Új coinok előnyei, használjuk ki az alacsony difficulty-t!

Indította CryptoP, augusztus 12, 2017, 02:50:18 DÉLUTÁN

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználók és 3 Vendégek van a témában

berci01

Uhura

Idézetet írta: willow Dátum augusztus 13, 2017, 03:57:24 DÉLUTÁN
Srácok ezt kéne valahogy bányászni. Most nincs időm kutakodni, de valaki utánanézhetne. Szerintem.https://coinmarketcap.com/currencies/condensate/#charts

Nincs pool, kerestem ahol van még pool ott nincs miner.

Amúgy folymatsoan megy  a keresés anno a chatben is volt napi ötlet , innen jött a sig is. keresni kell , be kell dobni  acahtbe, csinálni kel neki nevesített coin topicot és meglátjuk. Az induló kis coinok közül sok alkalmas lehet de mivel annyi van mint a pejva válogatni kell. A vállogatáshoz szisztéma kell. A befektetés ajövőbe lehet feltenni a feltevéseket mi alapján értékeljünk.

EpicShifty

Idézetet írta: berci01 Dátum augusztus 12, 2017, 10:55:40 DÉLUTÁN
En asszem dekodoltam. :)
Kene csinalni egy scriptet, ami azt figyeli, h merre mozog a nicehash csorda (whattomine feed alapjan) es olyankor automatikusan atallnank mi is csak epp a masik iranyba. Amit ok otthagynak, odamennenk ki.

Ez nekem tetszene. Ha vki irna ilyet, en szivesen beallok tesztelni. :D
Én anno írtam egy powershell scriptet erre, ha gondoljátok előkotrom majd és megosztom, akkor mindenki úgy paraméterezheti fel ahogy szeretné.

CryptoP

Idézetet írta: EpicShifty Dátum augusztus 14, 2017, 05:46:06 DÉLUTÁN
Idézetet írta: berci01 Dátum augusztus 12, 2017, 10:55:40 DÉLUTÁN
En asszem dekodoltam. :)
Kene csinalni egy scriptet, ami azt figyeli, h merre mozog a nicehash csorda (whattomine feed alapjan) es olyankor automatikusan atallnank mi is csak epp a masik iranyba. Amit ok otthagynak, odamennenk ki.

Ez nekem tetszene. Ha vki irna ilyet, en szivesen beallok tesztelni. :D
Én anno írtam egy powershell scriptet erre, ha gondoljátok előkotrom majd és megosztom, akkor mindenki úgy paraméterezheti fel ahogy szeretné.

Mindenképpen megköszönnénk.  8)
CryptoP - Egy bányász csatorna (YouTube Chanel) /Kripto bányászat az elejétől a végéig/

RudeX

Uhura

elbandi

nicehash nem banyaszik maganak, hanem a vevok rendeleseit szolgalja ki: ha valaki csillio osszegert ker 10G-t, akkor neki fog banyaszni akkora hashpowerrel.

amugy tippek:
- ezt a kategoriat kell nezegetni: https://bitcointalk.org/index.php?board=159.0
. ha csak POS-os: skip (nincs mit banyaszni)
- ha ico: skip (=lehuzasrol szol a coin)
- ha valton van: skip (szamolhato az erteke, a robotok kiszamoljak megeri-e, es egybol raugrasztjak a farmokat ha igen)
- ha nagy a hype/porog a topic: skip (valszeg sokan fognak belebanyaszni foleg az elejen)
  - kiveve ha valami uj algo es csak cpuminer van!

- ha sha256 vagy scrypt vagy x11 algo: skip ( mindegyikre van asic, nem eri meg vele veszodni)

Nero

ha mindent skippelsz akkor mi marad? :)

Idézetet írta: elbandi Dátum augusztus 16, 2017, 04:00:34 DÉLUTÁN
amugy tippek:
- ezt a kategoriat kell nezegetni:
- ha valton van: skip (szamolhato az erteke, a robotok kiszamoljak megeri-e, es egybol raugrasztjak a farmokat ha igen)
- ha nagy a hype/porog a topic: skip (valszeg sokan fognak belebanyaszni foleg az elejen)

- ha sha256 vagy scrypt vagy x11 algo: skip ( mindegyikre van asic, nem eri meg vele veszodni)

egy azonosítás nélkül is elég jól használható cointőzsde: https://www.cryptopia.co.nz/Register?referrer=nero2000

Uhura

nicehash nem banyaszik maganak, hanem a vevok rendeleseit szolgalja ki: ha valaki csillio osszegert ker 10G-t, akkor neki fog banyaszni akkora hashpowerrel.

amugy tippek:
- ezt a kategoriat kell nezegetni: https://bitcointalk.org/index.php?board=159.0

Amit leírtál az alapján mi marad ? mert:
- ICO: nem minden ico lehúzás ,. plusz ha adnak rá pénzt az azért azt is jelenti hogy van 1000 ember aki megvizsgálta és döntött vagyis 1000x véleménnyel több van mellette
- SHA256, scrypt : ez sem jelent azt, hogy skip mert ha van régebbi scryptes vagy sha256 géped adott esetben megértheti belebányászni alegelején
- ha pörög nem jelenti azt hogy skip csak azt lekéstél róla , de még ez sem biztos
- új algo = nyerő, de nem csak cpu miner esetén
- csak POS: skip de nem kell elfelejteni mert befektetésre jó lehet + Masternode esetén megint csak újabb kosárba kerülhet
- bitcointalk: amikor ide felkerül akkor már soknak késő , vagyis sokszor az ico előtt csinálnak topicot .. ezért már prebányászták vagy már van pár ezer ember aki tud róla, bár kiindulásnak jó

A másik a topic gazdát vagy moderátort kérdezem ha már a chaten / fórumon - vannak páran akik 2 hónapja - nyagattják ezt a témát - vagyis a felvetés nem  új csak valaki rájött a spanyol viaszra, újra -  akkor  jó lenne ha összeolvasztanánk azt a 2-3 topicot amikben erről van szó. Már csak azért mert most ez a topic pörög és ha legalább ide az emberek írnak akkor pörgessük ezt a topic.

vrm42

amugy tippek:

ha sok kártyád van, akkor a váltós coinokat nyomod és a whattomine-t nézed, mert pénzt akarsz keresni.
hát én nézem napi 8-10 alkalommal és script nélkül is az látszik, hogy összevissza ugrál a top 4-5 coin (csak nvidiákkal nyomom), és már pár napon belül is kiegyenlítődnek a dolgok.
pont azért hullámzik, mert a nicehash és a robotok által vezérelt kolóniák is átugrálnak egyikről a másikra, de ettől nem sokkal később akkorát változik a helyzet,
hogy vissza is ugranak aztán. saját magukat ugráltatják.
nem úgy néz ez most ki, mintha megérné napi többször váltogatni, mert pár óránként változik a helyzet, és szerintem ebből számottevő pluszt nem lehetne kihozni.
legalábbis nem 10-20 kártyával.

Uhura

Idézetet írta: vrm42 Dátum augusztus 16, 2017, 08:41:38 DÉLUTÁN

amugy tippek:

ha sok kártyád van, akkor a váltós coinokat nyomod és a whattomine-t nézed, mert pénzt akarsz keresni.
hát én nézem napi 8-10 alkalommal és script nélkül is az látszik, hogy összevissza ugrál a top 4-5 coin (csak nvidiákkal nyomom), és már pár napon belül is kiegyenlítődnek a dolgok.
pont azért hullámzik, mert a nicehash és a robotok által vezérelt kolóniák is átugrálnak egyikről a másikra, de ettől nem sokkal később akkorát változik a helyzet,
hogy vissza is ugranak aztán. saját magukat ugráltatják.
nem úgy néz ez most ki, mintha megérné napi többször váltogatni, mert pár óránként változik a helyzet, és szerintem ebből számottevő pluszt nem lehetne kihozni.
legalábbis nem 10-20 kártyával.

+1 , amúgy éppen nem rég mondta valaki hogy a nicehasel -15% hasrateje volt ugyanazon kártyákkal ugyanarra a coinra :( vagyis ....

elbandi

Idézetet írta: Uhura Dátum augusztus 16, 2017, 05:20:40 DÉLUTÁN

amugy tippek:

Amit leírtál az alapján mi marad ? mert:
- ICO: nem minden ico lehúzás ,. plusz ha adnak rá pénzt az azért azt is jelenti hogy van 1000 ember aki megvizsgálta és döntött vagyis 1000x véleménnyel több van mellette
- SHA256, scrypt : ez sem jelent azt, hogy skip mert ha van régebbi scryptes vagy sha256 géped adott esetben megértheti belebányászni alegelején
- ha pörög nem jelenti azt hogy skip csak azt lekéstél róla , de még ez sem biztos
- új algo = nyerő, de nem csak cpu miner esetén
- csak POS: skip de nem kell elfelejteni mert befektetésre jó lehet + Masternode esetén megint csak újabb kosárba kerülhet
- bitcointalk: amikor ide felkerül akkor már soknak késő , vagyis sokszor az ico előtt csinálnak topicot .. ezért már prebányászták vagy már van pár ezer ember aki tud róla, bár kiindulásnak jó

a topic arrol szol hogy alacsony diffre hajtunk hogy minnel tobb kijojjon belole. iconal devek minnel nagyobb hypeot csinalnak hogy sok-sok ember lehuzhassanak -> sokan tudnak rola -> nemlesz alacsony a diff. sha256/scrypt/x11-nel ott az asicok miatt nemlesz alacsony (foleg ha meg egy nicehash order is befigyel). porgo coint is sokan akarjak majd -> szinten nem lesz alacsony diff.
bct-on kivul hova kerulnek fel az uj coinok?

a skippeles utan telleg nem marad sok, de boven eleg ha havi 1 ilyen coin nyomatni par hetig es egy pump utan kiugrik belole 3-4 btc....

ettol fuggetlenul be lehet ugorni random ico-ba, pos/masternode-os vagy asic algos coinba, de az mar nem ez a topic temaja!

Newtnt

https://deeponion.org/ X13 POW
http://coinonatx.com/ X11 POW/POS Hibrid
Érekes lehet, főleg asiccal. Ezekkel az algokkal nincs tapasztalatom, GPU-val lehet bányászni hatásosan?
Ha támogatni szeretnél, bitcoin faucet 1 óránként: https://freebitco.in/?r=7012441
GTX 1070 micron: equihash: alap: 430 h OC: 470 h
ethash alap: 26 mh OC: 31 mh
skunk: 19 mh
zec: t1fgz3W3js6HT71jjPbJYGstSpF2tanmjWp
eth: 0xb6b660f681290154e70dc6a5be613080adf94901

Newtnt

Ha támogatni szeretnél, bitcoin faucet 1 óránként: https://freebitco.in/?r=7012441
GTX 1070 micron: equihash: alap: 430 h OC: 470 h
ethash alap: 26 mh OC: 31 mh
skunk: 19 mh
zec: t1fgz3W3js6HT71jjPbJYGstSpF2tanmjWp
eth: 0xb6b660f681290154e70dc6a5be613080adf94901

Uhura

Idézetet írta: Newtnt Dátum augusztus 24, 2017, 11:43:44 DÉLELŐTT
https://deeponion.org/ X13 POW
http://coinonatx.com/ X11 POW/POS Hibrid
Érekes lehet, főleg asiccal. Ezekkel az algokkal nincs tapasztalatom, GPU-val lehet bányászni hatásosan?

A probléma az , hogy ami x11- az felejtős kivéve ha nincs valami baromi nagy hash-ed mert beleáll egy mega bánya és utána max a kukoricát csipegeted, a x13 már kicsit más de oda meg abaikal túr bele . Igazából nekünk a kis diff, induló , asic ressist coinok lehetne a jók amikben minmális a pre mine.

kasima

Jöhetne valami új coin amiből ki lehet szedni pár 10 ezret és ígéretes a jövője :D :D

Johnny02

Nekem talán volna tippem. A Boolberry coin. Most le fog esni a diff mert eddig csak a bittrex válltotta. Szeptember 1.-től a bittrexen sem lessz válltható. Ebből gondolom hogy esni fog nagyon a diff. Már most a felére esett. Én rx570 4g riggel nyomom. 1 ilyen kari 1600khs-el tolja. Ma néztem naponta 8.5bbr jön ki. Lehet majd érdemes lesz rámenni. Én a coinjaim javát $0.75-$0.80 között adtam el. Érdemes átgondolni. Szerintem majd lesz még válltó ahol lehet majd kereskedni vele. Ebben a "holt" időszakban kellene rámenni.

AnCrypto

Mit gondoltom a Daxx coinról? A jelenegi diff 450 G körül van. A kezdeti ára 3500 satoshi körül ia járt majd fokozatosan elkezdett esni az értéke. Jelenleg 200-250 satoshi az értéke. Az alacsony diff miatt simán ki lehet belőle bányászni szép mennyiséget.
Crypto Currency Miner & Trader.

kasima

Idézetet írta: AnCrypto Dátum augusztus 29, 2017, 02:22:20 DÉLELŐTT
Mit gondoltom a Daxx coinról? A jelenegi diff 450 G körül van. A kezdeti ára 3500 satoshi körül ia járt majd fokozatosan elkezdett esni az értéke. Jelenleg 200-250 satoshi az értéke. Az alacsony diff miatt simán ki lehet belőle bányászni szép mennyiséget.

Halottnak tekintették és nem foglalkoztak vele. Nem rég kezdett újra éledezni. 
Én bányászom néha belőle aztán lesz ami lesz :D

Uhura

Idézetet írta: AnCrypto Dátum augusztus 29, 2017, 02:22:20 DÉLELŐTT

ÉN fúrom és várom, hogy feljebb mennyen. A daxx jól jön hozz is most is vagyis megéri. Azt azért nem árt elfelejteni, hogy akkor éri meg egy ilyen coin fúrása ha most sem veszteséges .. mert akkor jobb ha mást fúrsz iylet csak vásárolsz.