Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Minden ami Nvidia

Indította Székely Vegán, december 27, 2016, 10:08:47 DÉLELŐTT

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 3 Vendégek van a témában

kisgolyzer95

Hali ugy tudom hogy gddr5x es ramok vannak rajta azok alkalmatlanok ethra de zcashre penge ugy tudom. De kijavitanak ha rosszul tudom. Udv

Fxpwrh

Idézetet írta: woren Dátum június 19, 2017, 09:02:22 DÉLUTÁN
Azigen, hát nekem a 4 db 1070 ( 1db Gaming X, 2 db Gaming Z és egy Quick Silver ) 800 Wattot fogyaszt, de sztem az alapgép is túl sokat eszik ( FM2+) azért vettem 1200-as Platinum tápot.
tudsz mutatni egy Afterburnert ? Milyen kártyáid vannak ?
Ha par oldalt visszanezel, akkor vannak fent ab screenshotok. 2x asus, 4x evga kartyaim vannak. A masik rigemben eddig 1x gaming x van, az tenyleg tobbet eszik, ha jol szamoltam 120w a kartya, de csak azert mert az ab-ben nem lehet 50%-nal lejjebb huzni a power limitet.
Ma erkezik ebbe meg 5 db gaming x.

kolieee

Amerikaban elok figyelem a bestbuyban meg van gtx 1070 420 $ pny. Holnap megyek veszek egy ilyen kartyat estere meg tudom mondani kb mit tud

carobi

Sziasztok kedves bányász kollegák :)

Nem kapok videó kártyát :( 1db-ot tudnék hozatni Asus 1070-es 3 ventis 178e az msi már 190...nem normális ez. Ki honnan szerzi be ? Segítsünk egymáson, ha valaki tud és nincs rá pénze, ne hadja megvenni másnak írjunk ide, maradjon "családon " belül a cucc. Én abba is benne lennék, hogy megveszem amire nincs pénze és ha lesz rá majd kifizeti, addig nekem túrja a coinokat :)
Ajánlom figyelmetekbe most indult Youtube csatornámat ! Heti 2 alkalommal töltök fel új videót, érdekes témákban a nagyvilágból.
https://www.youtube.com/channel/UCViQbaq-bHAfHDPdr2hiWog?sub_confirmation=1

ironsnowman

Kellemes meglepetes ez a gtx 1050 Ti:

XMSK

ddu

ironsnowman

Idézetet írta: ddu Dátum június 21, 2017, 06:00:55 DÉLUTÁN
fogyasztas mennyi falnal?

Meg nem mertem mert a mero a masik rignel van.
65W-ra tippelek 85% power limittel + a proci.

TC

Nyafiztam itt nektek, hogy a 6 gigás gamer X+ ultracsillivillibrutál MSI kártyák 20Mhash al sem nagyon akarnak menni. Na most jöttek még 3G-s 1060-asok is, azok se jobbak.
Nem is találtam még megoldást a problémára, ami viszont feltünt, hogy a GPU-z szerint ezeknek az MSI-knek a 'MemoryControllerLoad'-ja 86 illetve 93%-os. Semelyik másik rigemben, nincs az Nvidia kártyákkal ilyen probléma, MSI 1070, Zotac 1070, Gigabyte 1060, mind teljesen jó.

Na és akkor most a kérdés, hogyan tudnám ezt a MemortyControllerLoadot felvinni 100%-ra? Mert úgy érzem ez lenne a megoldás. Létezik hozzá valami driver patch, unlock, bármi?

pube111

Összeraktam a 2. riget.
MSI GeForce GTX 1060 GAMING X + 6G
asrock h81 btc pro
8gb ram
Az a baj, hogy a kártyák alapbeállításon csak 16-ot hesselnek.
Tuningolva sem több 20-nál, menória +800, gpu +120.
Afterburner fagyasztja a gépet, 50% cpu használattal megy.
Biosban pcie = gen1
virtual memory 20GB
Van valami ötletetek?
Nemrég próbáltam asus 1060 reference kártyával, azzal simán ment 22-t, nem fagyott.

spikes

Ma jöttek meg:  gtx1060 6GB MSI Armor,
alapból 18.5 Mh/s
beállítva 23,5 Mh/s

TC

Idézetet írta: spikes Dátum június 22, 2017, 10:42:42 DÉLELŐTT
Ma jöttek meg:  gtx1060 6GB MSI Armor,
alapból 18.5 Mh/s
beállítva 23,5 Mh/s

MemoryControllerLoad ot tudsz nekem mondani?

kosaras18

Sziasztok, egy kis problémám jelentkezett nvidia bányával kapcsolatban, inkább csak gödör egyenlőre... jelenleg beüzemeltem egy gtx 1070 minit ZEC bányászatra, eddig minden rendben egy kártya esetén. Be akartam tenni mellé egy 1050ti-t riserrel, win felismeri, valamint az msi afterburner is, de az EWBF kilép ezzel a hibaüzenettel: no CUDA-capable device is detected. Tudtok esetleg valami tanácsot?

Randalph

Idézetet írta: TC Dátum június 22, 2017, 07:03:11 DÉLELŐTT
Nyafiztam itt nektek, hogy a 6 gigás gamer X+ ultracsillivillibrutál MSI kártyák 20Mhash al sem nagyon akarnak menni. Na most jöttek még 3G-s 1060-asok is, azok se jobbak.
Nem is találtam még megoldást a problémára, ami viszont feltünt, hogy a GPU-z szerint ezeknek az MSI-knek a 'MemoryControllerLoad'-ja 86 illetve 93%-os. Semelyik másik rigemben, nincs az Nvidia kártyákkal ilyen probléma, MSI 1070, Zotac 1070, Gigabyte 1060, mind teljesen jó.

Na és akkor most a kérdés, hogyan tudnám ezt a MemortyControllerLoadot felvinni 100%-ra? Mert úgy érzem ez lenne a megoldás. Létezik hozzá valami driver patch, unlock, bármi?

Szia!

Nem írtad, hogy a 20Mh/s az tuningolva, vagy alapérték? Nekem 2db 3GB-osom van, tuningolva 22 körül hoznak.

Üdv

TC

Idézetet írta: Randalph Dátum június 22, 2017, 11:58:20 DÉLELŐTT
Idézetet írta: TC Dátum június 22, 2017, 07:03:11 DÉLELŐTT

Szia!

Nem írtad, hogy a 20Mh/s az tuningolva, vagy alapérték? Nekem 2db 3GB-osom van, tuningolva 22 körül hoznak.

Üdv

Tuningolva nagyon max 20. Ha alapból annyit menne én lennék a legboldogabb. .-)

pube111

Nekem is max 20 mh. Viszem is vissza holnap.
MSI GeForce GTX 1060 GAMING X + 6G

Alex 2017

Sziasztok melyik jobb windows vagy linux banyaszasra?

Sent from my iPhone using Tapatalk

TC

Idézetet írta: Alex 2017 Dátum június 22, 2017, 01:35:10 DÉLUTÁN
Sziasztok melyik jobb windows vagy linux banyaszasra?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Linuxhoz nem értek, de ott az elméleti max 12GPU, míg a Windowsban csak 8. Amúgy a simplermining.net linux alapú, nem igényel telepítést, nekem szimpatikus. Nvidia kártyákkal még csak mostanában birkózik meg, de RX-el hibátlan.