Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

HELP! Itt kérdezz ha kezdő vagy / elakadtál

Indította bbencee, december 02, 2016, 05:27:29 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 18 Vendégek van a témában

RudeX

Szori, nekem ugyanígy van, egy kötegben 2x8 vga pin, mindegyik külön külön kártyán van (2x1060) és pöccre megy. sztem más lesz a gond.

RudeX

Icenmy

egyrészt ne húzd szinkronban őket, mert két teljesen egyforma típusú kártya is nagyon könnyen reagálhat különböző módon a húzásra (nekem pl. az egyik giga simán megy +900 mhz ramon, a másik meg már a 850nél is hibázgat)

másrészt meg amikor én utoljára 970-es kártyával bányásztam, akkor ezzel a driverrel ment perfect:
http://www.nvidia.com/download/driverResults.aspx/81877/en-us

18-19mhs, a tuningbeállításokra már nem emléxem, de asszem a power max ilyen 75-ön volt.

Szori

Idézetet írta: RudeX Dátum szeptember 10, 2017, 10:05:05 DÉLUTÁN
Szori, nekem ugyanígy van, egy kötegben 2x8 vga pin, mindegyik külön külön kártyán van (2x1060) és pöccre megy. sztem más lesz a gond.

Mi lehet vele a gond ? 2-3 orat basztattam ma a gepet, de valahogy nem jovok ra...

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

matt

Lehet, hogy volt már kérdés, de nem találtam.

Azon kívül, hogy a bányászattal hitelesítem az adott coinban történő tranzakciókat, mire jó ez az egész? Mi van a coinok mögött? Mi a tényleges teljesítmény, ami megalapozza az adott coinba vetett bizalmat, és annak értékét? Milyen egyéb szolgáltatásokhoz, vagy valós teljesítményt produkáló vállalkozásokhoz köthető a blockchain technológia?
Vagy az egész csak egy lufi, ami hol kisebb, hol nagyobb, és nincs mögötte tényleges gazdasági teljesítmény?

Szori

Idézetet írta: matt Dátum szeptember 11, 2017, 09:54:23 DÉLELŐTT
Lehet, hogy volt már kérdés, de nem találtam.

Azon kívül, hogy a bányászattal hitelesítem az adott coinban történő tranzakciókat, mire jó ez az egész? Mi van a coinok mögött? Mi a tényleges teljesítmény, ami megalapozza az adott coinba vetett bizalmat, és annak értékét? Milyen egyéb szolgáltatásokhoz, vagy valós teljesítményt produkáló vállalkozásokhoz köthető a blockchain technológia?
Vagy az egész csak egy lufi, ami hol kisebb, hol nagyobb, és nincs mögötte tényleges gazdasági teljesítmény?

Beirod google-be es az elso oldalon csak 15talalat van a kerdesedre... :)

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

kasima

Pár napja kezdte az egyik rigem hogy a claymore indítása után pár óra múlva hibát hoz és egyszerűen leveszi a hashratet  majdnem nullára.
Na most adtam neki egy -r 1 et hogy újra indítsa saját magát ha nem lennék itthon de nem érek vele semmit mer ugyan úgy hibás lesz és 2-3 indítás után leállítja magát.
Automata újraindítás után port hibát hoz méghozzá ezt:

server: bind failed with error: 10048 (port for remote management is busy, use different -mport value), next attempt in 20sec...

Ezt csak dualban csinálja soloban semmi baja... 
Asus strix RX 560 4gb cclock1050 mclock 2000  voltagot nem látok mert AB nem engedi feloldani.

bazsy

Idézetet írta: kasima Dátum szeptember 11, 2017, 06:55:36 DÉLUTÁN
Pár napja kezdte az egyik rigem hogy a claymore indítása után pár óra múlva hibát hoz és egyszerűen leveszi a hashratet  majdnem nullára.
Na most adtam neki egy -r 1 et hogy újra indítsa saját magát ha nem lennék itthon de nem érek vele semmit mer ugyan úgy hibás lesz és 2-3 indítás után leállítja magát.

server: bind failed with error: 10048 (port for remote management is busy, use different -mport value), next attempt in 20sec...

Asus strix RX 560 4gb cclock1050 mclock 2000  voltagot nem látok mert AB nem engedi feloldani.
Memória kicsit sok nem?
Próbáld hogy lejjebb veszed

sankoran

Én megfogadnám a tanácsát: "(port for remote management is busy, use different -mport value),"

bazsy

Idézetet írta: sankoran Dátum szeptember 11, 2017, 08:59:02 DÉLUTÁN

Én megfogadnám a tanácsát: "(port for remote management is busy, use different -mport value),"
Valóban de én kicsit sokallom azt a 2000-ret a memnek RX560-nál

kasima

Idézetet írta: bazsy Dátum szeptember 11, 2017, 08:54:48 DÉLUTÁN

Memória kicsit sok nem?
Próbáld hogy lejjebb veszed
Ezen megy már 1 hónapja.. semmi baja nem volt  eddig.
A port hibát meg csak az automata újraindítás miatt hozza.. szval nem.értem..
Ja és csak akkor van ez ha ott hagyom a gépet magára ha netezek a bánya mellett akkor semmi hibája nincsen...
Megoldottam claymorba írtam be a gpu húzást meg adtam neki még voltot, most semmi baja csak nem értem eddig miért ment szinte zökkenő mentesen.

Icenmy

Idézetet írta: RudeX Dátum szeptember 10, 2017, 10:10:09 DÉLUTÁN
Icenmy

egyrészt ne húzd szinkronban őket, mert két teljesen egyforma típusú kártya is nagyon könnyen reagálhat különböző módon a húzásra (nekem pl. az egyik giga simán megy +900 mhz ramon, a másik meg már a 850nél is hibázgat)

másrészt meg amikor én utoljára 970-es kártyával bányásztam, akkor ezzel a driverrel ment perfect:

18-19mhs, a tuningbeállításokra már nem emléxem, de asszem a power max ilyen 75-ön volt.

Köszönom Rudex!

Sajnos ezzel a driverrel már nem nagyon megy nekem a Claymore :(. Sajnos alapon is érezhető a jelenség mindenféle húzás nélkül.

Mindenesetre köszi a javaslatokat.

Üdvözlettel:
Icenmy

RudeX

Idézetet írta: Icenmy Dátum szeptember 12, 2017, 02:40:46 DÉLUTÁN
Idézetet írta: RudeX Dátum szeptember 10, 2017, 10:10:09 DÉLUTÁN
Icenmy

Köszönom Rudex!

Sajnos ezzel a driverrel már nem nagyon megy nekem a Claymore :(. Sajnos alapon is érezhető a jelenség mindenféle húzás nélkül.

Mindenesetre köszi a javaslatokat.

Üdvözlettel:
Icenmy

Hogy érted, hogy nem megy vele a claymore? 9.3mal biztos hogy megy, nekem ment. win10 1703 verzió + az a driver amit írtam. csodálkoznék rajta, ha az újabb claymoreokkal nem menne, de végső soron próbáld ki régiekkel. megfelelő cuda mappát meg ne felejtsd el bemásolni!

https://www.youtube.com/watch?v=XMDaqVpnGP0

ezt nézd meg.

Szori

Sracok, a kek vonal mitol fugg hogy ennyire ingadozik  ? Vagy az pontosan mit takar ?! :) koszi!

Bob

Idézetet írta: Szori Dátum szeptember 12, 2017, 09:32:21 DÉLUTÁN

Sracok, a kek vonal mitol fugg hogy ennyire ingadozik  ? Vagy az pontosan mit takar ?! :) koszi!
Szerintem a véletlentől ingadozik. Szerintem azt mutatja, hogy mennyi elfogadott share volt abban a 10 percben.

gerivitez

Sziasztok új vagyok még itt.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy régebbi, de nagyon jó gépem, amivel elkezdtem bányászni DELL T7500 . A második videó kártyát akartam berakni ussb riser-rel egy x16-os slotba, és ami bele megy stick, az kiégett. Én szúrtam el, vagy riser volt a szar?

bazsy

Idézetet írta: gerivitez Dátum szeptember 12, 2017, 10:43:42 DÉLUTÁN
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy régebbi, de nagyon jó gépem, amivel elkezdtem bányászni DELL T7500 . A második videó kártyát akartam berakni ussb riser-rel egy x16-os slotba, és ami bele megy stick, az kiégett. Én szúrtam el, vagy riser volt a szar?
Valószínű fordítva tetted bele a risert a foglalatba és elégett

RudeX

Idézetet írta: bazsy Dátum szeptember 12, 2017, 10:44:49 DÉLUTÁN
Idézetet írta: gerivitez Dátum szeptember 12, 2017, 10:43:42 DÉLUTÁN
Valószínű fordítva tetted bele a risert a foglalatba és elégett

jah. ha nincsen szerencséd, akkor a deszkán az a pcie port is kuka.

gerivitez

Tényleg ez történt, én hülye. Újra meg kellett volna  néznem  :\'(
Igen, kuka és a gép és a videó kártya sem úgy működik most...
A tanuló pénz megvolt.....
Köszi a választ!

bazsy

Idézetet írta: gerivitez Dátum szeptember 12, 2017, 11:21:06 DÉLUTÁN
Tényleg ez történt, én hülye. Újra meg kellett volna  néznem  :\'(
Igen, kuka és a gép és a videó kártya sem úgy működik most...
A tanuló pénz megvolt.....
Köszi a választ!
A többinek mennie kell,elvileg a kártya nem sérülhetett,de lehet a délihidat is haza vágta

matt

Másnak is csökkent mostanában az ETH hashrate, vagy csak nálam? (kb 1,5-2%)