C:\> del c:\command.com

Til

Idézetet írta: Arkenso Dátum április 16, 2017, 10:07:19 DÉLUTÁN
Próbálj ki egy ilyet, veszteni valód nincs :)

Ha fagyizna, akkor a GPU-t vedd vissza 1000-re és járasd úgy egy kicsit :) Ha stabilan megy egy napig, akkor ez már egy jó alap és tudsz rajta faragni :)
A p4 p5 p6 -nal 1100 gpu freki van.
A p7 -nel 1150.
Van valami megfontolas amiert igy allitottad be?
Miert nem csak a p7-hez nyultal hozza?

http://www.szekelyvegan.info/forum/index.php?action=dlattach;topic=15.0;attach=602;image
C:\> del c:\command.com

Arkenso

kidface

Idézetet írta: Arkenso Dátum április 17, 2017, 10:39:45 DÉLUTÁN

Laca012

Idézetet írta: kidface Dátum április 17, 2017, 11:58:56 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Arkenso Dátum április 17, 2017, 10:39:45 DÉLUTÁN

porci

A rig elhelyezés szempontjából mennyire jó az, hogyha a helységben 0-5 fok környékén mozog a levegő hőmérséklete?
Van egy olyan "sufni", ami egy teljesen zárt helység, viszont télen 5 foknál nincs bent több(nincs fagyás, azért 0+ mindig megvan :D), ez mennyire lenne jó rig/ek elhelyezésére? Gond az, hogy ennyire hideg van, vagy teljesen mindegy?