Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

HELP! Itt kérdezz ha kezdő vagy / elakadtál

Indította bbencee, december 02, 2016, 05:27:29 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 42 Vendégek van a témában

cocitus

Idézetet írta: Gaabeesz Dátum augusztus 20, 2017, 08:43:46 DÉLELŐTT
Idézetet írta: cocitus Dátum augusztus 19, 2017, 10:09:50 DÉLUTÁN

Sziasztok,

Mi lehet a probléma és van e jelentősége?

Tp-Link Archer C2 adja a wifi jelet, a gépnél van egy Tp-Link RE450. Az RE450 pedig kábellel van összekötve a géppel. A két termék 5-6 méterre van egymástól, a jel erős és folyamatos. Lehet a wifi miatt? Kell valamit esetleg a routeren állítani, ötlet észrevétel?
Köszi!

Nem igazan erte ezt a kerdest.
Mi lenne ezzel a problema?

A képen látszik, hogy ugrál a share elfogadása, hol 100 ms alatt van (szerintem ez a normális), viszont van, hogy 3000-4000, de már láttam 10.000 feletti értéket is. Mindegyik elfogadásra kerül, de a kérdés az, hogy ez befolyásolja e a bányászatot? Pl addig nem számol az adott vga, amíg a share-rel nem történik valami?!

riczkoi17

Hali! Ethert bányásztam coinbasre, és a coinbasen vettem észre hogy minden belépésnél más ether számlát ad meg! A start batba meg adtam mikor elősszőr kezdtem bányászni a címet a coinbasről pár napig bányásztam ezzel a start bat konfiggal de még kifizetési limit alatt majd csináltam egy új bat fájt naívan beléptem a coinbasre és bemásoltam a a wallet címet ami már nem az volt mint az első... A korábbit nem tudom... ilyenkor ugrott a bent maradt ether??? Ja meg ki is van írva ne bányássz ide direktbe??

Ficium

A risereket pci-express portba kell csatlakoztatni, nem sima PCI portba.
Es a drivert frissiteni kell csatlakoztatas utan.
[/quote]

Köszi Gabesz!

PCI-E portba van dugva, de nem frissítettem a drivert.
Risernek van drivere vagy a videokártyáét kell frissteni?

matt

Idézetet írta: matt Dátum augusztus 20, 2017, 08:36:21 DÉLELŐTT
Segítséget szeretnék kérni!

Van 2 db rx470-em, együttesen 54MHs, de az ethermine szerint a tényleges teljesítmén nagyon ugrál. Amíg csak 1 kártyám volt, az átlag kijött a reported-re, de most bőven alatta van. (amd beta driver, msi ab beta 16, claymore 9.8 eth+drc)
https://ethermine.org/miners/b108bfda0a62097d63e6b623fdde27ecb7b8ab61

Bocsi, de tényleg nagy szükségem lenne a segítségetekre. Mi okozhatja ezt a hatalmas különbséget a reported és a valós hashrate között???

wellnerg

Sziasztok full kezdő vagyok ,de érdekelne az etherium bányászat először csak érdekesség képen ki szeretném próbálni egy rx460 as kártyával .Elég sokat olvasgattam utána a hardveres részt átlátom.Viszont a a szoftverest nem nagyon ,az alapoktól vannak gondjaim mivel az angol nem az erősségem, hova kell regisztrálnom ,mit kell letöltenem beállítanom hogy eltudjam kezdeni a bányászást.Köszönöm

VampireV

Idézetet írta: wellnerg Dátum augusztus 20, 2017, 06:56:51 DÉLUTÁN
Sziasztok full kezdő vagyok ,de érdekelne az etherium bányászat először csak érdekesség képen ki szeretném próbálni egy rx460 as kártyával .Elég sokat olvasgattam utána a hardveres részt átlátom.Viszont a a szoftverest nem nagyon ,az alapoktól vannak gondjaim mivel az angol nem az erősségem, hova kell regisztrálnom ,mit kell letöltenem beállítanom hogy eltudjam kezdeni a bányászást.Köszönöm

Számtalan videó, és leírás van erről. Youtubeon, ha csak magyart keresel is találsz sokat: Fagyi Zoli, Székely Vegán
Hajrá. :)

RudeX

Idézetet írta: wellnerg Dátum augusztus 20, 2017, 06:56:51 DÉLUTÁN

címszavakban:

- kell hogy legyen egy walleted. ez lehet local wallet, ami a gépeden egy program, ahova gyűlik amit bányászol, vagy lehet egy tőzsdén az accountodhoz tartozó wallet. mindegyiknek van előnye is, hátránya is.
- ha local walletet preferálod, akkor is regisztrálnod kell egy tőzsdére (mert itt tudod majd eladni, amit bányászol bitcoinért)
- kell egy bányászprogram, javasolt a claymore
- a bányászprogramot elindítod a gépeden, paraméterben meg kell neki adni egy bányász poolt (fogd fel ezt mint egy társaság, akikkel együtt bányászol), és meg kell adni a walleted azonosítóját (ide fogja utalni a pool a részesedésedet a kibányászott cuccokból), és már bányászol is
- eladod a bitcoint dollárért, és kész vagy

RudeX

Sziasztok, használ valaki NVIDIA inspector nevű programot?
Teljesen jól működik, az autorunnal viszont vannak problémáim: hiába teszem be a shortcutot a startupba, nem indulnak el. hibaüzenet sem jön, semmi, csak mintha ott sem lenne.
ha már fut a gép, és belemegyek startupba, és rányomok a shortcutra kézzel, akkor meg simán elindul, és be is állítja az értékeket megfelelőre.
Windows 10 az oprendszer.
van valakinek megoldása rá?

RudeX

Idézetet írta: matt Dátum augusztus 20, 2017, 06:35:54 DÉLUTÁN
Idézetet írta: matt Dátum augusztus 20, 2017, 08:36:21 DÉLELŐTT
Segítséget szeretnék kérni!

Van 2 db rx470-em, együttesen 54MHs, de az ethermine szerint a tényleges teljesítmén nagyon ugrál. Amíg csak 1 kártyám volt, az átlag kijött a reported-re, de most bőven alatta van. (amd beta driver, msi ab beta 16, claymore 9.8 eth+drc)
https://ethermine.org/miners/b108bfda0a62097d63e6b623fdde27ecb7b8ab61

Bocsi, de tényleg nagy szükségem lenne a segítségetekre. Mi okozhatja ezt a hatalmas különbséget a reported és a valós hashrate között???

KÉP

Ez tényleg szarul néz ki, nem láttam még ilyet.

A sárgának meg a zöldnek kb. egymáson kellene futniuk, a kéknek meg hullámozva rajtuk.

Próbáltad már, hogy CSAK a másodiknak betett kártyát futtatod? Ha úgy is ennyivel magasabb lesz a reported hashrate mint a valós, akkor az a ludas.

Valami nem beta driver + afterburnert is lehet ki kéne próbálnod, lehet h kevesebb lesz a reported hashrate, de ha azokkal normálisan jelenik meg a grafikon, akkor nyilván ott lesz a gond.

Ficium

Sziasztok,

1-ből 4-es osztóm van.
Ráakasztottam 4db 1070-est, látja a w10, de a friss driver után sárga felkiáltójelesen. Előtte DDU volt.
Most már csak 2 dolog lehet:
-vagy nem müxik ez a 4-es osztó vagy
-valahol olvastam, hogy egyesével kell a kártyákat feltelepíteni?
Ezt nem értem.Valaki tud segíteni?

Köszönöm,

VampireV

Idézetet írta: Ficium Dátum augusztus 21, 2017, 12:50:26 DÉLELŐTT
Sziasztok,

1-ből 4-es osztóm van.
Ráakasztottam 4db 1070-est, látja a w10, de a friss driver után sárga felkiáltójelesen. Előtte DDU volt.

Köszönöm,

Ha felkiáltójeles, akkor az szerintem driver lesz.

Slrbányász

Sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne hogy van egy vegyes rigem 4db rx 570 és 2db 970 gtx a gondom az hogy 9.8 Claymore alatt az rx mennek szépen viszon az nvidia kártyák csak 1 vagy 2 mega hessen mi lehet ennek az oka válaszotokat elöre is köszönöm

kidface

Sziasztok,

1-ből 4-es osztóm van.

Köszönöm,

Én úgy tudom ezek az elosztok csak amd karikkal működnek!?

kidface

Idézetet írta: Slrbányász Dátum augusztus 21, 2017, 05:48:30 DÉLELŐTT
Sziasztok nekem egy olyan kérdésem lenne hogy van egy vegyes rigem 4db rx 570 és 2db 970 gtx a gondom az hogy 9.8 Claymore alatt az rx mennek szépen viszon az nvidia kártyák csak 1 vagy 2 mega hessen mi lehet ennek az oka válaszotokat elöre is köszönöm
Próbáld ki különböző driver-rekkel

RudeX

Idézetet írta: Slrbányász Dátum augusztus 21, 2017, 05:48:30 DÉLELŐTT

970-hez valami ősrégi driver kell, azzal ment nekem 18-19 mhs-t. plusz claymoreban valamelyik cuda almappából a fileket be kell másolni a főkönyvtárába, csak úgy működik normálisan.

már nem emlékszem pontosan, hogy melyik driver, és melyik cuda mappa, de működik. próbálgasd, guglizd, asszem én is valamelyik fórumon találtam meg annó, melyik páros a jó. sajnos már nincs meg az a kártya/settings, szal pontosan nem tudom megmondani, melyikek kellenek.

RudeX

Sziasztok,

1-ből 4-es osztóm van.

Köszönöm,

Valszeg nvidia kártyákkal nem működik az az elosztó :( Ez nekem is nagy bajom, konkrét teszteket sehol sem találtam róla, szóval rendeltem egy elosztót kínából, ha megjön kipróbálom, de sok jóra nem számítok a kutogatásaim alapján :(

Reenoc

Sziasztok,

Van esetleg valami leírás hogy tether-ből hogyan tudom emberi időn belül kiszedni a pénzt? Van "párszáz" dollárom benne a tether.io-n de a verification egy örökkévalóságnak látszik.

Előre is köszönöm a segítséget

Reenoc

Slrbányász

Sziasztok nekem olyan kérdésem lenne hogy van egy Asrock h81 Pro btc alaplapom van benne 5. egyforma 980tI mellé akarok rakni egy 6. 970Gtx de nem látja az alaplap ez mitől lehet?

VampireV

Idézetet írta: Slrbányász Dátum augusztus 21, 2017, 07:27:11 DÉLUTÁN
Sziasztok nekem olyan kérdésem lenne hogy van egy Asrock h81 Pro btc alaplapom van benne 5. egyforma 980tI mellé akarok rakni egy 6. 970Gtx de nem látja az alaplap ez mitől lehet?

Biost beállítottad?

caps111