Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Mining CARD's

Indította Uhura, június 25, 2017, 02:19:35 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 1 Vendég van a témában

Csongor

kond

kidface

Nem értem a gyártók ár stratégiáját!!??

kpeter

Idézetet írta: kidface Dátum június 27, 2017, 05:32:07 DÉLUTÁN
Nem értem a gyártók ár stratégiáját!!??

Én igen. Először megpróbálják ennyiért, hátha lesz aki rákap. Nem sürgeti őket az árcsökkentés..

2moon

Nvidia P106-100 Dedicated Mining GPU MSI & Galaxy Unboxing & Benchmarks Ethereum & Zcash
https://www.youtube.com/watch?v=9deSVpjm1Kk

raffiakötö

Idézetet írta: 2moon Dátum június 27, 2017, 07:17:15 DÉLUTÁN
Nvidia P106-100 Dedicated Mining GPU MSI & Galaxy Unboxing & Benchmarks Ethereum & Zcash
https://www.youtube.com/watch?v=9deSVpjm1Kk

Elsőre nem tűnik sokkal másabbnak teljesítményben egy 470-nél...

Medve_a_hegyről

Idézetet írta: Claymore Dátum június 26, 2017, 08:49:36 DÉLUTÁN
Idézetet írta: NimoZero Dátum június 26, 2017, 07:28:11 DÉLUTÁN
Nem tudom mi lesz a vége ennek de ez jelenlegi formájában eléggé nagy marhaságnak tűnik nekem.
1. Értem, hogy nagy igénybevétel, de EU-ban 6 hónap garanciát adni semmilyen tartós fogyasztási cikkre nem lehet 2 év a jogszabályi minimum. Nem tudom a gyártók ezt hogy képzelték el.
2. Totálisan versenyképtelen ár, újraértékesítési faktor 0. Amíg a használt gémer kártyákat el tudod adni x idő után y pénzért, addig ez annyit fog érni mint a pár éves antminerek, 10%át se az árának.
Összességében jó ötlet, csak arra nem alkalmas amire tervezték, majd kiderül, ne legyen igazam

En azt az infot kaptam elozo heten, hogy asus es sapphire kihegyezett lesz 3 ho (lol) garival, mig msi nem lesz felpockolve, viszont 1 ev garival lesz.

Es bem lesznek olcsobbak.

Szoval majd kiderul. De ezek a kartyak sem lesznek belistazva a nagykereknel.

A vilagon nincs annyi gamer amennyi kartya majd lesz eladó. Ha használható akkor nem adják el a banyaszok. Ha még használható de újabb, jobban megérő kártyákra váltanak a profik, akkor is el lehe adni amator körökbe. Ha nem használható akkor kuka. Kitermelte az árát, hozott egy halom profitot. Szerintem nem lehet elégedetlen senki. Persze igyekszik mindenki a maxot kihozni, de szamtech alkatreszek sorsa ez. Nagy árvesztés és egy idő után kuka.

hoppus

nem tudom ti észrevettétek-e, de nekem nagyon fail ez a hirdetés:

https://www.alza.hu/asus-mining-rx470-4gb-d5016866.htm?o=1

elméletileg ez egy Asus Mining Rx470 4GB. ez szerepel az egész leirásban, majd a végén a paramétereknél hirtelen átváltozik [/size]NVIDIA GeForce GTX 1060 -ra.

Arkenso

Idézetet írta: hoppus Dátum június 28, 2017, 10:18:47 DÉLUTÁN
nem tudom ti észrevettétek-e, de nekem nagyon fail ez a hirdetés:

https://www.alza.hu/asus-mining-rx470-4gb-d5016866.htm?o=1

elméletileg ez egy Asus Mining Rx470 4GB. ez szerepel az egész leirásban, majd a végén a paramétereknél hirtelen átváltozik NVIDIA GeForce GTX 1060 -ra.

https://www.alza.hu/intel-celeron-g1840-d1480978.htm?o=1#parametry

itt is van némi homály :) ez ugyebár 1150 es tokozás. ezzel szemben a cím alatt 1151 van a leírásban megy 1150 :)

kond

Fenne a pofájukat, kijátszották ügyesen a garit, inkább csak vállalkozoknak adják oda, akiknek ugyebár nem kötelesek adni több mint 6 hónap garit alapból(hiszen a vállalkozó nem tekinthető fogyasztónak, más törvény vonatkozik rá, az üzlet nem köteles annyi garanciát adni a termékre mintha fogyasztó venné meg, de természetesen ezzel nem minden üzlet él, de itt kénytelenek voltak belemenni hiszen ha igazak a hírek akkor maga a gyártó nem vállal rá több garit mint 6 hónap...), ügyesek, gratulálok... :D

Ez a termék kereskedelmi felhasználásra/vállalati célokra szánt. Eladása vállalkozói engedélyhez kötött, 6 hónap garanciával. Esetleges érdeklődés esetén kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot:

Uhura

Amúgy ha már itt tartunk valaki elmondaná ha már mining kártya akkor miért nem Pci-e 1-es a csatlakozója ? Már csak azért is mert akkor legalább bele lehetne rakni őket az alaplapba is riser nélkül.

Az külön érdekelne adnak-e hozzá pl.: csere ventillátorokat vagy lesz-e hozzá vásárolható csere venillátor , mert úgyi egyszerübb a bányász gyermekének , főleg 6 hónap után az ilyen kis reparálsát magának megoldania.

Garancia: 6 hónap , oksa , legyen ha jól megy kitermeli magát .. de a vállalkozásoknak való eladás egy vicc, már csak azért is mert akkor ezek szerint azt is ki fogja kötni, hogy a vásároló nem adhatja tovább ?
Meg valaki villágoltasson fel, milyen alapon zárnak ki bárkit ? és ehhez az EU versenyjogi biztosa majd malmozik ? mert ez 100% -os verseny korlátozás.

Az ár: 100.000 Ft ? arról volt szó , egyszerübb, oclsóbb lesz kifejezetten a csákány makiknak... ezzel szemben "egyszerűbb" de alapvetőleg drágább is ... mert ez max bányászatra lesz jó vagy .... és itt jön az a kérdés amire szerintem az AMD -sem tudja igazán a választ: mi lesz ha még is a GPU-s POW nak lealkonyul ... a bányász kártyák simán átavanzsálhatnak-e mesterséges intelligencia kutatásra vagy render farmmá? mert ha igen akkor nagyon szar lesz a milliós spec kártya piacának és magával b.. ki az AMD.