Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

HELP! Itt kérdezz ha kezdő vagy / elakadtál

Indította bbencee, december 02, 2016, 05:27:29 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 37 Vendégek van a témában

Zoltán

Sziasztok, elakadtam, és kis segítséget kérnék, sehol nem találok rá megoldást, a support nem válaszol. Bitfinexről akarok kiutalni btc-t, 2fa oké, utána jön a tamper-proof lime színű ablak a konfirmációs kóddal. Mivel nem kapok megerősítő emailt, logikusnak gondolom, hogy az ott feltüntetett számot kéri az alatta levő szövegmezőbe. De nem fogadja el, konfirmációs szám nem egyezik, kiutalás megszakítva hibaüzenet. Már vagy tízszer eljátszottam, kiléptem, majd vissza, de nem jön össze. Mit csinálok rosszul szerintetek?
Köszönöm a válaszokat!

Balint2017

Hali, meg tudna valaki mondani, hogy az usb risernek mekkora a fogyasztasa, mennyit kothetek egy sata agra? Rx580-asok mennek evga gq1000-rol jelenleg 2 kartya megy egy sata agrol.

Franky2Ster

Elméletileg max. 75watt de ha nem jól tudom majd kijavítanak.

Aliara

Sziasztok!
Egy két perc bányászat után az illesztő program összeomlik, majd újra indul, watt man pedig alaphelyzetbe áll. Addig amig nem kap kékhalált.Ez mitől lehet/mi rá a megoldás?
Modolt rx570, anorak samsung bios, dag stb rendben van mert amíg tartja magát addig az elvárt értéket hozza.

VampireV

Idézetet írta: Aliara Dátum december 05, 2017, 06:17:54 DÉLUTÁN
Sziasztok!
Egy két perc bányászat után az illesztő program összeomlik, majd újra indul, watt man pedig alaphelyzetbe áll. Addig amig nem kap kékhalált.Ez mitől lehet/mi rá a megoldás?
Modolt rx570, anorak samsung bios, dag stb rendben van mert amíg tartja magát addig az elvárt értéket hozza.

Szia,
Alap beállítással is ugyan ezt csinálja?

Aliara

Idézetet írta: VampireV Dátum december 05, 2017, 06:26:32 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Aliara Dátum december 05, 2017, 06:17:54 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Szia,
Alap beállítással is ugyan ezt csinálja?
Miután összeomlik az illesztő program, visszaáll minden alapbeállításra, de nem segít rajta. Omlik tovább. Levettem mindent alapbeállításra, le is ment 29rol a hash 24re, de nem segített rajta. Kártya nem volt túlhúzva. Fogalmam nincs mi lehet a gond.

Erikko

Szerintetek a sapphire rx470 8GB vagy az asus rog strix rx 570 4GB a jobb?
Miért?

xXFelaXx

Üdv mindenkinek!

Olyan kérdésem van, hogy DCR-t tudok bányászni pl. a supernováról úgy hogy maradok az ethermine.org-on az ETH bányászatával? Mint kiderült dual miningről van szó... én próbáltam az ethermine.org mellé supernovás DCR-t rakni de nem akarta bányászni sehogy sem... a pool mindíg eldobott pedig felcsatlakozott. (Claymore 10) Lehet azért mert megköveteli, hogy akkor már az ETH-t is nála bányászd? (Ez mondjuk lehet baromság) Mindenképp az ethermine.org-on maradnék az ETH bányászattal. Eddig a nicehash-en ment a DCR mellette minden gond nélkül de mivel lerabolták őket a szervereik is állnak. Értelmes poolt tudtok mondani ami megy az ethermine.org mellett is?

Köszönöm előre is!

macsi

Idézetet írta: xXFelaXx Dátum december 06, 2017, 11:42:33 DÉLUTÁN
Üdv mindenkinek!

Olyan kérdésem van, hogy DCR-t tudok bányászni pl. a supernováról úgy hogy maradok az ethermine.org-on az ETH bányászatával? Mint kiderült dual miningről van szó... én próbáltam az ethermine.org mellé supernovás DCR-t rakni de nem akarta bányászni sehogy sem... a pool mindíg eldobott pedig felcsatlakozott. (Claymore 10) Lehet azért mert megköveteli, hogy akkor már az ETH-t is nála bányászd? (Ez mondjuk lehet baromság) Mindenképp az ethermine.org-on maradnék az ETH bányászattal. Eddig a nicehash-en ment a DCR mellette minden gond nélkül de mivel lerabolták őket a szervereik is állnak. Értelmes poolt tudtok mondani ami megy az ethermine.org mellett is?

Köszönöm előre is!

Nalam is hasonlo a szitu. Nalam a konkret ok az, hogy tul sok invalid hash megy a poolnak es ezert disconnectel. Nicehashel nem volt semmi gond. Ping rendben, minden beallitas ugyan az, 0 memory error.
En arra tippelek, hogy a pool nem birja..

robibusa

Sziasztok!

Zcash és Bitfinex kapcsolatról lenne kérdésem.
Van más is aki a zcash.flypool.org-ról bitfinexre kéri a bányászott zcasht és az utóbbi 1-2 napban nem kapta meg?
Nyitottam már a bitfinexen support ticketet, de gondolom nem sietik majd el a választ.
A poolon a kifizetésnél minden rendben, megtalálom a saját címem.
Ugyan csak 0.02 ZEC-ről van szó, de nekem ez is fontos.

Illetve egy másik dolog, ami majd akkor lesz aktuális, ha a Nicehash újra működik.
Claymore alatt a HD7870 XT és RX 470 8GB Nitro+ simán megy, semmi probléma.
Nicehash alatt viszont nagyon sokszor újraindul a gép, hibaüzenet nélkül.
Ott ráadásul alacsonyabb hőfokon is mennek a kártyák ugyanolyan beállítás alatt (nincs moddolt bios, a 7870-nél nem is próbálnám, a 470-nél próbáltam, de úgy meg nem indult a kártya, így ment vissza a gyári bios).
FSP Hexa 500 tápegység van most a gépben. Elképzelhető, hogy nem bírná a 2 kártyát?
De akkor Claymore alatt hogy-hogy nincs gond?
Van bárkinek ötlete, mi lehet a gond?
Köszi!

Üdv,
Robi

xXFelaXx

Idézetet írta: macsi Dátum december 07, 2017, 09:07:06 DÉLELŐTT
Nalam is hasonlo a szitu. Nalam a konkret ok az, hogy tul sok invalid hash megy a poolnak es ezert disconnectel. Nicehashel nem volt semmi gond. Ping rendben, minden beallitas ugyan az, 0 memory error.
En arra tippelek, hogy a pool nem birja..

Nah megoldottam kis utánajárással. Én voltam a hülye mert a wallet helyére én Polloniexes címet írtam miközben a Supernován regisztrált AccountName+Worker+WorkerPassword kell oda. Így már minden gond nélkül csákányol :)

travis199

Hali srácok! Tudnátok segíteni...egyszerűen nem tudom hitelesíteni a profilomat Poloniex-en....Ajánlanátok egy másik pénztárcát amivel nincs gond?

VampireV

Idézetet írta: travis199 Dátum december 07, 2017, 12:16:03 DÉLUTÁN
Hali srácok! Tudnátok segíteni...egyszerűen nem tudom hitelesíteni a profilomat Poloniex-en....Ajánlanátok egy másik pénztárcát amivel nincs gond?

Bittrex

ourminer

sziasztok!
Adott egy RIG 6db nvidia gtx 1050 ti 4gb kártyákkal, windows 10-el és simpleminerel is "CANNOT GET CURRENT TEMPERATURE ERROR 15" hiba kóddal elszáll, claymore 10-el. Windowson minimális Overclock változtatás után nem működik, csak alap beállítással, Simpleminer alap beállításon sem működik. Táp Evga 750GQ, alaplap ASROCK H81 PRO BTC 2.0 és ver006 riserek. Mi lehet a hiba, milyen megoldást javasoltok. A válaszokat előre is köszönöm.

TrollPlayer94

Sziasztok!

Na ezzel a géppel szeretnék most majd bele kezdeni a bitcoin bányaszatba és szeretném tudni van-e most jelenleg ebben a bizonytalan helyzetben lévő időszakban még értelme bele kezdeni (ha nem jó helyre irnám ezt véletlenül akkor kérem irányitsatok el a másik forum poszthoz). És akkor ez lenne a gép amit most szeretnék majd megvenni: GIGABYTE H110-D3A,Intel Celeron G3900,Kingston 4GB DDR4, 3-4DB RX580 8GB, EVGA 1300w G2.

Gyaloggalopp

Idézetet írta: TrollPlayer94 Dátum december 08, 2017, 11:10:43 DÉLELŐTT
Sziasztok!

Na ezzel a géppel szeretnék most majd bele kezdeni a bitcoin bányaszatba és szeretném tudni van-e most jelenleg ebben a bizonytalan helyzetben lévő időszakban még értelme bele kezdeni (ha nem jó helyre irnám ezt véletlenül akkor kérem irányitsatok el a másik forum poszthoz). És akkor ez lenne a gép amit most szeretnék majd megvenni: GIGABYTE H110-D3A,Intel Celeron G3900,Kingston 4GB DDR4, 3-4DB RX580 8GB, EVGA 1300w G2.

Szia!
Ezzel a géppel valóban sok mindent lehet bányászni! De Bitcoint biztosan nem!!!!

willow

Idézetet írta: TrollPlayer94 Dátum december 08, 2017, 11:10:43 DÉLELŐTT
Sziasztok!

Szia. Tudom nem konkrétan bitcoinra gondoltál, hanem az altokra. Na altokat lehet vele bányászni. Szerintem a ram egy kicsit kevés, a táp meg túl van méretezve, de amúgy minden fasza. ;)

willow

Idézetet írta: ourminer Dátum december 07, 2017, 02:46:48 DÉLUTÁN
sziasztok!
Adott egy RIG 6db nvidia gtx 1050 ti 4gb kártyákkal, windows 10-el és simpleminerel is "CANNOT GET CURRENT TEMPERATURE ERROR 15" hiba kóddal elszáll, claymore 10-el. Windowson minimális Overclock változtatás után nem működik, csak alap beállítással, Simpleminer alap beállításon sem működik. Táp Evga 750GQ, alaplap ASROCK H81 PRO BTC 2.0 és ver006 riserek. Mi lehet a hiba, milyen megoldást javasoltok. A válaszokat előre is köszönöm.

Nem birja a táp.

pcguru68

sziasztok.Valaki leírhatná hogyan kell regisztrálni poloniexre?Akármit csinálok a fényképeknél mindig elvérzek.A személyit nem fogadja el
e- személyim van.Ahogy olvastam a help menüben jogosítvány kellene aki nem usa állampolgár de nekem nincs jogsim. laptop cameráról csináltam a képeket.a fényképet egyedül kell felrakni vagy úgy kell muttatni a kamerának hogy engem is lásson?elöre is köszi

willow

Idézetet írta: pcguru68 Dátum december 08, 2017, 06:03:41 DÉLUTÁN
sziasztok.Valaki leírhatná hogyan kell regisztrálni poloniexre?Akármit csinálok a fényképeknél mindig elvérzek.A személyit nem fogadja el
e- személyim van.Ahogy olvastam a help menüben jogosítvány kellene aki nem usa állampolgár de nekem nincs jogsim. laptop cameráról csináltam a képeket.a fényképet egyedül kell felrakni vagy úgy kell muttatni a kamerának hogy engem is lásson?elöre is köszi

Keress másik exchanget. Pl .. bittrex vagy cryptopia.