Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

HELP! Itt kérdezz ha kezdő vagy / elakadtál

Indította bbencee, december 02, 2016, 05:27:29 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 49 Vendégek van a témában

minibolt

Idézetet írta: Bob Dátum augusztus 06, 2017, 10:04:36 DÉLUTÁN
Idézetet írta: minibolt Dátum augusztus 06, 2017, 11:45:05 DÉLELŐTT
Sziasztok!
Egy gyors kérdés: Most váltottam NVidiákról RX570-re, de az 570-es értékeit sehogy sem tudom átállítani Afterburnerben (csúszkák nem aktívak). Mit szúrok el?
Van rá monitor dugva?
Nem volt, és ez volt a baj... Köszönöm!
DVI monitor hiányában kénytelen voltam ideiglenesen TV-t rátenni hdmi-vel. De az a baj, hogy ha az alaplap elsődleges kimenete PCIE , és induláskor nincs csatlakoztatva valami kijelző, akkor nem indul el a gép (asrock h81 pro btc r2.0 alaplap)
Nézzek valami HDMI dummy plug-ot?

Antidope

Rx 470 miert csak 21 mh/s-t produkal? Nem akarom tul huzni, de azert valamit kene vele kezdeni. Afterburnerrel allitsam, vagy bios mod nelkul ennek ez a max?

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

kasima

Idézetet írta: Antidope Dátum augusztus 07, 2017, 09:46:10 DÉLELŐTT
Rx 470 miert csak 21 mh/s-t produkal? Nem akarom tul huzni, de azert valamit kene vele kezdeni. Afterburnerrel allitsam, vagy bios mod nelkul ennek ez a max?

Ha micron memóriás a kártyád nem is nagyon fogod feljebb tolni.

Antidope

Idézetet írta: kasima Dátum augusztus 07, 2017, 10:19:49 DÉLELŐTT

Sapphire radeon rx470 4gb oc

kidface

Idézetet írta: Antidope Dátum augusztus 07, 2017, 10:35:58 DÉLELŐTT

BIOS mod nelkul az teljesen jo!!!
Sot ETH/ETC eseten mar bios mod-dal sem tudod nagyon feljebb tornazni max 1-2MH-t mert a DAG fajl merete miatt a kartyak teljesitmenye visszaesett. Amig nem jon ki a javitott driver a kartyakhoz ez igy is marad :(

Antidope

Idézetet írta: kidface Dátum augusztus 07, 2017, 06:11:45 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Antidope Dátum augusztus 07, 2017, 10:35:58 DÉLELŐTT

BIOS mod nelkul az teljesen jo!!!
Sot ETH/ETC eseten mar bios mod-dal sem tudod nagyon feljebb tornazni max 1-2MH-t mert a DAG fajl merete miatt a kartyak teljesitmenye visszaesett. Amig nem jon ki a javitott driver a kartyakhoz ez igy is marad :(

Ertem! Koszonom szepen :)

P.Gergő

Sziasztok!  Segítséget szeretnék kérni. Második rigmnél ütköztem abba a problémába ( 6 gigbyte rx 470, ashrock h81, 4gb, 2x650 gold evga táp 120gb ssd) próba kép két kártyával, telepített vga driverrel még elindult rendesen a gép. Ment rendesen bányászott. Utánna összeraktam teljesen. Semmit nem változtattam. Azóta csak alaplapi vga val megy, rx470 el még a windows se indul, csak fekete képernyő. Bios beállítva , resetelve, próbálgattam riser csEre , egyenként a kártyák at, új driver, intel4000 alaplapi vga letiltva, újra telepítve többször. Asus 1060 6gb átrakva ide elindul rögtön. Teljesen kifogytam az ötletekböl.  :\'(

AttilaGB

Ha jol ertem Amd es Nvidia van egyutt.Amikor telepitetted a drivert az elsohoz melyik slotban volt. Mert szerintem azt veszi masternak.
En nek nekem meg volt 2 nvidiaval is hasonlo problemam.

turd le az osszes drivert http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

P.Gergő

Köszi szépen ,de nem ,az nvda t csak proba képpen raktam át a másik rigből ebben 6 rx 470 van

VampireV

Akinél meghalt már egy kártya úgy, hogy bios modolt volt, és visszaküldte gariba, volt akinél szóltak érte, és nem cserélték/javították meg?
Nálam most egy kártya megadta magát, csíkozódik, és egy idő után teljesen kifagyasztja a gépet, így most ezt vissza kéne küldeni, de a mod miatt mire számítsak? Az a gond, hogy lehet nem tudom visszarakni, mert mire odaérek kifagy* a gép :( :D

*Esetleg van vkinek ötlete, hogy hogyan lehetne a leggyorsabban(mivel, melyik program) rádobni egy modot?

kidface

Indítsd 1 kártyával az x16-os slotban. Driver telepítés majd jöhet bele a többi kártya.  Várj egy kicsit és a win automatikusan feltelepiti hozzájuk a már meglévő drivert.
Persze a monitor végig az x16-os slotban lévő kártyán legyen!

reloopbenny

Srácok ! Help ! Adott egy 7 kártyás Sapphire Nitro 460 4GB rig! Gyári biosok semmi mod! És úgy sem indul a claymore huzás mentesen csak ha leveszem a core clock-ot! De akkor is csak kb 1-2 percig megy utána lenullázódnak a kártyák! Esetleg valakinek valami stabil OC beálltása lenne? Azt megköszönném mert 3 napja sz*pok vele!

sankoran

Tápot kap eleget? Nem csak maga a táp teljesítménye elég, hanem az adott kábelen is le tudja adni a szükséges ampert, wattot?

reloopbenny

Idézetet írta: sankoran Dátum augusztus 09, 2017, 09:06:17 DÉLELŐTT
Tápot kap eleget? Nem csak maga a táp teljesítménye elég, hanem az adott kábelen is le tudja adni a szükséges ampert, wattot?
2x 700W van rajta elégnek kell lennie!

AttilaGB

vettel le a voltbol? nekem 70 fagyott 72% stabil. ilyen keves is szamit.

reloopbenny

Nem vettem le de most meg is modoltam mar 1625 os strap-el mert micron memoriasak 1100gpu es 1750 es memoryval probalom beloni az aramot afterburnerben szerintetek mennyit kell levenni?

Bob

Idézetet írta: P.Gergő Dátum augusztus 08, 2017, 03:05:34 DÉLUTÁN
Sziasztok!  Segítséget szeretnék kérni. Második rigmnél ütköztem abba a problémába ( 6 gigbyte rx 470, ashrock h81, 4gb, 2x650 gold evga táp 120gb ssd) próba kép két kártyával, telepített vga driverrel még elindult rendesen a gép. Ment rendesen bányászott. Utánna összeraktam teljesen. Semmit nem változtattam. Azóta csak alaplapi vga val megy, rx470 el még a windows se indul, csak fekete képernyő. Bios beállítva , resetelve, próbálgattam riser csEre , egyenként a kártyák at, új driver, intel4000 alaplapi vga letiltva, újra telepítve többször. Asus 1060 6gb átrakva ide elindul rögtön. Teljesen kifogytam az ötletekböl.  :\'(
Ha moddoltak a kártyák, akkor a driver patch is meg volt?
Esetleg régi (2016. novemberi) driverrel próbáltad?

husosfagyi

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Van egy Dell t3400-asom. Beleraktam egy rx560-at, szűz win10 felment, 17.7. amd driver fenn van, mégis háromszöges eszközkezelőben a kártya. Valami ötlet, mi lehet a baj? A chipset drivert is feltettem, az sem segített.

Randalph

Sziasztok!
Lenne pár kérdésem. Első rigemet rakom össze éppen, és még egyenlőre minden nagyon alap beállításon fut.
Pár dolog nem világos, ezekhez szeretném a segítségeteket kérni. Előre is köszönöm.
3db Radeon kártyáról lenne szó, 2db RX 580, és 1db RX570.
Eleddig a rigben 2db nvidia 1060GTX ment, amiket most radeonokra cseréltem, kérdésem az volna, elég csak az nvidia drivert eltávolítanom DDU-val, vagy nem árt újra pakolni a winfost?
Illetve ebből adódóan az is érdekelne, hogy melyik drivert ajánljátok, mert úgy hallottam, hogy nem a legfrissebbek a legjobbak.
Aztán ott van az MSI Afterburner, pár csúszka inaktív. Egészen pontosan a Core Voltage, a Power limit, és a Temp. limit. A Core voltage kapcsolóját megtaláltam a beállítások között, de a többiét nem lelem. :)
Hash eredmények. Az normális, hogy alapon mindhárom kari 21Mh/s-el megy? Tudom, hogy túlhúzással, bios moddinggal többet is ki lehet préselni belőlük, de én úgy hallottam, ezen kariknak alapból is 25 körül kellene tekerniük.

Előre is köszi.

Newtnt

Szerintem windows resi érdemes. Az afterburnerre meg tegyél fel egy régebbi drivert
Ha támogatni szeretnél, bitcoin faucet 1 óránként: https://freebitco.in/?r=7012441
GTX 1070 micron: equihash: alap: 430 h OC: 470 h
ethash alap: 26 mh OC: 31 mh
skunk: 19 mh
zec: t1fgz3W3js6HT71jjPbJYGstSpF2tanmjWp
eth: 0xb6b660f681290154e70dc6a5be613080adf94901