Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Minden ami Nvidia

Indította Székely Vegán, december 27, 2016, 10:08:47 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 14 Vendégek van a témában

knorbi

Idézetet írta: DarkLaca Dátum április 22, 2017, 12:05:36 DÉLELŐTT
Nekem MSI GAMING X 1070-esem van. Jelenleg ilyen beállításokat használok. Ha van valakinek jobb ötlete, az ne tartsa magában :)
így jó, sőt mag mehet 200mhz a memória meg 800mhz és akkor meglesz az 500sol.
Ha melegszik, inkább a powerből vegyél vissza egy pár %-ot. A 1070 azért 1060 tól sokkal többet tud. Ez a 183W (80%powerrel) ez valós, kicsit sokkalom a 1080 képest?

Uhura

knorbi: a 1050ti melyik márkát és típust használod ?

jzsolt

Idézetet írta: knorbi Dátum április 22, 2017, 08:19:28 DÉLELŐTT
Idézetet írta: jzsolt Dátum április 22, 2017, 05:19:23 DÉLELŐTT
Idézetet írta: knorbi Dátum április 20, 2017, 10:04:48 DÉLUTÁN
...az nvidia kártyák és csak zec-ben nyerők.

Ez nem igaz! Sok coin van, amit nvidiával nagyon hatékonyan lehet túrni, sőt adott esetben hatékonyabban, mint AMD-vel az arra alkalmasakat... whattomine és egy számológép használatát javaslom
jó nem teljesen így van, inkább az "ismert" coinok közül.
Te mit nyomsz még? esetleg arról tudsz egy mini how to make-elni milyen progi, milyen wallett stb.
Én nem nyomok még semmit nvidiával, kb 2 hete csinálom ezt az egészet, szóval a tapasztalatom is annyi. AMD-vel ások eth-t egyelőre, most pakolom össze a 2. gépem. Ha ezeknek visszajött az ára, akkor akarok csinálni egy nvidiás gépet... remélem addig nem fürdik be az eth :D
Csak kezdtem utánanézni, hogy mik a lehetőségek ncidia terén, és ha lenne rá megfelelő keret, mert ugye az nvidia bszott drága, már rég azt építeném második gépnek.

Uhura

Idézetet írta: jzsolt Dátum április 22, 2017, 10:12:11 DÉLELŐTT
Idézetet írta: knorbi Dátum április 22, 2017, 08:19:28 DÉLELŐTT
Idézetet írta: jzsolt Dátum április 22, 2017, 05:19:23 DÉLELŐTT
Idézetet írta: knorbi Dátum április 20, 2017, 10:04:48 DÉLUTÁN
...az nvidia kártyák és csak zec-ben nyerők.

Ez nem igaz! Sok coin van, amit nvidiával nagyon hatékonyan lehet túrni, sőt adott esetben hatékonyabban, mint AMD-vel az arra alkalmasakat... whattomine és egy számológép használatát javaslom
jó nem teljesen így van, inkább az "ismert" coinok közül.
Te mit nyomsz még? esetleg arról tudsz egy mini how to make-elni milyen progi, milyen wallett stb.
Én nem nyomok még semmit nvidiával, kb 2 hete csinálom ezt az egészet, szóval a tapasztalatom is annyi. AMD-vel ások eth-t egyelőre, most pakolom össze a 2. gépem. Ha ezeknek visszajött az ára, akkor akarok csinálni egy nvidiás gépet... remélem addig nem fürdik be az eth :D
Csak kezdtem utánanézni, hogy mik a lehetőségek ncidia terén, és ha lenne rá megfelelő keret, mert ugye az nvidia bszott drága, már rég azt építeném második gépnek.

Per pill ahogy én számoltam a ti adataitok és a crpytocomp adatai alapján kb. 1 hónappal hosszabb a megtérülés ideje mint az AMD-s kártyáknak. Amúgy én is azért feszegetem a dolgot mert akkor összerakok egy kis 4 kártyás riget van hozzá minden. Csak zecre.
De egyenlőre szkeptikus vagyok a dologgal kapcsolatban.

willow

Próbálkozzatok ibanditánál. Ha szépen beszéltek vele, biztosan beszerez olcsón karikat. De sajnos nekem az a véleményem, hogy ő csak egy nagy dumagép.

knorbi

Idézetet írta: willow Dátum április 22, 2017, 02:35:15 DÉLUTÁN
Próbálkozzatok ibanditánál. Ha szépen beszéltek vele, biztosan beszerez olcsón karikat. De sajnos nekem az a véleményem, hogy ő csak egy nagy dumagép.
nvidia 470esekből :D

Uhura

Idézetet írta: knorbi Dátum április 22, 2017, 04:25:14 DÉLUTÁN
nvidia 470esekből :D

Ne legyetek gonoszak. Mindenkinek van rossz napja. És mindenkinek jár a felejtés ...

DarkLaca

Idézetet írta: lbandita Dátum április 22, 2017, 05:21:23 DÉLUTÁN
hogy tudsz véleményt alkotnimire alapozod, mikor még soha nem beszéltünk, nem üzleteltünk ?

Na pont ez a baj, hogy nem tudtatok üzletelni, mert dumagép vagy csak :D  :-[

Uhura

Tényleg fejezzétek már be. Mondott valamit egyszer ami túl lett tolva ez igaz. De most 1 héttel az események után is ezt a fejére olvasni az már sok. Szakadjon már le mindenki erről a témáról, de tényleg és lépjünk tovább. Senkinek nem lett az egészből semmi kára, vagyis senkit nem ért sérelem ezért tök fölösleges baszogatni.

Karcsi papa

Ha úgy érzed támogatnál...   BTC 142DRhk1b522S5e3B7Cn1pParJnrVjEF3s
egyéb lehetőségért érdeklődj pm!

szab8

"...az nvidia kártyák és csak zec-ben nyerők."
Ne viccelj. A ZEC-hez odaírtam a hétvégi méréseimet. Aki szeret sokat veszíteni az ETH helyett ZEC-et bányászik. ;)
A hétvégén leugrottam kártyát venni. Nem láttam olyan nagy különbséget az gf gtx1070 és a radeon 480 között az ETH bányászás sebességében, pedig egy rakás tesztet végignéztem. AMD-t akartam venni mert az olcsóbb, de mindenhol, ahol foglalkoztak vele: olyan magas teljesítmény felvételeket írtak, hogy végül az 1070-est választottam. Biztosan drágább, de nem lassabb, és a fogyasztása is jobb (hosszú távon megéri, de aki fél évente cseréli a kártyáját, annak biztosan nem).
ETH-s eredménynek (semelyik irányba nem tuningolok) :
1060:  122   - 127 Watt 18,85 Mh/s
1070:  154,5 - 162 Watt 25,5  Mh/s
Kettő együtt: 249-257,5 Watt 43,5 Mh/s
A ZEC-hez már írtam, de ide is bemásolom, csak neked (előrejelzett bevétel és mellette a fogyasztás a gtx1060-as kártyával, a fogyasztás nincs benne az előrejelzett bevétel számításban, ezenkívül az árfolyam ingadozások sincsenek benne, tehát ez egy aktuális állapot) :
ZEC: 14 dollár / hónap, 142 - 145,5 watt
ETH: 32 dollár / hónap, 122 - 127 watt
Megéri a ZEC? Szerintem nem. Persze lehet, hogy csak én rontottam el valamit... (a korábban nekem leírtakat követtem azzal kapcsolatban, hogy mivel és hogyan bányásszak).
Mod: a mérőbe csak a számítógépet dugtam bele, minden más (monitor, külső hangkártya, erősítő) nincs benne. A főkártyára mindig egy monitor és egy projektor volt rákötve.

knorbi

Idézetet írta: szab8 Dátum április 24, 2017, 08:02:42 DÉLELŐTT
"...az nvidia kártyák és csak zec-ben nyerők."
Ne viccelj. A ZEC-hez odaírtam a hétvégi méréseimet. Aki szeret sokat veszíteni az ETH helyett ZEC-et bányászik. ;)
A hétvégén leugrottam kártyát venni. Nem láttam olyan nagy különbséget az gf gtx1070 és a radeon 480 között az ETH bányászás sebességében, pedig egy rakás tesztet végignéztem. AMD-t akartam venni mert az olcsóbb, de mindenhol, ahol foglalkoztak vele: olyan magas teljesítmény felvételeket írtak, hogy végül az 1070-est választottam. Biztosan drágább, de nem lassabb, és a fogyasztása is jobb (hosszú távon megéri, de aki fél évente cseréli a kártyáját, annak biztosan nem).
ETH-s eredménynek (semelyik irányba nem tuningolok) :
1060:  122   - 127 Watt 18,85 Mh/s
1070:  154,5 - 162 Watt 25,5  Mh/s
Kettő együtt: 249-257,5 Watt 43,5 Mh/s
A ZEC-hez már írtam, de ide is bemásolom, csak neked (előrejelzett bevétel és mellette a fogyasztás a gtx1060-as kártyával, a fogyasztás nincs benne az előrejelzett bevétel számításban, ezenkívül az árfolyam ingadozások sincsenek benne, tehát ez egy aktuális állapot) :
ZEC: 14 dollár / hónap, 142 - 145,5 watt
ETH: 32 dollár / hónap, 122 - 127 watt
Megéri a ZEC? Szerintem nem. Persze lehet, hogy csak én rontottam el valamit... (a korábban nekem leírtakat követtem azzal kapcsolatban, hogy mivel és hogyan bányásszak).
Mod: a mérőbe csak a számítógépet dugtam bele, minden más (monitor, külső hangkártya, erősítő) nincs benne. A főkártyára mindig egy monitor és egy projektor volt rákötve.

Sz.tem ez nem teljesen így van nekem a 1080 28M hoz eth-n netto 150-ért, kb ennyit hoz egy 480 (moddolt biossal), csak az ára több mint fele.
Zecen az nvidia 1080 hoz 550 az amd 480 meg 300 hash/s kb. Tehát 1080 nál biztos nem éri meg, de sz.tem 1070 sem mert az is tud 450 kb zecen eth meg csak 25M mint egy 470-es.
Most az LBC coin hoz a legjobban a whattomine szerint, átálltam meg látjuk mit hoz a tapasztalat.

DrPascal

Van már Nvidia téma:

http://www.szekelyvegan.info/forum/index.php?topic=128.0

Látom át lett helyezve.

Uhura

A ZEC-nél vagy más bányászatnál mennyire lényeges az nvida kártya memóriája ? a 4GB elég hozza azzal is az értkeket vagy mindenképpen pl 1070-esből már 8 GB-s kell?

m8k

Nem tudom ha van 4GB-os 1070es, de az biztyos h, szamit, mivel az 1080-asaok is 8gb al vannak es ugye most megjelent a TI ami 11gb-al jon es lenyegesen jobban hashel mint az 1080-as, a GPU frekvenciajuk meg ugyanaz. Ezert sokak szerint nem eri meg banyaszni NVIDIA-val mert az ETH-nal a 8GB ugyanannyi mint  egy 8gb-s 470-es  vagy 480-as.

knorbi

Idézetet írta: m8k Dátum május 03, 2017, 06:35:15 DÉLUTÁN
Nem tudom ha van 4GB-os 1070es, de az biztyos h, szamit, mivel az 1080-asaok is 8gb al vannak es ugye most megjelent a TI ami 11gb-al jon es lenyegesen jobban hashel mint az 1080-as, a GPU frekvenciajuk meg ugyanaz. Ezert sokak szerint nem eri meg banyaszni NVIDIA-val mert az ETH-nal a 8GB ugyanannyi mint  egy 8gb-s 470-es  vagy 480-as.

+1 , sztem is a 8G jobban megy, például ha memóriát frekijét húzod akkor is több a hash. A zcash jobban memória érzékeny.

m8k

1080TI bepakolva a gepbe, tunning nelkul 700 Sol/s. 2db 1080 + az 1080TI 1775 Sol/s. Fogyasztas 620W.

knorbi

Idézetet írta: m8k Dátum május 05, 2017, 08:06:49 DÉLUTÁN
1080TI bepakolva a gepbe, tunning nelkul 700 Sol/s. 2db 1080 + az 1080TI 1775 Sol/s. Fogyasztas 620W.
kb én is így állok fogyasztás/sol arányban, nekem 2db 1080 meg 4db 1050ti

laccesonda

Cuda 3.5 nvidia 920m kártyához melyik bányászprogramot ajánljátok, ha cryptonote típusú coin-t akarok bányászni?

Tudom, laptop, meg nem éri meg, de szeretném kipróbálni, mit tud.