Bányásztársaság összehasonlítás (Hashflare, CCG-Mining, USI-Tech)

Indította kisgolyzer95, március 02, 2018, 02:14:46 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

kisgolyzer95

Sziasztok!

Nemtudom, hogy van-e már ilyen az oldalon, de szeretném veletek ezeket az infókat megosztani.

Hashflare (reg link: linkhttps://hashflare.io/r/189C2093 Kupon kód:  HF18SPRNGSL10 (10% kedvezmény)

Szerintem nem igazán kell bemutatni őket a Genesis mining után talán a legnagyobb bányászcég.(A genesisről most azért nem írok mert jelenleg nemnagyon lehet náluk semmiféle szerződést venni.) Minden szerződés náluk 1 évre szól, bitcoinnál 0,0035 dollár/GH fee, scryptnél 0,005 dollár/MH fee, ethashnél illetve equihashnél nincs fee.
Gyors számolás után ez jött ki a bitcoinra:
Napi 0,32 % hozam 1 éves bányászszerződés 312,5 nap megtérülés (jelenlegi nehézség és ár alapján) ebben már benne van a minden költség.

CCG-Mining (reg link: https://www.ccgmining.com/aff.php?aff=3929)

Viszonylag új bányászcég aminek a székhelye Lengyelországban található. 2 féle bitcoin bányászat közül lehet választani, open ended, vagyis addig él a szerződésed amíg megéri bitcoint bányászni, illetve 1 éves. Az open ended természetes drágább és a fee is valamivel magasabb. Viszont ami érdekes lehet az az altcoin bányászat. Náluk ezek 2 évre szólnak fee nélkül. Külön jó dolog, hogy van az oldalon egy profit kalkulátor ami előrevetíti nekünk hogy a jelenlegi ár/diff mellett mennyi lesz a profitunk. Jelentősen olcsóbb az altcoin bányászat mint a Hashflare-nél.
Bitcon bányászat:
Napi 0,26 % hozam 1 éves bányászszerződés 409 nap megtérülés (jelenlegi nehézség és ár alapján) ebben már benne van minden költség.
Altcoin bányászat: Ether napi 0,27 % hozam 365 megtérülés, Zec napi 0,23 % 422 nap megtérülés, Monero napi 0,17% 582 nap megtérülés, Litecoin 0,18 % 551 nap megtérülés a profit kalkulátor szerint. A cég havonta 1 szer fizet ami szerintem egész jó dolog szerintem.

USI-Tech (reg link: https://nagyricsi95.usitech-int.com/enrollment.html)

A cég érdekelt bitcoin (110 petahash) illetve ethereum (1 terahash) bányaszatban egyaránt. Régebben lehetett náluk venni úgynevezett BTC csomagokat amik után napi akár 1 %-ot is adott a cég (trading bot+bitcoin bányászat adta a profitot). Mióta azonban a piac kissé "megcsappant" nem tudta ezeket az értékeket teljesíteni, ezért megszűntették ezeket a csomagokat. Jelenleg náluk 50 eurós Mining csomagokat lehet vásárolni amik naponta kb. 0,18-0,2 % hozamot adnak naponta. A csomagok egész addig mennek míg el nem éred a 140% ot. Tehát nincs időhöz kötve a csomag. Jelenleg 555 nap alatt térül meg egy csomag ára. A cég tervei között szerepel hogy ők legyenek az egyik legnagyobb bányászcég a világon, ezért a nyárig egészen 600 petahashre szeretnék növelni a teljesítményüket.

Remélem hasznosnak találtátok.

Üdv. Ricsi ;)

kisgolyzer95

Még azt elfelejtettem hogy a CCG-nél lehet komplett rigeket is venni az árakat megtaláljátok a oldalon. Én még nem rendeltem ilyesmit de a 13x 1080ti 12000 dollárért elég jónak tűnik :D

magellan

Idézetet írta: kisgolyzer95 Dátum március 02, 2018, 02:14:46 DÉLUTÁN
Bitcon bányászat:
Napi 0,26 % hozam 1 éves bányászszerződés 409 nap megtérülés (jelenlegi nehézség és ár alapján) ebben már benne van minden költség.

Ezt hogy kell érteni? Az én bolygómon csak 365 nap van egy évben

Tapatalkkal küldve az én SM-N950F eszközömről

kisgolyzer95

Hehe :DD úgy hogy ha marad minden így nem éri meg azt a szerződést megvenni, mert nem térül meg a szerződés lejárta előtt.