Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

HELP! Itt kérdezz ha kezdő vagy / elakadtál

Indította bbencee, december 02, 2016, 05:27:29 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 42 Vendégek van a témában

Karcsi papa

Idézetet írta: hoppus Dátum március 10, 2017, 11:04:05 DÉLELŐTT
ja igen, még annyi, hogy gondoltam arra, hogy a claymore által kiirt sorszámok alapján kitalálom melyik az, de az új kártyám annyit hash-el alapból mint a másik kettő moddolva. igy most 3 egyforma hashrate-t látok, ez alapján nem tudom megállapitani.

https://www.youtube.com/watch?v=u2GH0omd4hk
Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

Roller

Sziasztok! Készülök bekötni a második kártyámat, mire kell figyelnem? Egy msi mellé fogok egy shapphire rx 480 at berakni. Ilyenkor már szükségem lesz HDMI dummyra? Ilyenkor két különböző drivert kell telepíteni,  egyet az msi-hez, egyet a shapphire-hez?

kidface

Idézetet írta: Roller Dátum március 11, 2017, 08:33:50 DÉLUTÁN
Sziasztok! Készülök bekötni a második kártyámat, mire kell figyelnem? Egy msi mellé fogok egy shapphire rx 480 at berakni. Ilyenkor már szükségem lesz HDMI dummyra? Ilyenkor két különböző drivert kell telepíteni,  egyet az msi-hez, egyet a shapphire-hez?

Ha windows nem telepíti magától a drivert, akkor neked kell újra felrakni.
Nézd meg a device manager-ben ir e hibát? Ha nem akkor minden ok.
Dummy csak akkor kell ha nincs monitor dugva egyik kártyára sem és teamviewer-rel normális felbontást szeretnél!

Roller

Idézetet írta: kidface Dátum március 11, 2017, 09:16:37 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Roller Dátum március 11, 2017, 08:33:50 DÉLUTÁN

Ha windows nem telepíti magától a drivert, akkor neked kell újra felrakni.
Nézd meg a device manager-ben ir e hibát? Ha nem akkor minden ok.
Dummy csak akkor kell ha nincs monitor dugva egyik kártyára sem és teamviewer-rel normális felbontást szeretnél!

Oks, köszönöm!

kidface

Most én kérek egy kis segítséget

Székely Vegán

***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

kidface

pinkaa

Helló!

Coinokból kiesett nekem 2-3 év. Azóta sok minden megváltozott.

Van olyan oldal, ahol utánaolvashatok az új programoknak, algoritmusoknak, minereknek ...?
Mellette még azt kérdezném, hogy hogyan tudom az új coinokat bányászni,
amíg még viszonylag hamar össze lehet szedni belőlük párezer darabot?
Van valami univerzális program, amivel átállítások után többféle coint is bányászhatok?
Ilyen és ehhez hasonló információkra lennék kíváncsi.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

kidface

Idézetet írta: pinkaa Dátum március 13, 2017, 09:16:44 DÉLUTÁN
Helló!

Coinokból kiesett nekem 2-3 év. Azóta sok minden megváltozott.

Van olyan oldal, ahol utánaolvashatok az új programoknak, algoritmusoknak, minereknek ...?
Mellette még azt kérdezném, hogy hogyan tudom az új coinokat bányászni,
amíg még viszonylag hamar össze lehet szedni belőlük párezer darabot?
Van valami univerzális program, amivel átállítások után többféle coint is bányászhatok?
Ilyen és ehhez hasonló információkra lennék kíváncsi.

Válaszaitokat előre is köszönöm!

Elso lépésnek ajánlom olvasd át a fórumot, sok kérdésre választ kapsz

Uhura

Hello!

Segítséget szeretnék kérni tőletek, elégé noob kérdés tudom de van egy HD 7870-es videokártyám amin 2 db 6 pin-es elektromos csatlakozó van, a tápon meg 1 db 6 pin-es és 1 db 4 pin-es melyiket használjam vagy melyiket hova kellene dugnom?

Előre is köszi.

ZsZolee

Idézetet írta: Uhura Dátum március 15, 2017, 04:43:33 DÉLUTÁN
Hello!

Segítséget szeretnék kérni tőletek, elégé noob kérdés tudom de van egy HD 7870-es videokártyám amin 2 db 6 pin-es elektromos csatlakozó van, a tápon meg 1 db 6 pin-es és 1 db 4 pin-es melyiket használjam vagy melyiket hova kellene dugnom?

Előre is köszi.

Szia!

Milyen tápról beszélünk? Mi a konfigurációd?

Uhura

Hi!

A táp egy FSP 500-60GHN-s , van egy régebbi 4 PCI-E slotos Gigabyte GA-P55A-UD3 alaplapom, i3 -as 3 GHz-s procim  és ezt szeretném először élre bírni , hogy bányászon 2 régebbi kártyával meg a most "leselejtezett" HD 7870-essel.  Utána meg ha megy akkor fel fejlesztem szépen 3 pci-e slot hub-al mondjuk 5-6 kártáys rig-é.

Csak mivel a HD 7870-es kicsit jobb mint a többi "szar" gondoltam berakom és ezzel fog menni. De mivel csak 1 db 6 pin-es és 1 db 4 pin.es csati van megakadtam :(

Úgy gondoltam ahogyan fejlődik a rig lecserélem a táp-ot de ezek szerint lehet most kellene...

Parano1d

Idézetet írta: Uhura Dátum március 15, 2017, 05:50:04 DÉLUTÁN
Hi!

A táp egy FSP 500-60GHN-s , van egy régebbi 4 PCI-E slotos Gigabyte GA-P55A-UD3 alaplapom, i3 -as 3 GHz-s procim  és ezt szeretném először élre bírni , hogy bányászon 2 régebbi kártyával meg a most "leselejtezett" HD 7870-essel.  Utána meg ha megy akkor fel fejlesztem szépen 3 pci-e slot hub-al mondjuk 5-6 kártáys rig-é.

Csak mivel a HD 7870-es kicsit jobb mint a többi "szar" gondoltam berakom és ezzel fog menni. De mivel csak 1 db 6 pin-es és 1 db 4 pin.es csati van megakadtam :(

Úgy gondoltam ahogyan fejlődik a rig lecserélem a táp-ot de ezek szerint lehet most kellene...

Ilyent átalakítót kell venned hozzá: https://www.aqua.hu/4world-molex-pcie-6-pin-atalakito-06128-248977.html

De mivel két ágas a táp, nem mindegy melyik molex csatlakozókra dugod az átalakítót.
Amúgy elég régi táp már, szóval lehet érdemes volna újat venni.

kidface

Idézetet írta: Parano1d Dátum március 15, 2017, 06:09:29 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Uhura Dátum március 15, 2017, 05:50:04 DÉLUTÁN
Hi!

Ilyent átalakítót kell venned hozzá: https://www.aqua.hu/4world-molex-pcie-6-pin-atalakito-06128-248977.html

De mivel két ágas a táp, nem mindegy melyik molex csatlakozókra dugod az átalakítót.
Amúgy elég régi táp már, szóval lehet érdemes volna újat venni.

Én inkább ezzel próbálkoznek eloszor:
https://www.aqua.hu/mobile/delock-83433-pci-express-6-pin-female-2-x-8-pin-male-30-cm-kabel-363726.html

De tény hogy jobban jársz ha már most az elején veszel egy jó tápot!

Uhura

Oksa akkor tápinger vásárlás lesz.

Kidface: az nem jó mert a kártyába nem tudom majd bele erőlködni a 2 db 6 pin-es helyre a 2 db 8 pin-es papát :(

Költöi kérdés: max 5 -6 kártya milyen tápot javasoltok ?  USB riser és 1 db USB 3-as HUB-os kiépítésre ? 

A prohardveres átalakított szervertápok? vagy csak újat vagy használtan is ?

Előre is köszi.

kidface

Idézetet írta: Uhura Dátum március 15, 2017, 07:02:47 DÉLUTÁN

Kidface: az nem jó mert a kártyába nem tudom majd bele erőlködni a 2 db 6 pin-es helyre a 2 db 8 pin-es papát :(

Költöi kérdés: max 5 -6 kártya milyen tápot javasoltok ?  USB riser és 1 db USB 3-as HUB-os kiépítésre ? 

Előre is köszi.

Az átalakító jó! 6pin-bol lesz 2db 6+2pin-es csatid, tehát nem kell beleeroltetni

Parano1d

Idézetet írta: kidface Dátum március 15, 2017, 07:43:26 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Uhura Dátum március 15, 2017, 07:02:47 DÉLUTÁN

Előre is köszi.

Az átalakító jó! 6pin-bol lesz 2db 6+2pin-es csatid, tehát nem kell beleeroltetni

Uhura

Jaja bocsi utána váltott a fotó csak nem vártam ki tényleg leszedhető a fölös 2 :).

Oksa lehet zorg kolléga szerver tápjai lesznek. Az a legolcsóbb megoldás és mivel szerver tápok 0-24/7-re gyártva szerintem megfelelőbb.

Köszönöm a segítséget.

Csyk01

Sziasztok!

Használtok a rig összerakásakor vagy szereléshez, antisztatikus csuklópántot vagy gumikesztyűt, hogy nehogy kisülést okozzatok ahol nem kéne?