Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

[Igényfelmérés] Bányászgép szerverterem

Indította messimage, április 15, 2017, 01:58:30 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

hoppus

a sporolás az egyik előny. a másik, hogy nálunk tetőtérben nyáron jócskán 30 fok felett van a hömérséklet a szobában, de inkább 40. valamint nyitva lehetne hagyni a szobaajtót mert nem lenne zugás.

raptor666

Elmondom nektek, hogy lakóhelyeknél díjmentesen lehet kérvényezni, vagy lehet 5ezerbe kerül, már nem tudom a 32Amperes biztosítékot. Szerintem egy irodánál is lehet :)

jzsolt

Idézetet írta: raptor666 Dátum április 19, 2017, 10:30:54 DÉLUTÁN
Elmondom nektek, hogy lakóhelyeknél díjmentesen lehet kérvényezni, vagy lehet 5ezerbe kerül, már nem tudom a 32Amperes biztosítékot. Szerintem egy irodánál is lehet :)

Biztosan lehet, csak akkor valszeg a bérleti díjadat is felszorozzák 2-vel :D Jó esetben csak 2-vel...  Én legalábbis így tennék.

hoppus

túl sok jót nem lehetett itt a fórumon olvasni arról a tagról aki ezt hirdette. amennyire emlékszem konkrét személyes tapasztalata senkinek nem volt de a személy aki ezt hirdette sok kérdésre nem válaszolt vagy csak vetitett egy nem túl hihető magyarázattal. de javaslom hivd fel és beszélgess vele. kicsit olvass vissza ebben a topicban és meg is lesz a gazdája

Dizi

Nekem 3 rigem van nála.

Minden rendben van velük, felügyelve vannak, ha kell, újraindítva.

Csak ajánlani tudom.

Szívesen adok meg elérhetőséget privátban.

GH

Idézetet írta: hoppus Dátum augusztus 08, 2017, 09:49:09 DÉLELŐTT
túl sok jót nem lehetett itt a fórumon olvasni arról a tagról aki ezt hirdette. amennyire emlékszem konkrét személyes tapasztalata senkinek nem volt de a személy aki ezt hirdette sok kérdésre nem válaszolt vagy csak vetitett egy nem túl hihető magyarázattal. de javaslom hivd fel és beszélgess vele. kicsit olvass vissza ebben a topicban és meg is lesz a gazdája
trollkodásra nem válaszolok, akit érdekelt felhívott telefonon megegyeztünk és máig üzemeltetem a gépét.
Gép összeszerelés beüzemelés, Budapesti szerverteremben Rig elhelyezés, 24 órás operátorszolgálat, 
www.dierjob.hu
info@dierjob.hu