Hírek:

Az újonnan regisztrálók nézzék meg a spam mappában a megerősítő levelet!

Main Menu

RIG keret építés, meg ami hozzá tartozik

Indította Fagyi Zoli, december 02, 2016, 07:53:55 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 12 Vendégek van a témában

FrenkyAti

Idézetet írta: messimage Dátum június 07, 2017, 05:44:53 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Akinek van eladó kerete, vagy van kontaktja valakihez, aki készít, kérem írjon, azonnal vennék, sokat!
messimage.91@gmail.com

Én csináltam egy egyedit aluból. Ha kell tudok személyre szabottan is készíteni.

carobi

Na kész a RIG keret, csak várom a Risereket etic-től és mehet bele a 4db 1070-es....
Ha valaki nem akar bajlódi RIG kerettel, irjon PM-et és megegyezünk :)

Ajánlom figyelmetekbe most indult Youtube csatornámat ! Heti 2 alkalommal töltök fel új videót, érdekes témákban a nagyvilágból.
https://www.youtube.com/channel/UCViQbaq-bHAfHDPdr2hiWog?sub_confirmation=1

Székely Vegán

Idézetet írta: carobi Dátum június 08, 2017, 07:34:54 DÉLUTÁN
Na kész a RIG keret, csak várom a Risereket etic-től és mehet bele a 4db 1070-es....

Nagyon ügyes! De talán kissé sok az xxx..
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

Laca012

Idézetet írta: Székely Vegán Dátum június 08, 2017, 08:00:46 DÉLUTÁN
Idézetet írta: carobi Dátum június 08, 2017, 07:34:54 DÉLUTÁN

Nagyon ügyes! De talán kissé sok az xxx..

Jah.. csajnak düllednek is a szemei miközben közelít az agyrázkódáshoz... Bár lehet az nála képtelenség..  ;) ;D

kidface

maszi

A salgó polcos megoldás nekem is tetszik, szerintem jó ötlet egyből ráépíteni.
Aki esetleg mégis saját kis keretet készít, nem fából, ajánlom az egykor X ker. metaloglobus helyén üzemelő céget, mindenféle aluprofilt tartanak.
Én 15x15x1,5mm-es L profilt használtam, kombinálva 15x15-ös zárt szelvénnyel, sarkoknál 4-es szegecs kötések.

Székely Vegán

Idézetet írta: maszi Dátum június 08, 2017, 08:33:52 DÉLUTÁN
Aki esetleg mégis saját kis keretet készít, nem fából, ajánlom az egykor X ker. metaloglobus helyén üzemelő céget, mindenféle aluprofilt tartanak.
Én 15x15x1,5mm-es L profilt használtam, kombinálva 15x15-ös zárt szelvénnyel, sarkoknál 4-es szegecs kötések.

Ez nagyon tetszik, letisztult és egyszerű dizájn!
A legjobb hogy vékonyak a vasak, jó szellős és kompakt.
***BÁNYÁSZ ÉS KRIPTOPÉNZ VIDEÓIM***
https://www.youtube.com/channel/UC1l3y27zXgQqIumFnzIl0FQ

ero

A cég méretre is vágta az alu elemeket?

Fxpwrh

Ez szép. Én is most hétvégén szeretnék csinálni valami ilyesmit.
A méreteit le tudnád írni? Úgy látom csak 5 kártyás.
A tápod Corsair RMxxx széria? Nekem RM750x tápon van, de 2 db, illetve nekem jelenelg 4, de 6 kártyát szertnék, szóval ehhez kell igazítanom.
Az alja micsoda? Amin az alaplap és táp van?

maszi

Igen, vágnak méretre, de én 6m-es szálat vettem, és otthon flexeltem.

TX850M Gold, nagyon jó árban vettem, persze most meg már kapni sem lehet. Igen, 5 kártyás, csak az ötödiket még mindig nem kaptam meg... a négy kártyás (GTX1060) rendszer 380W-ot fogyaszt fali mérőnél (-32% power), szóval bőven elegendő ez a táp.
Az alja rétegelt 4mm vastag falemez, de lehet akár 5-6mm-es MDF lap is. a keret mérete: 500x300x250.

berci01

Meg tudnatok mondani, h a kartyak lefogatasahoz hanyas csavar kell? Illetve, ha jol gondolom, nincs ezen semmi extra, nem? Annyi meg hozza, h eddig fa keretem volt, ahol siman mukodott a facsavar, de most alu keret lesz es jo volna, ha peofin oda tudnam fogatni. Anyat rakjak ala szerintetek?

xxhpixx

Idézetet írta: berci01 Dátum június 10, 2017, 04:37:49 DÉLUTÁN
Meg tudnatok mondani, h a kartyak lefogatasahoz hanyas csavar kell? Illetve, ha jol gondolom, nincs ezen semmi extra, nem? Annyi meg hozza, h eddig fa keretem volt, ahol siman mukodott a facsavar, de most alu keret lesz es jo volna, ha peofin oda tudnam fogatni. Anyat rakjak ala szerintetek?

Én 3-as fúróval fúrtam lyukat (igaz acél profilom volt) és ebbe tökéletes a gyári házakhoz használt csavar.

berci01

Koszi szepen.

Idézetet írta: xxhpixx Dátum június 10, 2017, 06:02:28 DÉLUTÁN
Idézetet írta: berci01 Dátum június 10, 2017, 04:37:49 DÉLUTÁN

Én 3-as fúróval fúrtam lyukat (igaz acél profilom volt) és ebbe tökéletes a gyári házakhoz használt csavar.

marshall

Alu keretbe en facsavart raktam...nekem ugy van megoldva...nem volt mas itthon xdd

berci01

:)
Akkor nem aggodom tul. Holnap nekiallok, ha szuletik vmi ertelmezheto, majd beszamolok. Koszi.

Idézetet írta: marshall Dátum június 10, 2017, 08:38:33 DÉLUTÁN
Alu keretbe en facsavart raktam...nekem ugy van megoldva...nem volt mas itthon xdd

Til

Idézetet írta: berci01 Dátum június 11, 2017, 12:24:56 DÉLELŐTT
:)
Akkor nem aggodom tul. Holnap nekiallok, ha szuletik vmi ertelmezheto, majd beszamolok. Koszi.

Idézetet írta: marshall Dátum június 10, 2017, 08:38:33 DÉLUTÁN
Önmetsző lemezcsavar lencsefejü 4.2mm  ;)
C:\> del c:\command.com

sankoran

carobi

Idézetet írta: sankoran Dátum június 13, 2017, 09:37:08 DÉLELŐTT
Szia!

Nem írtad el azt az árat?

Miért túl olcsó ? igaz csak a fa anyag az obiban több, de most nekem nem kell ennyi rig, nem akarok rajtatok keresni.
Ajánlom figyelmetekbe most indult Youtube csatornámat ! Heti 2 alkalommal töltök fel új videót, érdekes témákban a nagyvilágból.
https://www.youtube.com/channel/UCViQbaq-bHAfHDPdr2hiWog?sub_confirmation=1

zedhun

Ha valaki szeretne alukeretet én a mai napon innen rendelek hozzá anyagot:
http://www.aluzartszelveny.hu/kategoria/38_aluminium-profil

Iletve itt egy webáruház is, de nekem ma nincs időm kivárni, ezért a fenti céghez elmegyek Dunakeszire.
Viszont ezen webáruház oldalán meg egyből láttok árakat :)
http://www.aluprofilaruhaz.hu/

Szép RIG-eket kívánok, ha az enyim kész lesz, lefotózom

Worlynox

Idézetet írta: karpy Dátum június 15, 2017, 08:46:03 DÉLUTÁN
Sziasztok!

Rig keretek építését vállalom, anyaggal+munkadíjjal, 10e ft/db áron!
Anyaga: fenyő
Összeszerelés típusa: ragasztott
Alap: 600mmX300mmX18mm deszka
Állvány: 20mmX20mm négyszögléc

http://www.szekelyvegan.info/forum/index.php?topic=16.msg6124;topicseen#msg6124