Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Magyar Bányász Webshop ???

Indította reloopbenny, február 02, 2017, 01:41:32 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

reloopbenny

Sziasztok!
Azért nyitottam ezt a témát mert olyan ötlet merült fel bennem, hogy létrehoznék egy direkt bányászattal foglalkozó webshopot, ahol persze a fizetés is bitcoinnal működne.

A webshop lényege az lenne, hogy a külföldről beszerezhető alkatrészek beszerzésével én foglalkoznék, valamint kialakítanék egy kisebb - nagyobb raktárkészletet így akár 1-2 nap alatt hozzájuthatnátok Riserekhez, alaplapokhoz, tápokhoz, esetleg olcsó kész bányászgép keretekhez stb stb.

Összeállítanék pár kész konfigurációt előretelepített programokkal, ha esetleg kezdők bányásgép összerakásán gondolkodnak!
Maga az ötlet onnan jött hogy pesten befektetőknek kb több mint 25-30 gépet raktam már össze, illetve elég régóta vagyok a témában így sokan keresnek meg bányászgéppel kapcsolatos kérdésekkel.

Illetve egyéb olcsó megoldások is elérhetőek lennének itt pl: távújraindító eszközök.

Lenne-e igény erre a dologra ?  :D

Til

Amennyoben jó áron lennének az alkatrészek, biztos lenne rá kereslet.
C:\> del c:\command.com

atideath

Idézetet írta: Til Dátum február 02, 2017, 07:01:17 DÉLELŐTT
Amennyoben jó áron lennének az alkatrészek, biztos lenne rá kereslet.

Na igen itt én is ezt tartom a legsarkalatosabb pontnak. Mert mondjuk egy Riser 3 ezerért a kutyának se kellesz, vagyis inkább rendelek kínából. :)
https://www.minermonitor.eu
BTC: 1KzEse6pq72fwPwiwqZWJqaqNJvMZ8EXnK

bacsoka

Az ötlet nagyon faintos komám. Viszont a kispénzű magyar bányász inkább magának intéz mindent, mert az el van intézve. A nyugati gondolkodású nagyobb anyagival rendelkező bányász újoncnak viszont jó kiindulás lehet. Ha bibi van a garanciát, hogyan fogod kezelni? Vagy esetleg remote szolgáltatás, plussz karbantartás is lesz e? Erre lehetne egy teljes Vállalkozást építeni, hozzá nem értő emberek befektetéséből. No, kíváncsian várom az igényeket.

reloopbenny

Idézetet írta: lbandita Dátum február 02, 2017, 11:56:52 DÉLELŐTT
Idézetet írta: reloopbenny Dátum február 02, 2017, 01:41:32 DÉLELŐTT
Sziasztok!
Azért nyitottam ezt a témát mert olyan ötlet merült fel bennem, hogy létrehoznék egy direkt bányászattal foglalkozó webshopot, ahol persze a fizetés is bitcoinnal működne.

A webshop lényege az lenne, hogy a külföldről beszerezhető alkatrészek beszerzésével én foglalkoznék, valamint kialakítanék egy kisebb - nagyobb raktárkészletet így akár 1-2 nap alatt hozzájuthatnátok Riserekhez, alaplapokhoz, tápokhoz, esetleg olcsó kész bányászgép keretekhez stb stb.

Összeállítanék pár kész konfigurációt előretelepített programokkal, ha esetleg kezdők bányásgép összerakásán gondolkodnak!
Maga az ötlet onnan jött hogy pesten befektetőknek kb több mint 25-30 gépet raktam már össze, illetve elég régóta vagyok a témában így sokan keresnek meg bányászgéppel kapcsolatos kérdésekkel.

Illetve egyéb olcsó megoldások is elérhetőek lennének itt pl: távújraindító eszközök.

Lenne-e igény erre a dologra ?  :D
már folyamatban, de ha csak ezt akarod csinalni nem fogsz belőle megélni, nekem van üzletem meg egy félig kész webshopom, kellene a segítség esetleg összedolgozhatnánk , írj püt

Benne lennék mert webfejlesztésben eléggé otthon vagyok természetesen nem megélhetési alapnak hoznam letre hanem csak minimalis plusz jovedelem szarmazna belole de persze a jó árakra is rámennék

andysk

Mindent az ár dönt el. Ha veszel 1szerre 1000-5000 risert az alibaban keresztul gyartotol  es annyiert adod darabjat mint az aliexpressen mondjuk 3-4$ akkor tuti menni fog..
Ha dragabb akarsz lenni akkor baxhatod...

reloopbenny

Pontosan igy gondoltam! A nagytételes vásárlás árban sokat jelenthet :)

andysk

Idézetet írta: reloopbenny Dátum február 02, 2017, 11:02:01 DÉLUTÁN
Pontosan igy gondoltam! A nagytételes vásárlás árban sokat jelenthet :)
Akkor hajrá!! És akkor legyen többnyelvű a webshop. Eu-s cím, árulj egész Európának. Német ebay, amazon, árösszehasonlító oldalaknak 1 kis jatt stb. Csakis Magyarorszagnak az szerintem kevés. Ja még rakd fel az aliexpressre is. Mindenki ott keresi kicsiben. Jogogás stb. de tudod te ezt...

Mr Brown

Idézetet írta: andysk Dátum február 03, 2017, 06:28:37 DÉLELŐTT
Akkor hajrá!! És akkor legyen többnyelvű a webshop. Eu-s cím, árulj egész Európának. Német ebay, amazon, árösszehasonlító oldalaknak 1 kis jatt stb. Csakis Magyarorszagnak az szerintem kevés. Ja még rakd fel az aliexpressre is. Mindenki ott keresi kicsiben. Jogogás stb. de tudod te ezt...

Mivel nagytételben vásárolná meg a gyártótól olcsóbban venné meg, mint az átlag felhasználó, de rátéve a hasznát már ugyan ott volna ő is árban, mint más, vagy lehet drágább is. Figyelembe kell venni az adózást, cég utáni kifizetéseket is stb. szóval igen ki kell ezt matekozni. Amit viszont biztosan nem tud felajánlani a kínaiakkal szemben az az ingyenes szállítás. Az meg hogy csak MO adjon el 1000 risert igen valószínűtlennek találom.

niagara59

Igen ez jó ötlet. De vállalkozást indítani rá kockázatos.
Én csavarnák rajta egyet. Nem alkatrészek eladása, hanem kész rigek építése.
Szerződéses kihelyezése, szervizelése. Fizetés a termelésből, a te számládra.
Mondjuk fele fele arányú termeléssel. Tudtommal ez a programmal megoldható.
Az indulásnál az árral van gond, nem mindenki tud 300 --- 400 000 áldozni.
Persze így nem azonnal termel hasznot.
Létező megoldás, a környéken sok gépet kihelyeztek, amin otthon lánckesztyűt csinálnak a cégnek.
Én 5 gépre máris igény tennék. (többet egyenlőre nem bír el az áram. )

andysk

Idézetet írta: lbandita Dátum február 03, 2017, 10:40:18 DÉLELŐTT
mi az a lánckesztyű? hozzám is lehet gépeket hozni féláron van az áram és teljes support támogatás!!!
Mennyi az  fél ár pontosan??

andysk

dexter

Ezeken a bányászokon egy kanyit sem keresel, árultam itt raisert alaplapot olcsóbban adtam mint az ebayon olyan árakat ajánlották,  hogy rosszul voltam tőlükí

andysk

CryptoMan

Ha komolyabban gondolod, akkor EU-s webshopot nyitsz.

Artthur

Én annó innen rendeltem gyorsba risert, esetleg érdekes lehet beárazás szempontjából,
Itt a srác saját otthonában építi a rigeket és árulja. Azt hiszem Írországban lakik és BTC-t is elfogad.
https://mineshop.eu/

andysk

andysk

Idézetet írta: Artthur Dátum február 04, 2017, 01:36:50 DÉLUTÁN
Én annó innen rendeltem gyorsba risert, esetleg érdekes lehet beárazás szempontjából,
Itt a srác saját otthonában építi a rigeket és árulja. Azt hiszem Írországban lakik és BTC-t is elfogad.
https://mineshop.eu/
Sajna picit drága a srác és nem lehet tőle nettón venni uniós adószámra.

andysk

Idézetet írta: lbandita Dátum február 04, 2017, 05:23:57 DÉLUTÁN
Idézetet írta: andysk Dátum február 03, 2017, 10:49:17 DÉLUTÁN
Idézetet írta: lbandita Dátum február 03, 2017, 05:43:05 DÉLUTÁN
br de számlát nem tudok áramról adni :)
Küldtem PÜ-t
nem kaptam meg
Nem értem miért nem de mindegy.
1. Kérdeztem hány riget bírna még el a hálózatod??
2. Mennyi lenne a + fee az áramszámlán kívül??
3. Számla nem kell.
4. Hol vagy helyileg de aztán látom hogy Szarvas??

FrenkyAti

Sziasztok! Magyarországon sajnos a kereskedelem csak jogi formában működik! A vásárolt termékekről is kell számla amit az ebay-en vásárolt termékekről aligha kapsz. A NAV gyorsan megtalál és ÁFA csalás miatt és elég sok bosszúságod lenne. Ha meg mindent papírforma szerint szeretnél csinálni(VÁM, ÁFA, ADÓ, stb), akkor meg túl drága lenne a magyar felhasználóknak. De ez csak az én véleményem