Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

MinerMonitor.Eu v1.3 [AMD és NVIDIA]

Indította atideath, február 08, 2017, 07:01:47 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 2 Vendégek van a témában

ZsZolee

Idézetet írta: atideath Dátum április 30, 2017, 07:05:38 DÉLELŐTT
Idézetet írta: ZsZolee Dátum április 29, 2017, 09:40:35 DÉLUTÁN
Idézetet írta: atideath Dátum április 29, 2017, 08:53:43 DÉLUTÁN
Idézetet írta: ZsZolee Dátum április 29, 2017, 02:30:38 DÉLUTÁN
Mikorra várható az újabb funkciók? Az Androidos mobilalkalmazás nem megy a telefonomon. Bejelentkezek és semmi se történik. Kicsit nagyon idegesítő, hogy 3 naponta újra kell indítani az alkalmazást.

Az a baj hogy határidős munkáim vannak és most nincs időm fejleszteni tovább. De amint felszabadul egy kevéske időm akkor az első dolgom lesz. Most épp a kliens átírásán dolgoztam legutóbb, teljesen át lesz írva így kezel majd CPU, Nvidia, Ati mininget is egyszerre.

Értem, ha lehet azt a funkciót se felejtsd el, hogy valami értesítést kapjak ha leáll az egyik Rig. Nagyon ritkán van, de most mindig pár órára rá veszem észre, mikor én ellenörzöm.

Email értesítés működik, én is használom. Azt bekapcsoltad?

Olyat mondok, hogy te se hiszed el. :) Kizárólag az RX470-480-as rigeknél lép ki a minermonitor client 3 nap-nál, az RX570-es rignél nem lép ki, mert már 4 nap 19 órája megy.

atideath

Idézetet írta: ZsZolee Dátum június 11, 2017, 06:51:55 DÉLELŐTT
Idézetet írta: atideath Dátum április 30, 2017, 07:05:38 DÉLELŐTT
Idézetet írta: ZsZolee Dátum április 29, 2017, 09:40:35 DÉLUTÁN
Idézetet írta: atideath Dátum április 29, 2017, 08:53:43 DÉLUTÁN
Idézetet írta: ZsZolee Dátum április 29, 2017, 02:30:38 DÉLUTÁN
Mikorra várható az újabb funkciók? Az Androidos mobilalkalmazás nem megy a telefonomon. Bejelentkezek és semmi se történik. Kicsit nagyon idegesítő, hogy 3 naponta újra kell indítani az alkalmazást.

Az a baj hogy határidős munkáim vannak és most nincs időm fejleszteni tovább. De amint felszabadul egy kevéske időm akkor az első dolgom lesz. Most épp a kliens átírásán dolgoztam legutóbb, teljesen át lesz írva így kezel majd CPU, Nvidia, Ati mininget is egyszerre.

Értem, ha lehet azt a funkciót se felejtsd el, hogy valami értesítést kapjak ha leáll az egyik Rig. Nagyon ritkán van, de most mindig pár órára rá veszem észre, mikor én ellenörzöm.

Email értesítés működik, én is használom. Azt bekapcsoltad?

Olyat mondok, hogy te se hiszed el. :) Kizárólag az RX470-480-as rigeknél lép ki a minermonitor client 3 nap-nál, az RX570-es rignél nem lép ki, mert már 4 nap 19 órája megy.

Hmm ez érdekes. De van nekem is RX470-es rigem. Fut rajta nekem meg nem lép ki. :(
https://www.minermonitor.eu
BTC: 1KzEse6pq72fwPwiwqZWJqaqNJvMZ8EXnK

atideath

Hali mindenkinek!

Letölthető az új kliens!!
https://www.minermonitor.eu/MinerMonitorClient_v2.0.zip

NVIDIA TÁMOGATÁS! EWBF, Hőfokok, Fordulatszám! Tesztelhetitek!

Wildcard támogatás!!! (TESZT JELLEGGEL, PRÓBÁLKOZÓ KEDVŰEKNEK)
Ha a configba a miner nevét így adod meg: %%rigname%% akkor be fogja helyettesíteni a rignevet a configba.
Példa: --server eu1-zcash.flypool.org --user t1QKeSjqtcwcEeEHZBfqBhhQmWy3oW4DV123.%%rigname%% --pass x --port 3333
Így egy config elég mindegyik rig-re!

willow

Idézetet írta: atideath Dátum június 18, 2017, 10:50:56 DÉLELŐTT
Hali mindenkinek!

Ha a configba a miner nevét így adod meg: %%rigname%% akkor be fogja helyettesíteni a rignevet a configba.
Példa: --server eu1-zcash.flypool.org --user t1QKeSjqtcwcEeEHZBfqBhhQmWy3oW4DV123.%%rigname%% --pass x --port 3333

Köszi. Biztos jó. Nekem a kaspersky egyből virusmentesitette. 2 fájlt is kitörölt. Na majd legközelebb.

atideath

Idézetet írta: willow Dátum június 18, 2017, 11:16:13 DÉLELŐTT
Hali mindenkinek!

Köszi. Biztos jó. Nekem a kaspersky egyből virusmentesitette. 2 fájlt is kitörölt. Na majd legközelebb.

Melyik file-okat "vírusmentesítette"? Mert nincs benne vírus mint ahogy eddig se volt.

ZsZolee

Hali mindenkinek!

Ebben ki lett javítva a "3 napos kilépéses" dolog? Mivel csak AMD kártyáim vannak, számomra az extrák miatt nem cserélném.

atideath

Idézetet írta: ZsZolee Dátum június 18, 2017, 06:28:41 DÉLUTÁN
Hali mindenkinek!

Ebben ki lett javítva a "3 napos kilépéses" dolog? Mivel csak AMD kártyáim vannak, számomra az extrák miatt nem cserélném.

Nem kötelező cserélni. Mivel sajnos én nem nagyon tudtam előidézni ezt a hibát így csak vakon tapogatóztam. Megpróbáltam kicsit optimalizálni az alkalmazást, remélem ez megoldja a gondot. Nekem van olyan gépem ami 14 napja megy hiba nélkül, és nem léptetett ki. Esetleg a -d kapcsolóval indítva készül hibanapló amiből esetleg több kiderülhet. Ha azt el tudnád nekem küldeni akkor lehet megtalálnám a hibát.

ZsZolee

Először is nem akartam faragatlan lenni, mert tényleg nagyon sokat segít a fejlesztésed és ezért hatalmas köszönet!

Lecserélem az egyik rigen egy teszt időszakra és jelentkezem a hibanaplóval, ha 3 nap múlva esetleg újra kilép.

Simi

Semmi, én voltam a hülye.

Simi

Úgy tűnik ha argumentnak EWBF miner esetén csak ennyit adok meg, pl.:
--config mypool.cfg
akkor a miner szépen indul, config file szerint, DATA SENDED-ek, semmi error, GPU infó jó, de a statisztikáim/grafikon nem frissülnek, hash pedig 0.
20 perc, párszor újraindítottam közben.
Majd még holnap próbálkozom, lehet megint én vagyok a hülye.

Simi

Rendesen megadva az argumentumokat megy szépen, viszont ha csak a --config xy -t használom, akkor nem.

atideath

Idézetet írta: Simi Dátum június 19, 2017, 06:50:41 DÉLELŐTT
Rendesen megadva az argumentumokat megy szépen, viszont ha csak a --config xy -t használom, akkor nem.

A MinerMonitor értelme pont az hogy nem a gépen tárolod, mentegeted, cserélgeted a config file-okat hanem a miner monitor intézi. Ezért kell ott megadni.

Simi

Szia Ati!
Köszi a gyors választ, azért próbáltam csak mert backup servert ha jól tudom nem lehet megadni kapcsolóval, csak a config fileban.
Ha argumentumokkal indítom (és ha jól tudom) a config filet nem használja. Az én szememben a --config is csak egy argumentum volt. :)

TC

Nem nagyon találok iOS támogatást, pedig mintha azt írtad volna hogy létezik. Mit néztem el?
Illetve a GPU infóban a nyélen hajtott MSI 1060/6-ra azt írja, hogy 38%-on megy. Segít, ha csinálok logot?

atideath

Idézetet írta: Simi Dátum június 19, 2017, 07:21:06 DÉLELŐTT

Szia Ati!
Köszi a gyors választ, azért próbáltam csak mert backup servert ha jól tudom nem lehet megadni kapcsolóval, csak a config fileban.
Ha argumentumokkal indítom (és ha jól tudom) a config filet nem használja. Az én szememben a --config is csak egy argumentum volt. :)

Áhh értem. Hát igaz én nem használok backup szervert. :) Nem sűrűn szokott ledögleni a pool nálam, vagyis mondhatni nem volt rá még példa. Szerintem a --config-al is megadhatod a config file-od helyét csak teljes útvonallal pl.: --config D:\config\config.txt

Egy próbát megér.

atideath

Idézetet írta: TC Dátum június 19, 2017, 01:45:16 DÉLUTÁN
Nem nagyon találok iOS támogatást, pedig mintha azt írtad volna hogy létezik. Mit néztem el?
Illetve a GPU infóban a nyélen hajtott MSI 1060/6-ra azt írja, hogy 38%-on megy. Segít, ha csinálok logot?

Valamit lehet elnéztél. Androidos kliensből volt egy Alpha verzió de sajnos rá kellett jönnöm hogy újra kell ott írni a nagyrészét a programnak így az most feledésbe merült. Viszont jó hír hogy az IOS támogatás hamarosan elérhető lesz Appstore-ból, de egyenlőre csak Notification és statisztika. Configok és hasonló dolgok állítása nem fog menni még egy darabig. Ahogy az időm engedi úgy haladok vele.

Igen a GPU infót tudom hogy 38%-ot ír, nem is értem miért. Az openhardware monitor-tól jönnek az adatok, ott van szerintem valami rosszul megírva de ugye annak a forrásába nem látok bele. De ez szerintem csak "jelentéktelen" információ jelen esetben.

TC

Idézetet írta: atideath Dátum június 19, 2017, 03:45:01 DÉLUTÁN
Idézetet írta: TC Dátum június 19, 2017, 01:45:16 DÉLUTÁN

Valamit lehet elnéztél. Androidos kliensből volt egy Alpha verzió de sajnos rá kellett jönnöm hogy újra kell ott írni a nagyrészét a programnak így az most feledésbe merült. Viszont jó hír hogy az IOS támogatás hamarosan elérhető lesz Appstore-ból, de egyenlőre csak Notification és statisztika. Configok és hasonló dolgok állítása nem fog menni még egy darabig. Ahogy az időm engedi úgy haladok vele.

Igen a GPU infót tudom hogy 38%-ot ír, nem is értem miért. Az openhardware monitor-tól jönnek az adatok, ott van szerintem valami rosszul megírva de ugye annak a forrásába nem látok bele. De ez szerintem csak "jelentéktelen" információ jelen esetben.

Stat+Notifi teljesen elég azt gondolom. Ha hozzá kell nyúlni keresek egy PC-t, ott nekem amúgy is kényelmesebb.

Visszakerestem, a fejlesztés alatt álló funkciókban láttam:

• Natív mobil kliens IOS és Android platformokra
ezért kerestem.

A 38%-os load számomra nem tragédia, a has is elég lenne, csak bug-report volt inkább. Köszi.

Simi

IdézEbben ki lett javítva a "3 napos kilépéses" dolog? Mivel csak AMD kártyáim vannak, számomra az extrák miatt nem cserélném.

Lehet ez okozza a problémád és nincs is semmi gond az MM-el. Érthető lenne az is, hogy Ati miért nem tudta reprodukálni a problémád.
Véletlenül nem feladatütemezővel indítod el azon a rigen a MinerMonitort?
Ha igen, ez egy alapértelmezett beállítás:
Feladat -> Beállítások -> Feladat leállítása, ha tovább fut, mint: 3 nap

Ha feladatütemezőt használsz és be volt pipálva, akkor szerintem bonthatjuk a sört. :D

Simi

Idézetet írta: atideath Dátum június 19, 2017, 03:41:55 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Simi Dátum június 19, 2017, 07:21:06 DÉLELŐTT

Szia Ati!

Áhh értem. Hát igaz én nem használok backup szervert. :) Nem sűrűn szokott ledögleni a pool nálam, vagyis mondhatni nem volt rá még példa. Szerintem a --config-al is megadhatod a config file-od helyét csak teljes útvonallal pl.: --config D:\config\config.txt

Egy próbát megér.

Úgy értetted MM-on adjam meg így az elérési utat? Nem tolerálta a \ jelet, elmentettem és kiszedte.
De beírva az argumentumokat ahogy azt kell, majd a végére biggyesztve a --config xy -t működik minden rendesen, vagyis látom a statom.
Köszi szépen a segítséget!

TC

Csak én nem találom hol tudok rig-et átnevezni, vagy nincs rá lehetőségem?