Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Pánikoljunk?

Indította Székely Vegán, december 07, 2016, 05:38:49 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 4 Vendégek van a témában

raffiakötö

Idézetet írta: cryptominer Dátum december 12, 2016, 03:20:12 DÉLUTÁN
Srácok ! mit szóltok hozzá hogy napok óta csak zuhan a ZEC nekem is van benne tartva kis zsé nem akarom kivenni az volt a terv hogy pár hónapig bent hagyom de így kérdéses én nagyon bízok a ZEC ben lehet nem kéne ?

Nekem is van ZEC-em, néha azért küzdök hogy ne adjam el... :) Kitartok, fiatal coin még.

cryptominer

én nem akarom eladni csak ha már 20-30% nyereség van rajta de alsó határt is meg kéne szabnom mert ez nem király hátha :)

danieru

Idézetet írta: raffiakötö Dátum december 12, 2016, 03:55:54 DÉLUTÁN
Srácok ! mit szóltok hozzá hogy napok óta csak zuhan a ZEC nekem is van benne tartva kis zsé nem akarom kivenni az volt a terv hogy pár hónapig bent hagyom de így kérdéses én nagyon bízok a ZEC ben lehet nem kéne ?

Nekem is van ZEC-em, néha azért küzdök hogy ne adjam el... :) Kitartok, fiatal coin még.

Legyetek résen. Market cap szerint újabb kiugrás várható.

cryptominer

Idézetet írta: danieru Dátum december 12, 2016, 09:43:41 DÉLUTÁN
Idézetet írta: raffiakötö Dátum december 12, 2016, 03:55:54 DÉLUTÁN

Legyetek résen. Market cap szerint újabb kiugrás várható.

résen vagyok lassan már emelkedik a ZEC

lhajnal

és ismét esik... Azért ez már nem vicces, tényleg át kell állni mást bányászni.

Bob

Idézetet írta: lhajnal Dátum december 14, 2016, 10:38:42 DÉLELŐTT

Az ETC meg emelkedik. Ki érti ezt?
De úgy látom, a kriptovaluták közötti kereskedést még emberek végzik, mert állandóan kerek, vagy ahhoz közeli számokon megy a váltás. Pedig logikus lenne, hogy a kriptovalutákkal, amik ilyen közel állnak a számítástechnikához,  számítógépek tőzsdéznének. Esetleg nem tudna valaki egy tőzsdéző programot írni rá? Lehet, jobban megérné, mint a bányászás.

cryptominer

Idézetet írta: Bob Dátum december 14, 2016, 02:53:43 DÉLUTÁN

De úgy látom, a kriptovaluták közötti kereskedést még emberek végzik, mert állandóan kerek, vagy ahhoz közeli számokon megy a váltás. Pedig logikus lenne, hogy a kriptovalutákkal, amik ilyen közel állnak a számítástechnikához,  számítógépek tőzsdéznének. Esetleg nem tudna valaki egy tőzsdéző programot írni rá? Lehet, jobban megérné, mint a bányászás.

Brutálisan zuhan megint nem tudom mi megy zcash házatáján de ez nagyon nem jó és ha így folytatják akkor belefognak bukni

danieru

Idézetet írta: cryptominer Dátum december 14, 2016, 03:15:28 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Bob Dátum december 14, 2016, 02:53:43 DÉLUTÁN

Brutálisan zuhan megint nem tudom mi megy zcash házatáján de ez nagyon nem jó és ha így folytatják akkor belefognak bukni

Nem mondanám brutálisnak, de esik ez tény. Azért a napi 1-2 BTCnyi zuhanáshoz képest jelentősen lelassult :) Egyre kevésbé fog esni, ahogy haladunk az 1/x-es görbén. A reward sem nől már tovább, szóval szerintem nem lesz belőle bukás. Már csak azért sem, mert valódi befektetett érték van mögötte és jól látszik, hogy közben be-be szállnak más befektetők is. Ezek a kis csúcsok a grafikonon. Egyszerűen csak bizalmat kell ébreszteni az emberekben és akkor láthatunk egy kis stabilizálódást.

drizzt_do_urden

ne keseredjetek el. egy ev meg biztos van az ETH -ba is de ahogy mostanaba viszhangzik azt is elhalasszak mivel az utobbi idobe kuzkodtek a biztonsaggal. de ha meg egy evet tart addig kifizetted az eges riget es meg lehet 2 - 3 honapot banyaszol magadnak. szoval mar profitba leszel. es ha minden befucsol akkor meg ott vannak a rigek ami jo penzt fog erni a gamer piacon! szoval meg egyelore nem kell panikolni. persze mindenkinek a zsebe erzi ezt az arzuhanast de ilyen a tozsdezes is. egyszer fent egyszer lent!

cryptominer

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 14, 2016, 07:34:01 DÉLUTÁN
ne keseredjetek el. egy ev meg biztos van az ETH -ba is de ahogy mostanaba viszhangzik azt is elhalasszak mivel az utobbi idobe kuzkodtek a biztonsaggal. de ha meg egy evet tart addig kifizetted az eges riget es meg lehet 2 - 3 honapot banyaszol magadnak. szoval mar profitba leszel. es ha minden befucsol akkor meg ott vannak a rigek ami jo penzt fog erni a gamer piacon! szoval meg egyelore nem kell panikolni. persze mindenkinek a zsebe erzi ezt az arzuhanast de ilyen a tozsdezes is. egyszer fent egyszer lent!

És nem kell félni ez egy új piac szóval amikor valaki kibukik jön egy új nagyon sok coin van ETH ETC XMR lehet nyugodtan válogatni a Moneronek felfelé ível mostanában szóval semmi para ZEC-el kérdés mi lesz

drizzt_do_urden

persze ha elbukik egy coin jon a masik. csak nezzetek meg a tozsden mennyi fajta van. orokke lesz egy nagykutya amit erdemes banyaszni :)) itt az a lenyeg hogy a GPU banyaszas menjen. aztan hogy mit az lenyegtelen!

Artthur

Drizz, gondolom te követed poloniexen a vásárolni szándékozókat.. 0.05-ig van 2 nagyobb vásárlóerő akik 3550 Zecet / 181 BTC-nyit akarnak venni. Utána nagy a pusztaság 0.02-ig... tehát ha 0.049-et elértünk mehet a pánik nemde? :)
Mondjuk azt is tudni kell hogy a többi trade oldalon milyen értékeket pozícionáltak vásárlásra.

Bár az a 181 BTC a mostani áron "csak" 140.000 dollár, a tegnapi ugrást ami 0.055-ről felhúzta 0.59-re pedig 750.000 dolláros befektetés nyomta meg.
Én csak poloniexelek de lehet megnézném melyik a 3 legnagyobb ZEC kereskedő oldal.
Bittrex? Kraken? vagy hol van nagy ZEC kereskedés?

raffiakötö

Idézetet írta: Artthur Dátum december 15, 2016, 12:52:15 DÉLUTÁN
Drizz, gondolom te követed poloniexen a vásárolni szándékozókat.. 0.05-ig van 2 nagyobb vásárlóerő akik 3550 Zecet / 181 BTC-nyit akarnak venni. Utána nagy a pusztaság 0.02-ig... tehát ha 0.049-et elértünk mehet a pánik nemde? :)
Mondjuk azt is tudni kell hogy a többi trade oldalon milyen értékeket pozícionáltak vásárlásra.

Bár az a 181 BTC a mostani áron "csak" 140.000 dollár, a tegnapi ugrást ami 0.055-ről felhúzta 0.59-re pedig 750.000 dolláros befektetés nyomta meg.
Én csak poloniexelek de lehet megnézném melyik a 3 legnagyobb ZEC kereskedő oldal.

Ha valaki(k) ilyen értékben akarnak venni ZEC-et annak csak valami "izéje" mert ennyit bukni senki de még aki megteheti főleg nem szeret.
Az a "baj" hogy sokan amit kibányásznak egyből adják el, és nem várnak ki, mert megy le az ára, de lehet éppen azért is megy le az ára mert sokan egyből eladják...

danieru

Idézetet írta: raffiakötö Dátum december 15, 2016, 01:01:10 DÉLUTÁN
Idézetet írta: Artthur Dátum december 15, 2016, 12:52:15 DÉLUTÁN

Ha valaki(k) ilyen értékben akarnak venni ZEC-et annak csak valami "izéje" mert ennyit bukni senki de még aki megteheti főleg nem szeret.
Az a "baj" hogy sokan amit kibányásznak egyből adják el, és nem várnak ki, mert megy le az ára, de lehet éppen azért is megy le az ára mert sokan egyből eladják...

Az nem baj, hogy eladják. Viszont aki venne szeretne, alacsonyabb árat szeretnének. Tehát supply növekszik, a demand pedig stagnál.

drizzt_do_urden

a 181 BTC az botlaszto, hogy ne menjen ala az ar. azert olyan nagy az osszeg. az valamelyik ZEC tamogato vagy esetleg developer tette oda. ha veletlenul elfogy majd tesznek masikat. persze ha azt akarjak hogy eljen a ZEC. de ezek a botlasztok percrol percre valtoznak. ha bejon egy balna es pumpol egybol kiveszik es feljebb teszik. szoval erdekes jatek :))

Artthur

Emberünk átpozícionálta azt a nagy összeget 0.45-re...  ez valami csali... :)

sebajtóbiás

Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy az 1 valaki. Egyszerűen csak kerek összeg, sokan raktak fel pont annyiért buy order-t. :)

Bob

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 15, 2016, 03:03:23 DÉLUTÁN
a 181 BTC az botlaszto, hogy ne menjen ala az ar. azert olyan nagy az osszeg. az valamelyik ZEC tamogato vagy esetleg developer tette oda. ha veletlenul elfogy majd tesznek masikat. persze ha azt akarjak hogy eljen a ZEC. de ezek a botlasztok percrol percre valtoznak. ha bejon egy balna es pumpol egybol kiveszik es feljebb teszik. szoval erdekes jatek :))
Aha. Azt hiszem értem. Szóval betesznek egy nagyobb ZEC összeget megvásárlásra, de nem azért, mert valóban vásárolni akar, hanem azért, hogy mindenki lássa, hogy ott van egy nagyobb összeg, ami megakadályozza az áresést. Hogy higgye mindenki azt, hogy az ár innentől csak felfelé mehet. Ha meg csak felfelé mehet a ZEC ára, akkor érdemes belőle bevásárolni, ami meg ugye valóban felfelé viszi az árát.

drizzt_do_urden

igy van es hasonloan szoktak az ellenlabasak betenni masik felol is egy nagyobb osszeget ami altalaba a 24 oras plafont jelzi. ezeket a nagy balnak csinaljak. van aki szeretne ha felmenne az ar van aki nem. nekunk banyaszoknak meg kell igazodni ehhez az ingadozashoz. amugy megfigyeltem nagyjabol este 6 - 7 fele szokott lenni az emelkedes. ti si figyeljetek es olyankor adjatok el ha akartok eladni!

danieru

Idézetet írta: drizzt_do_urden Dátum december 16, 2016, 09:28:54 DÉLELŐTT
igy van es hasonloan szoktak az ellenlabasak betenni masik felol is egy nagyobb osszeget ami altalaba a 24 oras plafont jelzi. ezeket a nagy balnak csinaljak. van aki szeretne ha felmenne az ar van aki nem. nekunk banyaszoknak meg kell igazodni ehhez az ingadozashoz. amugy megfigyeltem nagyjabol este 6 - 7 fele szokott lenni az emelkedes. ti si figyeljetek es olyankor adjatok el ha akartok eladni!

Mivel az USA-ban akkor kezdődik az élet. Aki jártas forexben, az tudja ezt. Bár az amiatt van, mert akkor nyit a NYMEX.