Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

HELP! Itt kérdezz ha kezdő vagy / elakadtál

Indította bbencee, december 02, 2016, 05:27:29 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 28 Vendégek van a témában

peter1300

Idézetet írta: CalebForeva Dátum május 23, 2017, 04:32:53 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Frissen kezdtem bele a farmba, EWBF miner 0.33b (GTX1060-nal), a legnagyobb problémám az (bár lehet, hogy csak türelmetlen vagyok), hogy akár Poloniex-en, akár Jaxx-en néztem az új walletet, abszolút semmiféle bevétel nem jelenik meg...

Most vagy nem várok eleget (8-10 óra után semmi) vagy valamit nem állítottam be jól az indítófájlban. Pedig látszólag jól be van paraméterezve és az address is az enyém, az exe pedig fut, kártya felismerve, átlag 260 sol/s.

Jelenleg így néz ki a fypool:

miner --server eu1-zcash.flypool.org --port 3333 --user <CÍMEM-gyakorlatilag csak ezt a részt írtam át>.rig0 --pass x

Esetleg valaki tudna segíteni, tanácsot adni? Elég lenne csak várnom?

Előre is nagyon köszönöm!

Szia!

Ameddig a pool-od nem utal, addig Poloniexen sem fog megjelenni. Remélem nem 2 - jellel írtad a config fájlt. :)

kidface

Idézetet írta: Filius Dátum május 23, 2017, 07:42:57 DÉLUTÁN
Az mitől van hogy adott 4 kátya ebből mindegyik 72C fokon megy és a ventik 40-60% on forognak de egy kártyán 82%?
A 82%-os hol helyezkedik el? Lehet az kap legtöbb hőt más forrásból.
Amúgy a 72C az tényleg magas. VRM hőmérsékletet látod a Watttool- ban?

bbencee

Sziasztok!

előre is bocsi ha már szóba került a téma, vázolom a helyzetet:
pár napja a windows 10 úgy döntött hogy lecseréli a kártyák driverét 2017. 04. 24-ei Advanced Micro Devices Inc.-re. Verzió: 22.19.162.4

azóta próbálkoztam illesztőprogram visszaállításával, de csak ideiglenesen működött. Próbáltam DDU-t, de megint újrarakta az én általam telepített crimson helyett a saját fosát, és hiába próbálom a driver-t frissíteni.

Mi az ötletetek? Belefutottatok ti is hasonlóba? Köszi!  :)

ZsZolee

Idézetet írta: bbencee Dátum május 24, 2017, 04:32:12 DÉLELŐTT
Sziasztok!

előre is bocsi ha már szóba került a téma, vázolom a helyzetet:
pár napja a windows 10 úgy döntött hogy lecseréli a kártyák driverét 2017. 04. 24-ei Advanced Micro Devices Inc.-re. Verzió: 22.19.162.4

azóta próbálkoztam illesztőprogram visszaállításával, de csak ideiglenesen működött. Próbáltam DDU-t, de megint újrarakta az én általam telepített crimson helyett a saját fosát, és hiába próbálom a driver-t frissíteni.

Mi az ötletetek? Belefutottatok ti is hasonlóba? Köszi!  :)

Itt a megoldás a problémádra: http://www.szekelyvegan.info/forum/index.php?topic=4521.0

Turcy086

Van egy 470es rigem, az egyik kártya 4 MH-nél többet nem akar produkálni. Látom eszközkezelő, minden okés vele csak épp 300/300 mhz-nél többre nem akar emelkedni az órajel.  Ja és wattoolba hiába írok be akármit, Set-re kattintva visszaírja megát gyáriara. Ötlet?

hoppus

zárd be a claymore-t, dugj rá egy monitort vagy hdmi dummy-t arra a kártyára és inditsd ujra a claymore-t. utána már ki is huzhatod a monitort belöle

Gaabeesz

Egy darab 1080ti-vel érdemes megnézni a ZEC bányászatot, vagy felesleges? Az van most jelenleg a gépemben, azért kérdem.
Esetleg ha veszek mellé még egyet?

porci

Idézetet írta: Gaabeesz Dátum május 24, 2017, 10:08:49 DÉLELŐTT
Egy darab 1080ti-vel érdemes megnézni a ZEC bányászatot, vagy felesleges? Az van most jelenleg a gépemben, azért kérdem.
Esetleg ha veszek mellé még egyet?

Megéri, relatív szépen hoz egy kártya is, nyilván több kártya = nagyobb profit, de plusszos lesz egy kártyával is, igen. :)

willow

Valaki megmondaná nekem pontosan mekkora háttértároló kell egy righez. Mert nem igazán igazodok ki az itt olvasottakon. Van itt olyan, akinek van egy 120gb-os ssd-je, meg mellette 1-2 TB-os HDD-je. Tényleg szükség van ekkora kapacitásra? Vagy mekkora az ami ténylegesen kell. Köszi a válaszokat.

bbarna

A bányászathoz elegendő egy 60 Gb-os háttértár (17-20 gb lapozó fjl kell egyes érmékhez + oprendszer)Ha BTC hardwares péztársához kell kb 100 GB-de ez nem kötelező.
A nagy kapacitású háttértár a "storjcoin" kelléke.

Profjohnnie

Idézetet írta: willow Dátum május 24, 2017, 06:47:27 DÉLUTÁN
Valaki megmondaná nekem pontosan mekkora háttértároló kell egy righez. Mert nem igazán igazodok ki az itt olvasottakon. Van itt olyan, akinek van egy 120gb-os ssd-je, meg mellette 1-2 TB-os HDD-je. Tényleg szükség van ekkora kapacitásra? Vagy mekkora az ami ténylegesen kell. Köszi a válaszokat.

Remélem nem beszélek hülyeséget, de a 120 GB is bőven elég.

willow

Idézetet írta: bbarna Dátum május 24, 2017, 06:51:46 DÉLUTÁN
A bányászathoz elegendő egy 60 Gb-os háttértár (17-20 gb lapozó fjl kell egyes érmékhez + oprendszer)Ha BTC hardwares péztársához kell kb 100 GB-de ez nem kötelező.

Köszönöm. Tehát akkor 120gb eth-ra, és társaira bőven elegendő.

Laca012

Idézetet írta: willow Dátum május 24, 2017, 07:18:27 DÉLUTÁN
Idézetet írta: bbarna Dátum május 24, 2017, 06:51:46 DÉLUTÁN

Köszönöm. Tehát akkor 120gb eth-ra, és társaira bőven elegendő.

120GB bőven. Nekem 64GB-os ssd-k vannak, itt már "köhög, hogy 10%-nál kevesebb a szabad hely.. az egyiken kicsit több mint 5GB a másikon 6GB hely van (mindkét rig 7 kártyás és 24GB virtuális memória van beállítva.)

csoroka

Sziasztok, valaki tudna nekem segiteni esetleg meglesni teamviewer-en a rigem nagyon kezdo vagyok allitgatom de en gondolom hogy lenne meg mit allitani valaki aki tudna segiteni megkoszonnem es valahogy viszonoznam a segitseget :)

Laca012

Idézetet írta: csoroka Dátum május 24, 2017, 08:38:54 DÉLUTÁN
Sziasztok, valaki tudna nekem segiteni esetleg meglesni teamviewer-en a rigem nagyon kezdo vagyok allitgatom de en gondolom hogy lenne meg mit allitani valaki aki tudna segiteni megkoszonnem es valahogy viszonoznam a segitseget :)
Zorg segít ha akarod:
http://www.szekelyvegan.info/forum/index.php?topic=17.msg13773#msg13773

csoroka

Idézetet írta: Laca012 Dátum május 24, 2017, 08:50:56 DÉLUTÁN
Idézetet írta: csoroka Dátum május 24, 2017, 08:38:54 DÉLUTÁN
Zorg segít ha akarod:
http://www.szekelyvegan.info/forum/index.php?topic=17.msg13773#msg13773

Koszi, fel is veszem vele a kapcsolatot! :)

Dzsenő

Sziasztok, most ismerkedem  a bányászással, egyelőre próbálom megtanulni a beállításokat a laptomon, elvileg sikerült dual miningben elidnitani az ETH-t de a DCR-t sehogy se tudtam még berakni, vagyis elvileg bányássza de gyakolatilag a suprnova-n a workrnél az X van nem a pipa:( Előre is köszönöm a segitséget!

Itt van a start beállitásom: EthDcrMiner64.exe -epool eu1.ethermine.org:4444 -ewal 0xa57d7544bd6568bce86d9935e8ac8ce32d263918.proba -epsw x -dpool stratum+tcp://dcr.suprnova.cc:3252 -dwal dzsenp.szolga -dpsw jenoke888 -dcoin dcr -dcri 14 -allpools 1

Megamax

Udvozletem mindenkinek. Szeretném elkezdeni ezt a virtuális pénz bányászatot. (ETH -t szeretnék bányászni) A kérdésem , inkább kérésem hol talállok lépésrol lépésre leírást hogy milyen Rig et rakjak ossze, milyen programokat használjak és hol szerezhetem  azokat be. Elosszor mindenképpen csak ki szeretném probálni 2 gép /4 kártyás megoldással. Elore is koszonom , addigis megyek bongészek tovább.

janixwow

MSI Z170A GAMING PRO CARBON alaplappal akadt olyan gondom, hogy hiába a BIOS frissités és a crypto bányász mód(4G) bekapcsolása 4 GPU-nál többel nem hajlandó elindulni.

Amit eddig probáltam:

- Crypto (4G) üzemód nélkül, elindul de csak 4 kártya elérhető a másik 3 látszik "No free resources available".
- Crypto (4G) üzemód 7 kártya, már a BIOS bootnál sincs kép.
- Crypto (4G) üzemód 0 - 7 kártya, már a BIOS bootnál sincs kép.

A Windows reinstall-on kivül már minden szoftveres és hardveres kombinációt kiprobáltam. Már neki futottam 8-10 alkalommal a végén már az alaphelyzetbe vissza térés a 4 kártya müködése is eredmény volt :)

Intel g4400 CPU
8 Gb ram
120 Gb SSD
és 5 db Rx 570 4g azonos típus ebből megy 4 együtt 5 már nem illetve még 2db Rx 470 4g

Valaki harcolt már ezzel az alaplappal hasonló képpen?
Sőrt elfogadok:

Burst: BURST-K72B-G6H2-FP9E-482BU