Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

HELP! Itt kérdezz ha kezdő vagy / elakadtál

Indította bbencee, december 02, 2016, 05:27:29 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 32 Vendégek van a témában

seedbox

Mitől van az, hogy némelyik coint egyszercsak hihetetlen könnyű lesz bányászni, viszont minden váltóba megszűnik a deposit az adott coinnál. Zayedcoin volt az első, majd most az universalcurrency. Ilyenkor véglegesen meghal, és felesleges bányászni?

bazsy

Idézetet írta: seedbox Dátum október 13, 2017, 03:38:50 DÉLUTÁN
Mitől van az, hogy némelyik coint egyszercsak hihetetlen könnyű lesz bányászni, viszont minden váltóba megszűnik a deposit az adott coinnál. Zayedcoin volt az első, majd most az universalcurrency. Ilyenkor véglegesen meghal, és felesleges bányászni?

Mivel  a váltón nincs forgalom ezért leveszik, vagy csak csekély mennyiségű coinnal tradelnek.
Egyszóval igen meghal

seedbox

Akkor feleslegesen voltam büszke, hogy pár nap alatt 150 usd körül jött átváltva 1.5th/s-el. Lehet kidobni a coinokat?

bazsy

Idézetet írta: seedbox Dátum október 13, 2017, 04:39:06 DÉLUTÁN
Akkor feleslegesen voltam büszke, hogy pár nap alatt 150 usd körül jött átváltva 1.5th/s-el. Lehet kidobni a coinokat?

Érdemes figyelni a bitcointalkon a topikját lehet berakják máshova
Egyből kellett volna váltani

woren

Idézetet írta: Newtnt Dátum október 09, 2017, 09:53:00 DÉLUTÁN
Stratum connection failed: Failed to connect to hub.miningpoolhub.com port 12008: Connection refused
[2017-10-09 21:50:56] ...terminating workio thread
Stratum authentication failed
[2017-10-09 21:51:15] ...terminating workio thread
Hibákkal kidob a miningpoolhub. Auto switchre van állítva. Ezzel a ccminerrel is. Minden úgy van ahogy a FAQ-ban. Valami ötlet? Az oldalon ajánlott ccminer pedig CUDA API 9.0 hiányára hivatkozik. 1070es kártyák vannak, ewbf hibátlanul megy :(

Akkor miért nem EWBF-et használsz ?

Newtnt

Idézetet írta: woren Dátum október 13, 2017, 07:19:43 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Newtnt Dátum október 09, 2017, 09:53:00 DÉLUTÁN
Stratum connection failed: Failed to connect to hub.miningpoolhub.com port 12008: Connection refused
[2017-10-09 21:50:56] ...terminating workio thread
Stratum authentication failed
[2017-10-09 21:51:15] ...terminating workio thread
Hibákkal kidob a miningpoolhub. Auto switchre van állítva. Ezzel a ccminerrel is. Minden úgy van ahogy a FAQ-ban. Valami ötlet? Az oldalon ajánlott ccminer pedig CUDA API 9.0 hiányára hivatkozik. 1070es kártyák vannak, ewbf hibátlanul megy :(

Akkor miért nem EWBF-et használsz ?
Ez csak a kártyák normálisságára vonatkozik. Minigpoolhub auto switchet akartam használni.

Tapatalkkal küldve az én Redmi Note 4 eszközömről

Ha támogatni szeretnél, bitcoin faucet 1 óránként: https://freebitco.in/?r=7012441
GTX 1070 micron: equihash: alap: 430 h OC: 470 h
ethash alap: 26 mh OC: 31 mh
skunk: 19 mh
zec: t1fgz3W3js6HT71jjPbJYGstSpF2tanmjWp
eth: 0xb6b660f681290154e70dc6a5be613080adf94901

woren

Idézetet írta: Shifty Dátum október 10, 2017, 11:32:43 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Franky2Ster Dátum október 10, 2017, 08:51:45 DÉLUTÁN
A kártyát próbáltad másik szlottban ott jó?

Másik gépből lettek kivéve, a kártyák biztos jók, másik slotban is működnek.

Két táp+dual táp kábellel próbáld meg !
Milyen tápod van ?

Zoltán

Üdv, egy kérdést szeretnék feltenni, monerot szedek, két hd7950-el, teljesen alap beállításnál is az egyik kártya gpu kihasználtsága 64 és 100% között ugrál, a másik stabilan 100%. Az elsőre van csatlakoztatva a monitor. Ez így normális?
Köszönöm a válaszokat!

woren

Idézetet írta: Zoltán Dátum október 13, 2017, 07:34:01 DÉLUTÁN
Üdv, egy kérdést szeretnék feltenni, monerot szedek, két hd7950-el, teljesen alap beállításnál is az egyik kártya gpu kihasználtsága 64 és 100% között ugrál, a másik stabilan 100%. Az elsőre van csatlakoztatva a monitor. Ez így normális?
Köszönöm a válaszokat!

Persze, mert annyira leterheli a Miner program a kártyát hogy nálam még a 720-as Youtube-ot is vmikor nehezen viszi pedig 1080Ti, és összeomlik olykor, újrakell inditani a miner programot ! A monitorra kötött kártyáról van csak szó !

Szori

Sziasztok!

Nem gondoltam hogy eljutok ide de muszaj vagyok a segitsegeteket kerni ! Minap tortent hogy szetszedtem az egesz riget zomevel 1060 es 1080ti. Asrock h270 pro 4, i3 7100, evga 750 bq, 4gb hyperx, es egy 500gb hdd. A lenyeg az, hogy vissza osszeraktam mindent (nem az elso szerelesem az evek soran) es eljutottam oda hogy nem tudom mi a baj. Az a jelenseg hogy a gep felzug eloszor (meg talan csippan is egyet a lap egy rovidet, kikapcsol, azonnal ujra inditja magat es szepen fel is all a rendszer(szerintem, mert nagyon dolgozik az orrg hdd) viszont, a monitorom keptelen bekapcsolni, csak "villog". Ez mar olyan szintre fajult, hogy minden egyet kartyat kiprobaltam, es minden egyes kartyat is kiprobaltam direktbe dugva, riser nelkul, de a monitor nem ad kepet, csak villog a kis led bekapcsologombja, tehat se biosig nem jutok el, se semeddig. Ahogy kihuzom a hdmi atalakitobol, egybol kiirja hogy no signal, tehat a monitorom jo, de nem kepes bekapcsolni. Idegessegem olyan szintre lepett hogy sikerult (halisten) "csak egy" 1060at a foldhoz vagni... 4oras kinszenvedesem utan sem jutottam vele elorebb. Valakinek valami otlete, vsgy barmi tippje hogy hol lehet a hiba ? Egy napot banyasznek neki ha sikerul megfejtenie a hiba okat. Halas lennek. Remelem ertheto voltam, koszonom!

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

willow

Idézetet írta: Szori Dátum október 14, 2017, 01:14:56 DÉLELŐTT
Sziasztok!

Nem gondoltam hogy eljutok ide de muszaj vagyok a segitsegeteket kerni ! Minap tortent hogy szetszedtem az egesz riget zomevel 1060 es 1080ti. Asrock h270 pro 4, i3 7100, evga 750 bq, 4gb hyperx, es egy 500gb hdd. A lenyeg az, hogy vissza osszeraktam mindent (nem az elso szerelesem az evek soran) es eljutottam oda hogy nem tudom mi a baj. Az a jelenseg hogy a gep felzug eloszor (meg talan csippan is egyet a lap egy rovidet, kikapcsol, azonnal ujra inditja magat es szepen fel is all a rendszer(szerintem, mert nagyon dolgozik az orrg hdd) viszont, a monitorom keptelen bekapcsolni, csak "villog". Ez mar olyan szintre fajult, hogy minden egyet kartyat kiprobaltam, es minden egyes kartyat is kiprobaltam direktbe dugva, riser nelkul, de a monitor nem ad kepet, csak villog a kis led bekapcsologombja, tehat se biosig nem jutok el, se semeddig. Ahogy kihuzom a hdmi atalakitobol, egybol kiirja hogy no signal, tehat a monitorom jo, de nem kepes bekapcsolni. Idegessegem olyan szintre lepett hogy sikerult (halisten) "csak egy" 1060at a foldhoz vagni... 4oras kinszenvedesem utan sem jutottam vele elorebb. Valakinek valami otlete, vsgy barmi tippje hogy hol lehet a hiba ? Egy napot banyasznek neki ha sikerul megfejtenie a hiba okat. Halas lennek. Remelem ertheto voltam, koszonom!

Szia. Szedd szét az egész gépet darabokra. Ram ki, proci ki, meg minden. Aztán épitsd újra. Valószínűleg kontakt hiba lesz a probléma oka.

woren

Idézetet írta: Szori Dátum október 14, 2017, 01:14:56 DÉLELŐTT
Sziasztok!

1.Másik Rammal próbáld meg !
2.CMos Clear Jumpert reseteld !

Szori

Willow:Szet lett szedte, azert is epitettem ujra, azota is halott.

Woren, probaltam, azzal is ugyan ez a hiba, illetve a jumper resettel mintha semmit nem csinalnek :(

willow

Idézetet írta: Szori Dátum október 14, 2017, 08:17:31 DÉLELŐTT

Woren, probaltam, azzal is ugyan ez a hiba, illetve a jumper resettel mintha semmit nem csinalnek :(

Akkor valamelyik alkatrész hibás. Lehet alaplap is. Ha van tartalék alkatrészed, akkor egyesével cserélgetni tudod őket. Érted mire gondolok? Ha nincs, akkor vidd el számtech boltba. Más ötletem egyenlőre nincs.

Heno1974

Cserélj biost az alaplapon, nekem is volt ilyen régen,
Ha nem akk csipszetes lehet a lapod

woren

Idézetet írta: Szori Dátum október 14, 2017, 08:17:31 DÉLELŐTT

Alaplapi elem ki-be ?
Addig reseteld a gépet amíg jó nem lesz !
Másik alaplappal nézd meg !

Turcy086

Én is Bios-ra tippelek. Én Z97-nél szívtam egy sort, amikor máshogy raktam bele a kártyákat mindig reset után látta normálisan. Szerintem a gyártó se tudja miért :)

IceMan

Sziasztok!

Eddig a Coinbase-re ment az ETH, de most váltani szeretnék Poloniex-re. Kérdésem az lenne, elég kicserélnem a startbat-ban a wallet címet, vagy van még egyéb tennivaló? A pool-on mi lesz a még ki nem utalt ETH-val? Megjelenik az új wallet címe alatt, vagy várjam meg még elmegy a Coinbase-re, és csak utána indítsam az új startbat-ot?

Heno1974

SZtem várd meg a kiutalást s mehet a walet cym csere.
De én othagytam a polot s coinbasen vok

nrg007

Sziasztok,
Egyenlőre próbálgatom a szárnyaimat 1050Ti kártyákkal.
A gondom az, hogy ver007 riser-rel szerettem volna a 2. 1050Ti kártyát is az alapra integrálni, de az valahogy sehogy se jön össze.
A végén le is dobta magáról a rendszer a 2. kártyát valamilyen DAG problémára hivatkozva.
Win10 az op rendszer., az első kari, ami működik, EVGA 1050Ti, a 2. kari ASUS 1050Ti. Mindkét kártya 4GB-os.
Az alaplap ASUS B85M-G.
Az EVGA a x16-os PCI-E helyen van, közvetlenül az alaplapi csatlakozóba bedugva, az ASUS-t pedig a tőle távolabbi x1-es PCI-E kártyahelyre a fenti riser segítségével dugtam be.