Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Magyar ZEC pool ZEC termelés mennyisége

Indította PeetHunBp, január 04, 2017, 04:22:55 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 5 Vendégek van a témában

andysk

danieru

Ha nyernék lottón, én is tuti befektetnék 100-200 millát.

kidface

Ennek a temanak nem a Magyar ZEC pool-rol kellene szolnia???

andysk

Ez igaz de magyar ZEC pool tán sosem lessz. Személyszerint én is lemondtam a saját poolról látva mi történt a Monero hunpool-lal.  :(

lhajnal

Raspy86

bbencee

raffiakötö

ZserboTe

Én is 1000H/s tudnék becsatlakozni első körben :)

szevasz

Ha már majdnem ingyé van az áram akkor minek altcoinnal bohóckodni?
Antminer S9, R4 sokkal többet hoz...

cryptominer

Idézetet írta: szevasz Dátum január 06, 2017, 08:29:46 DÉLUTÁN
Ha már majdnem ingyé van az áram akkor minek altcoinnal bohóckodni?
Antminer S9, R4 sokkal többet hoz...

villany számla nélkül az S9  260usd-ot hoz havonta a konyhára ha enni is kér már csak 130 az ára jelenleg 2100 usd ami kb 600 ezer magyar forint ebből a pénzből össszerakok rx470ből egy 6 kártyás riget ami hasonló fogyasztással fog rendelkezni kb 750-800w na most ha ezt nyomom ETH-ra villany számla nélkül szintén 102 usd-ot hoz úgy hogy van egy eladható garanciával könnyen javíttatható/cseréltethető alaktrészekből álló gépem én ezért gondolom azt hogy jobb ha építesz mint az ASIC mert ezzel váltogathatsz is ha valami épp jobban megy arról nem is beszélve ha egyszer megunod akkor eladod simán 300-400 ezer körül használtan a cuccokat

kidface

ASIC-ot csak akkor érdemes venni ha tényleg ingyen áram van és a BTC megugrik min $1300-ra stabilan. És akkor se 1db-ot hanem 4-5-ot. Talán tudsz csinálni elég pénzt hogy vissza jöjjön a befektetésd amíg a többiek észbe kapnak és atalnak BTC-re, megemelkedik a difficulty megint és ugyan ott leszel mint most

Parano1d

Idézetet írta: raffiakötö Dátum január 06, 2017, 03:49:28 DÉLUTÁN
Ha jól számoltam kb 32360 hessünk lenne.

ZCL poolt esetleg érdemes volna csinálni, viszonylag nagy a profit, és kevesen is bányásszák. Ha egyszer felfut, lehetne nagy poolunk is, meg lehet rajta nagyot kaszálni is.
Mielőtt valaki kérdezné Bittrex-en el is lehet adni.

Bob

Idézetet írta: Parano1d Dátum január 08, 2017, 09:59:57 DÉLELŐTT

ZCL poolt esetleg érdemes volna csinálni, viszonylag nagy a profit, és kevesen is bányásszák. Ha egyszer felfut, lehetne nagy poolunk is, meg lehet rajta nagyot kaszálni is.
ZCL-nél a profit eléggé változó. Hogy átlagban mennyi, azt nem tudom. Viszont a network hash rate-je az tényleg alacsony, gyorsan jönnének a blokkok.

AnCrypto

Idézetet írta: Parano1d Dátum január 08, 2017, 09:59:57 DÉLELŐTT

ZCL nem rossz. Bányászom én is. Perpill 120db van. Eladtam többit magas áron. Ja és csatlakoznék a poolhoz ha lenne.
Crypto Currency Miner & Trader.

andysk

Azt akkor én is kipróbálnám. ZECet banyaszok jelenleg is a flypoolon. Probaltam a dwarfot is.