Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

HELP! Itt kérdezz ha kezdő vagy / elakadtál

Indította bbencee, december 02, 2016, 05:27:29 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 18 Vendégek van a témában

fefe

Ezzek kell ati_winflash_bios.rom ha jól gondolom. :-[

drizzt_do_urden

Idézetet írta: fefe Dátum január 08, 2017, 01:57:24 DÉLUTÁN
Ezzek kell ati_winflash_bios.rom ha jól gondolom. :-[

ket fajta van ott amit kuldtem. de mivel nekem elpidam nincs nem tudom kiprobalni. de viszont ha gyari 470 -est elinditod akkor megy 22 MHS peldal ETH -n gyari beallitasokkal. flasheled az elpida biost valamelyiket. es ha ugyanazokkal a bealitassokkal 24 MHS -t ad ETH vagy no a mas coinnal mert hash akkor megvan modolva. a tobbit meg wattolba kell allitani a finomhangolas. itt a forumon eleg sok finomhangolas van minden coinra. nezz korul.

fefe

ati_winflash_bios.rom megfagyott a win... :(
Megjelenik a logo és nem megy tovább

drizzt_do_urden

ati_winflashel probalod vagy atiflashel? az ati_winflashet az atiwinfalsh.exe -vel kell a masik ketot pedig commad prompt =ba atifalsh.exe -vel

fefe

Shifty

Így, hogy 640h/s egy kártyával és 300W körüli a fogyasztás 0,15$ áram költséggel a cryptocompare -1$ profitot ír havonta. Egy kártyával ennyire nem éri meg? Optimalizálva a beállításokat mennyire lehetne feltornázni a hashet?

atideath

Idézetet írta: Shifty Dátum január 08, 2017, 04:16:04 DÉLUTÁN
Így, hogy 640h/s egy kártyával és 300W körüli a fogyasztás 0,15$ áram költséggel a cryptocompare -1$ profitot ír havonta. Egy kártyával ennyire nem éri meg? Optimalizálva a beállításokat mennyire lehetne feltornázni a hashet?

Ahhoz hogy valami profitot termeljen optimalizálni kellene. De a 300W fogyasztás magas, nincs optimalizálva. 1 kártyáról beszélsz holott az én 6 kártyás rendszerem eszik nagyjából 610W-ot és termel 4200 H/sec-et.
https://www.minermonitor.eu
BTC: 1KzEse6pq72fwPwiwqZWJqaqNJvMZ8EXnK

proziroxx

Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem!
Tegnap vásároltam a hashflare.io -n 0.5H/s equihash hashrate-t. Ez 11.7mBTC-be került. Sajnos még mindig abszolút nulla az említett oldalon a balance. Van esély rá, hogy valaha is megtérül ez a kismértékű befektetés, vagy teljes pénzkidobás volt?
Mit kéne tennem, hogy legalább egy kis részét visszanyerjem a pénzemnek?

atideath

Idézetet írta: proziroxx Dátum január 10, 2017, 11:07:46 DÉLELŐTT
Sziasztok!
Tegnap vásároltam a hashflare.io -n 0.5H/s equihash hashrate-t. Ez 11.7mBTC-be került. Sajnos még mindig abszolút nulla az említett oldalon a balance. Van esély rá, hogy valaha is megtérül ez a kismértékű befektetés, vagy teljes pénzkidobás volt?

Ennek kb semmi értelme nincs. Naponta kb 0.0001 ZEC-et termel, de ez a maxximum.. Átszámoljam $-ba vagy felesleges? :) Naponta maximum kb 2 Ft-ot termel. Nem sok értelme volt ennek.
https://www.minermonitor.eu
BTC: 1KzEse6pq72fwPwiwqZWJqaqNJvMZ8EXnK

headway

Sziasztok!

Ez igaz hogy a genesis mining-ről szólt:
http://www.szekelyvegan.info/forum/index.php?topic=118.msg2535#msg2535
de a hozzászólás végén a linken megtalálható egy lista, hogy hova nem érdemes semmit befektetni. scam lista.

proziroxx

Idézetet írta: atideath Dátum január 10, 2017, 11:10:43 DÉLELŐTT
Sziasztok!

Ennek kb semmi értelme nincs. Naponta kb 0.0001 ZEC-et termel, de ez a maxximum.. Átszámoljam $-ba vagy felesleges? :) Naponta maximum kb 2 Ft-ot termel. Nem sok értelme volt ennek.

Tök jó... Akkor elbuktam a pénzt. Azért köszi a választ...
Ja és még valami: 6 órán át megerősítetlen tranzakció volt a blockchainben ez a manőver. Ha azalatt tettem volna valamit, vissza lehetett volna vonni valahogy?

drizzt_do_urden

de ha banelt oldalak akkor miert reklamozza roller valamelyik temaba? ki akar baszni massal is?

headway

Idézetet írta: proziroxx Dátum január 10, 2017, 03:19:02 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Ja és még valami: 6 órán át megerősítetlen tranzakció volt a blockchainben ez a manőver. Ha azalatt tettem volna valamit, vissza lehetett volna vonni valahogy?

Még nem biztos, hogy buktad. Csak ketyeg a óra mindig ezeknél.
Egyébként ez a cloud mining(bármelyik) dolog főleg csak a "kiadónak" éri meg(már amelyik ténylegesen rendelkezik is hashpowerrel - hashnest, genesis meg még pár).
Neked meg talán(a végén, vagy akkor sem).

headway

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum január 10, 2017, 04:01:05 DÉLUTÁN
de ha banelt oldalak akkor miert reklamozza XYZ valamelyik temaba? ki akar baszni massal is?

Én ezt nem tudom. Amit írtam azok tények én csak ennyit tudok.

drizzt_do_urden

itt reklamozta roller (nem benny ahogy eloszor irtam, elnezest reloopbeny rosszul emlekeztem a nevre ne haragudj)

http://www.szekelyvegan.info/forum/index.php?topic=146.0

headway

Az elején mindenkinek bejönnek ezek az átverős oldalak.
Mert egy ideig fizetnek és csak közben lesz bukta.(mondjuk aránytalan haszonnál nem is értem ki vág bele)
Magyarországon én is tudok sok embert aki csak 10-20 btc-t bukott pl. hashocean -el tavaly.
Míg nem el nem tűnnek addig jó, ilyenek ezek a scam projectek :)
Ezért vannak a listák(amiken még az elején sokan röhögnek).

ui.: Meg ugye ha valaki maga alá ref linken "reggeltet" az ugye neki haszon %-ban a buktáig is.  ::)

ZsZolee

Idézetet írta: headway Dátum január 10, 2017, 04:13:22 DÉLUTÁN
Idézetet írta: proziroxx Dátum január 10, 2017, 03:19:02 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Még nem biztos, hogy buktad. Csak ketyeg a óra mindig ezeknél.
Egyébként ez a cloud mining(bármelyik) dolog főleg csak a "kiadónak" éri meg(már amelyik ténylegesen rendelkezik is hashpowerrel - hashnest, genesis meg még pár).
Neked meg talán(a végén, vagy akkor sem).

Teljesen logikus, hogy ez KIZÁRÓLAG csak a szervező oldalnak éri meg. Ugyanez a helyzet a Nicehashel is. Teljesen értelmetlen tőlük hashpowert venni. :)

drizzt_do_urden

Idézetet írta: headway Dátum január 10, 2017, 04:31:28 DÉLUTÁN
Mert egy ideig fizetnek és csak közben lesz bukta.(mondjuk aránytalan haszonnál nem is értem ki vág bele)
Magyarországon én is tudok sok embert aki csak 10-20 btc-t bukott pl. hashocean -el tavaly.

ui.: Meg ugye ha valaki maga alá ref linken "reggeltet" az ugye neki haszon %-ban a buktáig is.  ::)

en ertem a regisztracios nyereseget stb. de ha egyszer rajossz hogy atbaszas akkor nem azt kene hogy fogyelmeztess mindenkit hogy ne menj oda mert az nem jo? inkabb belinkeled a regisztracios linkedet hogy nyerjel a ok balfasz utan :))) bizots 10 cent az egesz nyereseg.

headway

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum január 10, 2017, 05:28:11 DÉLUTÁN
Idézetet írta: headway Dátum január 10, 2017, 04:31:28 DÉLUTÁN

en ertem a regisztracios nyereseget stb. de ha egyszer rajossz hogy atbaszas akkor nem azt kene hogy fogyelmeztess mindenkit hogy ne menj oda mert az nem jo? inkabb belinkeled a regisztracios linkedet hogy nyerjel a ok balfasz utan :))) bizots 10 cent az egesz nyereseg.

Nem tudom, nem én linkeltem :) Nekem tuti nincs oda semmilyen linkem.
Én csak figyelmeztettem decemberben is, hogy nem kellene használni az oldalt.

Vagy most én reklámozok vagy bátorítok rá valakit? :-\ Hmm nem értem.