Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

HELP! Itt kérdezz ha kezdő vagy / elakadtál

Indította bbencee, december 02, 2016, 05:27:29 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 26 Vendégek van a témában

Csyk01

Sziasztok!

Az lenne a problémám, hogy sehogy sem tudom a GPU voltage-ot állítani Gigabyte R9 280x oc 3gb kártyának win10 alatt.
A trixx-ben és az after burnerben is inaktav a voltage sáv, illetve az amd radeon overdrive programjában sem jelenik meg a voltage beállítás.
Hogy lehet aktiváltatni, vagy módosítani a feszültségét ennek a kártyának?

Csyk01

Idézetet írta: Heno1974 Dátum október 08, 2017, 02:02:21 DÉLUTÁN
https://www.youtube.com/watch?v=ackV12QzaMs

A videó alapján beállítottam  az ab-ben a voltage monitorozást de semmi.
A claymore conf.txt-jében -cvddc 900 -mvddc 890 -re állítottam és a hwinfoban látom a cvddc értéket de az még mindig 1,2 volt.

IceMan

Sziasztok!

GDAX-on szeretnék ETH-v váltani BTC-re. Be is léptem a Coinbase-jelszóval, ahol az igazolványom képét már el fogadta, és a GDAX oldalon is ki van pipálva, de még szeretne egy jogsit, útlevél, vagy vállalkozás adataid. Nekem egyik sincs. Van erre megoldás?

Franky2Ster

Én úgy tudom ,hogy az EU országain belül a személyi igazolvány egyben az útlevél.

Szori

Idézetet írta: Franky2Ster Dátum október 09, 2017, 07:08:45 DÉLELŐTT
Én úgy tudom ,hogy az EU országain belül a személyi igazolvány egyben az útlevél.

Ez igy igaz ! EU!

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

Szori

Ez igy igaz ! EU!

85469

Megint kérdésem van, véletlenül megnéztem a gtx 1060 6gb proft kalkulátort nicehash-nél és jobb mint az 580-as radeon viszont a whattomine-on meg nincs jelentős különbség.
Mennyire lehet komolyan venni ezt a nicehash profit kalkulátort és úgy egyáltalán a nicehast mert eddig ez a legegyszerűbb.
Csak azért kérdezem mert kb. egy árban vannak a kártyák és az nvidiához nem kellene tápot cserélnem de egész idáig radeonban gondolkodtam.

A másik kérdésem pedig az, hogy miért erőltetik rig építésnél ezt a kiemelést keretre, amikor vannak 3 pci expresses atx lapok amibe 3 komoly kártya már egy kisebb 6 kártyás rignek felel meg és normál atx házba is be lehet tenni, ami azért valamit csak fog a zajon.
Azért kérdezem mert gondoltam építek egy rig-et de mivel egy légtérben lennék vele, úgy már nem biztos hogy olyan jó ötlet, garázsom meg nincs.:-)

AttilaGB

Idézetet írta: 85469 Dátum október 09, 2017, 01:55:25 DÉLUTÁN
Megint kérdésem van, véletlenül megnéztem a gtx 1060 6gb proft kalkulátort nicehash-nél és jobb mint az 580-as radeon viszont a whattomine-on meg nincs jelentős különbség.
Mennyire lehet komolyan venni ezt a nicehash profit kalkulátort és úgy egyáltalán a nicehast mert eddig ez a legegyszerűbb.
Csak azért kérdezem mert kb. egy árban vannak a kártyák és az nvidiához nem kellene tápot cserélnem de egész idáig radeonban gondolkodtam.

A másik kérdésem pedig az, hogy miért erőltetik rig építésnél ezt a kiemelést keretre, amikor vannak 3 pci expresses atx lapok amibe 3 komoly kártya már egy kisebb 6 kártyás rignek felel meg és normál atx házba is be lehet tenni, ami azért valamit csak fog a zajon.
Azért kérdezem mert gondoltam építek egy rig-et de mivel egy légtérben lennék vele, úgy már nem biztos hogy olyan jó ötlet, garázsom meg nincs.:-)

Nvidia ha 1060 samsung ramos akkor 24-25 hessel 90-100w foggyasztasnal. 1070 31-32mhas. a nyitott haz a melegedes miatt kell. Nekem is kezdokent 3 kartya volt a gepben meg melette 80 fok kornyeken mentek. Most 1 15 perc alat epitett rigben 55 C korul futnak ugyan olyan beallitasnal.
Most peldaul levettem a ventiket es azzal futom a garazst .Igy a felette levo haloszobaban 22 fok van minden futes nelkul.

85469

ja és még egy láma kérdés, ha a nicehas-nél csak simán beírtam a Bittrex accountomon belül generált bitcoin címet az úgy jó, vagy máshol kellett volna? ???

85469

Idézetet írta: AttilaGB Dátum október 09, 2017, 01:59:50 DÉLUTÁN
Idézetet írta: 85469 Dátum október 09, 2017, 01:55:25 DÉLUTÁN

Nvidia ha 1060 samsung ramos akkor 24-25 hessel 90-100w foggyasztasnal. 1070 31-32mhas. a nyitott haz a melegedes miatt kell. Nekem is kezdokent 3 kartya volt a gepben meg melette 80 fok kornyeken mentek. Most 1 15 perc alat epitett rigben 55 C korul futnak ugyan olyan beallitasnal.
Most peldaul levettem a ventiket es azzal futom a garazst .Igy a felette levo haloszobaban 22 fok van minden futes nelkul.

na de nekem nincs garázsom és úgyis jön a tél  :) az nem baj ha a szobát fűti inkább a zaj a probléma 6 kártya mellett aludni szerintem nem nagyon lehet a hangszigetelt rackszekrény meg drága mint az arany. kipróbáltam levettem a ház oldalát és ment egész éjjel, ez még nem olyan vészes de 6 kártya szerintem az sok lenne.

AttilaGB

Idézetet írta: 85469 Dátum október 09, 2017, 02:00:39 DÉLUTÁN
ja és még egy láma kérdés, ha a nicehas-nél csak simán beírtam a Bittrex accountomon belül generált bitcoin címet az úgy jó, vagy máshol kellett volna? ???

A egybol bitcoinban fizet akkor igen.

85469

Idézetet írta: AttilaGB Dátum október 09, 2017, 02:11:27 DÉLUTÁN

igen, arra számol mindent akkor oké, remélem a bittrextől lehet utalni vagy átváltani macera nélkül.

AttilaGB

Idézetet írta: 85469 Dátum október 09, 2017, 02:14:54 DÉLUTÁN
Idézetet írta: AttilaGB Dátum október 09, 2017, 02:11:27 DÉLUTÁN

igen, arra számol mindent akkor oké, remélem a bittrextől lehet utalni vagy átváltani macera nélkül.

Bar en coibasen vagyok ,de sokan hasznalnak Bittrexet gond nelkul.

IceMan

Idézetet írta: Szori Dátum október 09, 2017, 12:47:15 DÉLUTÁN

Ez igy igaz ! EU!

Értem én hogy EU! És hogy a személyim az útlevél is.  De a GDAX az ID Card, mellé még kér: Driver's license, Passport, vagy Sing up as a Business-t is. De én a ID Card-on kívül mással nem tudok szolgálni neki. Akkor most nem fogom tudni használni az oldalt?

czpitti

toltsd fel nekik a lakcimkártyád azt is elfogadták nekem pl sok helyen.

ourminer

Sziasztok!
Kéne egy kis HELP.
MSI RX560 4gb armor kártya elpida ram-al. Bios módosítva 1500-as timingra blockchain driver feltéve AB- ben Coreclock 1300 Memory Clock 2035. Claymoreal bányásznék etc-t. De a vártal ellentétben a kártya illetve kártyák ezekkel a beállításokkal 25.5 - 25.7 Mh/s -t csinálnak és ezt is ingadozva. Az interneten talált infokból ennek a kártyának 27 körül kéne hashelnie.
Mit csinálok rosszul?

A konfig még :
Gigabyte h110 lap
4gb hyperx ram
intel celeron G3930
Ver 007 -es riserek.

köszi előre is !

Gaabeesz

Idézetet írta: ourminer Dátum október 09, 2017, 06:17:05 DÉLUTÁN
Sziasztok!
Kéne egy kis HELP.
MSI RX560 4gb armor kártya elpida ram-al. Bios módosítva 1500-as timingra blockchain driver feltéve AB- ben Coreclock 1300 Memory Clock 2035. Claymoreal bányásznék etc-t. De a vártal ellentétben a kártya illetve kártyák ezekkel a beállításokkal 25.5 - 25.7 Mh/s -t csinálnak és ezt is ingadozva. Az interneten talált infokból ennek a kártyának 27 körül kéne hashelnie.
Mit csinálok rosszul?

A konfig még :
Gigabyte h110 lap
4gb hyperx ram
intel celeron G3930
Ver 007 -es riserek.

köszi előre is !
Biztos rx560-at láttál 27-et hashelni?:)

ourminer

Idézetet írta: Gaabeesz Dátum október 09, 2017, 06:48:07 DÉLUTÁN
Sziasztok!
Kéne egy kis HELP.
Mit csinálok rosszul?

A konfig még :
Gigabyte h110 lap
4gb hyperx ram
intel celeron G3930
Ver 007 -es riserek.

köszi előre is !
Biztos rx560-at láttál 27-et hashelni?:)

elírtam :D RX570 a kártyám :D

Turcy086

Idézetet írta: ourminer Dátum október 09, 2017, 06:50:33 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Gaabeesz Dátum október 09, 2017, 06:48:07 DÉLUTÁN
Sziasztok!
Kéne egy kis HELP.
Mit csinálok rosszul?

A konfig még :
Gigabyte h110 lap
4gb hyperx ram
intel celeron G3930
Ver 007 -es riserek.

köszi előre is !
Biztos rx560-at láttál 27-et hashelni? :)

elírtam :D RX570 a kártyám :D
Lehet csak annyit tud.... Evko járt így pont. Vett 6 egyforma kártyát, ugyanúgy moddolta, ugyanúgy húzta és gyengébb. De neki asszem 25 volt a max, többi meg 28 körül hesselt. Ezzel nem tudsz mit csinálni sajnos. Egyébként meg próbáld meg azt is, hogy 1900-ra lerakod és 10-15mhz-enként húzod. Vagy kezdésnek próbáld meg hogy power limitet maxra húzod és hagyd 2035-ön!
Mellesleg, szigorúan úgy csináld, hogy minden húzásnál kapcsold le a claymoret! Majd húzás után indítsd megint. Sőt nekem olyan is volt hogy húzás után meghülyült és 8MH-t tolt. Ugyanazzel a beállítással újraindítás után ment többet
Ja és GPU hardware errort is nézd! ;-) (HWINFO sensor mode)

u.i. megéri szenvedni a plusz 1-2 hess miatt?