Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Pánikoljunk?

Indította Székely Vegán, december 07, 2016, 05:38:49 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 8 Vendégek van a témában

Székely Vegán

***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

Roller

Sziasztok! Pont most nézem a mai videót, pánikra szerintem sincs semmi ok. 2-3 hete figyelem intenzíven a chartokat és azóta nagyjából csak estek az árak. De én ettől nem jöttem annyira izgalomba, továbra is szerkesztem a kis bányagémet :D Én úgy gonddolom, ez is úgy működik, mint akármilyen valuta, csak ez e- valuta. Kevesebben használják  még, mint a papírt, de ugyanúgy emberek használják, a pszichológia ugyanaz. Mostanában a steem v steemit, amit sokat hallok, esetleg ismeritek? Mit szólnátok, ha nyitnánk egy olyan topikot, amiben az árfolyamokról, alakulásukról lehetne csevegni? Ha jól emlékszem, akkor van is itt egy bányász kolléga, aki ért a technikai elemzéshez...

Bob

Én meg pont ma készítettem magamnak egy regisztrációt a poloniexen bányászási célzattal. Ez az én szerencsém.

Roller

És azzal mi a baj? Már el is dobod a kalapácsot? vagyis akarom mondani a csákányt? :D :D

drizzt_do_urden

nyugodjatok meg. amig nem veszteseges addig semmi gond. majdcsak felmennek az arak!

Fireball

Ma fel is ment az ár 16 óra körül 0.8-ra ( Floridában 10 am), remélem sikerült elcsípnetek ezt a kis kiugrást, most 0.7-ért vissza lehet vásárolni már aki ezen is akar keresni.

Bob

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 07, 2016, 07:34:51 DÉLUTÁN
nyugodjatok meg. amig nem veszteseges addig semmi gond. majdcsak felmennek az arak!

De a cryptocompare nem számol az értékcsökkenéssel. Csak azt mutatja, hogy a gép megkeresi-e az áram árát. De hogy saját maga árát megkeresi-e, azt nem mutatja. De bízzunk benne, hogy majdcsak felmennek az árak.

headway

Jah volt ma egy kis ugribugri:

Roller

Sztem ma ha 0,077 fölé megy a zec/btc, akkor várható valamilyen kis emelkedés. Szerintetek?

Roller

sztem az eth/btc is meg fog indulni a napokban. ez a difficulty amit mindig hallok, ez mi alapján változik? min múlik a nehézségi szint? a reward mindig csökken, feleződik?

drizzt_do_urden

difficulty az alapjan valtozik, hogy milyen gyorsan oldodik meg egy blokk. az ETH -na kb 14.30 masodpercre van beallitva. mindegyik blokk 5 ETH er. ha gyorsabban oldjak meg akkor no a difficulty ha lassaban akkor csokken a difficulty. a ZEC -nel mintha 2 perc 30 masodperc itt a reward 10 ZEC. 4 evente van felezes a ZEC -nel. Az ETH atmegy POS -be elmeletileg jovo ilyenkor!

danieru

Idézetet írta: Roller Dátum december 08, 2016, 08:35:22 DÉLELŐTT
Sztem ma ha 0,077 fölé megy a zec/btc, akkor várható valamilyen kis emelkedés. Szerintetek?

Ha még legalább még egyszer visszapattan a csúcstól (0.81) és az alja is szűkül, akkor valószínűleg ki fog törni 0.81 fölé. De ha a teteje szűkül, akkor lefele fogja folytatni.

Bob

Idézetet írta: danieru Dátum december 08, 2016, 09:12:52 DÉLELŐTT

Ha még legalább még egyszer visszapattan a csúcstól (0.81) és az alja is szűkül, akkor valószínűleg ki fog törni 0.81 fölé. De ha a teteje szűkül, akkor lefele fogja folytatni.

Most az történt, hogy a teteje szűkült?

danieru

Idézetet írta: Bob Dátum december 09, 2016, 07:27:04 DÉLUTÁN
Idézetet írta: danieru Dátum december 08, 2016, 09:12:52 DÉLELŐTT

Most az történt, hogy a teteje szűkült?

Ennek már tegnap meg kellett volna történnie. Tárgytalanná vált a megjegyzésem.

Roller

következő célár? range lesz?

Roller

Ha 0,060 alatt további esés várható?

Roller

Ez a 0,061 elég jó kis küszöbnek tűnik,itt megáll az ár. Remélem nem fog mostmár lejebb menni. Most nézegettem egy két fórumot, olvastam, hogy az eth gyengélkedik, de kicsi az esélye, hogy eltűnjön, mert sokan használják és sok lóvé is áll mögötte.

cryptominer

Srácok ! mit szóltok hozzá hogy napok óta csak zuhan a ZEC nekem is van benne tartva kis zsé nem akarom kivenni az volt a terv hogy pár hónapig bent hagyom de így kérdéses én nagyon bízok a ZEC ben lehet nem kéne ?

sebajtóbiás

Hisz' ha tudnánk! :) Én is bízom benne, de a kockázat mindig ott van, bármi lehet.

DrPascal

Én addig nem kockáztatok, amíg a befektetésem legalább 50%-ban meg nem térült. Nem tartogatom, mert csak a megtérülési idő csúszik a folyamatos lejtmenettel.