Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

LGA 775 alaplapok bányászatra

Indította Coikaa, július 27, 2017, 10:25:56 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

Coikaa

Sziasztok

Kezdő vagyok a témában
Érdekelne, hogy milyen LGA 775 DDR3-as alaplapok lennének jók bányászatra vagy megéri e 775 alapon elindúlni?
Tudtok esetleg egy listát hogy mik lennének azok az alaplapok amik szóba jöhetnek?

husosfagyi

Nálam egy gigabyte Ga-G41MT-S2P alaplap megy 2 db 560-as rx-el, most rendeltem a harmadikat, gondolom az is menni fog, ha már 2 kártyával csont nélkül üzemel.


Slrbányász

Nekem van egy XFX 790 ULTRA sli lapom én ezzel keztem a bányászatott 4 kártyával sajna vannak a lapnak bányászatnál hátul ütői mivel ez a lap út törő volt az sli ben sajna sok mindent nem enged és mivel manapság nem lehet egyforma kártyákat venni mert ugye azt veszzük ami van nem lehet kihasználni mind a 5 slot-ot ami rajta van.

Mivel ebbe még cpu megy nem apu így muszály 1 kártya hogy legyen a fő slotban hogy képet adjon viszont ha több kártyát teszel bele rögtön másként vezérli és a fő slotból 4 slot lesz.

Ha van egyforma kártyád akkor rögtön kéri, hogy az azonos típusuakat az sli miatt egymás után következő slotokba tegyed és mivel a fő lostban mindig lennie kell kártyának a mellete lévőt kitakarja a kártya.

Amúgy nagyon szeretem a lapot régen tervezésre és játékra használtam de most tökéletesen megfelel erre a célre is nagyon sok oldalú lap