Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

HELP! Itt kérdezz ha kezdő vagy / elakadtál

Indította bbencee, december 02, 2016, 05:27:29 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 16 Vendégek van a témában

Bob

Idézetet írta: lukacsa82 Dátum december 08, 2016, 10:22:32 DÉLUTÁN
A Poloniexet ki is lehet hagyni a játékból...Én pl a JAXX offline pénztárcát haszálom. Ebben megtalálhatóak BTC, ETH, DAO, DASH, ETC, REP, LTC, ZEC, RSK walletek. A JAXX-en belül tudod shiftelni (átváltani) a különböző coinokat, én pl itt rakom ZEC-ből BTC-be és onna mehet egyből a CoinBase-ra vagy akár egy BTC alapú bankkártyára.

A JAXX minden platformon(Win, Max, Linux, Android, IOS, WinPhone) elérhető egyszerűen párosítható és biztoságos mert te tárolod coinodat.

Ez nekem lépésszámra ugyan annyi. Csak Poloniex helyett JAXX.

drizzt_do_urden

ezt a JAXX FAQ -bol masoltam ki!

Can I point my mining rig payouts to Jaxx?

No, Jaxx is a lightweight wallet that is not designed to receive mining payouts. We do not recommend pointing any mining rig payouts to Jaxx as it may cause issues on your end as well as potentially causing issues on our end.

sebajtóbiás

Idézetet írta: Bob Dátum december 08, 2016, 10:28:00 DÉLUTÁN
Idézetet írta: lukacsa82 Dátum december 08, 2016, 10:22:32 DÉLUTÁN
A Poloniexet ki is lehet hagyni a játékból...Én pl a JAXX offline pénztárcát haszálom. Ebben megtalálhatóak BTC, ETH, DAO, DASH, ETC, REP, LTC, ZEC, RSK walletek. A JAXX-en belül tudod shiftelni (átváltani) a különböző coinokat, én pl itt rakom ZEC-ből BTC-be és onna mehet egyből a CoinBase-ra vagy akár egy BTC alapú bankkártyára.

A JAXX minden platformon(Win, Max, Linux, Android, IOS, WinPhone) elérhető egyszerűen párosítható és biztoságos mert te tárolod coinodat.

Ez nekem lépésszámra ugyan annyi. Csak Poloniex helyett JAXX.

Hát... Poloniexre azért jó bányászni, mert ha gyorsan akarsz reagálni egy esetleges zcash árfolyam ugrásra, akkor rögtön ott van kéznél a ZEC, adhatod el. Hivatalosan a polosok sem ajánlják amúgy, hogy oda bányássz; de nekem eddig csak 1x volt gondom tranzakcióval, azt később megoldották. Ha inkább el szeretnéd rakni későbbre, befektetésként, akkor saját pénztárcába rakd, de az csak Linuxra volt eredetileg, nem tudom mi a helyzet most.
Vagy tarthatod BTC-ben, szintén saját pénztárcában, abból van rengeteg.

Ha kevesebb lépést akarsz, bányászhatsz Poloniex helyett Krakenre, ott egyenesen EURra tudsz váltani, és küldeni SEPAval a pénzt haza.

lukacsa82

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 08, 2016, 10:33:07 DÉLUTÁN

No, Jaxx is a lightweight wallet that is not designed to receive mining payouts. We do not recommend pointing any mining rig payouts to Jaxx as it may cause issues on your end as well as potentially causing issues on our end.

Ezt jó tudni, köszi az infót!

ZsZolee

Köszi, akkor törlöm is a progit, milyen ETH és ETC wallet-et ajánlasz? Esetleg android-os verziót.

lukacsa82

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 08, 2016, 10:26:21 DÉLUTÁN
csak epp a JAXX -nal olvassatok el, hogy a developer nem ajanlja, hogy azt hasznaljatok banyaszcimnek es oda banyasszatok direkt. en mar megjartam. szinte elveszitettem egy napi banya keresetet a JAXX -nal! olvassatok be a FAQ -ba.

Mitörtént? Nem ment át a kereset vagy egyszerűen csak eltünt a pénztárcából?

mr_nobody

valaki hash-el írja le a gpu teljesítményét vaki sol-ba. valaki mondja már meg mi a kettő között a különbség?:)

kidface

Idézetet írta: mr_nobody Dátum december 09, 2016, 05:41:20 DÉLUTÁN
valaki hash-el írja le a gpu teljesítményét vaki sol-ba. valaki mondja már meg mi a kettő között a különbség?:)
Semmi

DrPascal

EtHash - hash/s
Equihash - sol/s

Aztán ez keveredik, de ugyan azt jelenti. :)

danieru

Idézetet írta: DrPascal Dátum december 09, 2016, 06:31:22 DÉLUTÁN

EtHash - hash/s
Equihash - sol/s

Aztán ez keveredik, de ugyan azt jelenti. :)

Az Equihash (ZCash) fejlesztőinek az ötlete, mivel nem helyes mértékegység megnevezés. Hash/second helyett Solutions/second (megoldások/másodperc).

Raspy86

Sziasztok!
Most álltam át zec bányászására eth-ről.
A flypool bányát használom és átszeretném állítani a kifizetést 0,01-ről kisebbre, de nem tudom ,hogy a settings-nél milyen IP címet kell megadnom a változtatás mentéséhez.A segítséget előre is köszönöm.

zenetibi

Idézetet írta: Raspy86 Dátum december 10, 2016, 04:32:31 DÉLUTÁN
Sziasztok!
A flypool bányát használom és átszeretném állítani a kifizetést 0,01-ről kisebbre, de nem tudom ,hogy a settings-nél milyen IP címet kell megadnom a változtatás mentéséhez.A segítséget előre is köszönöm.

https://whatismyipaddress.com/ megnyitod ezt az oldalt és kiadja az ip-det

Raspy86

Idézetet írta: zenetibi Dátum december 10, 2016, 04:41:59 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Raspy86 Dátum december 10, 2016, 04:32:31 DÉLUTÁN
Sziasztok!

https://whatismyipaddress.com/ megnyitod ezt az oldalt és kiadja az ip-det

Köszi a gyors választ sikerült ;)

lukacsa82

Idézetet írta: ZsZolee Dátum december 09, 2016, 04:33:37 DÉLUTÁN

Köszi, akkor törlöm is a progit, milyen ETH és ETC wallet-et ajánlasz? Esetleg android-os verziót.

Én használom továbbra is, eddig nem volt problémám ellenben a poloniex-el. Szerintem még mindig ez a legbiztonságosabb mivel nálad van tárolva a cash...

drizzt_do_urden

banda

Sziasztok!

Próbálnám futtatni a Watt tool-t, de kicsomagolás után az exe fájlra kattintva csak error üzenet jelenik meg. Van valami trükk vagy egyszerűen csak béna vagyok? :)

A segítséget előre is köszönöm!

Közben elindult, már csak annyi a bajom vele, hogy nem mutat semmit, csak nullák és valami 6421 fokos GPU hőmérsékletet. Mi ez?

bacsoka

Srácok! Kellene egy kis segítség, de előtte vázolnám a dolgot.
Nekem a bányarém melóban csücsül a sarokban. Az internet a szolgáltató jóvoltából időnként el-el megy.
Ma is ez történt. Teamviewer-rel szoktam rákacsintani. Van egy másik gép, amire még beszoktam ott jelentkezni.
Az internet visszajött, és látom is a másik gépet, de a bányagépemet, nem.
A másik gép közvetlenül a routeren van, a bányagép meg egy switch-en.
Szóval újra kéne indítani a bányagépet, de mivel nem látom, nem is tudom.
Hogyan lehetne azt megoldani, hogy ha a bányagép nincs online újraindítsa magát mondjuk 10 perc után?
Van erre program, vagy valami más megoldás?
Előre is köszi a segítséget!

drizzt_do_urden

zorg33 valamelyik topicnal belinkelt egy kutyut ami erre jo...

drizzt_do_urden

Idézetet írta: banda Dátum december 10, 2016, 08:35:42 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Próbálnám futtatni a Watt tool-t, de kicsomagolás után az exe fájlra kattintva csak error üzenet jelenik meg. Van valami trükk vagy egyszerűen csak béna vagyok? :)

Közben elindult, már csak annyi a bajom vele, hogy nem mutat semmit, csak nullák és valami 6421 fokos GPU hőmérsékletet. Mi ez?

milyen kartyaid vannak?

banda

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 10, 2016, 08:57:09 DÉLUTÁN
Idézetet írta: banda Dátum december 10, 2016, 08:35:42 DÉLUTÁN
Sziasztok!

milyen kartyaid vannak?
Gigabyte RX 470-es, egyelőre csak egy van a gépben, mert várom a risereket hozzá.