Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Minden ami Nvidia

Indította Székely Vegán, december 27, 2016, 10:08:47 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 49 Vendégek van a témában

danihidi18

Helló!Lene egy kérdésem valahol olvastam hogy gtx 1070 amejikben van 6+ 8 pines bemenet elég  csak a 8 pinest be dugni mert 150 wattot bir a 8pines, + usb riserer +75 watt akkor csak elég be dugni a 8pinest ha van usb riser?

Simi

Valamelyik kártyáról hallottam már hogy elindul 1 8pinnel is, de nemrég olvastam itt olyat hogy kellett neki a 6pines is.
A probléma könnyen kiküszöbölhető ha 1db 8pin csatival szerelt kártyát nézel vagy ha kinéztél egy konkrét típust&gyártót, keresel valakit akinek olyanja van és rákérdezel.

Dzsenő

Idézetet írta: Marco Dátum június 09, 2017, 04:01:30 DÉLUTÁN
Sziasztok!  Egy Gtx 1070 8gbal bányászok jelenleg zcasht. Próbáltam étert, de sehogy sem sikerült 20-21 MHs fölé vinni. Lehet a bat fileom beállításával van a gond? megtenné valaki akinek ilyen(30körül) megy, hogy elküldené az övét, megköszönném. ;) Továbbá még egy kérdés, ha el égne a kártya, garanciába látják hogy túl volt húzva vagy a modosított biosról kapnak információt? köszi a válaszokat  ;)

Milyen tipus a kártya? A 25ödik oldalon van a feltöltött képem onnan tudsz inspirálódni, meg nézz Vegán videókat, onnan sokat lehet tanulni SzV TECH a csatorna neve ahvá feltölti az idevágó videókat! Amúgy nem értem miért, hogy lett csak 20-21, nekem kezdésből 25el ment...

Fxpwrh

EVGA GTX 1070 SC 8GB Black Edition
Dobozból kivéve, gyári állapotban 440 Sol/s, falból 180W

Kicsit megpiszkálva az alábbi, falból 158W:

auratum

Robi, milyenek az evga kártyák? Egy venti elég neki?

akos113

Sziasztok, nekem olyan kérdésem lenne, hogy gtx 1050 ti mennyire alkalmas bányászatra? Most még olcsón lehet kapni kártyát ebből a típusból.

atideath

Sziasztok!

Van egy rig Gigabyte GTX 1060 OC 6gb-s karim. Valaki ETH-ra tudna mondani valami megközelítő hashrate-t claymore-ban? Meg egy Afterburner configot? Hogyan érdemes húzni ezt a kártyát? Most olyat csinál nálam hogy  megy 10p-ig rendesen utána pedig elkezd szaggatni az egér, lassan reagál a gép. Másnak is csinál ilyet?
https://www.minermonitor.eu
BTC: 1KzEse6pq72fwPwiwqZWJqaqNJvMZ8EXnK

Mulder

clymore eth bányász progival nektek sem kezeli a ventiket a bányász progi? Amd kártyákat faszán tudtam onnan kezelni, de az nvidia kártyák meg sem nyikkanak rá. Kézzel kell belőni a ventiket, ami nem baj de jobban szeretem ha 1 hőfokon tartja őket.

exertech001

Idézetet írta: atideath Dátum június 09, 2017, 10:56:39 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Van egy rig Gigabyte GTX 1060 OC 6gb-s karim. Valaki ETH-ra tudna mondani valami megközelítő hashrate-t claymore-ban? Meg egy Afterburner configot? Hogyan érdemes húzni ezt a kártyát? Most olyat csinál nálam hogy  megy 10p-ig rendesen utána pedig elkezd szaggatni az egér, lassan reagál a gép. Másnak is csinál ilyet?
Nekem ugyan ez. Milyenek a beállitássid?

Dzsenő

Idézetet írta: akos113 Dátum június 09, 2017, 10:28:37 DÉLUTÁN
Sziasztok, nekem olyan kérdésem lenne, hogy gtx 1050 ti mennyire alkalmas bányászatra? Most még olcsón lehet kapni kártyát ebből a típusból.

Kb azért olcsó mert nem is jó semmire(bányászatban legalábbis) 1060-tól felfele...

Simi

Idézetet írta: exertech001 Dátum június 09, 2017, 11:49:57 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Írom ezt úgy, hogy nem bányásztam ETH-t csak pár napja fél percig.
Intensity? Rémlik a tünet s rá a megoldás a readme-ből.

kutyamixi

Simi,amógy megkérdezhetem,hogy te mivel és mit bányászol,és esetleges beállításokat is tudnál küldeni.Köszönöm.

Simi

Van egy AMD HD 7850 ami már úgy megszokta a ZEC-et, hogy nem is hajlandó róla lemászni. Ezen nem állítottam semmit, 160-170H/s és 130W falból.
Van még két MSI 1080 Ti, azok most LBRY-t bányásznak 80 power +200 core 0 memory, 1 GH/s és 450W falból a kettő együtt.
A pool az: https://lbry.suprnova.cc , CCminerrel ( https://github.com/tpruvot/ccminer/releases )
Ha ki szeretnéd próbálni: username az amit regisztrálsz először suprnova.cc -n, majd létrehozol egy workert (workername) egy jelszóval (workerpassword).
majd a start.bat:
ccminer-x64.exe -a lbry -o stratum+tcp://lbry.suprnova.cc:6256 -u username.workername -p workerpassword

GergelyHalasz

Köszi Simi, ez nekem is hasznos info volt.

willow

Idézetet írta: Simi Dátum június 10, 2017, 02:42:09 DÉLELŐTT
Van egy AMD HD 7850 ami már úgy megszokta a ZEC-et, hogy nem is hajlandó róla lemászni. Ezen nem állítottam semmit, 160-170H/s és 130W falból.
Van még két MSI 1080 Ti, azok most LBRY-t bányásznak 80 power +200 core 0 memory, 1 GH/s és 450W falból a kettő együtt.
A pool az: https://lbry.suprnova.cc , CCminerrel ( https://github.com/tpruvot/ccminer/releases )
Ha ki szeretnéd próbálni: username az amit regisztrálsz először suprnova.cc -n, majd létrehozol egy workert (workername) egy jelszóval (workerpassword).
majd a start.bat:
ccminer-x64.exe -a lbry -o stratum+tcp://lbry.suprnova.cc:6256 -u username.workername -p workerpassword
Ez egy nagyon jó, és hatékony hozzászólás volt. Ha mindenki ilyen korrekt lenne, talán nem kellene ezer oldalon, ezerszer megválaszolni ugyanazt. Köszönöm a kezdők, és a félig kezdők nevében is. :)

Robertson

Sziasztok.
Szerintetek miért nem tudom automatizálni az afterburner indítását ?
Hiába teszem be a .exe fájlt a startup mappába nem indul el a win10 indítása után. (csak a bánya progi indul)

Próbáltam így is:
Futtatás... (Run...) párbeszédablakba írd be, hogy regedit, és nyomj Enter-t. A Registry Editor bal oldalán navigálj a

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run   - ide bemásoltam a .exe fájlt de így sem...

próbáltam a programon lévő Startup gombal is játszani de úgy sem működik....

Mi lehet a probléma ????

Segítségeteket előre köszönöm.

exertech001

Idézetet írta: Simi Dátum június 10, 2017, 12:25:10 DÉLELŐTT
Idézetet írta: exertech001 Dátum június 09, 2017, 11:49:57 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Írom ezt úgy, hogy nem bányásztam ETH-t csak pár napja fél percig.
Intensity? Rémlik a tünet s rá a megoldás a readme-ből.
Dcri 23. Mennyit adjsk neki?

sankoran

Idézetet írta: Robertson Dátum június 10, 2017, 08:03:31 DÉLELŐTT
Sziasztok.
Hiába teszem be a .exe fájlt a startup mappába nem indul el a win10 indítása után. (csak a bánya progi indul)

Próbáltam így is:
Futtatás... (Run...) párbeszédablakba írd be, hogy regedit, és nyomj Enter-t. A Registry Editor bal oldalán navigálj a

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run   - ide bemásoltam a .exe fájlt de így sem...

Mi lehet a probléma ????

Parancsikonnal próbáltad?

Vagy a Windows felügyeleti eszközök - feladatütemezőbe próbáld meg beállítani az indítását.

Gaabeesz

Sziasztok.

Próbáltam így is:

Mi lehet a probléma ????

Van egy startup icon az AB-be, probald ki hogy bejelolod.
De ments neki egy profilt eloszor

Robertson

Idézetet írta: sankoran Dátum június 10, 2017, 08:37:05 DÉLELŐTT
Sziasztok.

Próbáltam így is:

Mi lehet a probléma ????

Parancsikonnal próbáltad?

Vagy a Windows felügyeleti eszközök - feladatütemezőbe próbáld meg beállítani az indítását.

Igen, parancsikonnal próbáltam.