Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Minden ami Nvidia

Indította Székely Vegán, december 27, 2016, 10:08:47 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 30 Vendégek van a témában

bazsy

Idézetet írta: neisalmodjrola Dátum július 11, 2017, 10:25:28 DÉLUTÁN
Meddig érdemes húzni a 1060 asus rog-ot ? Gyári progival oc-ba van, de ahogy nézem másoknál ethert pl 22 körül nyomják, nekem az oc-val 19-et sikerül kihozni belőle, meddig érdemes elmenni ? esetleg részletes beállítás valakinek van ?
nálam core +100 mem +800 tdp 70-80% között így 22,4Mhs 6Gb-os verzió

neisalmodjrola

ez is 6gb-os, fogyasztás drasztikusan megnőtt ? vagy megéri kategóriába maradt így ?

bazsy

Idézetet írta: neisalmodjrola Dátum július 11, 2017, 10:28:27 DÉLUTÁN
ez is 6gb-os, fogyasztás drasztikusan megnőtt ? vagy megéri kategóriába maradt így ?
4db kártya komplett rendszer 460W eth-n

Simi

Idézetet írta: neisalmodjrola Dátum július 11, 2017, 10:25:28 DÉLUTÁN
Meddig érdemes húzni a 1060 asus rog-ot ? Gyári progival oc-ba van, de ahogy nézem másoknál ethert pl 22 körül nyomják, nekem az oc-val 19-et sikerül kihozni belőle, meddig érdemes elmenni ? esetleg részletes beállítás valakinek van ?

Nincs ugyanolyna kártya így csak közelítő értékeket lehet mondani.
Először találd meg azt a pontot mikor már megfagy a kártya, azt nem nehéz. :D
Majd addig menj lefelé amíg stabil nem marad a rendszer, ehhez csak idő kell. Lehet Te 900 nál fagysz insta, lemész 850-re, elszáll 3 óra múlva, lemész 825-re, elszáll 20 óra múlva, lemész 810-re, nem száll el, úgyhagyod. :)

neisalmodjrola

Ez oké, csak gondoltam megspórolok pár órát a teszteléssel, és ha már van megközelítő mert sokan használnak ilyen vga-t akkor max 1-1 állítás és faszentos :)

kisgolyzer95

Hali nekem 2 gtx 1060 dual oc birja a +700-at de 3. csak 640-650... 9.7 es claymore plusz 1 mhs kartyankent igy 23.5 korul mennek :)

kutyamixi

Üdv,hátha ez valakinek segít.Nekem ezek a beállításaim 1060 6gb-os kártyára afterb.fentről lefelé haladva;
65,70,+25,+600,80.
Biztos lehetne még rajtuk állítgatni,de eth-n így 23 fölött megy picivel mind a 6 kártya és 530w a fogyasztásuk,duálba pascállal sajnos lecsökken az eth,tehát ott még van mit állítgatnom.

kisgolyzer95

Idézetet írta: kutyamixi Dátum július 12, 2017, 11:28:48 DÉLELŐTT
Üdv,hátha ez valakinek segít.Nekem ezek a beállításaim 1060 6gb-os kártyára afterb.fentről lefelé haladva;
65,70,+25,+600,80.
Biztos lehetne még rajtuk állítgatni,de eth-n így 23 fölött megy picivel mind a 6 kártya és 530w a fogyasztásuk,duálba pascállal sajnos lecsökken az eth,tehát ott még van mit állítgatnom.

Hali nekem -ethi 12 -dcri 28 as beallitassal a legjobb probald ki :) mondjuk en sia-t nyomok :)

zsolti86

HELP!! Sziasztok összeállítottam 1 vegyes riget (3db RX470, 2db RX460, 1db GTX1060 3gb). Az AMD-k együtt stabilan mennek, de mikor csatlakozik hozzájuk az Nvidia a Claymore indítása után szinte azonnal ez a hiba üzenet jön.

[/size]GPU 5, GpuMiner cu_k1 failed 4, unspecified launch failureGPU 5, GpuMiner kx failed 1GPU 5, GpuMiner cu_k1 failed 4, unspecified launch failureGPU 5 failedGPU 5, GpuMiner kx failed 1

GPU 5 failed[/font]
[/font]
Esetleg valaki találkozott már ezzel a problémával és sikerült megoldania?[/font]

kutyamixi

Köszi,majd délután megnézem,most nem tudom állítgatni. :)

demiicaros

Szevasztok!
Van egy Evga GTX 1080 8Gb-os kartyam es a tegnap nekialltam vele banyaszni.
Szerintetek nagyon felnyomtam a kártyát vagy még birja?

gbelaz

Idézetet írta: demiicaros Dátum július 12, 2017, 12:01:57 DÉLUTÁN
Szevasztok!
Van egy Evga GTX 1080 8Gb-os kartyam es a tegnap nekialltam vele banyaszni.
Szerintetek nagyon felnyomtam a kártyát vagy még birja?

Memoriat nyugodtan vedd lejjebb, szinte semmit nem számít equihashnél.
Talán 1-2%ot csökken ha leveszed 0-ra, ezért nem kell túlmelegíteni őket.
Equihashnél csak core clock számít, abból mehet amíg bírja normális hőmérsékletekkel.
Én 1080Ti-n úgy lőttem be, hogy ne menjen 65C fölé, power limitet levettem 85%-ra. Így 5%-al húz kevesebbet mint 100%os limittel, de 15%al kevesebbet fogyaszt és hüvösebb is ugye.

demiicaros

Mivel csak 1 kartyam van egyelore az erdekel hogy  minel tobb Hash-t hozzak ki belole annelkul hogy meggyulna valami:)

Ha leveszem a memoriat akkor visszaesik 520-530 -ra

gbelaz

Idézetet írta: demiicaros Dátum július 12, 2017, 03:15:36 DÉLUTÁN
Mivel csak 1 kartyam van egyelore az erdekel hogy  minel tobb Hash-t hozzak ki belole annelkul hogy meggyulna valami:)

Ha leveszem a memoriat akkor visszaesik 520-530 -ra

Hát, próbálj játszani. Most nem vagyok bányász gép előtt, úgy rémlik én sem teljesen 0-ra vettem le, de azt tudom, hogy 800on megy nekem is max, és azon alig hozott többet mint amin most van, tuti h 300 vagy az alatt. Szóval nézd meg sztem 100-200-300-al is, mert a memoriak hűtése sok kártyánál nincs is jól megoldva, hosszabb távon én kímélném ha nem hoz szignifikáns növekedést, és itt szerintem van az a sweetspot ami fölött már nem.

Mint ahogy Ether bányászásnál meg memoriát kell egekbe tolni, coret meg le lehet venni minuszra is akár.

DrHofman

Sziasztok, van egy gtx 1070-em amit felnyomtam +900memory-ra a power limitet levettem 75-re a fan speed-et 100%-ra igy a videokartya van 48fokon.Ezzel tudom karositani vagy ez igy jol van(a core voltaget persze nem babraltam :D )

kisgolyzer95

Idézetet írta: DrHofman Dátum július 12, 2017, 07:39:43 DÉLUTÁN
Sziasztok, van egy gtx 1070-em amit felnyomtam +900memory-ra a power limitet levettem 75-re a fan speed-et 100%-ra igy a videokartya van 48fokon.Ezzel tudom karositani vagy ez igy jol van(a core voltaget persze nem babraltam :D )
Szia szerintem ne porged maxon a ventrit 55-60 fok egeszseges a kartyanak addig vidd le a ventrit :)

Fxpwrh

Az mitől lehet, hogy tegnap este 20:30-tól az egyik rigem hashrate-e az alábbi kép szerint kezdett ingadozni? Valójában is így ingadozik 210-220 Mh/s között. Az előtte levő 24 órában stabilabb volt, ahogy a képen is látszik. Semmilyen szintű változás nem történt.
7 db vegyes GTX 1070 van benne.
Van mellette egy másik rigem, kb ugyanolyan konfiggal, abban is 7 db GTX 1070 van, az atom stabil 223 Mh/s, minimális ingadozással.
Claymore's fut only ETH módban. Most újraindítottam, meglátom pár óra múlva mi történik.
Esetleg ezzel az ingadozással nem kell foglalkozni? Igazából csak azért hoztam fel, mert előtte stabilabb volt, illetve a másik rig is stabil.

Fecca

Claymore szerint a 9x és a 10x szériához más-más nvidia driver a legjobb. Kérdésem az hogy valahogy megoldható lenne hogy mind a két verzió éles és egy rigben a kártyák a nekik legjobbat alkalmazzák?

Sipi

Ha van egy msi gtx 1070 8gb - os kártya. Akkor elég csak a 8pines csatit bekötni vagy kell a 6pinest is. Nem volt még ilyen kártyám, bocs ha idióta a kérdés. A választ előre is köszönöm.

bosshoss

Idézetet írta: Sipi Dátum július 15, 2017, 06:51:08 DÉLUTÁN
Ha van egy msi gtx 1070 8gb - os kártya. Akkor elég csak a 8pines csatit bekötni vagy kell a 6pinest is. Nem volt még ilyen kártyám, bocs ha idióta a kérdés. A választ előre is köszönöm.

Sajnos be kell. Nekem is ez a típus van.