Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

Pénz bányászathoz

Indította reysys, április 11, 2017, 05:21:51 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 7 Vendégek van a témában

reysys

honnan van a pénz befektetni :-))

banki hitelek és egyéb források ..Kinek milyen tapasztalata van ,volt????

jzsolt

Ennek a témának már most nem látom értelmét. Én pl erre a kérdésre szemtől szemben is azt mondanám, hogy a világon semmi közöd hozzá.

ZsZolee

Idézetet írta: jzsolt Dátum április 11, 2017, 05:36:10 DÉLUTÁN
Ennek a témának már most nem látom értelmét. Én pl erre a kérdésre szemtől szemben is azt mondanám, hogy a világon semmi közöd hozzá.

+1

reysys

köszönöm az építő jellegű hozzászolásokat

téma inditás arra irányult ,hogy bizonyos anyagi potenciál -( lásd havi fizetés , mint a többségi halandó társadalom ) -on túl milyen lehetőségek , tapasztalatok voltak ,vannak ..lehetnek bányászat hardvereinek anyagi biztosítására és további fejlesztésére

de ha a fentebb emlitett reakció szűrődik ki a téma kezdemányezésből  , valszeg bennem van a hiba :-)))) kérnék moderátor általi tématörlést

maradok továbbiakban csendes szemlélödő

,mint eddig is

boldog ,hosszú és eredményes bányásztevékenységet mindenkinek 
:P

Andokaaa

Én nagyimtól kértem csipkelekvárt és piacoltam vele , 2 esztendot és aztán , hejj aztán meglett a nagy vagyon a rigecskére.
Aztán elkezdodott minden...
Hol volt , hol nem volt , volt egyszer egy rig,
Melegített ventillált és csákányolt . :D Na el lehet menni .... :D

reysys

Idézetet írta: Andokaaa Dátum április 11, 2017, 06:18:28 DÉLUTÁN
Én nagyimtól kértem csipkelekvárt és piacoltam vele , 2 esztendot és aztán , hejj aztán meglett a nagy vagyon a rigecskére.
Aztán elkezdodott minden...
Hol volt , hol nem volt , volt egyszer egy rig,
Melegített ventillált és csákányolt . :D Na el lehet menni .... :D

klassz

hitelfelvételen gondolkodom ....a lekvár keveset hozna ...sok kellene 600 eft -hoz ,okoska...de azért ötletnek nem rossz

Andokaaa

reysys

Idézetet írta: Andokaaa Dátum április 11, 2017, 06:24:44 DÉLUTÁN
:D :D Végem van :D Bocs :D

semmi gáz

lenne 1.5 millás befektetőm ...kezdetnek ( ugye ,jobb mint lekvározni) ...erre irányult a témaindítás ...honnan lesz pénz fejlődni ..lekvár , banki hitel ??????????

Lord11

Idézetet írta: reysys Dátum április 11, 2017, 06:28:45 DÉLUTÁN

semmi gáz

lenne 1.5 millás befektetőm ...kezdetnek ( ugye ,jobb mint lekvározni) ...erre irányult a témaindítás ...honnan lesz pénz fejlődni ..lekvár , banki hitel ??????????
Először is, ezt ne tekintsd pénzügyi tanácsadásnak, csak ötletelésnek, durva számolgatásnak:
Ha már van 1,5 millád, akkor az már kitermeli a hasznot a fejlődéshez. Nem tudom, hogy a befektetőd mennyit kíván a haszonból.
Viszont, tegyük fel, neked is van valamennyi megtakarításod és veszel fel mondjuk 1,5milla hitelt, 5 évre. Ebből kijön szépen 3 rig mondjuk. A hitel havi törlesztője legyen kb. 30ezer.
Mivel a bányászat olyan, hogy szinte azonnal hozza a hasznot, ezért elég könnyű utána fejlődni.
A 3 rig hoz 180-250 ezret pl. Levonod a hitel díját, még mindig marad pénz a fejlődésre, minden hónapban vehetsz 2-3 új kártyát. Persze hitellel a kockázat is nagyobb. (Pár hónap múlva persze érdemes még félretenni a hitel előtörlesztésére is közben, mivel a kamatok idővel megugorhatnak)
Kezdésnek semmi esetre se gondolj arra, hogy ezt főállásban csinálod. Azt majd akkor ha a hitelt is visszafizetted, meg megtermeled a megélhetési költségek 4-5 szörösét (hiszen kell pénz nem csak a fejlődésre, de az eszközpark szinten tartására is, illetve a profitabilitás is vissszaeshet.)

ScubaCrab

Te tudod mennyit ér meg neked rizikóztatni :) Jelzálogozhatod az összes házat akár. Ha holnap bedől az ethereum bányászat akkor válaszd ki a legjobb aluljárót, ha sokaig megeri, akkor a lambod színét.

reysys

Idézetet írta: Lord11 Dátum április 11, 2017, 07:03:01 DÉLUTÁN
Idézetet írta: reysys Dátum április 11, 2017, 06:28:45 DÉLUTÁN

semmi gáz

Először is, ezt ne tekintsd pénzügyi tanácsadásnak, csak ötletelésnek, durva számolgatásnak:
Ha már van 1,5 millád, akkor az már kitermeli a hasznot a fejlődéshez. Nem tudom, hogy a befektetőd mennyit kíván a haszonból.
Viszont, tegyük fel, neked is van valamennyi megtakarításod és veszel fel mondjuk 1,5milla hitelt, 5 évre. Ebből kijön szépen 3 rig mondjuk. A hitel havi törlesztője legyen kb. 30ezer.
Mivel a bányászat olyan, hogy szinte azonnal hozza a hasznot, ezért elég könnyű utána fejlődni.
A 3 rig hoz 180-250 ezret pl. Levonod a hitel díját, még mindig marad pénz a fejlődésre, minden hónapban vehetsz 2-3 új kártyát. Persze hitellel a kockázat is nagyobb. (Pár hónap múlva persze érdemes még félretenni a hitel előtörlesztésére is közben, mivel a kamatok idővel megugorhatnak)
Kezdésnek semmi esetre se gondolj arra, hogy ezt főállásban csinálod. Azt majd akkor ha a hitelt is visszafizetted, meg megtermeled a megélhetési költségek 4-5 szörösét (hiszen kell pénz nem csak a fejlődésre, de az eszközpark szinten tartására is, illetve a profitabilitás is vissszaeshet.)

első értelmes ember ...üdv  :-))

konkrétan arra vagyok kiváncsi ,hogy kinek milyen tapasztalata van ,amikor arra a pontra eljut,hogy fejlődni kellene ,de a saját potenciálja nem elég ( és rühelli a csipkebigyó lekvárt)..hogyan lép tovább financiálisan ...magyarul kinek ,minek a pénzét érdemes befekteni eszközökbe

reysys

Idézetet írta: ScubaCrab Dátum április 11, 2017, 07:04:09 DÉLUTÁN
Te tudod mennyit ér meg neked rizikóztatni :) Jelzálogozhatod az összes házat akár. Ha holnap bedől az ethereum bányászat akkor válaszd ki a legjobb aluljárót, ha sokaig megeri, akkor a lambod színét.

nem rólam van szó !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mások tapasztalataira vagyok kiváncsi ,abbol lehet tanulni ....lambót lexarom ..az élet nem fekete vagy fehér !!!!

szevasz

Megjött a fizu, vettem hat kártyát.
A többi meg már ment magától.

Andokaaa

1.5 millás befektető ? :D Forintban ?
Ha azt hiszed te vagy értelmes akkor tévedsz és azt hiszed , hogy jani vagy mert 1.5 millás befektetőd van :D
Nem akarok dicsekedni de én 10 gépet raktam ossze egy embernek és 10 % kom van belole havonta.
A lekvár vicc volt te értetlen. :D

Andokaaa

Mielőtt pedig bárki is írná , hogy ez mekkora rizikó , ne tegye , mert már megtérült a 10 gép neki :)

Uhura

Idézetet írta: reysys Dátum április 11, 2017, 07:16:11 DÉLUTÁN
Idézetet írta: ScubaCrab Dátum április 11, 2017, 07:04:09 DÉLUTÁN

nem rólam van szó !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mások tapasztalataira vagyok kiváncsi ,abbol lehet tanulni ....lambót lexarom ..az élet nem fekete vagy fehér !!!!

Két fajta ember van: a.) van pénze  b.) nincs pénze , az a.) csoport megveszi saját zsebből amennyit úgy gondolja még rizikóként ha elveszit nem fáj neki, a b.) csoport kártyáról kártyára a bányászati jövedelemből fejleszt. 
A c.) csoport meg hitelből de másik csoport és nem biztos jó az irány.

Worlynox

Vesebeteg kínai milliárdosnak eladtam az egyik vesémet.
Cserébe küldött küldött 100 videokártyát.
Közben kiderült, hogy láncdohányos is.
Így most épp az egyik tüdőmre alkudozik, hogy cserébe küldené a righez szükséges többi komponenst is, hogy össze tudjam rakni.

De még gondolkodom, mert jól néz ki egy csomóban a 100 videokártya.

Mulder

Idézetet írta: Worlynox Dátum április 11, 2017, 07:45:21 DÉLUTÁN
Vesebeteg kínai milliárdosnak eladtam az egyik vesémet.
Cserébe küldött küldött 100 videokártyát.
Közben kiderült, hogy láncdohányos is.
Így most épp az egyik tüdőmre alkudozik, hogy cserébe küldené a righez szükséges többi komponenst is, hogy össze tudjam rakni.

De még gondolkodom, mert jól néz ki egy csomóban a 100 videokártya.

Bakker te is neki adtad el a vesédet?  ;D
Én már májamat is elküldtem hozzá ebből lett a 3. rig  :)

Andokaaa

Uhura

Már látom a sok hirdetést 1-2 év múlva indiai meg afrikai lapokban: magyar multi milliomos keres vesét , májat, tüdőt ..... cím "ETH-val fizetek!" jeligére a kiadóban.